17/12/2010 14:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέρκελ: έως τον Μάρτιο οι λεπτομέρειες για τον μηχανισμόΟ μόνιμος μηχανισμός διάσωσης για τη ζώνη του ευρώ θα "πρέπει να είναι επαρκής" όσον αφορά το μέγεθος, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel πριν τη συνάντηση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής που ολοκληρώνεται σήμερα.

"Η επεξεργασία των λεπτομερειών του μηχανισμού αντιμετώπισης κρίσεων θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο", δήλωσε η Merkel, ενώ επανέλαβε ότι "θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να διασφαλίσουμε το ευρώ", όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires. Σημείωσε ότι τους επόμενους μήνες οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης θα πρέπει να ξεκινήσουν τον διάλογο για να καταλήξουν σε κοινό έδαφος στην οικονομική διακυβέρνηση.

Η Merkel υπογράμμισε ότι το πιο σημαντικό μήνυμα από τη σύνοδο των ηγετών της Ε.Ε. ήταν η ξεκάθαρη δήλωση ότι "είναι προς το κοινό μας συμφέρον να έχουμε ένα σταθερό και ισχυρό ευρώ".

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
    ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 17/12/2010 23:51:48

    Μέχρι να βρουν οι Ευρωπαίοι τι να κάνουν και μέχρι να το αποφασίσουν, οι κερδοσκόποι και οι υποστηρικτές του δολλαρίου, θα έχουν διαλύσει την ΕΕ.
    Τώρα που βρέθηκαν Κερκόπορτες, δεν θα μένει τίποτα όρθιο.
    Η ΕΕ είναι υποχρεωμένη, είτε να πάει σε πλήρη δημοσιονομική ένωση, με κεντρικό δανεισμό των κρατών μελών και κοπή χρήματος, είτε να διαλυθεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.