#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/08/2013 13:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νεοναζιστική αποικία ετοιμάζει ένας ΑμερικανόςΟ ακραίος ρατσιστής και υπερασπιστής της ανωτερότητας της λευκής φυλής Paul Craig Cobb αγοράζει γη σε μια μικροσκοπική πόλη 24 κατοίκων στη Βόρεια Ντακότα, με σκοπό να την μετατρέψει σε παράδεισο ομοϊδεατών του.

Ο 61χρονος Cobb, ο οποίος καταζητείται στον Καναδά για την προώθηση επικίνδυνων ιδεών, έχει εγκατασταθεί στο Λιθ εδώ και δύο χρόνια. Όπως διακηρύττει μέσα από τα διαφημιστικά φυλλάδια που μοιράζει, θέλει μεταξύ άλλων «οι λευκοί να αναλάβουν τη διαχείριση της πόλης» έτσι ώστε να γίνει ένα μέρος όπου οι «αριστεροί δημοσιογράφοι και οι αντιφρονούντες που θα έρχονται ψάχνοντας για καβγάδες» να συλλαμβάνονται. Οι κάτοικοι πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζονται τα πιστεύω του.

Πολλοί προσφέρθηκαν να πάρουν πίσω τη γη τους, ενώ ο μοναδικός μαύρος κάτοικος δηλώνει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την πόλη.

nytimes

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sender avatar
  sender 30/08/2013 14:18:27

  Οι ηλίθιοι θα απασχολούν πάντα τα μέσα ενημέρωσης.Οι χρήσιμοι ηλίθιοι.

 2. Δήμητρα avatar
  Δήμητρα 30/08/2013 17:02:13

  Φαίνεται.... πως οι "ηλίθιοι" πάντα ήταν και είναι απαραίτητοι στο σύστημα , προς εξυπηρέτηση των σκοπών του κάθε φορά ή ακόμα και προς επίτευξη στόχων.

 3. dim avatar
  dim 31/08/2013 01:30:05

  Μπράβο του, μακάρι να γίνει αυτό σε όλο τον κόσμο... Επιτέλους να απαλλαγεί η πλειοψηφία από τις ακραίες φωνές... Κάθε ακραίος (φασίστας, ναζιστής, κομμουνιστής, εθνομηδενιστής, αναρχικός, ακραία νεοφιλελεύθερος), ας φτιάξει με τους ομοϊδεάτες του τον δικό του παράδεισο, και να ζουν με τους δικούς τους κανόνες... Να μην ενοχλούνται αλλά και να μην ενοχλούν τους άλλους...

  • Μανώλης Πετράκης avatar
   Μανώλης Πετράκης @ dim 31/08/2013 20:22:54

   Πολύ σωστά. Και αυτός είναι και ο λόγος που η καντονοποίηση των χωρών είναι μια πολύ καλή ιδέα. Αυτήν την στιγμή π.χ. εγώ θεωρώ ότι το 80% τουλάχιστον του ελληνικού πληθυσμού είναι οικονομικά αναλφάβητοι οπαδοί σοσιαλιστικών θεωριών και ιδεολογημάτων (η ΝΔ είναι επί της ουσίας ένα προοδευτικό αριστερό κόμμα). Αν η Ελλάδα είχε 20 καντόνια, αποκλείεται και στα 20 να υπήρχε το ίδιο ποσοστό. Σε μερικά οι θαυμαστές των Σοβιέτ θα ήταν 99% αλλά μπορεί και να υπήρχε κανένα καντόνι με ποσοστό σοσιολάγνων κοντά στο 40%. Και θα υπήρχε ελπίδα για αυτούς που θα μαζεύονταν εκεί γιατί κάπως θα παλεύονταν η κατάσταση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά τα άλλα καντόνια θα έβλεπαν πόσο πίσω μένουν οικονομικά και θα αναρωτιούταν τι κάνουν λάθος. Δηλαδή με 20 καντόνια η ιστορική μνήμη και η δυνατότητα πειραματισμών του έθνους θα έτρεχε με 20πλάσια ταχύτητα προς όφελος όλων. Ο Καποδίστριας για αυτό και μόνο ήταν Μέγας αλλά δυστυχώς δεν τον αφήσαμε να εφαρμόσει στην Ελλάδα το σύστημα που είχε εφαρμόσει και στην Ελβετία. Να κάνουν και μια μεγάλη αποικία οι Συριζαίοι και οι ΚΚΕδες στην Ελλάδα να μαζευτούνε όλοι εκεί και να προκόψουνε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.