Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία
29/11/2014 19:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία

Σε ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προέβησαν οι Κούρδοι. Υποστηρίζουν, παρουσιάζοντας και στοιχεία, ότι οι Τζιχαντιστές επετέθησαν σήμερα στο Κομπάνι, περνώντας μέσα από τουρκικό έδαφος.

Έντονες υποψίες ότι η Τουρκία κάνει τα στραβά μάτια, και αφήνει μονάδες των Τζιχαντιστών να επιτεθούν στους Κούρδους που υπερασπίζονται το Κομπάνι, γεννούν οι καταγγελίες του μετώπου YPG (People's Defense Units) που δρα στις κουρδικές περιοχές της Συρίας.

Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία του PYD στην Ελλάδα, δηλαδή της πολιτικής “ομπρέλας”, κάτω από την οποία έχουν συσπειρωθεί οι Κούρδοι και στη χώρα μας, αναπαρήγαγε ουσιαστικά την καταγγελία του YPG.

Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία 19743 photo

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Από σήμερα το πρωί, 29 Νοεμβρίου 2014, η Τουρκία συνεργάζεται και απροκάλυπτα πλέον με το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Από τα ξημερώματα, το Κομπάνι δέχεται πολυμέτωπη επίθεση από την ISIS, η οποία ξεκίνησε ΜΕΣΑ από τα τουρκικά σύνορα. Χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα φορτωμένα με εκρηκτικά και υπάρχει και βίντεο με μισθοφόρους της τρομοκρατικής οργάνωσης να περνάνε στην περιοχή του Κομπάνι από την πλευρά των τουρκικών συνόρων.

Η πλευρά των συνόρων από τη μεριά του Κομπάνι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Μονάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG), αλλά η άλλη πλευρά βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, υπό τον έλεγχο της ISIS. Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”.

Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία 19744 photo

[photo_3]

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.