#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/04/2013 21:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παιδόφιλοι και με το νόμο στην Ολλανδία

Σοκ προκαλεί η απόφαση του ολλανδικού δικαστηρίου, η οποία νομιμοποιεί την ολλανδική οργάνωση παιδεραστών Martijn! Η οργάνωση η οποία προωθεί την «αποδοχή από την κοινωνία» των «συναινετικών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ παιδιών και ενηλίκων δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου, απεφάνθη το δικαστήριο. Τον Ιούνιο του 2012, ολλανδικό δικαστήριο είχε κηρύξει παράνομη την οργάνωση και διέταξε την διάλυσή της. Τότε, έκρινε ότι το έργο της ομάδας ήταν αντίθετο με την δημόσια τάξη και ηθική. Έτσι, η υπόθεση πέρασε στο εφετείο.

«Το έργο της οργάνωσης αντιτίθεται στη δημόσια τάξη, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινωνίας», εξήγησε το Εφετείο του Άρνεμ-Λόιβαρντεν στην ανακοίνωσή του. Έκρινε επίσης ότι οι παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της οργάνωσης για κακοποίηση δεν μπορούν να συνδεθούν με την ίδια την οργάνωση, η οποία ουδέποτε διέπραξε εγκληματικές πράξεις. Τα κείμενα και οι εικόνες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της είναι νόμιμα και επιπλέον ποτέ δεν δόθηκαν «συμβουλές» σε κάποιον για το πώς να αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά.

Η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση της κοινωνίας, παρότι προωθεί ως «κάτι το συνηθισμένο τη σεξουαλική επαφή με παιδιά, μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις εξυμνεί», σημειώνει το δικαστήριο. Διεκδικώντας το δικαίωμά του στην ελευθερία της έκφρασης, ο πρόεδρος της οργάνωσης Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρτ, είχε ασκήσει έφεση στην απαγόρευση και τη διάλυση της ομάδας του, την οποία είχε διατάξει τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο του Άσεν. Ο Ουιτενμπόγκαρτ μάλιστα σχολίασε την απόφαση στο λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πεφωτισμένοι δικαστές».

Ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Αντ φαν ντεν Μπεργκ καταδικάστηκε το 2011 σε φυλάκιση τριών ετών για κατοχή φωτογραφιών, ταινιών και περιοδικών παιδικής πορνογραφίας. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1982 και δηλώνει ότι στόχος της είναι να γίνουν αποδεκτές οι συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, αλλά αντιτίθεται κατηγορηματικά σε κάθε είδους κακοποίηση ανηλίκων. Τα 60 μέλη της αναμένεται πλέον να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, τουτέστιν την ανασυγκρότηση της ομάδας.

Η απόφαση βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη για την Ολλανδία, όπου πριν από ένα χρόνο το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης, στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης, είχε νομιμοποιήσει και το Κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD) –όπου υπήρχαν και μέλη της Martijn.

businessinsider

ΣΧΟΛΙΑ

 1. roadrunner avatar
  roadrunner 02/04/2013 21:12:31

  Αυτός είναι ικανός λόγος, για να μην θέλω καθόλου, να ανήκω σε κανενός είδους ένωση, από κοινού, με τη χώρα που νομιμοποιεί τις οργανώσεις παιδεραστών !!

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ roadrunner 03/04/2013 01:29:55

   Πολύ σωστά.Σεξ με ανήλικους στην Ολλανδία,σεξ με ζώα στην Γερμανία.Κοίτα ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο!

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ roadrunner 03/04/2013 09:00:11

   Γιατί; Δε θέλετε να ανήκετε στην ...ανεπτυγμένη Ευρωπαϊκή οικογένεια του πολιτισμού και της προόδου; Είστε ...αντιευρωπϊστής και λαϊκιστής και ιδεοληπτικός. :-)

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Queen For The Black Side 03/04/2013 15:35:18

    Και αντιευρωπϊστής και λαϊκιστής και ιδεοληπτικός; και τα τρία μαζί ; Ευτυχώς δεν είμαι και ...γενειοφόρος :-)
    Θα ήθελα να ανήκω σε μια Ευρώπη που θα σέβεται και θα προάγει το θεσμό της οικογένειας οπωσδήποτε.
    Που όχι μόνο, θα καταδικάζει τους παιδεραστές οργανωμένα ή μεμονωμένα και την παιδεραστία,
    αλλά θα καταδικάζει και κάθε άλλη μορφή εγκλήματος, κοινού ή οικονομικού,
    που επιπλέον, θα προστατεύει εξίσου όλα τα κράτη-μέλη της και όλους τους πολίτες της Ευρώπης από αυτά τα εγκλήματα.
    Η roadrunner.

 2. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 02/04/2013 21:19:27

  Τόσο φιλελευθερισμό δεν τον αντέχουμε. Ευτυχώς στο σύνταγμά μας υπάρχει το στοιχείο της ελληνορθόδοξης πίστης. Ευρωπαίοι αλλά όχι ψυχασθενείς!

 3. Προφήτης avatar
  Προφήτης 02/04/2013 21:28:37

  "Ευρωπαϊκές παλιοκοινωνίες..."

  Ο Δαβαράκης με το στίχο έγραψε ιστορία

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ Προφήτης 03/04/2013 09:34:32

   + 10000000000

 4. popaia avatar
  popaia 02/04/2013 21:59:55

  Πού να ζητήσω άσυλο; Στον Άρη; Στον Κρόνο;

 5. ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ avatar
  ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ 02/04/2013 22:16:47

  Υποθέτω ότι αφού ανήκουμε στην ΕΕ και εμείς (κακή τη μοίρα), θα πρέπει να αποδεχθούμε τη νομιμότητα της οργάνωσης, να επιτρέψουμε (πιθανόν) τη λειτουργία γραφείων, συνδέσμων ή δεν ξέρω εγώ τι και στην Ελλάδα μας και να μην διανοηθούμε να πούμε κάποια κακή κουβέντα για τις προτιμήσεις τους διότι θα κινδυνεύουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με τα δικαστήρια ως ρατσιστές.
  Ωραία συμμαχία διαλέξαμε. Ωραία δημοκρατία κηρύττουμε. Να χαρώ εγώ πολιτισμένους εταίρους...
  ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΩΡΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.
  ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ.

 6. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 02/04/2013 22:19:30

  Είπαμε η ομορφότερη πολιτική ιδεολογία ο φιλελευθερισμός στην ιστορία του ανθρώπου αλλά το παρακάνατε φίλοι Ολλανδοί! Έλεος!

 7. ΨΧ avatar
  ΨΧ 03/04/2013 04:19:03

  Σύντροφοι κτηνοβάται, εσείς γιατί δεν κάνατε ακόμα σύλλογο ή κόμμα να διεκδικήσετε τα επί αιώνας καταπιεζόμενα δικαιώματά σας;

  (Τι άλλο θα ακούσουν τ' αφτιά μας; Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας; Στο όνομα της ... ελευθερίας, χάσαμε κάθε ίχνος λογικής, ήθους και αξιοπρέπειας.)

 8. cynthia avatar
  cynthia 03/04/2013 04:33:08

  Τι θα πει "συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις " σχέσεις με παιδιά ? Από πότε τα παιδιά κρίνονται ως ικανά να συναινούν ανεπηρέαστα και ελεύθερα με γνώμονα τι είναι καλό για αυτά ?
  Δεν έχω σχέση με τις νομικές διαδικασίες αλλά το πράγμα δικαστικά σταματάει εδώ ? Δεν μπορεί κανείς να προσφύγει σε ανώτερο δικαστήριο σε ευρωπαικά η διεθνή πλαίσια στην αρχή της καταπάτησης (εξαπάτησης ) δικαιωμάτων των ανηλίκων η έστω κάποιας άλλης αρχής ?

  • Μ.Γ avatar
   Μ.Γ @ cynthia 03/04/2013 08:05:13

   Φυσικα και ειναι εντελως παραλογο να τολμανε να μιλουν για "συναινετικες σχεσεις". Εδω ομως προκειται για φαινομενα, οχι μονο παραλογισμου, αλλα και υπερτατης πολιτιστικης και ηθικης παρακμης. Ακομα και το οτι σκεφτηκαν καποιοι διεστραμμενοι να ιδρυσουν ενα τετοιο συλλογο και μετα κατεφυγαν στα δικαστηρια για να ... δικαιωθουν αποτελει κατι το απιστευτο. Γιατι ομως απορουμε ; Εδω νομιμοποιουν οχι μονο τον γαμο μεταξυ ομοφυλοφιλων, αλλα και το δικαιωμα τους να υιοθετουν παιδια (στα πλαισια του .... ιερου δικαιωματος της μητροτητας ισως !!!). Εδω ο πρωθυπουργος του Βελγιου, ο υπουργος εξωτερικων της Γερμανιας, ο υπουργος οικονομικων της Ολλανδιας, συζουν επισημως με αλλους αντρες κι αν τολμησεις τουλαχιστον να καγχασεις θα σε χαρακτηρισουν ως "ομοφοβικο". Η παρακμη της ρωμαϊκης αυτοκρατοριας σε νεα συσκευασια.

  • Kanaris avatar
   Kanaris @ cynthia 03/04/2013 08:56:19

   Σε λίγα χρόνια στις χώρες του μνημονίου ο κάθε ευρωπαίος ανώμαλος (όπως ο γιος Μιτεραν παλαιότερα) θα εξαγοράζει την ανοχή του 10χρόνου που πεινάει, και αυτό θα θεωρείται «συναινετική σεξουαλική σχέση». Εμείς οδεύουμε ολοταχώς προς τα πρότυπα χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας, και οι απόγονοι του Καρλομάγνου συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι χτίζουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με τα νάματα των κλασσικών Ελλήνων φιλοσόφων. Σε τέτοια οικογένεια εγώ δεν ανήκω!

 9. Φρέσκα Κουλούρια avatar
  Φρέσκα Κουλούρια 03/04/2013 07:02:06

  Φαντάζομαι πως στα πλαίσια του σεβασμού της ελευθερίας της έκφρασης το παραπάνω δικαστήριο θα νομιμοποιούσε και μια ανάλογη οργάνωση με το όνομα «Σκοτώστε τους παιδόφιλους!», η οποία βέβαια οργάνωση ποτέ δεν θα είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως τα μέλη της θα σκοτώνουν τους παιδόφιλους, αν και θα εκθείαζε αυτούς τους φόνους, η δράση της θα ήταν αντίθετη με την δημόσια τάξη και μπορεί και κάποια μέλη της μπορεί να είχαν καταδικαστεί για τον φόνο κάποιων παιδόφιλων.
  Σωστά;
  Πάνω απ' όλα η ελευθερία της έκφρασης.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Φρέσκα Κουλούρια 03/04/2013 08:07:54

   Γιατί όχι ; Εξάλλου και η οργάνωση αυτή, δεν θα δημιουργούσε κίνδυνο διάλυσης της κοινωνίας .... κάθε άλλο...

  • MAYRO XABIARI avatar
   MAYRO XABIARI @ Φρέσκα Κουλούρια 03/04/2013 13:52:20

   +

 10. GLAD avatar
  GLAD 03/04/2013 10:06:47

  Πιστεύω ότι ως πολύ ευθυγραμμισμένη με την κοινή Ευρωπαϊκή μας πορεία , θα άξιζε μιά , δύο οργανώσεις ή και το ίδιο μας το κράτος να καταγγείλαμε την Ολλανδία γιά τέτοιες γελοιότητες στα Ευρωπαϊκά όργανα , όπως αυτοί κάνουν με εμάς γιά άλλα θέματα.

  • cynthia avatar
   cynthia @ GLAD 03/04/2013 16:59:31

   Απόλυτα σωστό Glad ! Θα ήταν δείγμα του πολιτισμού κ των αρχών μας ως έθνους και φαντάζομαι θα υπάρχει και νομικός τρόπος καταγγελίας .Αλλά πρώτα βέβαια να μην ξεχνάμε και τα ...παρ'ολίγον ...καθ'ημάς !http://www.iatropedia.gr/articles/read/857

 11. popaia avatar
  popaia 03/04/2013 14:59:10

  Η Ευρώπη έχει αλωθεί από την πολυετή δράση αμερικάνικων οργανώσεων όπως η περίφημη αντιντεφαμαίησιον ληγκ (ADL) που κυριολεκτικά βυσσοδομεί μέσω της πολιτκής ορθότητας και των μετανεωτερικών (υπ)ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι ελευθεριών να μεταλλάξει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Είναι πανίσχυρη, ασκεί τεράστιες πιέσεις κι έχει πάντα επιτυχίες. Πέρυσι πανηγύρισε στέλνοντας συγχαρητήρια επιστολή στους Ολλανδούς (13-6-012) επειδή επέτρεψαν την τελετουργική σφαγή ζώων χωρίς αναισθητικό, σεβόμενοι έτσι τη θρησκευτική ελευθερία ισλαμιστών κι εβραίων....
  Τώρα θα πράξει το ίδιο βέβαια.
  Στην Ελλάδα αυτά τα ιδεολογήματα της συμφοράς έχουν απήχηση στην ελίτ και στην ιντελιγκέντσια που τα προπαγανδίζει έμμεσα και προσχηματικά αλλά πολύ δυναμικά.
  Όλως τυχαίως τα μετανεωτερικά δικαιώματα κι ελευθερίες ασκούνται πάντα σε βάρος ανυπεράσπιστου πλάσματος. Πρόκειται πάντα για μια ιστορία θύτη και θύματος. Πέρα από την κτηνωδία, έχει κι έναν συμβολισμό αυτή η υπόθεση παραπέμποντας στο νόμο της ζούγκλας και στο δίκαιο του ισχυροτέρου, εντελώς τυχαίο κι αυτό...

 12. MCA avatar
  MCA 04/04/2013 11:58:09

  Αυτοί εκεί πέρα, τόσο μπερδεμένοι και ανακατεμένοι που είναι, αν πέσει για κάποιο λόγο απότομα το βιοτικό τους επίπεδο, θα σφαχτούν μεταξύ τους.

 13. Χρηστου Νίκος avatar
  Χρηστου Νίκος 04/04/2013 21:22:48

  Δεν έχω λόγια να πώ πέρα από ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
  Αν αυτό λέγεται πολιτισμός και δημοκρατία επιλέγω εναγωνίως τα αντίθετα.

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 28/09/2014 15:44:46

  Πώς ο αδερφός του πρωθυπουργού «ξήλωσε» παιδόφιλο καθηγητή Πως ανακάλυψε και παγίδευσε τον 55χρονο μαθηματικό στο Κολέγιο Αθηνών - Η μία μετά την άλλη ξεσκεπάζονται υποθέσεις παιδοφιλίας με δράστες εκπαιδευτικούς αλλά τα «παραθυράκια» του νόμου επιτρέπουν στους... λύκους να επιστρέφουν για να φυλάνε τα πρόβατα. Όταν ο αδερφός του πρωθυπουργού, κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, «ξήλωνε» παιδόφιλο καθηγητή από το κολλέγιο Αθηνών, έδινε την «σκυτάλη» στον υπουργό Παιδείας να κυνηγήσει όλους τους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας που βρήκαν τον τρόπο να τρυπώσουν στα σχολεία. Γιατί την τελευταία πενταετία καθηγητές που έπεφταν στην παγίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υποθέσεις παιδοφιλίας, έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέφουν στις σχολικές και πανεπιστημιακές έδρες εκμεταλλευόμενοι κενά και «παραθυράκια» του νόμου. Η ιστορία που ξετύλιξε ο κ. Αλέξανδρος Σαμαράς την περασμένη Άνοιξη, από τη μία οδήγησε σε ντόμινο αποκαλύψεων και από την άλλη αποτελεί μία από τις πλέον χαρακτηριστικές υποθέσεις διεστραμμένων καθηγητών που εξαντλούν αρρωστημένα ένστικτα και φαντασιώσεις σε ανήλικα παιδάκια. Γιατί μπορεί ο άνθρωπος που ηγείται της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης να γνωρίζει έναν προς έναν τους χίλιους και πλέον παιδόφιλους που στήνουν παγίδες στα σχολεία, όμως πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να διδάσκουν, παρά το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε η αποτρόπαια δράση τους και οι υποθέσεις πήγαν στη δικαιοσύνη. Η έρευνα έδειξε ότι επτά δάσκαλοι και καθηγητές που κατηγορήθηκαν για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλία, βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η περίπτωση δασκάλας στα Χανιά, λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών, πατέρα και γιου στο Κιλκίς, καθηγητή στη Θεσσαλονίκη και παιδόφιλων εκπαιδευτικών στην Κατερίνη και το Βύρωνα. Ο καθηγητής που κατήγγειλε ο αδερφός του πρωθυπουργού Ήταν αρχές της περασμένης Άνοιξης. Στο κολλέγιο Αθηνών, στο οποίο πρόεδρος είναι ο κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, αρχίζει να κυκλοφορεί μία φήμη ότι ο 55χρονος καθηγητής μαθηματικών, προσπαθούσε μέσω facebook να αποπλανήσει μαθητές. Ο κ. Σαμαράς, μόλις αντελήφθη ότι ο μαθηματικός με την έντονη συνδικαλιστική δράση είχε ύποπτο ρόλο κινήθηκε αστραπιαία. Κατήγγειλε στην Αστυνομία την υπόθεση και οι “ράμπο” της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπιασαν δουλειά. Όπως αποκαλύφθηκε, ο μεσήλικας με τις ανώμαλες ορέξεις, είχε φτιάξει ένα προφίλ στο facebook και ψάρευε μέσα από το διαδίκτυο παιδάκια για αποπλάνηση. Μάλιστα, μόλις κατάλαβε ότι οι κάποιοι από τους μαθητές του, τον είχαν πάρει χαμπάρι έσπευσε να εξαφανίσει τα ίχνη του διαγράφοντας τον λογαριασμό. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να εξαφανίσει τα στοιχεία που “κάρφωναν” την αρρωστημένη του δράση αφού, όπως είναι γνωστό, από το facebook δεν εξαφανίζεται ποτέ τίποτα καθώς όλα τα αρχεία ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανακτηθούν. Έτσι, μόλις η ΕΛ.ΑΣ έλαβε το υλικό στα χέρια της, σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος και ο φάκελος βρίσκεται στα γραφεία του 23ου ανακριτή. Όμως ο 55χρονος δεν συνελήφθη και τον ίδιο καιρό μετά την απόλυσή του από το κολλέγιο του Ψυχικού, έκανε αίτηση στο υπουργείο Παιδείας και προσελήφθη ως αξιολογητής των βιβλίων. Και όλα αυτά ενώ η υπόθεσή του εκκρεμούσε στα δικαστήρια. Βέβαια, ο υπουργός Παιδείας, μόλις ενημερώθηκε για την πρόσληψη του παιδόφιλου καθηγητή, ενήργησε άμεσα με αποτέλεσμα ο μεσήλικας μαθηματικός στα μέσα Σεπτεμβρίου να ξηλωθεί για δεύτερη φορά. Η καθηγήτρια στα Χανιά και ο λέκτορας στην Πάτρα Εκτός από το να “φαγωθεί” άμεσα ο σάτυρος μαθηματικός που προσελήφθη ως αξιολογητής, ο υπουργός Παιδείας ζήτησε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημέρωση για μεγάλες υποθέσεις παιδόφιλων καθηγητών. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι στα Χανιά, πριν δύο χρόνια, είχε κατηγορηθεί δασκάλα για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή. Όπως προέκυψε, είχε τεθεί αρχικά σε διαθεσιμότητα αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και δίδασκε σε δημοτικό σχολείο. Και αυτή, πήρε το δρόμο της εξόδου από την εκπαίδευση. Ένα χρόνο νωρίτερα, είχε συλληφθεί στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας ένας 34χρονος λέκτορας γιατί στον υπολογιστή του είχε κρυμμένα και κωδικοποιημένα 5000 ψηφιακά αρχεία με παιδιά. Μάλιστα, χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη επιχείρηση γιατί όταν αρχικά έψαξαν τους υπολογιστές δεν βρήκαν τίποτα και έτσι χρειάστηκε να γίνει ψηφιακή ανάλυση για να βρεθούν τα κωδικοποιημένα αρχεία. Αν και τέθηκε σε αργία, ο λέκτορας επέστρεψε στο πανεπιστήμιο μέχρι που την Πέμπτη απολύθηκε οριστικά. Την ίδια χρονιά, ένας καθηγητής στη Θεσσαλονίκη πατέρας μάλιστα δύο ανήλικων παιδιών κατέβαζε υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο έκανε online διακίνηση σε παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο. Μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης τέθηκε σε αργία μέχρι που διαπιστώθηκε ότι είχε επανέλθει πριν έξι μήνες και έκανε κανονικά μάθημα σε παιδιά. Στην Κατερίνη, πριν ενάμισι χρόνο, ένας 58χρονος δάσκαλος έκανε ασελγείς πράξεις σε μαθήτριες. Φέτος προσπάθησε να επανέλθει σε δημοτικό μέσω μιας γυναίκας συναδέλφου του που κατέθεσε τα χαρτιά του. Όμως υπάλληλοι που γνώριζαν την περίπτωση του δασκάλου ενημέρωσαν τον υπουργό και πριν δέκα ημέρες απολύθηκε. Σε σχολείο του Βύρωνα προσπάθησε να επανέλθει ένας εκπαιδευτικός που πριν πέντε χρόνια απασχόλησε το πανελλήνιο γιατί ασελγούσε σε παιδάκια σε κατασκήνωση. Επειδή το δικαστήριο δεν είχε γίνει ο εκπαιδευτικός θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να επανέλθει χωρίς όμως επιτυχία. Τέλος, στο Κιλκίς, ένας 55χρονος δάσκαλος μαζί με τον γιο του πιάστηκαν πριν ένα χρόνο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διακινούν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο εκπαιδευτικός είχε καταφέρει να επιστρέψει σε σχολείο εκμεταλλευόμενος και αυτός το γεγονός ότι δεν είχε ολοκληρωθεί δικαστικά η υπόθεση. Νews.gr.MSN.com/ Κυριακή, 28-9-2014 – @07:40 *** Ονόματα, Φωτογραφίες, Οδός και Αριθμός των χιλίων αυτών καταστροφέων των ψυχών και των σωμάτων μικρών παιδιών. Ανωνυμία και προστασία προσωπικών δεδομέων, ΔΕΝ ισχύουν γι' αυτά τα τέρατα.

 15. chana avatar
  chana 28/09/2014 22:00:23

  Το κόμμα αυτό είναι απαγορευμένο στην Ολλανδία Πηγή wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Vereniging_Martijn Μετάφραση:
  Στις 27 Ιουνίου του 2012, то ολλανδικό δικαστήριο στο Assen έκρινε ότι η ομάδα ήταν παράνομη και διέταξε την ομάδα να παύσει τις δραστηριότητες της. Ο δικαστής δήλωσε ότι οι ενέργειες και οι δηλώσεις του ομίλου όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ήταν σε σύγκρουση με τα αποδεκτά πρότυπα των αξιών της ολλανδικής κοινωνίας. Ο δικαστής δήλωσε ότι αυτές οι δραστηριότητες ήταν αντίθετες προς το νόμο και καταστραφουν την ακεραιότητα των παιδιών. Σύμφωνα με την απόφαση, το ολλανδικό κράτος δεν υποχρεούται να ανεχθεί τέτοιες ενέργειες. Σε δήλωσή του, ο δικαστής επιβεβαίωσε την επιτακτική ανάγκη για την προστασία των παιδιών. [4] Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2013, το απόφαση ανατράπηκε από ανώτερο δικαστήριο. Ο δικαστής δήλωσε ότι το κόμμα του Martijn δεν διαπράττει εγκλήματα και έτσι τους παρέχεται το δικαίωμα της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι. [15] Στις 18 Απριλίου 2014, το Ανώτατο Δικαστήριο ανέτρεψε την απόφαση του ανώτερου δικαστηρίου καταλήγοντας σε οριστική απαγόρευση του συλλόγου. [16]

 16. η Dimi avatar
  η Dimi 02/10/2014 19:19:49

  Με ρούχα γυναικεία ο παιδόφιλος δάσκαλος / Espresso http://bit.ly/1r2E1lH

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.