#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/01/2011 07:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι φράχτες αντιμετωπίζονται με …καταπέλτεςΝα τα βλέπει και να μαζεύεται η κυβέρνησή μας. Διότι αν   θέλει πραγματικά να αποτρέψει την είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα, δεν χρειάζονται φράχτες και θερμικές κάμερες στον Έβρο, μπορεί να ξεκινήσει από την Ομόνοια, τον Βαρδάρη, και τη Νομική της Αθήνας.

Ούτε χρειάζονται αναλύσεις επί αναλύσεων, και πακτωλός χρημάτων. Πολιτική θέληση χρειάζεται και ελάχιστος κοινός νους. Και αφήστε τον Βαλιανάτο να παραμιλά.

Πάντως, όσον αφορά στο ζήτημα του αποτρεπτικού φράχτη που ανακοινώθηκε πομπωδώς, δείτε τι έπαθαν οι Αμερικάνοι, που το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Στη προσπάθεια τους λοιπόν  να περάσουν ναρκωτικά στις ΗΠΑ, οι πολυμήχανοι Μεξικανοί λαθρέμποροι καταφεύγουν ακόμη και σε μεσαιωνικές λύσεις. Έτσι, σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΡ, οι Αμερικανοί συνοριοφύλακες της Αριζόνας, ανακάλυψαν έναν καταπέλτη(!) από την μεξικανική πλευρά του φράχτη, και ειδοποίησαν τις εκεί αρχές να τον μαζέψουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καταπέλτης χρησιμοποιούνταν για να εκτοξεύονται προς την Αμερική ποσότητες ναρκωτικών, που στη συνέχεια έβρισκαν το δρόμο τους προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μαζί με το ενδιαφέρον αυτό «μηχάνημα», που έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύει 2-3 κιλά τη κάθε φορά, βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα τσουβάλι με 20 κιλά μαριχουάνας. Οι χειριστές του παραμένουν άφαντοι.

Φαντάζεστε οι Τούρκοι δουλέμποροι να χρησιμοποιούν κάτι παρόμοιο και στον δικό μας φράχτη; Να εκτοξεύουν δηλαδή Αφγανούς και Πακιστανούς στη χώρα μας; Ή μπορεί και να τους κάνουν ταχύρυθμα μαθήματα άλματος επί κοντώ, ώστε η είσοδός τους στη Ελλάδα να είναι λιγότερο επικίνδυνη και σαφώς πιο δραματική.

Να μαθαίνετε λοιπόν, κε Παπουτσή.

Strange Attractor

ΥΓ-Υπάρχει και σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/profile?user=robertlyon

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λιζα Αλεξίου avatar
  Λιζα Αλεξίου 28/01/2011 10:36:25

  Καλημέρα Strange
  κανένας φράκτης δεν πρόκειται να τους σταματήσει όσο υπάρχουν υποανάπτυκτα κράτη, όσο υπάρχουν δικτάκτορες και θεοκράτες,όσο υπάρχουν γωνιες του πλανήτη που η διαφθορά βασιλεύει, όσο συνεχίζονται οι γενοκτονίες,οι πόλεμοι και η καταπίεση λαών,τόσο τα κύματα των μεταναστών θα γίνονται μεγαλύτερα.
  Θα σταματήσουν να έρχονται, όταν δεν θα υπάρχουν πιά,ή όταν ξεριζώσουμε τη ρίζα του κακού -την αιτία της μετανάστευσης και της προσφυγιάς.Κι επειδή το πρώτο είναι δύσκολο να γίνει,οδηγούμαστε στην δεύτερη λύση, οτιδήποτε άλλο θα είναι προσωρινό και καταδικασμένο να αποτύχει.
  Τα ανεπτυγμένα κράτη πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλεύονται να σκοτώνουν και να ληστεύουν απάνθρωπα λαούς και έθνη, συσωρεύοντας πλούτη για τους εαυτούς τους,πρέπει να σταματήσουν να έχουν μοναδικό τους σκοπό το μέγιστο κέρδος και να καταλάβουν επιτέλους, οτι δεν έχουν το δικαίωμα να καταδικάζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε πείνα και εξαθλίωση,γιατί έτσι αρέσει στην απάνθρωπη και υπερεθνική ελίτ που κυβερνά σήμερα τον κόσμο.

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ Λιζα Αλεξίου 28/01/2011 11:33:36

   Αγαπητή Λίζα Αλεξίου,

   έχεις δίκιο, αλλά η Ελλάδα τι φταίει; Δηλαδή για χάρη του Διεθνισμού και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει να κάνουμε τη χώρα ξέφραγκο αμπέλι;
   Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο που ο κάθε λαθρομετανάστης έχει επάνω σε φωτοτυπία τα δικαιώματα που υπαγορεύονται από τη Συνθήκη του Δουβλίνο ΙΙ.
   Όσο φερόμαστε έτσι, τόσο ξεθαρρεύουν οι έμποροι ψυχών από την Αφρική και τη Τουρκία και γεμίζουν οι τσέπες τους.
   Η ΞΕΦΤΙΛΑ της Νομικής εχθές το βράδυ δεν ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Φαντάζεσαι να είχε συμβεί αυτό στη Σορβώννη, στο Καίμπριτζ, στη Χαϊδελβέργη, στις Βρυξέλλες, στο Μιλάνο;

   Είμαστε αστείοι άνθρωποι και καθόλου μα καθόλου υπεύθυνοι.

   Εσύ τί κάνεις για την εξάλειψη της απάνθρωπης υπερεθνικής ελίτ;

  • anonymous avatar
   anonymous @ Λιζα Αλεξίου 28/01/2011 11:49:34

   Εστίες πολέμου υπάρχουν μόνο στο Αφγανιστάν και λίγο στη Σομαλία. Αλλού δεν υπάρχουν. Βαρέθηκα να ακούω αυτό το παραμύθι.
   Μεταξύ Αφγανιστάν, Σομαλίας και Ελλάδας παρεμβάλλονται 10 κράτη. Θα μπορούσαν να μείνουν σε ένα από τα 10 κράτη που είναι και ομόθρησκά τους. Αντ' αυτού καταλήγουν στην Ελλάδα.
   Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ισλαμιστές να γεμίσει η Ευρώπη από τέτοιους. Αυτοί τους χρηματοδοτούν. Ούτως εχόντων των πραγμάτων έχουμε να κάνουμε με μια άλλη μορφή πολέμου και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα.

  • giannis avatar
   giannis @ Λιζα Αλεξίου 28/01/2011 12:18:36

   Και γιατί να σταματήσουμε; Γιατί να υποβαθμίσω τη ζωή μου για να ζήσει ο άλλος;
   Θέλω πετρέλαιο και μέταλλα και καλλιεργήσιμες εκτάσεις και θέλω τους ασιάτες στην Ασία και τους μαύρους στην Αφρική.
   Ο θάνατος τους η ζωή μου.
   Το να λυπόμαστε τους άλλους είναι ηλίθιο γιατί αυτοί ποτέ δεν θα μας λυπηθούν.

   • Λιζα Αλεξίου avatar
    Λιζα Αλεξίου @ giannis 28/01/2011 13:11:51

    Ειλικρινά κανείς από τους Έλληνες δεν είναι σε θέση να λυπηθή κανέναν στην παρούσα χρονική στιγμή,γιατί βρισκόμαστε σε απελπιστική κατάσταση και ταυτόχρονα είμαστε η πλευρά που δεχόμαστε και βιώνουμε αυτή την τραγικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Όμως οι μετανάστες είναι εδώ, και πρέπει να δούμε τί θα κάνουμε για να σταματήσουμε την μαζική τους μετακίνηση προς την χώρα μας, όμως ημίμετρα όπως φράχτες δεν πρόκειται να την σταματήσει, πάλι θα έρχονται.Αυτά τα κράτη χρειάζεται να αναπτυχθούν με κάποιον τρόπο για να συγκρατήσουν τους πληθυσμούς τους, αλλιώς φοβάμαι οτι θα η δύση θα κατακτηθεί και θα ισοπεδωθεί από τους Ανατολικούς λαούς, πράγμα το οποίο αρχίζει να διαφαίνεται ήδη,και σίγουρα είναι σχέδιο πολύ καλά οργανωμένο.Η τοποθέτησή μου λοιπόν, στο ότι φταίει η απάνθρωπη και υπερεθνική ελίτ, εκτός από την ανθρώπινη πλευρά,
    εκφράζει και τον φόβο μου για την καθολική εισβολή και επικράτηση του Ανατολικών και η Ελλάδα μας είναι το πέρασμα πρός την Δύση και η οποία δέχεται και τις περισσότερες πιέσεις.Γιαυτό όλοι πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας, και να απαιτήσουμε με κάποιον τρόπο και όσο παλαβό κι άν ακούγεται,καλύτερη ζωή γι αυτούς, μήπως γλιτώσουμε, και μείνουν αυτοί στην Ασία και μείς στην Ελλάδα, άλλη λύση δεν βλέπω. Εκτός βέβαια άν είχαμε μία κυβέρνηση η οποία να ήταν σε θέση να φροντίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και των πολιτών της.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Λιζα Αλεξίου 28/01/2011 16:01:18

   Γι' αυτό Λίζα τα ανεπτυγμάνα κράτη της Δύσης φοβούνται τον αέρα της Δημοκρατίας που πνέει στα απολυταρχικά καθεστώτα του Αραβικού κόσμου.
   Δεν θέλουν να εκδημοκρατιστούν γιατί θα χαθεί το κύκλωμα των δουλεμπόρων που συντηρεί πληθώρα εξουσιών στην ΕΕ και Αμερική. Και επιπλέον θα καταδείξει πως η επίπλαστη ανάπτυξη οφειλόταν στο δουλεμπόριο και όχι στην πραγματική παραγωγή πλούτου.

 2. χρηχα avatar
  χρηχα 28/01/2011 15:52:37

  Μου 'λεγε ένας φίλος που ζει στην Δανία....

  εκεί δεν έχει έλεγχο στα σύνορα...απλά μια ταμπέλα που αν την προσέξεις σου δηλώνει ότι πέρασες πια στα εδάφη της Δανίας.....αλλά.....σε τακτά σημεία ανά την "εθνική "αντίστοιχη οδό της Δανίας υπάρχει έλεγχος αστυνομικός...και δεν μπορείς να ξεφύγεις αν δεν έχεις χαρτιά ...παράνομο εμπόρευμα κτλ....

  άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι το πρόβλημα βασικά δεν είναι το πώς έρχονται εδώ...αλλά το πώς και γιατί μένουν....

 3. Λιζα Αλεξίου avatar
  Λιζα Αλεξίου 28/01/2011 17:22:49

  Ορέστιε
  Δεν την θέλουν την δημοκρατία στα Αραβικά κράτη,όμως είναι τυφλοί στην ΕΕ και δεν βλέπουν τον όλεθρο που τους χτυπά την πόρτα; Η Τουρκία με την στροφή της προς τα αραβικά κράτη έχει ανακηρυχτεί μικρή υπερδύναμη,και διακαής επιθυμία της νυφίτσας(Νταβούτογλου) είναι, να απορροφήσει και να εξουσιάσει τον κόσμο της ανατολικής μεσογείου στο όραμα μιάς νεας οθωμανικής ΑυτοκρατορίαςΈχει σκοπό να στείλει 200,000,000 στην Ευρώπη, και δεν βλέπω κανείς να την εμποδίζει σ'αυτό.Πιστεύω οτι η Τουρκία αυτό που ήθελε να επιτύχει (την ένταξή της στην ΕΕ) πορόλα τα ΟΧΙ, το πετυχαίνει παράνομα, με την διακίνηση των λαθρομεταναστών. Και άν σήμερα εμείς στην Ελλάδα των 1,000,000 μεταναστών παρανόμων ή μη, μας κάνει την ζωή άνω κάτω,τί θα γίνει στη συνέχεια; Η ευρώπη θα μπορέσει να τους διαχειριστεί όλους αυτούς;Θα μπορέσει να σταματήσει τον εξισλαμισμό της; Πώς; Όταν η Τουρκική μαφία κυριαρχεί σ'όλη την Ευρώπη με διακίνηση ναρκωτικών και όχι μόνο,θα είναι εύκολο με διακόσμια εκατομμύρια παραπάνω να σώσει τί απ'όλα, την πίστη της, την κουλτούρα της τον πολιτισμό της; Γι αυτό πρέπει με καθε τρόπο να σταματήσει η εισβολή τους στην Δύση, γιατί κινδυνεύει με εξαφάνιση, οι ευρωπαίοι θα γίνουν γιουσουφάκια των Οθωμανων και τότε θα δείς τί χαρές θα κάνουν οι εξουσίες στην ΕΕ και στις ΗΠΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.