#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/07/2011 10:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Anders Breivik άνθρωπος της Μαντζουρίας;Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, και ακούγοντας τις δηλώσεις του Νορβηγού εκτελεστή Anders Behring Breivik, ένα πράγμα γίνεται ολοφάνερο: Ο τύπος αυτός στερείται παντελώς κάθε συναισθήματος και ειρμού, όταν αναφέρεται στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Αυτό γεννά κάποιες εύλογες απορίες. Αν το δούμε ψυχρά, και αν εξετάσουμε τοmodus operandi  του, ο συλληφθείς μοιάζει να είναι ένας ψυχολογικά προγραμματισμένος υπέρ-στρατιώτης, που στάλθηκε από κάποιους προκειμένου να επιφέρει ένα μέγιστο κοινωνικό πλήγμα.

Είτε πιστέψουμε ότι εκτελεί οδηγίες, είτε πρόκειται για έναν κλασικό «μοναχικό λύκο», θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι είναι ένας στρατιώτης σε αποστολή, χωρίς όμως να ξέρουμε για λογαριασμό ποίων  έδρασε.

Η όλη ιστορία εμπεριέχει τα συστατικά του τέλειου εγκλήματος. Πρόκειται για υποδειγματική τρομοκρατική επιχείρηση, σχεδιασμένη και εκτελεσμένη έτσι ώστε να πετύχει το μέγιστο δυνατό πολιτικό αποτέλεσμα. Το φόντο της είχε ήδη προετοιμαστεί, με τη μορφή μιας ακαδημαϊκού τύπου εργασίας (το μανιφέστο των 1.500 σελίδων), μιας επαγγελματικής δουλειάς σε βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, διάφορα διαδικτυακά προφίλ, και μια σειρά από φωτογραφίες του δράστη με κάθε είδους στολή και αμφίεση. Παράλληλα, ο Breivik είναι εγγεγραμμένος μασόνος, και μέλος των Ναϊτών Ιπποτών της Νορβηγίας. Τέλος, συλλαμβάνεται  ζωντανός,  ώστε να μας πει την άποψή του! Τι πιο τέλειο απ όλα αυτά;

Το μακελειό κάθε άλλο παρά τυχαίο και παρά τυφλό ήταν. Τα θύματα είχαν επιλεγεί λόγω της φιλοπαλαιστινιακής τους ιδεολογίας, ενώ οι επιζήσαντες τραυματίες εκτελέσθηκαν εν ψυχρώ με χαριστικές βολές στο κεφάλι, κάτι που αποδεικνύει ότι  δεν πρέπει να μιλάμε για μια τυχαία τρομοκρατική επίθεση, αλλά για μια προσχεδιασμένη μαζική πολιτική δολοφονία. Αν συγκρίνουμε τη συγκεκριμένη πράξη με άλλες παρόμοιες του παρελθόντος, τότε προκύπτει ότι ήταν μια προγραμματισμένη «δουλειά», μια «αποστολή», και όχι κάτι το τυχαίο.

Οι δηλώσεις του δράστη μετά τη σύλληψή του είναι εντελώς αποστειρωμένες, μοιάζουν προβαρισμένες, και είναι στερημένες από κάθε συναίσθημα ή μεταμέλεια σε σχέση με τις δολοφονίες που έφερε σε πέρας. Όπως είπε: «Έκανα αυτό  που έπρεπε να κάνω…». Έτσι απλά,  και χωρίς μεταμέλειες.

Από την άποψη της υπεράσπισης, οι συνήγοροί του θα μπορούσαν να επικαλεστούν ότι είναι αθώος λόγω παράνοιας. Οι ένορκοι εύκολα θα μπορούσαν να πειστούν ότι πρόκειται περί παράφρονα. Όμως ο δικηγόρος του ήδη δήλωσε στα ΜΜΕ, ότι ο πελάτης του είναι ένοχος. Όλα δηλαδή μοιάζουν προσχεδιασμένα.

Μια σειρά από φωτογραφίες του δράστη μετά τη σύλληψη, τον δείχνουν σαν  υπνωτισμένο. Σαν να έχει πάρει κάποιου είδους φάρμακα, άγνωστο ποια. Όσοι έχουν μελετήσει τα κάποτε απόρρητα έγγραφα της CIA (MK ULTRA program) σε σχέση με ψυχολογικές έρευνες κλπ. θα ανησυχήσουν. Ο σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν να προκαλέσει ψυχολογικά κίνητρα στο μυαλό κάποιου, που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν αργότερα από κάποιον χειριστή, ώστε το υποκείμενο να εκτελέσει μια προσχεδιασμένη πράξη. Ακόμη και πολιτικές δολοφονίες. Αν τη δούμε απ αυτή την άποψη, η σφαγή της Νορβηγίας ταιριάζει απόλυτα με το παραπάνω σενάριο.

Το προφίλ του δράστη, μαζί με τις φωτογραφίες του, βρέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά τη σύλληψή του, και αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο. Όπως περίεργο είναι το γεγονός ότι η αστυνομία γνώριζε αμέσως το όνομά του. Πως ήξερε όμως η αστυνομία το όνομα του δράστη πριν καν τον συλλάβει;

Υπάρχουν και άλλα παράδοξα που προκύπτουν συνεχώς. Ακόμη και ψηφιακά. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως ο Anders Breivik είναι ο πραγματικός συγγραφέας  (Andrew Berwick), του μανιφέστου που δημοσιεύτηκε σε μορφή PDF και που είναι γραμμένο σε άψογα αγγλικά (και όχι νορβηγικά), και που παραπέμπει σε ακαδημαϊκή εργασία.

Επιπλέον, το σήμα του «κυνηγού μαρξιστών» που φαίνεται στη στολή αμφίβιου πολεμιστή που φοράει στις ήδη διάσημες φωτογραφίες, είναι αποτέλεσμα Photoshop, άγνωστο τίνος.

Και τέλος, κανένας δεν γνωρίζει από πού προήλθαν όλες αυτές οι φωτογραφίες του δράστη, και ποιος τις διοχέτευσε στα ΜΜΕ. Η πρόσφατη ιστορία μας έχει δείξει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως με τα διάφορα βίντεο της Αλ Κάιντα κλπ. πολλά από αυτά ήταν χαλκευμένα από την CIA και άλλα τέτοια κέντρα.

Όσοι αμφιβάλλουν για τη συνομωσιολογική διάσταση της σφαγής της Νορβηγίας, καλά θα κάνουν να αντιληφτούν ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση psy-ops (επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου).

Και το χειρότερο; Αποκτήσαμε έναν αντιήρωα τύπου «Κόναν ο Βάρβαρος», της νέας ψηφιακής εποχής. Όλα δείχνουν πως ο Behring Breivik θα είναι ο νέος και άξιος διάδοχος του μακαρίτη πλέον αρχιτρομοκράτη Osama bin Laden.

Ας παρακολουθήσουμε στενά τις πολιτικές επιπτώσεις, αλλά και τη πολιτική στάση της ΕΕ και της Νορβηγίας, ειδικά απέναντι στο Ισραήλ και στη Λιβύη, τους επόμενους μήνες, και ίσως τότε να καταλάβουμε τι ακριβώς παίζεται, και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που έγινε το μακελειό της Νορβηγίας.

S.A.-21st Century Wire

ΣΧΟΛΙΑ

 1. unfair avatar
  unfair 31/07/2011 11:52:47

  εκτός από σχεδιασμό, εκτέλεση, κίνητρο ...χρειάζεται κ χρηματοδότηση!
  ...από που τα χρήματα;

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 31/07/2011 12:11:42

  Ενώ ποτέ δεν δήλωνε εισόδημα πάνω από 5-10.000 ετησίως ξαφνικά το 2006 δήλωσε $120.000.
  Τα φορολογικά στοιχεία όλων των Νορβηγών είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο διαδίκτυο.
  2 μέρες μετά την σύλληψή του, οι αρχές όμως κατέβασαν τον δικό του φάκελο, άνευ εξήγησης.

  • Δήμος avatar
   Δήμος @ Strange Attractor 01/08/2011 01:32:21

   Τα φορολογικά στοιχεία είναι στο skattelister . no (όνομα Anders Behring Breivik).

   Η πρώτη στήλη έχει το εισόδημα και η δεύτερη τον πλούτο.

   Το 2007 προκύπτει αύξηση πλούτου κατά 80.000 ευρώ, είτε από κάποια αγοραπωλησία, είτε από άλλη πηγή.

   • Δήμος avatar
    Δήμος @ Δήμος 01/08/2011 01:39:01

    Με την ευκαιρία, το σύστημα των Σκανδιναβών είναι σωστό. Προσωπικά βλέπω πως σε σχετικές συζητήσεις μεταξύ Ελλήνων, ελάχιστοι λένε για προσωπικά δεδομένα, ενώ οι περισσότεροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Φαντάσου να βλέπεις τις δηλώσεις κάθε κυβερνητικής ντουντούκας που στοχάζεται για την ανεργία.

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ Δήμος 01/08/2011 07:36:48

     Ελάχιστοι λένε για προσωπικά δεδομένα γιατί είναι ο ρουφιάνος του ρουφιάνου και έχουν φαγωθεί πόσα βγάζει ο διπλανός τους, ο συνάδελφός τους και ο ανταγωνιστής τους, ο φίλος τους.
     Από αρρωστημένη περιέργεια φυσικά και από ζήλια και ρουφιανιά, και γιατί είναι κομμουνιστές όλους για τους άλλους, πλην του εαυτού τους.

     Η "ανοιχτή κοινωνία" των νορβηγών είχε φτάσει σε τέτοια σημεία πνευματικής πλαδαρότητας που ως και τα γράμματα τα στέλναν ανοιχτά στα γραμματοκιβώτια.
     Μπορούν να τη βάλουν στο πάτο τους.

     Οι Νορβηγοί είναι εντελώς προσκυνημένοι στη Νέα Τάξη, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν το έχουν καταλάβει.

     Πιο γιουσουφάκια και ραγιάδες από τους Έλληνες τηρουμένων των αναλογιών, διότι αυτοί δεν είχαν κατάλοιπα τουρκοκρατίας.

 3. factorx avatar
  factorx 31/07/2011 12:43:46

  Την παραίτηση της νορβηγικής κυβέρνησης ζήτησε ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία του για την παροχή περισσοτέρων πληροφοριών σχετικά με τις αιματηρές επιθέσεις στο Όσλο και το νησί Ουτόγια, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός NRK επικαλούμενος αστυνομικές πηγές.

  Εξάλλου, δημοσίευμα της εφημερίδας Aftenpost αναφέρει ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Οσλο στις 22 Ιουλίου είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο Μπρέιβικ και να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά στην συνοικία με τα κυβερνητικά γραφεία όταν πλέον τα περισσότερα από αυτά είχαν κλείσει για το Σαββατοκύριακο.

 4. Ο Άρης avatar
  Ο Άρης 31/07/2011 16:39:41

  Απο την περασμενη δευτερα 'περιπολουν ' φανταροι και φιλανε τα κτηρια τους..... ο τυπακος δεν ειναι ενα φαινομενο.... ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΤΣΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΕΙ.... ΟΙ ιδεες του ειναι η αποψη των πολλων εκει πανω..... εχει να κανει με την νοωτροπια και τις ειδησεις ΚΑΙ τι "μαθενε" και τι πιστευει για την χωρα του και τον κοσμο ολο ....ο καθε νορβηγος,,,,,Και ο τροπος ζωης ... και τα 'ιδεολογικα' εφοδια ειναι 'κτισμενα' πανω σαυτα που λεει ο νορβηγος ..... για τους νορβηγους......μην διαβαζετε δεξιες εφημεριδες... απο κει πανω π.χ. afteposten ...ειναι η ακροπολι και ο ελευθερος κοσμος της δεκαετιας του 70 εδω......

 5. Ignoramus avatar
  Ignoramus 31/07/2011 16:57:52

  προγραμματισμένος σάικο;

 6. Orestios avatar
  Orestios 31/07/2011 22:42:16

  Η κατάρα του πράσινου σκορπιού ήταν πιο αστεία

 7. koinos_nous avatar
  koinos_nous 01/08/2011 08:28:43

  Καποιοι τον συνδεουν με την επικειμενη υποστηριξη της Νορβηγιας στην Παλαιστινη στον ΟΗΕ (οπως και την υποστηριξη Χριστοφια στον Αμπας με την εκρηξη στην Κυπρο), που θιγει τα Ισραηλινα συμφεροντα.
  Ο Χριστοφιας συνεχιζει τις "ανοησιες" του Μακαριου.

 8. JOHN avatar
  JOHN 01/08/2011 10:02:50

  Ο ανθρωπος αυτος ηταν ενα προγραματισμενο και καλοκουρδισμενο ρομποτ.Στρατολογηθηκε γιατι η ψυχοσυνθεση του και η ροπη του σε ακραιες ιδεολογιες τον εκαναν ευαλωτο στα διαφορα ψυχοφαρμακα που πηρε η του χωρηγησαν.Οσο και να μοιαζουν με σεναρια επιστημονικης φαντασιας δυστυχως η νεα ταξη πραγματων χρησημοποιει στο επακρο τη τεχνολογια για να επιβαλει τα σκοτεινα σχεδια της,και η συνεχεια φοβαμαι οτι θα ειναι ακομα δραματικοτερη.Το ζητουμενο ειναι υπαρχει αντιπαλο δεος και πως μπορουμε ν αντισταθουμε σ αυτη τη λαιλαπα?

 9. ηλιας avatar
  ηλιας 01/08/2011 13:26:31

  Ωραια...
  Ας υποθεσουμε λοιπον οτι ηταν πιονι των Ισραηλινων, μεσω πρακτορων τους στην στοα .
  Θα τους συνεφερε να κανει τοσο κακο "ντορο" υπερ των Ισραηλινων;
  Aν τον υπoκινησε η CIA. Τοτε φαινεται οτι αυτη ειναι εναντιον του Ισραηλ.
  Αν τον υποκινησε η Ευρωπη , τοτε παλι ειναι λογικο να χτυπιεται εμμεσα το Ισραηλ.
  Αν λοιπον το δουμε σε συναρτηση με τον Στρος Καν εχει μια λογικη...
  Μενει ομως σε Εκκρεμοτητα το χτυπημα στην Κυπρο διοτι αυτο αποτελει τρομοκρατικο χτυπημα κατα του σχεδιασμου των εγκαταστασεων του Ισραηλ στην Μεγαλοννησο.
  Αν παλι το δουμε ως χτυπημα της Ρωσικης FSB, νομιζω οτι πληροι ολα τα κριτηρια...
  Οπως επισης δικαιολογειται απο την ανετη παρουσια των Ρωσων στην Κυπρο αλλα και στην Νορβηγια...
  Βεβαια ,ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ενα τετοιο χτυπημα ειναι εναντιον της Ελλαδας.
  Οπως και τρελοι υπαρχουν και στην FED που μπορει να δρουν εκτος της συμβατικης λογικης που ειναι ευκολα ανιχνευσιμη...Αλλα προς οφελος ποιου;
  Μα του ΧΑΟΥΣ βεβαια!

 10. Chris avatar
  Chris 01/08/2011 20:38:23

  Το βρίσκω εξαιρετικά διασκεδαστικό που στο κείμενο αυτό δεν αναφέρεται πουθενά ο όρος "ακροδεξιά" ή έστω "δεξιά".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.