14/07/2009 20:47
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πιο φτηνό το «σπίτι του Πόθου» με το ποδήλατο

Ένας οίκος ανοχής στο Βερολίνο επινόησε μία πρωτότυπη ιδέα για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια οικονομική ύφεση, στοχεύοντας παράλληλα σε νέα κατηγορία πελατών: προσφέρει έκπτωση στους ποδηλάτες επισκέπτες.

"Η ύφεση έπληξε βαριά τον χώρο μας", λέει ο Τόμας Γκετζ, ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής "Το Σπίτι του Πόθου". "Προφανώς ελπίζουμε η έκπτωση να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους. Είναι καλό για την δουλειά, είναι καλό για το περιβάλλον και είναι καλό για τα κορίτσια" πρόσθεσε.   

Οι πελάτες, οι οποίοι φθάνουν στον οίκο ανοχής με το ποδήλατό τους ή που μπορούν να αποδείξουν ότι μετέβησαν εκεί με κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, θα έχουν έκπτωση πέντε ευρώ από τα 70 ευρώ που κοστίζει μία 45λεπτη επίσκεψη, δήλωσε ο Γκετζ στο Reuters.    

Η Γερμανία είναι μία από τις λίγες χώρες στον κόσμο που η πορνεία είναι νόμιμη. Στη χώρα εργάζονται περίπου 400.000 ιερόδουλες, οι οποίες από το 2002 συνάπτουν- όπως κάθε άλλος εργαζόμενος- συμβόλαιο με τον εργοδότη.

 http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=308191&cid=191

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.