30/05/2009 01:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μικρή αγγελία κτυπάει συναγερμό για Ομπάμα

Ένα περίεργο ζήτημα απασχολεί  την αμερικανική Secret Service, που είναι η κρατική υπηρεσία η επιφορτισμένη με την ασφάλεια και προστασία του εκάστοτε Προέδρου των ΗΠΑ. Το περιστατικό που προέκυψε έχει να κάνει με την προχθεσινή  δημοσίευση μιας μικρής αγγελίας σε εφημερίδα της πόλης Warren της Πενσυλβάνια  και στην οποία φαίνεται κάποιου είδους  προτροπή για την δολοφονία του... Ομπάμα.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Warren Times Observer και συνδέει τον Ομπάμα με τέσσερις άλλους προέδρους των ΗΠΑ που στο παρελθόν έχουν δολοφονηθεί και γράφει συγκεκριμένα: «Είθε ο Ομπάμα να ακολουθήσει στα βήματα των Λίνκολν, Γκάρφιλντ, Μακ Κίνλευ και Κέννεντι!»

Η αγγελία η οποία δημοσιεύτηκε και σε μπλόγκ  (http://majority.org/warrenad.pdf)   αποσύρθηκε εσπευσμένα σήμερα μαζί με τη συγγνώμη της εφημερίδας. Όπως δήλωσαν οι εκδότες της, «ο υπεύθυνος των αγγελιών δεν έκανε τη σύνδεση στο μυαλό του μεταξύ των τεσσάρων Προέδρων που αναφέρονται και έτσι επέτρεψε κατά λάθος τη δημοσίευση της αγγελίας».

Τα στοιχεία της  ταυτότητας του ατόμου που έβαλε την αγγελία δόθηκαν στην αστυνομία της Warren City η οποία συνεργάζεται πλέον με την Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) προκειμένου να ερευνήσουν τα κίνητρα του.

(ABC)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Flatliner avatar
    Flatliner 30/05/2009 13:23:54

    Xαρές η Χίλαρυ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.