Οι μαύρες σημαίες του ISIS κυματίζουν στην Ευρώπη
28/07/2014 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι μαύρες σημαίες του ISIS κυματίζουν στην Ευρώπη

«Θάνατος στους Εβραίους» φώναζε το πλήθος, κουνώντας τις μαύρες σημαίες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). Έψαχναν για νέους υποστηρικτές για το σκοπό τους, τη δημιουργία ενός παγκόσμιου χαλιφάτου, λογοδοτώντας σε κάποιον που αυτοαποκαλείται προφήτης: έναν πολύ φανατικό, ακόμη και για την Αλ Κάιντα που έχει εισβάλει στη Συρία και στο Ιράκ κάνοντας μαζικές εκτελέσεις, σταυρώνοντας τους αντιπάλους και αποκεφαλίζοντας τους εχθρούς. Μόνο που αυτοί οι διαδηλωτές δεν ήταν στη Συρία ή στο Ιράκ: ήταν στη Χάγη της Ολλανδίας. Και το μήνυμά τους ήταν προσαρμοσμένο για τους δυσαρεστημένους νέους απογόνους των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη.

«Είμαστε Μαροκινοί» φώναξε κάποιος με ένα φορητό μεγάφωνο. «Οι Γάλλοι σκότωσαν τους Μαροκινούς, αλλά δεν τους σκότωσαν όλους. Έμειναν κάποια εγγόνια για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της Δύσης, της Αμερικής και των Εβραίων».

Πολλοί από τους διαδηλωτές καλύπτουν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντίλια ή παλαιστινιακές μαντήλες. «Όποιος δεν πηδήξει είναι Εβραίος» φώναξε κάποιος, καθώς ολόκληρη η ομάδα άρχισε να πηδά σε μια σκηνή που θα μπορούσε να ήταν απλά γελοία αν δεν αφορούσε ένα τέτοιο μήνυμα μίσους. «Θάνατος στους Εβραίους!» φώναξε το πλήθος στα αραβικά.

Αυτή η σκηνή την περασμένη Πέμπτη ήρθε στον απόηχο της προηγούμενης διαδήλωσης που υποτίθεται ότι υπερασπίζονταν τους Παλαιστίνιους που υποφέρουν στη Γάζα και η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε ένα φεστιβάλ μίσους με στόχο το Ισραήλ, με τους ανθρώπους να κρατούν πλακάτ που έγραφαν «ο σιωνισμός είναι ναζισμός». Όμως, ενώ το μίγμα των φιλο-Παλαιστίνιων, αντι-σιωνιστών και αντι-σημιτών έχει γίνει πολύ κοινό στις ευρωπαϊκές διαδηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες, η πολεμική σημαία του ισλαμικού κράτους να κυματίζει στους δρόμους της Ολλανδίας στις 24 Ιουλίου είναι κάτι νέο και ιδιαίτερα επικίνδυνο. Όλα τα συλλαλητήρια στους ολλανδικούς δήμους απαιτούν άδεια από το τοπικό δημοτικό συμβούλιο, την αστυνομία και το γραφείο του εισαγγελέα. Η διαδήλωση για την ISIS πήρε άδεια με το αιτιολογικό ότι ήταν για τη στήριξη του ολλανδού κρατούμενου που στρατολογήθηκε στη τζιχάντ, Ουσάμα Αμπού Γιαζίντ. Αλλά το γεγονός ότι το γραφείο του δημάρχου στη Χάγη, είτε δεν γνώριζε ότι η διαδήλωση αφορούσε την ISIS είτε την έκρινε νόμιμη, εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Ahmed Marcouch, μέλος του Ολλανδικού Εργατικού Κόμματος (PVDA), πρώην αστυνομικός και μέλος της επιτροπής ασφάλειας και δικαιοσύνης του κοινοβουλίου, ήταν ένας από τους πολλούς που επέκριναν την τοπική αυτοδιοίκηση: «Απαράδεκτο» έγραψε. «Οι απειλές εναντίον δημοσιογράφων και τα ρατσιστικά συνθήματα τιμωρούνται από το νόμο». Ο Marcouch, ο οποίος έχει μαροκινές ρίζες, θέλει η μουσουλμανική κοινότητα στην Ολλανδία να είναι πιο προσεκτική και αντίθετη με την ISIS και παρόμοιες ομάδες. Το υλικό από τη διαδήλωση δείχνει σαφώς κάποια πολύ νεαρά αγόρια: «Τι κάνουν εκεί αυτά τα παιδιά;» ρωτάει. «Η ISIS είναι καθαρή βαρβαρότητα, είναι αιμοδιψείς» λέει ο Marchouch στην Daily Beast. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να απομακρύνουν τα παιδιά μας από εμάς».

Οι μουσουλμάνοι συχνά επικρίνονται επειδή δεν μιλάνε αρκετά έντονα ενάντια στον ριζοσπαστισμό των βίαιων τζιχαντιστών. Αλλά ο Marcouch δεν μασάει τα λόγια του: «Η μεγαλύτερη προσβολή της ISIS μπορεί ακόμη και να είναι προς τους μουσουλμάνους και το ίδιο το Ισλάμ», λέει. «Καλώ την μουσουλμανική κοινότητα: αντισταθείτε και μην επιτρέπεται στη θρησκεία σας να γίνει όμηρος αυτών των ηλίθιων». Ο Marcouch έχει ταχθεί συχνά, τόσο στο κοινοβούλιο όσο και εκτός, υπέρ αυτού που αποκαλεί «θρησκευτικό εκτροχιασμό»: «Μπορείτε να το αποτρέψετε, προσφέροντας μια εναλλακτική θεολογική έννοια» λέει. «Οι γονείς παίζουν ένα ρόλο σε αυτό, επίσης, για το πώς θα εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους».

Δεν ανησυχούν όμως μόνο οι άνθρωποι στην Ολλανδία. Σε επιστολή του προς τον Ολλανδό Πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, ο Σάιμον Σάμιουελς, του Simon Wiesenthal Center, έγραψε σχετικά με τις ανησυχίες της ευρύτερης εβραϊκής κοινότητας όταν βλέπει αυτές τις ρατσιστικές διαδηλώσεις. Δεν είναι σαφές αν η πόλη της Χάγης θεωρεί απλά ότι ο ρατσισμός θα περάσει όταν αγνοηθεί, ή αν δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψη την απειλή της ISIS. Όμως σίγουρα είναι μια εσφαλμένη απόφαση το να αγνοεί την απειλή που προέρχεται από διαδηλώσεις όπως αυτή, που αποσκοπούν στη νομιμοποίηση της πολεμοκαπηλείας από μια αυξανόμενη ομάδα φανατικών και εξαιρετικά βίαιων ριζοσπαστών. Προσπαθούν να κερδίσουν ανώριμους νέους και να τους πείσουν να πάνε να πολεμήσουν στο πλευρό των εκατοντάδων Ευρωπαίων που έχουν ήδη ενταχθεί στο φρικιαστικό πόλεμο στο Ιράκ και τη Συρία.

Ο δήμαρχος της Χάγης Ζοσίας φαν Άαρτσεν ισχυρίστηκε πρόσφατα σε ολλανδικό ραδιόφωνο ότι οι διαδηλωτές δεν πέρασαν τα όρια, αλλά οι δηλώσεις αυτές αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όπως αυτή ενός Ιρακινο-ολλανδού πολίτη στην υπό κατοχή της ISIS συριακή πόλη Ράκα. Τον έδειχνε να περιβάλλεται από τα κομμένα κεφάλια επτά ανδρών καρφωμένα σε έναν σιδερένιο φράχτη. Η φωτογραφία μοιάζει σαν κάποια τμήματά της πιθανόν να έχουν παραποιηθεί, αλλά το συναίσθημα είναι αρκετά γνήσιο. Οι αποκεφαλισμοί έχουν γίνει το χόμπι της ISIS.

Πολλοί από τους νέους που επιζούν από αυτόν τον φρικτό πόλεμο για το χαλιφάτο θα στοιχειώσουν την Ευρώπη όταν επιστρέψουν στις πατρίδες τους και οι υπηρεσίες ασφαλείας σε όλη την ήπειρο, και ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανησυχούν. Την Παρασκευή το γραφείο της ολλανδικής εισαγγελίας ανακοίνωσε επιτέλους ότι μια έρευνα για την ISIS στην Ολλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αγνοώντας την ISIS δεν θα εξαφανιστεί και η συζήτηση με ανθρώπους που θέλουν να καρφώσουν τα κεφάλια των αντιπάλων τους σε φράχτες δεν θα πρέπει να αποτελεί επιλογή.

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/07/27/isis-s-black-flags-are-flying-in-europe.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 28/07/2014 11:12:46

  Κυματίζουν στην Ευρώπη. Όχι στην Αμερική, ή την Ασία. Είναι η Ευρώπη ο εύκολος στόχος του Ισλάμ; Η Γηραιά Ήπειρος αδυνατεί να αντισταθεί και παραδίδεται αμαχητί; Εκπροσωπεί την παρηκμασμένη Δύση;

 2. Γιώργος avatar
  Γιώργος 28/07/2014 13:15:09

  Να υποθέσω ότι αυτοί μόλις ταξίδεψαν από την Συρία ή το Ιράκ για να διαδηλώσουν στην Ολλανδία; Όχι; Τι, είναι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, προσκολλημένοι ακόμα στον μεσαιωνικό ισλαμισμό; Πως κι έτσι; Όμως αν πει κανείς τίποτα γι'αυτούς και τον πολιτισμό τους, αμέσως για ρατσισμό και φασισμό θα μιλήσουν οι γνωστές οργανώσεις... Μερικοί τα έχουν κάνει σαλάτα, πραγματικά...

 3. Σπαθάριος avatar
  Σπαθάριος 28/07/2014 17:47:46

  Ας καλομελετήσουμε και προς τα εδώ γιατί έρχεται. Ήδη έχουν σηκωθεί και στην Ελλάδα σημαίες του χαλιφάτου και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, Εδώ μας έχουν κατακλίσει οι θολοκουλτουριάρηδες διεθνιστές της εθνομηδενιστικής αριστεράς και της νεοφιλελεύθερης δεξιάς της παγκόσμιας αγοράς. Οι τελευταίοι, που μάλλον είναι χειρότεροι, εξουσιάζουν και όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα ανάλογα φαινόμενα να εξελίσσονται χωρίς να αντιμετωπίζονται. Ακούσατε κάποια έστω και τυπική ανακοίνωση της ΕΕ για τις δολοφονίες του χαλιφάτου και τις καταστροφές μνημείων και ναών ; Μη τα χαλάσουμε με την μεγάλη αγορά των αράβων και χάσουμε τα δολάρια των επενδύσεών τους! Αλλά βέβαια, αν πάνε καλά οι αγορές και οι τράπεζες τι πειράζει κι αν αναγκαστούμε να γίνουμε όλοι μουσουλμάνοι;

 4. sender avatar
  sender 28/07/2014 18:13:40

  Μια έξυπνα στημένη προβοκατόρικη φιέστα,που ''ψάρωσε''όλους αυτούς που αποπειράθηκαν να διαμαρτυρηθούν για την σφαγή στη γάζα.Μισθοφόροι σε ώρα υπηρεσίας!

 5. η Dimi avatar
  η Dimi 28/07/2014 21:42:16

  "Συρία: Οι τζιχαντιστές άνοιξαν «Γραφείο Συνοικεσίων!» Για γυναίκες μόνες ή χήρες - Διοργανώνουν μήνες του μέλιτος και τουρ για πολίτες Μπορεί ο ηγέτης τους να θεωρεί υποχρεωτικό τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων των γυναικών, μπορεί για τις περιπτώσεις μοιχείας η ενδεδειγμένη ποινή να είναι ο λιθοβολισμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ισλαμικός Στρατός στο Ιράκ και το Λεβάντε δεν ενδιαφέρεται για τις γυναίκες. Έφτασε, μάλιστα, να ανοίξει μέχρι και Γραφείο Συνοικεσίων «για γυναίκες μόνες ή χήρες που θέλουν να παντρευτούν μαχητές του ΙΚΙΛ». Βάση του Γραφείου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, είναι η πόλη Αλ-Μπαμπ, στο Χαλέπι. Το Γραφείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξασφαλίζει και τον μήνα του μέλιτος! για τους μελλόνυμφους μαχητές ενώ αναλαμβάνει και τουρ για πολίτες στο «χαλιφάτο» που έχει ανακηρύξει σε Ιράκ και Συρία. Τα λεωφορεία φέρουν τις μαύρες σημαίες της οργάνωσης και παίζουν τραγούδια των τζιχαντιστών κατά τη διάρκεια της ξενάγησης." news.gr.msn.com/Δευτέρα 28/7/2014 @16:25

 6. Kατεπάνω avatar
  Kατεπάνω 28/07/2014 21:57:51

  Ο λόγος για το αίτημα που κατέθεσε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προς την κυβέρνηση Σαμαρά για την δημιουργία μιας νέας στρατιωτικής βάσης σε ελληνικό έδαφος, προκειμένου να μετασταθμεύσει σε αυτή στόλος μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAVs). Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», η αμερικανική πλευρά εμφανίζεται να ασκεί έντονες πιέσεις προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και το αίτημα να γίνει δεκτό. Παρόλο που το αίτημα χρονολογείται από το 2013 η επιμονή εκ μέρους των αμερικανών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπου επικρατεί μια εκρηκτική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση στην Μέση Ανατολή και στην Βόρειο Αφρική, αποσαφηνίζει την επιδίωξή τους για πλήρη έλεγχο της λεκάνης της νοτιανατολικής Μεσογείου και του ευρύτερου χώρου γενικότερα. Σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουμε επιδιώξεις και σκοπιμότητες θα ξεκινήσουμε με μια αναφορά στον εμφύλιο που εδώ και λίγα χρόνια ταλανίζει την Συρία. Ως γνωστόν η ναυτική βάση στο Ταρσού στην Συρία, αποτελεί για την Ρωσία το μόνο σημείο παρουσίας και συμβολικού κατεστημένου ως μεγάλης διεθνούς δύναμης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Από στρατηγικής σημασίας είναι ένα σημείο κομβικό που ελέγχει τρείς ηπείρους Ευρώπη Αφρική και Ασία. Εκτός αυτού, το καθεστώς του προέδρου Άσαντ είναι ο μόνος φίλος των Ρώσων, αλλά και ένας καλός πελάτης οπλικών συστημάτων. Κατόπιν του εμφύλιου πολέμου που τα τελευταία χρόνια ταλανίζει την Συρία και κατόπιν της αδυναμίας των ξενοκίνητων Ισλαμιστών ανταρτών να ανατρέψουν το καθεστώς, συμπτωματικά και δια μαγείας ξεπήδησε στο γειτονικό Ιράκ η οργάνωση ISIS η οποία συγκροτήθηκε και εξοπλίστηκε από το «πουθενά» με σκοπό να ανατρέψει την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας και να ιδρύσει ένα Χαλιφάτο με επεκτατικές προς δυσμάς βλέψεις. Πολύ σύντομα μαχητές και δυνάμεις του ISIS τάχτηκαν παρά τω πλευρώ των Σύριων αντικαθεστωτικών και άρχισαν να αγωνίζονται για την ανατροπή του προέδρου Άσαντ. Τόσο οι Σύριοι αντικαθεστωτικοί, όσο και οι Σουνίτες του ISIS διακρίνονται για την αιμοσταγή αγριότητα και φρικαλεότητά τους. Καθημερινά όλο και νέα βίντεο κατακλύζουν το διαδίκτυο με αποκεφαλισμούς χριστιανών, εκτελέσεις αιχμαλώτων, άγριους βασανισμούς, βιασμούς, καθώς και με σαφείς και προκλητικές απειλές προς τον Δυτικό πολιτισμό, καθώς και προτροπές προς τους μουσουλμάνους της Ευρώπης να ξεκινήσουν Τζιχάντ. Απέναντι σε όλα αυτά, τόσο η Αμερική όσο και η διεθνής κοινότητα σιωπούν και αδρανούν. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφεύγει να πάρει απόφαση και να αναλάβει δράση, παρόλο που σε άλλες περιπτώσεις κρίσεων οι οποίες δεν χαρακτηρίζονταν από αυτή την απάνθρωπη βαρβαρότητα, δεν δίστασε να παρέμβει άμεσα στρατιωτικά. Γιατί; Διότι όλοι αυτοί οι φανατικοί και αιμοδιψείς φονιάδες, αποτελούν τις καθοδηγούμενες και εξοπλιζόμενες λεγεώνες των ΗΠΑ, εναντίον του Άσαντ, εναντίον της Ρωσικής παρουσίας και ελέγχου στην Μέση Ανατολή. Και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό και εξωπραγματικό, ας θυμηθούμε ποιοι ήταν αυτοί που εξόπλισαν και εκπαίδευσαν τους Αφγανούς Ταλιμπάν προκειμένου να αντισταθούν στην Σοβιετική εισβολή; Ποιοι επέτρεψαν στον Σαντάμ Χουσεΐν να πραγματοποιεί μαζική χρήση χημικών όπλων ενάντια στους κουρδικούς πληθυσμούς του Βορείου Ιράκ δολοφονώντας τους μαζικά. Και τότε όπως και τώρα το στυγνό έγκλημα, η γενοκτονία και η κτηνωδία δεν έτυχαν ουδεμίας αντίδρασης από την διεθνή κοινότητα. Πλανώνται πλάνη οικτρά, όλοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε με το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης και την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ. Ποτέ δεν τελείωσε, απλά και μόνο έλαβε άλλη μορφή και εξελίσσεται πλέον πάνω σε άλλες διαδικασίες. Και για να επανέλθουμε στα δικά μας. Η βάση λοιπόν επί του Ελληνικού εδάφους που αιτούνται οι ΗΠΑ για μη επανδρωμένα αεροπλάνα, δεν θα είναι άλλο τι από αμερικανικό στρατηγείο ελέγχου, σχεδιασμού και επιχειρησιακής ετοιμότητας, άλλο τι από κέντρο υποστήριξης και υλοποίησης των μηχανορραφιών του Πενταγώνου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Τώρα το τι θα πράξει η Ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά το συγκεκριμένο αίτημα είναι ήδη προβλέψιμο και ως κύριο επιχείρημα, πέραν από κάποια ασήμαντα μικροοφέλη που θα προβάλει ως την συμφωνία του αιώνα, είναι ότι η εν λόγω παραχώρηση συνιστά αναγνώριση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ελλάδας. Και εδώ ερωτούμε. Τι αξία έχει ο γεωστρατηγικός ρόλος για μια Χώρα η οποία έχει παραδώσει την Εθνική της κυριαρχία στους ξένους δανειστές; Το μόνο βέβαιον είναι ότι η συγκεκριμένη παραχώρηση μόνο προβλήματα θα φέρει στην Χώρα, αφού αυτόματα θα καταστήσει την ευρύτερη περιοχή γύρω από την βάση, ως στόχο των εχθρών των ΗΠΑ και τον Ελληνικό Λαό επιπλέον υποτελή και έρμαιο στα στρατιωτικά και πολεμικά συμφέροντα ξένων χωρών. Δυστυχώς όπως έχει Ιστορικά αποδειχτεί, από την σύσταση του Ελληνικού Κράτους μετά την επανάσταση του 1821, οι διάφοροι ξενόδουλοι κυβερνώντες ενέπλεξαν την Πατρίδα και τον Λαό σε ολέθριες πολεμικές περιπέτειες για τα συμφέροντα τρίτων υπερδυνάμεων, οι οποίες πάντα μετά την λήξη του πολέμου μας αγνοούσαν ως σύμμαχους, υποστηρίζοντας στο έπακρο τα συμφέροντα των χθεσινών ηττημένων εχθρών τους, εις βάρος μας.

  • sender avatar
   sender @ Kατεπάνω 28/07/2014 23:16:44

   Δεν ζητούν την άδειά μας.Δεν ζητούν την άδεια καμιάς μικρούλας,εξαρτώμενης χώρας.Αρπάζουν,χωρίς προσχήματα.Κι'αν με τον παλιό καλό ρομαντικό τρόπο αντισταθείς,σε αιματοκυλούν.Πολιτικοί ελιγμοί χρειάζονται και διπλωματικές πιρουέτες σε τεντωμένο σχοινί.Τέλος εποχής,που οι(και καλά)διενέξεις των αρχηγών κομμάτων ακούγονται παράφωνες,σ'ένα σουρεαλιστικό τοπίο.

   • Ρηνα avatar
    Ρηνα @ sender 29/07/2014 11:54:22

    Ακριβως sender, αυτο που εχω βαρεθει να λεω: υψηλη, δυνατη, πατριωτικη διπλωματια. Μια ασθενης χωρα σαν και μας μονο ετσι επιβιωνει κατω απο τετοιες συνθηκες. Και οσοι διαπραγματευονται απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο μεγαλα, κομπλεξαρονται και ΞΕΧΝΟΥΝ να βαλουν στο τραπεζι τη πολυ παλια συνταγη της διαπραγματευσης: "θα σου δωσω, θα μου δωσεις" και μεχρι ενα σημειο μπορουν να κερδισουν καποια πραγματα για τα οποια καιγομαστε. Και το λεω αυτο μετα λογου γνωσεως.-

    • sender avatar
     sender @ Ρηνα 29/07/2014 12:19:31

     Ετσι,αγαπητή Ρήνα.Και ηγέτης-σωτήρας θα είναι ο δεινός παίκτης και όχι τα πιόνια στην σκακιέρα.

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 29/07/2014 13:42:46

  H βαθύπλουτη πετρελαιοπαραγωγός, η φιλήσυχη πανέμορφη, με το πρώτο και καλύτερο πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας στον κόσμο χώρα η Νορβηγία "πάσχει από κοινωνικό καρκίνο” που της κατατρώει τα σωθικά. Οι γεννημένοι στη Νορβηγία ισλαμιστές, απαιτούν απόσχιση, απαιτούν το δικό τους ισλαμικό imperium in imperio (κράτος εν κράτει), απαιτούν τζαμί. “Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί σας”, περιφρονητικά λένεστους ανέκαθεν υπεράνω, Ευρωπαίους Νορβηγούς. “Και δεν πρόκειται να φύγουμε από δω, επειδή εμείς γεννηθήκαμε στη Νορβηγία. Διαφορετικά, η Νορβηγία, θα υποστεί συνέπειες 9/11..” Αυτά, δεν τα λένε σήμερα. Τα έλεγαν και τα γράφαμε από το 2011. Σήμερα όμως φαίνεται ότι το κεφάλι του δηλητηριώδους φιδιού, γιγαντώθηκε ανεξέλεγκτα. Είθε, για το καλό της Νορβηγίας, της Ευρώπης, για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης, η αιθεροβάμων Νορβηγία, πάραυτα ν’ αφυπνιστεί και δραστικά μέτρα να πάρει. Europenews: Παιδιά μόλις 6 ετών διενεργούν ελέγχους της Σαρία στη Νορβηγία. Ο εξισλαμισμός των Δυτικών χωρών εξελίσσεται με συγκλονιστική ταχύτητα. http://europenews.dk/en/node/81576 ** Το ισλάμ ΔΕΝ είναι θρησκεία. Το ισλάμ είναι κράτος τρομοκρατικό, με νόμους και θανατική ποινή. Τη Σαρία!. Ουδεμία ανοχή στη μισαλλοδοξία. Ουδεμία απολογία για την Ελευθερία! ** Αληθεύει ότι η λαίλαπα των τζιχαντιστών έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα; Αληθεύει ότι ήδη ύψωσαν τη Σημαία τους έξω από τη Θήβα παράλληλα σε σιδηροδρομικές γραμμές, για να είναι ορατές από τους ταξιδιώτες των τραίνων τα μηνύματα με Άσπρα Γράμματα: “Ένας Είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο Προφήτης του. Ορκιστείτε Σε Αυτόν”; Αληθεύει ότι οι τζιχαντιστές έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού στη χώρα μας; και Πώς; η Πολιτεία σκοπεύει να χειριστεί την εφιαλτική αυτή κατάσταση, εφόσον αληθεύει; Οι Έλληνες Πολίτες δικαιούμεθα να γνωρίζουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.