#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/07/2011 07:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καντάφι απειλεί την Ευρώπη με τρομοκρατικές επιθέσειςΧθες ο Καντάφι παρουσίασε ένα αμετανόητο και προκλητικό πρόσωπο, απειλώντας να προχωρήσει σε επιθέσεις «εναντίον των σπιτιών, των γραφείων, και των οικογενειών» στην Ευρώπη,  αν το ΝΑΤΟ δεν διακόψει πάραυτα τις επιθέσεις του στη Λιβύη.

Ο Λίβυος ηγέτης, που καταζητείται από το Διεθνές Δικαστήριο, προειδοποίησε την Ευρώπη, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Τρίπολης. Το μήνυμά του ακούστηκε από χιλιάδες οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Το σημείο στο  οποίο βρίσκονταν ο ίδιος παρέμεινε μυστικό για λόγους ασφάλειάς του.

Όπως είπε ο Καντάφι, οι Λίβυοι θα εκδικηθούν. «Ο λαός μας θα μεταφέρει μια μέρα τη μάχη… στην Ευρώπη. Θα στοχοποιηθούν τα σπίτια, τα γραφεία, και οι οικογένειές σας. Όλοι αυτοί θα αποτελέσουν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους, όπως εσείς στοχοποιήσατε τα δικά μας σπίτια», είπε. «Θα σας συμπεριφερθούμε με τον ίδιο τρόπο» δήλωσε απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους. «Αν το θελήσουμε, θα σας έρθουμε σαν ακρίδες, σαν μέλισσες. Σας συμβουλεύουμε να υποχωρήσετε, πριν γνωρίσετε την πανωλεθρία».

Το σημερινό συλλαλητήριο (υπέρ του καθεστώτος) ήταν το μεγαλύτερο των τελευταίων εβδομάδων. Και πραγματοποιήθηκε τέσσερις μόλις μέρες μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από πλευράς  του Διεθνούς Δικαστηρίου για τον Καντάφι, τον γιο του Seif al-Islam, και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών Abdullah al-Sanoussi, με τη κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Στην ομιλία του, ο Καντάφι δεν παρέλειψε να επιτεθεί και κατά των επαναστατών, κατηγορώντας τους ως προδότες, και ως υπεύθυνους για τα προβλήματα της Λιβύης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όσοι Λίβυοι έφυγαν στη Τυνησία, κατέληξαν υπηρέτριες των Τυνήσιων».

«Ποιος φταίει για όλα αυτά; Οι προδότες…», είπε.

Τέλος, ζήτησε από τους οπαδούς του να ανέβουν στα βουνά της δυτικής Λιβύης, και να μαζέψουν τα όπλα που η Γαλλία απέστειλε στους επαναστάτες πριν από μερικές ημέρες.

S.A.-Huffington Post

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 02/07/2011 13:19:51

  Μια αντίδραση περισσότερο από αναμενόμενη.
  Χαρακτηριστικό είναι, ότι στις διαδηλώσεις υπέρ του Λιβυκού καθεστώτος, που εκδηλώθηκαν στην Τρίπολη αμέσως μετά την επίθεση του ΝΑΤΟ, συμμετείχαν αρκετοί μασκοφόροι. Το μήνυμα έφυγε τότε κατ' αρχήν συμβολικά, πριν οι επιτιθέμενοι το χοντρίνουν.
  Για ποιο λόγο οι γερμανοί κρατήθηκαν έξω από την επίθεση; Μήπως γνωρίζουν, ότι μέχρι την επίθεση στην Λιβύη το ΝΑΤΟ ισοπέδωνε χώρες χωρίς αντίπαλο, που να μην είναι από το ίδιο ενεργούμενος, σε συνδυασμό με προφητεία του Νοστράδαμου ότι "Η καμήλα θα πιει αίμα στον Ρήνο";
  Το Λιβυκό καθεστώς είναι πολύ οργανωμένο. Και οι αντίπαλοί του φρόντισαν να το φορτώσουν χρυσάφι. Τον Καντάφι τον ανέβαζαν και τον κατέβαζαν "τρομοκράτη", ενώ στο Λόκερμπυ απαλάχτηκε η CIA από κάποιους πράκτορες που είχε προγράψει.
  Νομίζουν, ότι το νεράκι με το μπλαντ έιτζεντ θα το πιεί ο αδαείς κοσμάκης. Όμως ο λεγάμενος γνωρίζει ποια κεφάλια θέλει να σπάσουνε.
  Άντε λοιπόν μάγκες, εύχομαι "σιδεροκέφαλοι". Και όπως είπαμε: Από το πεζοδρόμιο μόνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.