#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/07/2011 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λαθρομετανάστευση: Το μεγάλο δίλημμα της εποχής μαςΟ πλανήτης μας ζει σήμερα τη μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμών, όλων των εποχών. Εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων μετακινούνται, πολλοί χωρίς καμία έγκριση, προς τις πλουσιότερες οικονομίες σε βορρά και νότο. Οι συνέπειες αυτής της μετακίνησης δημιουργούν ανυπέρβλητες προκλήσεις στα δημοσιονομικά των κρατών, και αλλάζουν τη διάθεση των λαών προς τους μετανάστες γενικότερα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό που διαδραματίζεται στη Μεσόγειο,  με δεκάδες χιλιάδες Βορειοαφρικανών να καταλήγουν στη Νότιο Ευρώπη. Αυτή η τεράστια μετανάστευση δημιουργεί τριγμούς στην ΕΕ, και προβλήματα για τις βασικές αρχές που τη διέπουν, όπως είναι η ελεύθερη διακίνηση, τα ανοιχτά σύνορα, και το πολιτικό άσυλο.

Το ανθρώπινο αυτό κύμα μετατοπίζει το πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης, προκαλώντας λαϊκές πιέσεις για αντί-μεταναστευτική νομοθεσία και αναδεικνύοντας τα  ακροδεξιά κόμματα.

Κάποιες φορές οι άνθρωποι μεταναστεύουν για να ξεφύγουν από θρησκευτικές και εθνικές διώξεις, πολιτικούς λόγους, κλπ. Στο παρελθόν, οι πόλεμοι προκαλούσαν πρόσφυγες. Πιο πρόσφατα, οι εθνικές και θρησκευτικές συγκρούσεις έχουν δημιουργήσει πλημμύρα προσφύγων και ανθρώπων που αναζητούν άσυλο. Σήμερα, ο αριθμός των προσφύγων υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια, με τα 5 εξ αυτών να είναι Παλαιστίνιοι.

Σε πολλές περιπτώσεις, η μετανάστευση οφείλεται στη φτώχια, τη δυστυχία, και την έλλειψη ευκαιριών. Σημαντικοί παράγοντες είναι επίσης  η ανεργία και τα χαμηλά εισοδήματα. Ακόμη, και η ανισότητα στη διαδικασία εύρεσης δουλειάς, όταν οι καλές θέσεις καταλήγουν σε αυτούς που είναι διασυνδεδεμένοι, παίζει μεγάλο ρόλο στην απογοήτευση των νέων.

Επίσης, σε αντίθεση με το παρελθόν, το χαμηλό κόστος των ταξιδιών, το διαδίκτυο, τα κινητά, και τα ΜΜΕ, προσφέρουν πλέον πολύτιμη πληροφόρηση στο κόσμο σε σχέση με τις εργασιακές ευκαιρίες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις της Gallup τη περίοδο 2006-08, ο ένας στους τέσσερις ανθρώπους (σε ολόκληρο τον κόσμο) είχε τη διάθεση να μεταναστεύσει. Πολλοί απ αυτούς, με υψηλά επίπεδα κατάρτισης, το κάνουν νόμιμα, άλλοι πάλι γίνονται λαθρομετανάστες.

Αν και ο υπολογισμός είναι δύσκολος, πιστεύεται πως το 25% των 214 εκατομμυρίων μεταναστών στο κόσμο είναι παράνομοι, κυρίως στις αναπτυγμένες χώρες.

Αν και πολλές από τις οικονομίες της Δύσης βρίσκονται σε ύφεση, η κατάσταση στα αναπτυσσόμενα κράτη της Νότιας Ασίας, της υποσαχάριας Αφρικής, και της Κεντρικής Αμερικής, είναι πολύ χειρότερη. Συνεπώς, όλο και αυξάνονται οι αριθμοί αυτών που μεταναστεύουν, όπως αυξάνονται  και οι έλεγχοι στα σύνορα, αλλά και οι απελάσεις.

Πολύ πρόσφατα, οι ταραχές στη Βόρεια Αφρική συνετέλεσαν στη μετακίνηση μεγάλου αριθμού ανθρώπων με προορισμό την Ευρώπη. Αποτέλεσμα αυτής της πλημμυρίδας είναι η ευρωπαϊκή Κομισιόν να επιτρέψει ξανά τους συνοριακούς ελέγχους (προσωρινά) προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λαθρομετανάστευση.

Όμως, οι δημοσκοπήσεις παντού δείχνουν πως η πλειοψηφία των Ευρωπαίων θέλει τις εθνικές κυβερνήσεις και όχι την ΕΕ να αποφασίζουν και να διαχειρίζονται τη μετανάστευση. Κράτη όπως η Δανία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ολλανδία ανησυχούν πως η αθρόα είσοδος μεταναστών στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Μάλτα, και την Ισπανία θα οδηγήσει σε κύματα προσφύγων στις πόλεις τους, αποσταθεροποιώντας την αγορά εργασίας και τη κοινωνική τους αλληλεγγύη.

Παράλληλα, η Κομισιόν προτείνει αυστηρότερους ελέγχους στα εκτός ΕΕ σύνορα, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών κι αυτών που ζητούν άσυλο, και που προέρχονται κυρίως από την Αφρική και την Ασία.

Οι πιο αυστηροί έλεγχοι μπορεί να μειώσουν τη παράνομη μετανάστευση αλλά μάλλον θα αυξήσουν το λαθρεμπόριο ανθρώπων. Κάθε μέρα, χιλιάδες άνθρωποι πληρώνουν τεράστια ποσά σε διακινητές δουλεμπόρους προκειμένου να εξασφαλίσουν το πέρασμά τους στην Ευρώπη. Κάποιοι δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους αφού πολλά σκάφη που τους μεταφέρουν βυθίζονται, ή τους πετάνε στη θάλασσα οι ίδιοι οι δουλέμποροι για να μη τους πιάσουν οι αρχές. Παρά το μεγάλο όμως κόστος, πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν αυτού του είδους τα ταξίδια ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή.

Αν και η κοινή γνώμη των αναπτυγμένων κρατών πιέζει για μείωση της μετανάστευσης, οι πελώριες διαφορές στις συνθήκες διαβίωσης μεταξύ των αναπτυγμένων και μη περιοχών του πλανήτη, προκαλούν πανίσχυρες μεταναστευτικές δυνάμεις.

Πολλές χώρες, όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, κ.ά. μπαίνουν σε φάση δημογραφικής παρακμής, με γερασμένους πληθυσμούς. Προβλέπεται ότι πολύ σύντομα, οι ηλικιωμένοι θα αποτελούν το 40% του πληθυσμού τους. Έτσι,  για αρκετές χώρες, το μεγάλο δίλημμα του 21ου αιώνα θα είναι το αν θα προτιμηθεί μια ζωντανή κοινωνία με διαφοροποιημένο εθνικά πληθυσμό, ή μια κοινωνία με λιγότερους αλλά πιο ηλικιωμένους πολίτες.

Οι μετανάστες είναι οικονομικά επιθυμητοί, αλλά όχι πολιτισμικά. Από την άλλη, κράτη όπως η Ινδία, το Πακιστάν, οι Φιλιππίνες, κ.ά. που στέλνουν μετανάστες, συνεχίζουν να αυξάνουν τους πληθυσμούς τους.  Την επομένη δεκαετία αναμένεται πως πολλά εκατομμύρια ανθρώπων θα μετακινηθούν προς τα αστικά κέντρα  των αναπτυγμένων χωρών. Χωρίς αυτή τη μετανάστευση, οι φτωχές χώρες θα χάσουν τα πολύτιμα εμβάσματα που λαμβάνουν, και θα στραγγαλιστούν δημογραφικά από τον μεγάλο αριθμό αγανακτισμένων νέων.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν τα ανοιχτά σύνορα, με πρόσχημα την ηθική και τον ανθρωπισμό. Πιστεύουν πως οι άνθρωποι θα πρέπει να μετακινούνται ελεύθερα, όπως ελεύθερα διακινούνται τα κεφάλαια και τα προϊόντα. Η μη αποτελεσματική αντιμετώπιση όμως της λαθρομετανάστευσης, θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αυτών που αποπειρώνται να εισέλθουν παράνομα σε μια χώρα, και υπονομεύει την ευνομία των κρατών.  Παράλληλα αυξάνει και τις δαπάνες ελέγχου και επιτήρησης, ενώ μειώνει και τη διάθεση για νόμιμη μετανάστευση, τροφοδοτώντας ξενοφοβικά συναισθήματα στους λαούς.

S.A.-The Daily Star (Lebanon)

http://www.dailystar.com.lb/Opinion/Commentary/2011/Jul-11/Illegal-migrants-rewrite-Europes-values.ashx

(Το πρωτότυπο άρθρο είναι του YaleGlobal Online (www.yaleglobal.yale.edu).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 14/07/2011 09:33:12

  Διαπιστώσεις, διαπιστώσεις. διαπιστώσεις... Επί του πρακτέου;

  (Προφανώς η ερώτηση δεν απευθύνεται στον SA, αλλά στους συγγραφείς του κειμένου.)

  • βροντόσαυρος avatar
   βροντόσαυρος @ Αυριανιστής 14/07/2011 14:14:35

   επι του πρακτέου απαντά το κείμενο:
   "το μεγάλο δίλημμα του 21ου αιώνα θα είναι το αν θα προτιμηθεί μια ζωντανή κοινωνία με διαφοροποιημένο εθνικά πληθυσμό, ή μια κοινωνία με λιγότερους αλλά πιο ηλικιωμένους πολίτες."
   Συμπερασματικά, ακόμα κι αν προτιμά κανείς το δεύτερο, σε λίγες δεκαετίες (το πολύ) θα αναγκαστεί θέλει δε θέλει να δεχτεί το πρώτο.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ βροντόσαυρος 14/07/2011 14:34:55

    Μήπως αν φέρονταν καλύτερα στις γυναίκες τους και δεν ήξεραν να κανουν άλλη δουλειά από το να κάνουν 10 παιδιά μέσα στις ασθένειες στη λάσπη και στο AIDS θα ήταν καλύτερα για αυτούς;

    Στη "Δύση" τι γυρεύουν με 3 γυναίκες και 30 κουτσούβελα ο καθένας;

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ αλλενάκι 14/07/2011 14:38:49

     Ο περίφημος ΟΗΕ γιατί δεν εφαρμόζει ένα σωστό πρόγραμμα αντισύλληψης μέσω σωστής εκπαίδευσης στην Αφρική και στην Ασία αν θέλει πράγματι να βοηθήσει; 100 χρόνια είναι κάτω ο ΟΗΕ, το πρόβλημα αυτό δεν λυθηκε.

     Και στη Ν. Αφρική το AIDS αυξήθηκε κατακόρυφα μόλις απελευθερώθηκαν από το απαρτχάιντ.

     Μήπως τα μιλιουνια τα χρειάζονται στην Ευρώπη για να ρίξουν τα μεροκάματα του 1 ευρώ;

    • Dora avatar
     Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:15:20

     αλλενακι! Πες τα χρυσοστομη!
     Κανενας μα κανενας απ' τους κυριους κυριους μεγαλοσχημους,κοινωνιολογους κλπ,δεν τολμαει ν'αναφερθει στην υπεργεννητικοτητα των χωρων αυων που ειναι και το κυριο(κατ εμε την ανοητη)προβλημα.Εκει,σ'αυτο το σημειο:ΣΙΩΠΗ!

     Πολλες φορες ρωτησα τους "ανθρωπιστες" κι εδω,τι θα γινονταν αν ο καθ'ενας απ' αυτους ειχε 10 παιδια στην οικογενεια οπως ολοι οι αναξιοπαθουντες συνανθρωποι μας στον τριτο κοσμο,αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να μου απαντησει!
     Τυχαιο που οπου πλουσιες χωρες=λιγα παιδια,ενω οπου λιμοκτονουντες=τρομερη υπεργεννητικοτητα?

     Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αλλοι παραγοντες.Μα εαν δεν αλλαξω αυτο για το οποιο εγω ειμαι υπευθυνη,πως στο καλο θα μπορω μετα χωρις τυψεις,να καταγγελω ανοικτα τις αλλες,εξωγενεις αιτιες?

    • Dora avatar
     Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:19:41

     "Στη Δυση τι γυρευουν με 3 γυναικες και 30 κουτσουβελα ο καθενας"? Διαβασε redskywarning.blogspot.com,την σημερινη ενημερωση κι εχεις την απαντηση.Στην Αγγλια ζητανε ηδη δικες τους περιοχες-κρατη οπου θα ισχυει η σαρια.
     Εξ'αλλου στην δυση τους πληρωνουν επιδοματα και για τις κοτες και για τ'αυγα!
     Εμ, πως αλλιως θα χτισουν το Μεγαλο Χαλιφατο του αλλαχ!

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ Dora 14/07/2011 15:26:34

      Η Αγγλία είναι τελειωμένη.

      Αλλά εμείς τι φταίμε;

      Είχαμε εμείς στυγνές αποικίες εκεί κάτω ποτέ;

      Εμείς τώρα κινδυνεύουμε να μπούμε στο βαθύ τούνελ της αποικιοκρατίας, τι θέλουν εδώ;

      Να μας χώσουν ακόμα πιο κάτω; Προσθήκη μιζέριας θα κάνουμε;

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ Dora 14/07/2011 15:35:23

      Εδώ θα σπάσει η Αμερική στα τρία και είναι έτοιμοι να χωριστούν σε πολιτείες, τι να λέμε τώρα. Και υποτίθεται είναι η πατρίδα του πολυπολιτισμού και κυβερνάνε αφροαμέρικανς ψηφισμένοι από λευκούς.
      Δεν τα βρίσκουν ούτε με τους λατίνους αμερικάνους που έχουν και ομοειδές θρήσκευμα, για ανταλλαγές τύπου Λωζάννης πάει η δουλειά.

      Καλά τάγραψε ο Μαζάουερ... . Κάτι έχει ψυχανεμιστεί αυτός. Το έχει μελετήσει το θέμα.

     • Dora avatar
      Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 16:15:26

      Μην πας μακρια.Δες τι εγινε στην πρωην σοβιετικη ενωση η στην Γιουγκοσλαβια!Και για να ερθουμε σπιτι μας:Πηγε η θεια μου πριν 5 χρονια στο Ροτερνταμ για να κανει ανανεωση διαβατηριου κια στην αιθουσα αναμονης μιλουσε με αλλους ελληνες.Καποια στιγμη,ρωταει δυο παλληκαρια απο που καταγονται.Η απαντηση και το υφος ,περιφρονητικοτατα:"Παντως οχι απο κει που καταγεσαι εσυ"!!!!
      Τωρα,η θεια μου ηταν τοτε 44 ετων,πολυ γυμνασμενη ,ψηλη και κατα κοινη ομολογια γνωστων,ωραια γυναικα με εξαιρετικη ευγενεια!Η προφορα ομως ειναι θρακιωτικη,οπως αλλων ειναι ηπειρωτικη κλπ.
      Ολοι οι παρευρισκομενοι,εσκασαν στα γελια!
      Η θεια ειπε πολυ ευγενικα οτι ειναι λογικο να μην εχουν ολοι οι ελληνες την τιμη να γεννηθουν στην Θρακη,αλλα δεν ηξερε οτι ηταν απορρητο να ρωτας την καταγωγη καποιου συμπατριωτη σου,σε ξενη χωρα και μετα απο τοσο μακρια συζητηση.
      Οι νεαροι τοτε της ειπαν με περηφανεια οτι καταγονται απο την Βεροια.Ηταν τοτε που διαδραματιζονταν το θρυλερ με τον καημενο τον Αλεξη....
      Η θεια αρκεστηκε μονο να πει,οτι η περιοχη τους ηταν πολυ ομορφη...

      Δεν ειναι καιρος να δουμε και να ομολογησουμε τελικα οτι ο τοπικισμος ειναι στην ιδια την φυση του ανθρωπου και να ζησουμε ειρηνικα με αυτην την παραδοχη,χωρις τυψεις,που οι αλλοι μας επιβαλλουν να εχουμε και καθε κατεργαρης στον τοπο του...κι εγω μαζι???

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ βροντόσαυρος 14/07/2011 14:43:02

    Εσένα αν σου φέρνανε να παντρεφτείς με το ζόρι θα το δεχόσουν;
    Διότι αυτό γίνεται στην ουσία.

    Εσύ νομίζεις ότι αυτοί γουστάρουν τους λευκούς;

    Δεν τους γουστάρουν καθόλου, αν θέλεις να ξέρεις.

    Φυλετικά speaking δεν τους γουστάρουν.

    • Dora avatar
     Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:30:19

     αλλενακι,μας μισουν μεχρι θανατου, οι δε γυναικες τους μας ζηλευουν τρομερα!
     Δεν παντρευονται οι μουσουλμανες.Αγοραζονται τα γεννητικα τους οργανα για χρηση αναπαραγωγης.Πωλητες,ο πατερας,η ο αδελφος(μεγαλυτερος).Η μουσουλμανα δεν ειναι σε θεση να αντιδρασει,θα την σκοτωσουν αν το κανει.Εχεις ακουσει για εγκληματα τιμης? Εδω σε μας γινονται τακτικοτατα κι απο μουσουλμανους τριτης και τεταρτης γενιας.Τα καλυπτουν τα μεντια,η απλως τα αναφερουν σαν ανεξιχνιαστα.Αλλα τυχαια παντα,το θυμα ειναι γυναικα κι εχει βγαλει(παλι τυχαια) λιγο πριν πεθανει,την ....μαντιλα!!!
     Μερικες φορες αναφερονται σαν "εξαφανισεις".

     Κανα χρονο πριν,εξω απο ενα "σπιτι κακοποιημενων γυναικων" εδω στο Αμστερνταμ, ο τουρκος συζυγος σκοτωσε την γυναικα του,που τον ειχε εγκαταλειψει και κατεφυγε εκει,οταν η ιδια βγηκε για να παει σ'ενα σουπερ μαρκετ.Αριθμος παιδιων? 6!!!!

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ Dora 14/07/2011 15:37:12

      τα διαβάζω, σκοτώνουν τα κορίτσια, μία είχε φτιάξει δεσμό με ένα Βέλγο και συνεννοήθηκαν μάνα, αδελφός και πατέρας και σκότωσαν το κορίτσι 16 ετών!

     • Dora avatar
      Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:55:27

      Στην Ιταλια,τρια τα θυματα,σ'ενα χρονο.
      Δυο Πακιστανες και μια Μαροκανα.Ο ιδιος λογος κι οι θυτες πατερας κι αδερφος!

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 14/07/2011 14:23:25

  από τη σενεγάλη ο νταλκάς;...

  • Dora avatar
   Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:53:07

   Χαχαχαχαχα! Αλλενακι,εισαι φοβερη!

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Dora 14/07/2011 16:00:38

    αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι από τις πιο όμορφες με τα πολύχρωμα φορέματά τους και τα τυρμπάν τους, αυτή τη φήμη έχουν πάντως
    :)

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 14/07/2011 14:32:49

  Χθες δολοφονήθηκε ξημερώματα άλλος ένας νεαρός Έλληνας στην Κυψέλη. Λέγεται ότι προσπάθησε να αποτρέψει ένα βιασμό και τον μαχαίρωσαν αφρικανοί. Η αστυνομία τηρεί "αιδήμονα σιωπή".
  ________________________________________________________
  Όργιο βίας στο Δουβλίνο από συμμορία Αφρικανών

  Η έκρηξη φυλετικής βίας στο Temple Bar, άφησε πέντε Δουβλινέζους φρικτά τραυματισμένους (η φωτογραφία είναι από άλλο περιστατικό).
  Από: Herald. ie
  Ένας άνθρωπος - DJ από το Δουβλίνο - σχεδόν σκοτώθηκε στην επίθεση, καθώς υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όταν δέχτηκε επίθεση από τη συμμορία.
  Το επίπεδο της βίας συγκλόνισε αστυνομικούς (gardai) και πολλούς αυτόπτες μάρτυρες του φυλετικού μίσους που πιστεύεται ότι είναι το πρώτο του είδους στην πόλη.
  Ένα από τα μέλη της Αφρικανικής συμμορίας συνελήφθη σήμερα σε επιδρομή που έγινε από αστυνομικούς σε όλη την πρωτεύουσα.
  Πέντε Δουβλινέζοι, όλοι ηλικίας γύρω στα 20, έμειναν με φρικτά τραύματα από τις επιθέσεις του Οκτωβρίου του 2010, οι οποίες ήρθαν μόλις τώρα στο φως.
  Η συμμορία - όλοι ηλικίας στο τέλος της εφηβείας τους - επιτέθηκαν άγρια σε έξι Ιρλανδούς, στην περιοχή Temple Bar της πρωτεύουσας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου πέρσι.
  Η συμμορία, τα μέλη της οποίοι συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό και σε άλλες ληστείες στον δρόμο και ξυλοδαρμούς, αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο.
  Πηγές λένε ότι ακόμα και έμπειροι ντέντεκτιβ "τρόμαξαν και σοκαρίστηκαν» από την υπερβολικά ακραία βία που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις, οι οποίες σημειώθηκαν στην Eustace Street και στις περιοχές Curved Street του Temple Bar στις περίπου 03:30 π.μ. κατά την παραπάνω ημερομηνία.
  Μία ανώτερη πηγή εξήγησε: «Πιστεύουμε ότι αυτό που συνέβη το βράδυ είχε ως κίνητρο το ρατσισμό - που σημαίνει ρατσισμό ενάντια στους λευκούς ανθρώπους.
  "Όταν οι ύποπτοι για πρώτη φορά ανακρίθηκαν προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το ρατσισμό ως άμυνα - προσπάθησαν να πουν ότι είχαν κακοποιηθεί λεκτικά από τα θύματα επειδή ήταν μαύροι.
  "Αλλά απολύτως κανένα πειστικό στοιχείο δεν βρέθηκε από την αστυνομία που να βεβαιώνει ότι οι ένοχοι είχαν προσβληθεί φυλετικά."
  Δεκάδες άνθρωποι ήταν μάρτυρες της συγκλονιστικής αλυσίδας των γεγονότων που άρχισαν όταν δύο νεαροί άνδρες και μια γυναίκα δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση στην Eustace Street.
  Σε διάστημα λιγότερο από τρία λεπτά, πέντε άνθρωποι είχαν υποστεί σωματικές βλάβες, από μπουκάλια, γροθιές και κλοτσιές που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για να βλάψουν τα θύματά τους.
  Στο πιο σοβαρό περιστατικό, ένας DJ που στεκόταν στην Curved Street χτυπήθηκε τόσο πολύ που σχεδόν σκοτώθηκε από την συμμορία των κακοποιών.
  Μια πηγή εξήγησε: "Ο DJ στεκόταν έξω από τις εγκαταστάσεις, ενώ άλλες επιθέσεις συνέβαιναν γύρω του. Η τσάντα του DJ - με τους δίσκους μέσα σε αυτήν - ήταν στο έδαφος δίπλα του..
  "Ένας από τη συμμορία πήρε την τσάντα του DJ και έτρεξε μακριά, και το θύμα άρχισε να τρέχει πίσω του. Στη συνέχεια ο επιτιθέμενος γύρισε και χτύπησε σκληρά το θύμα, αφήνοντάς τον αναίσθητο.
  «Όταν ο DJ χτύπησε στο πάτωμα, ο κακοποιός ποδοπάτησε με τρομερή αγριότητα το κεφάλι του πεσμένου ανθρώπου.
  "Το θύμα είναι πολύ τυχερός που είναι ζωντανός – όλη η αριστερή πλευρά του κεφαλιού του ήταν σπασμένη."
  Πηγές αποκάλυψαν ότι ένα άλλο θύμα υπέστη κάταγμα στο κρανίο σε ένα περιστατικό στο οποίο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκε γυάλινη φιάλη.
  Η συμμορία πλέον αναμένεται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο αριθμό κατηγοριών.

  Η μητέρα ενός από τους υπόπτους έχει καταδικαστεί για διακίνηση παιδιών (trafficking) στη Γαλλία από τη Νιγηρία και είχε μπει στο παρελθόν στη φυλακή.

  Η συμμορία είναι ύποπτη για συμμετοχή σε άλλες επιθέσεις στους δρόμους και έχει δεσμούς με έναν εγκληματία που συμμετείχε σε ληστείες καταστημάτων και άλλα αδικήματα.

  - - Τρομερά επεισόδια τυφλής φυλετικής βίας, είχαν ξεσπάσει πέρσι, στο ετήσιο φεστιβάλ ‘Techno Parade 2010’, στο Παρίσι, όταν όχλοι μαύρων νεαρών άρχισαν ξαφνικά να επιτίθενται σε λευκούς στην τύχη. Πολυάριθμοι λευκοί δέχτηκαν επίθεση και χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια, ενώ πολλές λευκές γυναίκες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση.
  Περιττό να πούμε ότι υπήρχε σιγή από τα media,όπως άλλωστε γίνεται σε ανάλογα περιστατικά. Tα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, εάν οι φυλές είχαν αντιστραφεί. Εάν λευκοί επιτίθονταν σε μαύρους. Μια τέτοια ιστορία θα είχε γίνει η μεγαλύτερη είδηση ​​στον κόσμο. Όμως ο "mainstream" Τύπος δεν ‘αντέχει’ τέτοιες ειδήσεις και επιλέγει το ‘θάψιμο’.

  Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που ομάδες μαύρων δημιούργησαν επεισόδια και πραγματοποίησαν επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα στο Παρίσι. Πριν από την συγκεκριμένη επίθεση, μια παρέλαση από Κινέζους που ζουν στη Γαλλία έκλεισε με επιθέσεις μαύρων.

  • Dora avatar
   Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:49:13

   Αλλενακι, οσα επιχειρηματα κι αν φερεις,ο αριστερος νους,δεν μπορει,ουτε να τα επεξεργαστει,ουτε να τα κατανοησει.Προκειται για λοβοτομημενα ατομα,που αρεσκονται σε ουτοπιες τοσο πολυ,που αυτα που ευχονται(ομορφος κοσμος ηθικος,αγγελικα πλασμενος) τα βλεπουν σαν ρεαλισμο,ηδη.Κι οποιος διαφωνει ειναι "ακροδεξιος"κλπ.Δεν μπορουν να δουν με τα ματια τους,αυτα που διαδραματιζονται ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια τους.Η δεν εχουν την ικανοτητα να αντιληφθουν καοιες λογικες συνεπειες,πειραματικων αποφασεων.Γιατι ο πολυπολιτισμος ιδεολογια ειναι και οι ιδεολογιες ενιοτε αποτυγχανουν.Καποιοι στηνουν το κεφαλι τους στην αμμο και επαναλαμβανουν σαν ποιημα,αυτα για τα οποια αλλοι ,εντεχνα τους εχουν πεισει!

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 14/07/2011 15:23:33

  Και το λίγα παιδιά της Δύσης που λένε, διαστρεβλωτική προπαγάνδα είναι.
  2, 3 παιδιά είναι πολύ εντάξει, δεν είναι λίγα.
  Ποιος θέλει να μας πείσει ότι είναι λίγα;
  Εκ του πονηρού είναι αυτά.

  Οι αριστεροί αλτρουϊστές με τις ξένες ιδιοκτησίες να μας πουν πόσα παιδιά έχουν υιοθετήσει αυτοί.

  Ή στέλνουν 20 ευρώ το μήνα στο ανάδοχο παιδί και καθάρισαν με τη συνείδησή τους.
  Γιατί αυτό κάνουν κατά κόρον.

  Αν διορθωθεί η θέση των γυναικών εκεί πέρα και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.

  Στην Ινδία που είναι λίγο πιο σώφρονες λόγω θρησκείας μάλλον και μακραίωνης στενής επαφής με τη δύση, αποφάσισαν δίνουν κίνητρα για να μην κάνουν 10 παιδιά μέσα στα βρωμονερα του Γάγγη.

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 14/07/2011 15:40:44

  Ο Μάρξ ειχε πει ότι "οι νόμοι για τη λαθρομετανάστευση είναι το Μανιφέστο του εργοστασιάρχη".

  • Dora avatar
   Dora @ αλλενάκι 14/07/2011 15:51:30

   Ο Μαρξ ηταν τελειως αντιθετος στην εισαγωγη ξενων εργατων.
   Οι αριστεροι δεν εχουν ακριβως καταλαβει τον διεθνισμο του και τον μπερδευουν με το λαθρομεταναστευτικο,φοβαμαι.

 6. anonymous avatar
  anonymous 14/07/2011 17:07:45

  Μετά τη δολοφονία Καντάρη στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης έχουν γίνει 2 δολοφονίες.
  Μια όπου σκότωσαν έναν ταξιτζή ψηλά στην Κυψέλη και μια όπου σκότωσαν έναν 26χρονο, αυτό εχθές, κοντά στην Πλ. Αμερικής

  • Dora avatar
   Dora @ anonymous 14/07/2011 18:47:55

   Θα συνηθισουμε,σ'αυτο αποσκοπουν οι πολιτικοι της παγκοσμιοποιησης.
   Σιγα,σιγα,θα προσαρμοστουμε στην Νεα Ταξη πραγματων κι ο φοβος δεν θα μας ειναι πλεον εχθρος.Ο ανθρωπος σε ολα συνηθιζει.Το ξερουν αυτο!

 7. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 14/07/2011 18:40:44

  Αλλενάκι
  πέρα από την ελλιπή πληροφόρηση για την αντισύλληψη, ειδικά στην Αφρική, οι βιασμοί μικρών κοριτσιών τις κάνουν μαμάδες σε ηλικίες 9-12 ετών..οι Άραβες παντρεύουν τα κοριτσάκια επίσης πριν την εφηβεία..

  • Dora avatar
   Dora @ ΕΥΑ 14/07/2011 23:41:13

   EΥΑ, ο "προφητης" του ισλαμ,ειπε οτι "οποιανου πατερα την κορη,της ελθει ο μηνιαιος της κυκλος στο σπιτι του συζυγου της,αυτος ο πατερας θα παει στον παραδεισο"!!!!!! Ο δε Μωαμεθ ειχε παντρευτει την Αισε οταν αυτη ηταν 6 χρονων και "ολοκληρωσε" (βιασμο ανηλικου το λεμε εμεις αυτο) τον γαμο,οταν αυτη ηταν 9 και αυτος 55!!!!! Πως τους λεμε εμεις αυτους τους τυπους εδω???? Ε, λοιπον,ο καθε πιστος του αλλαχ εχει σαν υποδειγμα ζωης τον Μωαμεθ.Επιπλεον ειδα και τα παληκαρια της Χαμας (τα ξαδελφια μας) κατα μερικους,σε κατι φωτογραφιες γαμου ,ε κατι μικρα κοριτσακια......

 8. ήγγικεν avatar
  ήγγικεν 14/07/2011 19:40:09

  και έναν 60χρονο Πιπίνου & 3ης Σεπεμβρίου.

 9. βροντόσαυρος avatar
  βροντόσαυρος 14/07/2011 23:20:46

  παντως η υπεργεννητικότητα είναι απόρροια του χαμηλού επιπέδου διαβίωσης. Προφανώς λειτουργεί ενστικτωδώς...Όσο πιο πολλά παιδιά γεννιούνται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιβίωσης σε δύσκολες εποχές. Συμπερασματικά, βελτίωση του βιωτικού επιπέδου επιφέρει και μείωση της υπεργεννητικότητας.

  • Dora avatar
   Dora @ βροντόσαυρος 14/07/2011 23:49:12

   Βροντοσαυρε,ειναι σαν να λεει ενας αλκοολικος οτι πινει γιατι δεν εχει δουλεια κι οχι δεν εχει δουλεια γιατι πινει!!!!
   Σιγα μην σκεφτεται ο αμπντουλ να κανει παιδια γιατι του πεθαινουν!
   Μεγαλυτερη μαρτυρια απ' αυτην εδω που εχω εγω με τις μουσουλμανες στην δουλεια μου δεν εχει κανεις.
   Η μουσουλμανα βιαζεται απ' τον "αφεντη" της και αποτελεσμα ειναι η εγκυμοσυνη.Τελεια.Αλλα κανεις τυφλωτερος απ' αυτον που δεν θελει να δει.

   Το προβλημα απ' την αναποδη δηλαδη! Μα που τα βρισκετε μωρε εσεις οι ισλαμολαγνοι!!!

   Δηλαδη εδω στην Ολλανδια που γεννανε το λιγοτερο 6,ειναι γιατι τους.....πεθαινουν?

   Ποτε εχεις μεγαλητερη πιθανοτητα να θρεψεις καλα ενα παιδι και να σου ζησει:
   Oταν εχεις δυο παιδια και δυο καρβελια η οταν εχεις 12 και δυο καρβελια?
   Διαιρεση δεν ξερεις?

   Τι θ'ακουσουμε ακομα Θεε μου....

 10. Dora avatar
  Dora 15/07/2011 00:06:27

  Μηπως στην βελτιωση του βιωτικου επιπεδου συμβαλουν συνιστωσες (μορφωση,κλπ) που κατα "συμπτωση" σε πληθυσμους με υπεργεννητικοτητα απουσιαζουν μερικως η ολοκληρωτικως?
  Παντως και ο φαταλισμος της ισλαμικης θρησκειας οσο και η προτροπη για παρα πολλα παιδια(στα τζαμια της ολλανδιας το τονιζουν οι ιμαμηδες ανοικτα πια) για λογους που ολοι γνωριζουμε,παιζουν καθοριστικο ρολο.

  Να επαναλαβω μια ιταλικη παροιμια? "Η μαννα των ανεγκεφαλων ,ειναι παντα εγκυος".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.