17/12/2012 17:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεωρίες συνωμοσίας για τη σφαγή στο Sandy Hook


Είναι απίστευτο, αλλά κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο σχεδόν αμέσως μετά τα τραγικά γεγονότα στο σχολείο Sandy Hook του Νιούταουν. Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, λοιπόν, γιατί περί αυτού πρόκειται,  στην τελευταία ταινία του Μπάτμαν «Ο Σκοτεινός Ιππότης: η επιστροφή» φέρεται να γίνεται αναφορά τόσο στην πόλη Ορόρα, όπου ένας ένοπλος μασκοφόρος είχε σκοτώσει 12 ανθρώπους στην πρεμιέρα της ταινίας, όσο και στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook, όπου ο Άνταμ Λάντσα δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα 20 παιδιά και 6 ενήλικες.

Στο βίντεο με σκηνές από την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» (The Dark Knight Rises) που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, διακρίνεται το όνομα Aurora σε μια κόκκινη επιγραφή πάνω σε κτίριο, ενώ σε χάρτη που έχει απλωθεί πριν από επιχείρηση μπορεί να διακριθεί το όνομα Sandy Hook, πάνω στο οποίο δείχνει με το δάχτυλο ένας εκ των ηθοποιών. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο όλα αυτά να είναι ένα καλοστημένο μοντάζ, από αυτά που γεννιούνται αμέσως από κάποιο διεστραμμένο μυαλό και κάνουν τον γύρο του κόσμου σε δευτερόλεπτα, μέσω του Internet.

Slumz.boxden

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.