13/11/2011 15:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιταλοί αγανακτισμένοι κράζουν τον Μπερλουσκόνι

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος avatar
  Νίκος 13/11/2011 15:44:47

  Αγαπητοί Ιταλοί.
  Ο μελλοντικός πρωθυπουργός σας, ο Mario Monti, είναι μέλος της τριμερούς επιτροπής-Τrilatelar commission, που ιδρύθηκε από τον μεγαλοτραπεζίτη και θερμότατο υποστηρικτή της απάνθρωπης Νέας Τάξης Πραγμάτων, David Rockefeller.
  Αγαπητοί Ιταλοί, σας ευχόμαστε καλή τύχη.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Νίκος 13/11/2011 17:34:27

   Θα καλοπεράσουν.

  • papasmurf avatar
   papasmurf @ Νίκος 13/11/2011 19:35:23

   Και φυσικά στην σελίδα 5 της ιδιας έκθεσης και ο δικός μας....

 2. ataktos avatar
  ataktos 13/11/2011 15:59:37

  επεισόδια στης διαδηλώσεις με ρατσιστικά συνθήματα στην Νέα Υόρκη

 3. Πελασγός avatar
  Πελασγός 13/11/2011 16:56:20

  Ρε Factorx,
  Tι έπαθες;
  Γιατί επισπεύδων;
  Eσύ;
  Μουρλάθηκες;
  Ρέ , έχεις πάθει vertico; Μπέρδεψες τον Forest GAP με τον Berlousconi;
  Έχεις πάθει τέτοια ζημιά εσύ, το ήρεμο ποτάμι που ακόμη και όταν κοιμάται βρίσκεται εν εγρηγόρσει;
  Άκου Factorx.
  Ο Berlousconi, δεν είναι άλλος, παρά ο Κώστας Καραμανλής της Ιταλίας, με μια μεγάλη διαφορά. Ο Κ.Κ δεν είχε τις σκαμπρόζικες προτιμήσεις του Cavalliere, το αδύνατό του σημείο.
  Αυτό πλήρωσε, ό,τι δεν μπορούσαν να βρουν στον Antonio di Pietro.
  Ο Berlousconi είναι ο Διόσκουρος του Κ.Κ, ήταν οι δυο εναπομείναντες γίγαντες με τους πολιτικούς ευνούχους να περιφέρονται στις αυλές τους, που δεν ευδόκισαν να δούν μια Ευρώπη ανεξάρτητη ενεργειακά, από τις "τριμερείς" του υποκόσμου.
  Άκουγα με θλίψη, το ...passato των Ιταλών "αγανακτισμένων", και το "bella chiao" της παρακμάζουσας Ιταλίας, και ήλθα εις εαυτόν συγοψυθιρίζοντας "ναι , μάλλον τους ψεκάζουν", όχι με αργίλλια και κοβάλτια αλλά με τον ηδονιστικό αισθησιασμό της Μυκόνου, που σκοτίζει το νού, ακόμη και τον Factorx, ταυτίζοντας τον Berlousconi με τον Forest GAP.
  Επειδή δεν μπορώ να το αποτυπώσω πιο χοντρά, θα σου νύξω λίγο τον κουρασμένο σου νού.
  Αγαπητέ μου, κλείνοντας τα πεντηκοστά ένατα γενέθλιά του, Ο Βλαδίμηρος Πούτιν, είχε προσκεκλημένον έναν μόνο, γιατί δεν μπορούσε να είχε άλλον, επειδή εκείνος το ξέρει, κι αυτός ήταν ο...Passato.
  Επειδή ενδεχομένως πολλοί πολιτικά απαίδευτοι, όταν διαβάσουν αυτές τις γραμμές θα πάθουν κνησμό με τα γραφόμενά μου, τους προειδοποιώ ότι τα Μέσα Μαζικής Εκτυφλώσεως, έχουν φροντίσει τόσα χρόνια να ανδρώσουν (όχι να στελεχώσουν απαίδευτε Δυτικέ διάβολε) μια ολόκληρη γενηά του πολυπολυτισμού και της λήθης των προγονικών κληροδοτημάτων της Ελληνο-Λατινικής Παιδείας.
  Και δεν είναι τυχαίο, ότι περίλαβαν τις δυο αυτές χώρες, Ελλάδα και Ιταλία, και άφησαν κατά μέρος την προστατευομένη από τη Γερμανία Ισπανία.
  Αλλά, οι φίλοι μας Ιταλοί, θα τον θυμηθούν όταν η φτώχεια η δική μας θα φαντάζει η δική τους πολυτέλεια.
  Γιατί την ανάγκη τη χρειάζονται οι φτωχοί, και την απληστία οι πλούσιοι...
  Αυτά!

  Πελασγός

  • Απορία avatar
   Απορία @ Πελασγός 13/11/2011 17:03:02

   +10000

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Πελασγός 13/11/2011 17:08:58

   Σωστά...

  • A.M. avatar
   A.M. @ Πελασγός 13/11/2011 17:42:14

   +1.000000
   Δεν θέλω να γράψω συμφωνώ
   γι αυτό γράφω ..συμφωνάω.

   Αποδεικνύεται - για μια ακόμη φορά - ότι οι «αγανακτισμένοι» είναι πιόνια.
   Εργαλείο της νέας τάξης όπως και οι διάφορες "Μή".Κ.Ο.
   Ξεκίνησε ως μόδα απ την Β. Αφρική, πήγε Ισπανία, έφτασε Ελλάδα, το παλεύει να σηκώσει κεφάλι στην Συρία αλλά εκεί ο Άσαντ δεν μασάει (για την ώρα τουλάχιστον), τώρα πάει Ιταλία .. και έπεται συνέχεια...

   Μοσχαράκια made in twitter μαρκαρισμένα ως «αγανακτισμένα» απ τα νεταξικά μέσα παραπληροφόρησης, απολύτως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα.
   Λίαν προσεχώς προς σφαγήν.

 4. Γενίτσαρος Πανεπιστημίου avatar
  Γενίτσαρος Πανεπιστημίου 13/11/2011 17:11:59

  Σκλαβιά και στην Ιταλία!!!Και γιατί όλα αυτά? Γιατί ο Μπερλουσκόνι αντέδρασε στην εισαγωγή μεταναστών, συμφώνησε για αγωγούς με τη Ρωσία,αντιστάθηκε στην απόλυτη καταστροφή. Να δούμε τι θα πειράξει περισσότερο τους Ιταλούς, τα μπούγκα-μπούγκα του Μπερλουσκόνι ή τα Ισλαμικά Τεμένη στο Μιλάνο και τη Ρώμη. Καλωσορίσατε στο κλαμπ της σοσιαλιστικής διεθνούς, της τριμερούς επιτροπής, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της απόλυτης εξαθλίωσης αδέρφια Ιταλοί. Η διεθνιστική αριστερά της προόδου φρόντισε και για σας.

 5. Απορία avatar
  Απορία 13/11/2011 17:33:05

  Νούριελ Ρουμπίνι:
  "With Italy too big to fail, too big to save, and now at the point of no return, the endgame for the eurozone has begun. Sequential, coercive restructurings of debt will come first, and then exits from the monetary union that will eventually lead to the eurozone’s disintegration."

  Με το καλό Νούριελ, άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι...

 6. Θύμιος avatar
  Θύμιος 13/11/2011 21:21:12

  Ιταλοί τέως/ψευτο-κομουνιστές, ανίκανοι να κερδίσουν εκλογές (αν η κεντροδεξιά, με άλλον αρχηγό, κατέβαινε στις εκλογές, θα κέρδιζε) απλώς γυφτοφέρνουν. Σε λίγο θα γνωρίσουν τον δικό τους Γιωργάκη, ας βάλουν λίγο κώλο να υποτιμηθεί το €υρώ.
  . . . si che “ci sono soldi”, negli Fondi Internazionali, e andremo a prenderli! Inasprendo le contradizioni tra (imperialismi) Europei - Lobbies Americani, e se svaluteremo l’ €uro, falliremo la Russia, (che avra vendutti i gas ai Tedeschi, quasi gratis).

 7. cobalt avatar
  cobalt 14/11/2011 14:17:23

  Επόμενη η Ισπανία...

 8. Θύμιος avatar
  Θύμιος 16/11/2011 13:38:44

  Επόμενη η Ισπανία…;
  το Βέλγιο
  και η Γαλλία.
  μετά η Ισπανία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.