#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/06/2011 07:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι πραγματικοί εχθροί των λαώνΟ κόσμος, αλλά και η Αμερική,  δέχονται σήμερα μια τρομοκρατική επίθεση από τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, όπως την Διεθνή Τράπεζα Αποζημιώσεων και την αμερικανική Federal Reserve Bank. Τα χρήματα των φορολογουμένων κατασπαταλώνται στο κυνήγι «φανταστικών» τρομοκρατών και κακών ισλαμιστών, την ώρα που οι πολίτες ληστεύονται εν ψυχρώ από τους τραπεζίτες.

Όπως είπε και ο Max Keiser, οι τρομοκράτες της Wall Street είναι πιο επικίνδυνοι από τον μακαρίτη πλέον Bin Laden (που βέβαια δεν είχε καμία σχέση με την 9/11).

Οι πραγματικοί τρομοκράτες δεν φοράνε τουρμπάνια, αλλά κοστούμια. Δεν βρίσκονται στα βουνά του Πακιστάν και του Αφγανιστάν, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι στη Wall Street, και στην  K Street. Αυτοί οι αδίστακτοι τραπεζίτες προκάλεσαν την οικονομική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει στη κατάρρευση του πολιτισμού της Δύσης.

Πριν μερικούς μήνες, το πεντάγωνο προσπάθησε να συνδέσει τους ισλαμιστές τρομοκράτες με την οικονομική κρίση του 2008, αλλά κανένας δεν πείστηκε. Όλοι ξέρουν πια πως οι πραγματικοί συνωμότες είναι αυτοί της Wall Street.

Η οικονομική κρίση του 2008 ήταν το Pearl Harbor του οικονομικού πολέμου που ξεκίνησε η νέα τάξη εναντίον του αμερικανικού λαού. Όπως το Pearl Harbor, έτσι και η κρίση, ήταν προβλέψιμη και μη αναγκαία. Αν το κράτος είχε επιβάλλει κανόνες στο τραπεζικό σύστημα,  αν είχε καταργήσει την Federal Reserve, και αν είχε επιβάλλει ένα στέρεο νομισματικό σύστημα, τότε δεν θα χρειάζονταν να υποφέρουν σήμερα εκατομμύρια ανθρώπων, που εξαθλιώνονται χωρίς όμως να φταίνε σε τίποτα.

Η οικονομική ελίτ έχει κυριαρχήσει ολοκληρωτικά χρησιμοποιώντας την οικονομία, το φορολογικό σύστημα, και την αμερικανική κυβέρνηση. Στη πραγματικότητα, η οικονομική κρίση ήταν απλά μια μαζική μεταφορά πλούτου από το 99% του λαού στα χέρια μιας παρασιτικής μειοψηφίας που δεν παράγει τίποτα, δεν δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, και δεν προσφέρει το οτιδήποτε. Απλά κερδίζει δημιουργώντας χρήμα από το τίποτα, και δανείζοντας το σε κυβερνήσεις με υψηλό τόκο. Η οικονομική κρίση ήταν κρίση μόνο για τον απλό λαό. Οι τραπεζίτες βγήκαν κερδισμένοι.

Τα τελευταία 30 χρόνια οι ολιγαρχικές τράπεζες της Δύσης έχουν χρηματοδοτήσει τη παγκόσμια οικονομία και αποβιομηχάνισαν την Αμερική, καταστρέφοντας παράλληλα τη μεσαία τάξη της Δύσης. Οι οικονομικές πολιτικές που ισχύουν στα κράτη της Δύσης, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια κοινωνία δυο τάξεων, μια τεράστια φτώχεια, μια μαζική ανεργία, και μια παγκόσμια κρίση χρέους.

Η πολιτική ελίτ της Αμερικής, αντί να ξεριζώσει τον καρκίνο της Federal Reserve Bank, ξεκίνησε πόλεμο τρόμου και καταστολής εναντίον του λαού, ώστε να τον αποτρέψει από το να επαναστατήσει. Πιστεύουν πως η εγκαθίδρυση μιας αστυνομοκρατίας θα διορθώσει όλα τα δημοσιονομικά προβλήματα κρατώντας το λαό υπό έλεγχο. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα τεχνοκρατικό αστυνομικό καθεστώς, που κατάργησε ουσιαστικά το αμερικανικό Σύνταγμα, και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, μετατρέποντας τη λέξη ελευθερία σε βρισιά και  ακυρώνοντας το κράτος νόμου.

Η αστυνομία χρησιμοποιείται για τη καταστολή των λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, και την επιβολή της επίσημης ιδεολογίας του πατριωτισμού όπως τον θέλουν οι παγκοσμιοποιητές που έχουν καταλάβει την κυβέρνηση. Ο κόσμος ή θα υπακούει ή θα διώκεται. Οι αστυνομικοί και οι πράκτορες των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, λειτουργούν με πλήρη ατιμωρησία, προσφέροντας μια ψευδή αίσθηση τάξης και ασφάλειας.

Όσοι διαμαρτύρονται, χαρακτηρίζονται και διώκονται ως ακροδεξιοί εξτρεμιστές και τρομοκράτες. Ένα βήμα δηλαδή πριν την εγκαθίδρυση ενός κράτους τρόμου.

Η ανθρώπινη ιστορία έχει αποδείξει πως όταν μια κυβέρνηση αρχίζει τη δίωξη κάποιων ομάδων, δεν περιορίζεται στους χαρακτηρισμούς. Ακολουθούν φυλακίσεις, εκτοπισμοί, και δολοφονίες. Όποιος αντιστέκεται, το πληρώνει ακριβά.

Όπως έχει γράψει και ο Albert Camus, οι αριστοκράτες τύραννοι πάντα αμαυρώνουν τους ήρωες του λαού. Για αυτό και πρέπει να αντισταθούμε στους χαρακτηρισμούς των επαναστατών ως «τρομοκράτες» και «εξτρεμιστές». Αν ο λαός αντιδράσει και αρνηθεί την κρατική προπαγάνδα, οι κλέφτες και απατεώνες που κυβερνούν, θα χάσουν το παιχνίδι.

Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να σημειωθεί μια σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων της ελευθερίας και αυτών της τυραννίας. Ας ελπίσουμε πως ο πόλεμος αυτός θα κερδηθεί χωρίς την ανάγκη πυροβολισμών. Ας ελπίσουμε πως ο λαός θα καταλάβει τι παίζει και θα φέρει τους πραγματικούς τρομοκράτες στο εδώλιο, αντί να καταναλώνεται στο κυνήγι ψεύτικων και κατασκευασμένων εχθρών, όπως ο Bin Laden.

S.A.-The Excavator

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kiki avatar
  kiki 04/06/2011 08:23:26

  Τρομοκρατηστε τους τρομοκρατες των λαων.
  ενημερωθειτε , ας ξαναγινουμε πολιτες , τοτε δεν θα μπορουν να τρομοκρατουν τον κοσμο.
  Ας ζητησουμε επιταχτικα στα καθ ημας τον Ελεγχο του Χρεους, ας απαιτησουμε να μαθουμε τι , πως ,γιατι ,ποσο ,και ας αρνηθουμε στα τοκογλυφικα κορακια της Τροικας την πληρωμη , του επαχθους και απεχθους χρεους.
  Ξαποστελνουμε τους ντοπιους συνεργατες τους.

 2. Κρητικός avatar
  Κρητικός 04/06/2011 08:29:03

  Η ελπίδα όλων μας ειναι στις πλατείες

 3. Orestios avatar
  Orestios 04/06/2011 09:05:37

  Όλοι αυτοί οι απατεώνες μέσω της κρατικής χρηματοδότησης έχουν φορτώσει τις αποτυχίες τους στις πλάτες των λαών.
  Δεν χρειάζεται να πάτε στην Αμερική. Εδώ, διασώθηκαν άφρωνες τραπεζίτες με το να φορτωθούμε οι Έλληνες τα χρέη τους και τα επενδυτικά ρίσκα τους.
  Εως τώρα οι τράπεζες έχουν λάβει πάνω από 100 δισεκατομμύρια ενώ οι Έλληνες φορτώθηκαν χρέος και μέτρα ώστε να διασωθούν αποτυχημένοι τραπεζίτες και πολιτικοί.

 4. parsifal avatar
  parsifal 04/06/2011 09:15:57

  Συγχαρητήρια στον SA για την επιλογή !

 5. Κφαλλονίτης avatar
  Κφαλλονίτης 04/06/2011 09:23:01

  Η ελπίδα όλων μας (διεθνώς) είναι κάποιοι να μας δώσουν γνώσεις για τα διεθνή παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε σωστή γνώση και έτσι αντίδραση. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε όλοι σε έναν άλλον κόσμο από αυτόν που χρόνια ολόκληρα έντεχνα μας σερβίρουν. Έχουμε καταντήσει σαν τις γκόμενες που τους αρέσει το παραμύθι και το λαμπερό αυτοκίνητο. (Ζητάω συγνώμη εν μέρει από το ασθενές φίλο για το παράδειγμα, αναφέρομαι στην πλειοψηφία τους).

 6. A.M. avatar
  A.M. 04/06/2011 10:07:17

  Έτσι!
  Όπως ακριβώς τα λέει ο αρθρογράφος έχουν τα πράγματα.
  Και όχι μόνο στις ΗΠΑ!
  Σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν οι τραπεζίτες.
  Μόνο που ΠΆΝΤΑ η ιστορία έχει γυρίσματα, κάνει κύκλούς.
  Και αυτοί που βρίσκονται στα πολύ ψηλά απ την μια στιγμή στην άλλη βρίσκονται πολύ κάτω, βαθειά στο χώρα θαμμένοι.

 7. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 04/06/2011 10:29:45

  ΙΣΩΣ ΘΑ EINAI ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ "ΝΑ ΑΓΓΙΖΕ"ΤΙΣ ΗΠΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΤΡΕΛΛΩΝ"ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ FED ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ .ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ-ΝΟΜΟ-ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ .ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟYΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ .
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ 'ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΕΚΔΟΤΕΣ TΩN ΠΕΤΣΙΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΤΗΣ FED.
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ

 8. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 04/06/2011 10:31:29

  Εάν μπορούσε να συμβεί το ακατόρθωτο, δηλαδή οι πλούσιοι της χώρας και του Έθνους να ήταν όλοι πατριώτες και να λειτουργούσαν με γνώμονα την πρόοδο της χώρας και την ευημερία των Ελλήνων, να είστε σίγουροι δεν θα μας κουνούσε κανείς στον κόσμο. Το πρόβλημά μας είναι οι παραδόπιστοι και αγύρτες που βρίσκονται σε καίριες θέσεις και πουλάνε την Ελλάδα, μεταφορικά και κυριολεκτικά...

 9. unfair avatar
  unfair 04/06/2011 11:54:37

  οι τραπεζίτες δηλαδή φταίνε που στην Ελλάδα έχουμε πρωτογενές έλλειμα; κ όχι το ανεξέλεκτο κράτος που όποιος είναι κυβέρνηση, δουλεύει για την πάρτη του κ όχι το γενικό συμφέρον;
  Συμφωνώ, πως έχει χαθεί ο έλεγχος με τις τράπεζες κ τα προϊόντα που εφευρίσκουν [CDS κτλ], κ πως βλέπουν μόνο νούμερα κ όχι ανθρώπους!
  Έχουμε αξίες κ σοφά λόγια από τους πρόγονούς μας! ας τα θυμηθούμε κ να τα εφαρμόσουμε με σεβασμό.

 10. Ratamahatta avatar
  Ratamahatta 04/06/2011 12:11:04

  οι δυναστες των λαων ειναι οι τραπεζες,αλλα ποιος εχει τα αντερα να τα βαλει μαζι τους?

 11. zame avatar
  zame 04/06/2011 15:26:26

  Αν τα "ΑΝΤΕΡΑ" διαθετουν κριτικη σκεψη & μαθηματικα ΜΠΟΡΟΥΝ γιατι θα γινουν & ευεργέτες "ΤΟΥΣ" διδοντας ΤΟΥΣ την Μεγαλη ευκαιρια να κανουν
  το ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ στην ΙΣΤΟΡΙΑ..
  που όχι μόνο δεν θα τους θέσει σε κίνδυνο ,
  αλλά πιθανότατα θα αναζωογονήσει διανοίγοντας νέους δρόμους
  και μέχρι τούδε άγνωστους ορίζοντες καπιταλιστικής επένδυσης..ενω παραλληλα θα μπορουν να απολαμβανουνε τα πλουτη τους..γιατι δεν θα εχουν αδειο στομαχι οι "καλοι" γιατι ο εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο..& με την συμβολη της αναποφευκτης ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που δρα & κανει ακομα ποιο εντονα τα ανισορροπα & δυναμιτιζει τις εκτεθημενες & ευερεθιστες κοινωνιες...που απαιτουν το δικαιωμα στην ευάλωτη & απαραίτητη ισορροπια της ελευθεριας..αρκει να μην μεταφραζεται σε αυθαιρεσια..που να ενοχλεί ...κιολας φτανοντας σε σημειο ανεπιθυμητης τυραννιας..& μαλιστα με αδειο το στομαχι...
  οποτε μοιραια μετατρεπεται & σε βρισια & να θυμηθω οταν ρωτησανε τον Ζουγα για τους gay ειπε δεν με ενοχλουν καθολου.. αρκει να μην τους ενοχλει αυτους που εγω δεν ειμαι gay.
  ΝΑΙ (Στη πραγματικότητα, η οικονομική κρίση ήταν απλά μια μαζική μεταφορά πλούτου από το 99% του λαού στα χέρια μιας παρασιτικής μειοψηφίας που δεν παράγει τίποτα, δεν δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, και δεν προσφέρει το οτιδήποτε. Απλά κερδίζει δημιουργώντας χρήμα από το τίποτα, και δανείζοντας το σε κυβερνήσεις με υψηλό τόκο.) & γιατι το ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ειναι πως ενω αποδειχτηκε ΔΟΛΙΑ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ η ΑΛΑΖΩΝΙΚΗ & ΑΠΛΗΣΤΗ "κοσμοθεωρια τους" τους οδηγησε και
  ξεκίνησαν εναν πόλεμο τρόμου και καταστολής ...! που οι παραπλευρες απωλειες .. σαφως κανεναν δεν εξυπηρετουν.

 12. Posidonas avatar
  Posidonas 04/06/2011 21:27:27

  Απο τη στιγμη που το χρημα ειναι ιδιωτικό, και στην περιπτωση της Αμερικης τα πράγματα ειναι ακομα πιο χειροτερα, ειναι σχεδον αδυνατη καθε προσπαθεια ανατροπης. Αν αυτο επιχειρηθει θα καταπνιγει στο αιμα χωρις ελεος. Η μονη αχτιδα φωτος που υπαρχει σε αυτον τον ομολογουνως πογκοσμιο οικονομικο πολεμο ειναι η Ευρωπη η οποια διακρίνεται περισσοτερο στον παραγοντα ανθρωπο και μπορει κατι να περισωθει με μια πανευρωπαικη καταιγιδα αντιδρασεων. Αυτο πρεπει να συμβει πριν παρουν και οι Ευρωπαιοι ηγετισκοι την αποφαση να σωσουν τα λεφτα τους και εμας να μας πνιξουν στο αιμα. Η διευρυνση κατα την εκτιμηση μου, αυτο τον σκοπο εχει.

  • Μαθηματικός avatar
   Μαθηματικός @ Posidonas 05/06/2011 15:47:05

   Αγαπητέ φίλε Ποσειδώνα, δυστυχώς (κατα τη γνώμη μου) ούτε η Ευρώπη βασίζεται στον παράγοντα άνθρωπο. Βασίζεται στον παράγοντα ΑΤΟΜΟ (άλλο άνθρωπος , άλλο ατομο, ά-τομο, δεν "τέμνεται " , δεν θυσιάζεται για τον συνάνθρωπο), έννοια που περιχαρακώνει τον κάθε έναν στα στενά ΑΤΟΜΙΚΑ του "θέλω", στο απρόσωπο "εγώ". Η Ευρώπη αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο ως μια μονάδα με νομικά χαρακτηριστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, αποκλείοντας έτσι την προοπτική μιας ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ κοινωνίας, μιας κοινωνίας που θα έχει στο επίκεντρό της τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

 13. Αννίτα avatar
  Αννίτα 06/06/2011 08:48:53

  έχουμε καταντήσει υπήκοοι στην ίδια μας την χώρα,Ας γίνουμε πολίτες της χώρας μας με αξιοπρέπεια. Η ολιγαρχία των τραπεζών με κάποιο τρόπο θα πρέπει να αποδυναμωθεί.Ελπίζω να έχετε μάθει την πρόταση που έκανε ο Προβόπουλος για την μεταφορά των χρημάτων της εκκλησίας στην Τράπεζα της Ελλάδας.Το έγγραφο αυτό είναι είπαν απόρρητο και βρίσκεται στο πρωτόκολλο της Εκκλησίας. Αλλο θέμα σοβαρό.Από πότε η εκκλησία έχει πρωτόκολλο και δεν ενημερώνει τον κόσμο για τόσο σοβαρά θέματα; Διότι αναρωτιέμαι, ποιός είναι ο σκοπός αυτής της πρότασης αυτού του "κυρίου"; ΄Οπου η εκκλησιαστική περιουσία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με μια καλή φορολογία προκειμένου τα έσοδά της να διατεθούν στην αποπληρωμή των χρεών της πατρίδας μας!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.