Και τανκς στους δρόμους του Κιέβου
07/08/2014 19:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τανκς στους δρόμους του Κιέβου

Η εικόνα που υπάρχει σήμερα στο Κίεβο σήμερα είναι η εξής: Οι πολιτικές και Δημοτικές αρχές αποφάσισαν να εκκενώσουν την πλατεία Μαϊντάν, όπου τον Φεβρουάριο εκδηλώθηκε η εξέγερση κατά του τότε προέδρου Γιαννουκόβιτς. Εστάλησαν ισχυρές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Πολλά από τα μέλη τους έφεραν και πολυβόλα.

Το πρωί οι λίγοι εναπομείναντες στην πλατεία, καθώς και άλλοι που συγκεντρώθηκαν, συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις της "κυβέρνησης" του Κιέβου. Τα ουκρανικά ΜΜΕ, σε μια ακόμη προπαγανδιστική προσπάθειά τους, κάνουν λόγο για "δάκτυλο της Μόσχας".

Κάτι το οποίο κάθε άλλο παρά αποδεικνύεται. Έως τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση και δεν έχουν απομακρυνθεί οι διαδηλωτές. Επίσης, στα σόσιαλ μίντια έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες, όπου στο κέντρο του Κιέβου κινούντο άρματα μάχης.

Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν εστάλησαν για τους διαδηλωτές ή, όπως ελέχθη, μετακινούντο στα δυτικά της πόλης. Τέλος, σε μερίδα του ουκρανικού Τύπου εμφανίστηκε η "πληροφορία" που διοχέτευσαν οι μυστικές υπηρεσίες του Κιέβου, σύμφωνα με την οποία η Ρωσία σχεδίαζε την κατάρριψη πολιτικού αεροσκάφους με επιβάτες της ρωσικής εταιρείας Αεροφλότ, ενώ αυτό θα πετούσε πάνω από την Ανατολική Ουκρανία.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους ουκρανικούς ισχυρισμούς -που πάντως μοιάζει με σενάριο επιστημονικής, κατασκοπικής φαντασίας- θα προσφερόταν ως πρόσχημα στη Ρωσία για εισβολή στην Ουκρανία. Η "κατάρριψη" ήταν σχεδιασμένη τις ίδιες ημέρες που καταρρίφθηκε το αεροσκάφος των μαλαισιανών Αερογραμμών. Και προφανώς, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, αφήνουν να εννοηθεί ότι έγινε λάθος και αντί να καταρριφθεί το ρωσικό, καταρρίφθηκε το μαλαισιανό (!).

ΣΧΟΛΙΑ

  1. pythagorean avatar
    pythagorean 07/08/2014 23:45:43

    Οι αδίστακτοι αμερικανοκίνητοι φασίστες του Κιέβου οδηγούν τη χώρα τους σε καταστροφή και πολύ σύντομα θα αρχίσουν να σκοτώνονται μεταξύ τους. Όσο για την πτήση ΜΗ17, διαρκώς αυξανόμενα αποδεικτικά στοιχεία κατατείνουν στο ότι καρερρίφθη με πύραυλο αέρος-αέρος και ακολούθως με πολυβολισμό από σφαίρες διαμετρήματος 30mm από ουκρανικά μαχητικά. Αυτάαναφέρονται σε σειρά άρθρων της μεγάλης μαλαισιανής εφημερίδας New Straits Times, π.χ.: MH17: Pockmarks look like from very, very heavy machine gun fire, says first OSCE monitor on-scene http://www.nst.com.my/node/20961 US analysts conclude MH17 downed by aircraft http://www.nst.com.my/node/20925 Επιπρόσθετα λεπτομερή στοιχεία παρέχονται και σε άλλα άρθρα. π.χ. : MH17 Brought Down by Air-to-Air Missile, Finished Off by 30-mm Cannon, Experts Allege http://en.ria.ru/military_news/20140806/191783761/MH17-Brought-Down-by-Air-to-Air-Missile-Finished-Off-by-30-mm.html Evidence Now Conclusive: Two Ukrainian Govt Fighter-Jets Shot Down Malaysian Airlines MH17. http://www.indiandefence.wiki/threads/evidence-now-conclusive-two-ukrainian-govt-fighter-jets-shot-down-malaysian-airlines-mh17.360/

  2. Seagull avatar
    Seagull 08/08/2014 16:23:09

    Οι Ουκρανοί πολίτες δεν έχουν δει τίποτα ακόμη, μόλις πλακώσει και το ΔΝΤ & η Παγκόσμια Τράπεζα και πουν το ψωμί ψωμάκι θα είναι πιά αργά και ο εμφύλιος μεταξύ Ουκρανών μιά πραγματικότης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.