#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/11/2012 22:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μοσκοβισί: Προστάτευσα την Ελλάδα από τους παλαβούς του EurogroupΜια ωραία… ατμόσφαιρα είναι στις συνεδριάσεις των υπουργών Οικονομικών κάτι που επιβεβαιώνει και ο Γάλλος υπουργός Πιέρ Μοσκοβισί ο οποίος μιλώντας  στην εκπομπή «Dimanche +», του τηλεοπτικού δικτύου Canal + έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Όπως είπε αναγκάστηκε «να εκνευριστεί μία ή δύο φορές με έναν υπουργό, τον οποίο δεν κατονομάζει, που έμοιαζε να θεωρεί ότι τίποτε δεν θα συνέβαινε στην Ελλάδα». «Υπάρχουν πάντως μερικοί παλαβοί μέσα στην αίθουσα», σημείωσε ο Γάλλος υπουργός. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, για το αν έγινε ο «υπερασπιστής της Ελλάδας» σημείωσε: «Ναι, ήταν απαραίτητο, αλλά γι' αυτό έπρεπε να υψώσω την φωνή. Ένας δίκαιος υπερβολικός θυμός, καταρχήν ανακουφίζει και έπειτα είναι αποτελεσματικός», πρόσθεσε.

Η γλαφυρή αυτή αποκάλυψη έγινε λίγες ημέρες μετά από μια άλλη αποκάλυψη για το προηγούμενο Γιούρογκρουπ και ίσως υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αυστριακή υπουργός Μ. Φέχτερ, «σκυλάκι» της Μέρκελ στην Ευρώπη στράφηκε προς τον Γ. Στουρνάρα και του είπε ότι δεν πρέπει να μιλάει διότι εκπροσωπεί μια χρεοκοπημένη χώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίματα ανέβηκαν με τον Έλληνα υπουργό να απαντά σε πολύ σκληρούς τόνους και να αναγκάζεται να παρέμβει ο Σόιμπλε για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ίσως λοιπόν, ο Μοσκοβισί να αναφερόταν κυρίως στη Φέχτερ λέγοντας ότι κάποιοι υπουργοί είναι παλαβοί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 18/11/2012 23:52:54

  Έχουμε κάτι στερημένους βαρυποινίτες, που θα μπορούσαν να την εξυπηρετήσουν την κυρία...

  • panas avatar
   panas @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/11/2012 00:07:43

   Τον Άκη...

 2. Kραντωρ avatar
  Kραντωρ 19/11/2012 01:07:30

  Τελευταίως πολλοί Εβραίοι φιλλεληνίζουν, Σόρος, Κον-Μπεντίτ, Μαζάουερ και τώρα ο εκ Ρουμανίας προερχόμενος Μοσχοβίσι ( Μόσχοβιτς). Όταν έχουμε μαζί μας τις ίδιες τις Αγορές τι χροία έχουμε το υπηρετικό προσωπικό τους Μέρκελ, Σόιμπλε και αυτή την Χάφτεν-Φούχτεν. Περιμένουμε συμπαράσταση και απο τους Ρόθσιλντ και μετά θα κατακτήσουμε την έρημο Γκόμπι για να την αναπτύξουμε, διότι η νέα μεγάλη ιδέα συμπυκνούται σε μία λέξη: Ανάπτυξη... και ό Θεός φυλάξοι.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Kραντωρ 19/11/2012 15:30:23

   Μητέρα του είναι η ψυχαναλύτρια Marie Bromberg και πατέρας του είναι ο διάσημος ψυχολόγος Serge Moscovici, διευθυντής σήμερα του Laboratoire Européen de Psychologie Sociale.
   Γεννήθηκε στην Βραίλα της Ρουμανίας (1925) και κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το καθεστώς των Ρουμάνων Ναζιστών του Αντονέσκου τον ενέκλεισε σε στρατόπεδο καταναγκαστικών έργων. Το 1947 έφυγε παράνομα απο την Ρουμανία (υπό Σταλινική πιά επιρροή), έζησε σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ιταλία και εγαταστάθηκε στο Παρίσι.
   Αντί να κυττάτε ποιοί πολιτικοί διάκεινται φιλικά προς την Ελλάδα, αυτό που σας μάρανε είναι η θρησκευτική καταγωγή του πατέρα του.
   Τελικά, τα θέλαμε και τα πάθαμε, με τα μυαλά που κουβαλάμε...

   • Kραντωρ avatar
    Kραντωρ @ Ο Θείος 19/11/2012 19:47:22

    Τσιο, ανέλαβες συνήγορος των Ιουδαίων της « διασποράς»;
    Οι Μοσχοβἰσι, συμπεριεφέρθησαν ιδιωτελώς, εγκαταλείποντες την Ρουμανία και δεν βοήθησαν την Άννα Πάουκερ και υπολοἰπους Εβραίους στο έργο της καταπιέσεως, βασανισμού και εξοντώσεως του ρουμανικού λαού.
    Ο Αντωνέσκου ήταν Ρουμάνος πατριώτης και το καθεστώς του πατριωτικό. Προφανώς ενοχλήσθε επειδή τα έθνη επιθυμούν αυτοδιάθεση και ελευθερία και όχι εβραϊκή κυριαρχία μέσω ψευδο-σοσιαλιστικών και ψευδο-κομμουνιστικών κομμάτων ή της κυριαρχίας μέσω των Αγορών.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Kραντωρ 20/11/2012 10:58:36

     Ο Αντονέσκου ήταν τόσο "Ρουμάνος πατριώτης", όσο ήταν "Έλληνες πατριώτες" οι Ράλληδες και οι "τσολιάδες" τους.
     Εβραίοι σταλινιστές εκτός από την Άννα Πάουκερ υπήρξαν και άλλοι αλλού, ως γνωστόν.
     Όπως έχουμε Χριστιανικής καταγωγής σταλινιστές και αντισταλινιστές, Χριστιανικής καταγωγής φασίστες και αντιφασίστες, έτσι ακριβώς έχουμε και Εβραικής καταγωγής σταλινιστές και αντισταλινιστές, Εβραικής καταγωγής φασίστες και αντιφασίστες.
     Απλό δεν είναι;
     Αλλά ίσως πολύ περίπλοκο για τα μυαλά των αντισημιτών.

 3. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 19/11/2012 10:22:14

  Τον μακαρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.