17/06/2012 20:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θρίλερ βλέπουν και τα ξένα ΜΜΕΓια αποτέλεσμα «στην κόψη του ξυραφιού», που θα έκανε παρακινδυνευμένη κάθε εκτίμηση ακόμα και για το ποιο κόμμα θα καταλάβει την πρώτη θέση, κάνει λόγο το BBC στο πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit polls.

Για πολιτικό θρίλερ κάνει λόγο και ο αγγλικός Telegraph, που σημειώνει ότι οι 50 έδρες – μπόνους του πρώτου κόμματος θα κριθούν πιθανότατα με ελάχιστη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Το Γαλλικό Πρακτορείο κάνει λόγο για «οριακή εκλογική ισοπαλία Δεξιάς και Ριζοσπαστικής Αριστεράς».

Ιδιαίτερη έμφαση, όπως και στις 6 Μαΐου, στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής και στην είσοδό της στη Βουλή με ποσοστά άνω του 6%, δίνει στο πρώτο της σχόλιο η γαλλική Le Figaro, σημειώνοντας πως διαψεύδονται οι ελπίδες που υπήρχαν αυτό το «βίαιο μόρφωμα» να εξοβελιστεί από το κοινοβούλιο και υπογραμμίζοντας πως τελικά κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις του εκμεταλλευόμενο ξενοφοβικά αντανακλαστικά μέρους του εκλογικού σώματος.

Για αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν το σκηνικό πολιτικής αστάθειας που δημιουργήθηκε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου κάνει λόγο στο πρώτο σχόλιο της η ισπανική El Pais, ενώ αναφερόμενοι στην είσοδο της Χρυσής Αυγής για δεύτερη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο σημειώνει χαρακτηριστικά «οι ναζί ξανά στην ελληνική Βουλή».

Για μάχη που θα κριθεί με βραχεία κεφαλή μεταξύ των «συντηρητικών φιλοευρωπαίων» και της «ριζοσπαστικής αριστεράς» κάνει λόγο η ιταλική Corriere della Sera.

Aποτέλεσμα που αντανακλά από τη μια την καταδίκη της λιτότητας και από την άλλη το φόβο του ελληνικού λαού για μια ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη βλέπει στο πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση των exit polls το διεθνές αραβικό δίκτυο Al Jazeera.ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.