26/10/2010 21:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπλόκο στον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη βάζει η Βουλγαρία

Μπλόκο στον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη φαίνεται ότι βάζει η Βουλγαρία, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της, Boyko Borisov σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο novinite.com.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός αντέδρασε στις επαφές που είχαν Ελλάδα και Ρωσία προκειμένου να συστήσουν ομάδα εργασίας η οποία θα καταλήξει σε κοινή θέση σχετικά με το project.
Η βουλγαρική ηγεσία επισημαίνει τώρα ότι θα «πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της περιβαλλοντικής μελέτης. Και δεν υπάρχει περίπτωση η μελέτη να είναι θετική», αφού «δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κηλίδας στον μικρό κόλπο του Μπουργκάς».
«Επιπλέον», συνέχισε ο Βούλγαρος αξιωματούχος, «ο αγωγός θα έπρεπε να περάσει μέσα από περιοχές NATURA. Πως μπορούμε να κόψουμε το δάσος για να κάνουμε δρόμο στον αγωγό;», αναρωτήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.