#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/09/2013 20:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα τιμωρηθεί η Ισινμπάγεβα για τις αντι-γκέι δηλώσεις της;Τη λήψη μέτρων κατά της Γελένα Ισινμπάγεβα, κορυφαίας επικοντίστριας και πρέσβειρας της ΔΟΕ στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, θα εξετάσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Η αθλήτρια προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις υπέρ του νόμου κατά των ομοφυλοφίλων που πέρασε πρόσφατα στη Ρωσία.

«Θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς, πρότυπο για τους ανθρώπους. Εμείς απλά θέλουμε να ζούνε τα αγόρια με τα κορίτσια και οι γυναίκες με τους άνδρες. Είναι κάτι που μας έρχεται από την ιστορία. Έχουμε τους νόμους μας, που όλοι οφείλουν να σέβονται. Όταν πάμε σε άλλες χώρες, ακολουθούμε τους κανόνες των χωρών που μας φιλοξενούν. Δεν προσπαθούμε να επιβάλλουμε εκεί τους δικούς μας κανόνες, απλώς προσπαθούμε να τους σεβαστούμε. Ελπίζω ότι το θέμα αυτό δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι», είχε δηλώσει η αποκαλούμενη «Τσαρίνα των Αιθέρων».

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, δήλωσε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων ότι «θα εξετάσουμε σύντομα το θέμα». Η Ρωσίδα αθλήτρια ήταν η κατάλληλη, δεδομένων των πρόσφατων σχολίων της.

Η Ισινμπάγεβα έχει αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή για τους Αγώνες Νέων και θα είναι επίσης η δήμαρχος του Ολυμπιακού Χωριού στο Σότσι και επικεφαλής του τελετουργικού των εκδηλώσεων στους Αγώνες του 2014, ενώ θα συμμετάσχει και στη Λαμπαδηδρομία.

Ο Ζακ Ρογκ, ο οποίος πρόκειται να παραδώσει τη θέση του στις 10 Σεπτεμβρίου, αν και πιέστηκε, δεν θέλησε να απαντήσει για το τι σκοπεύει να πράξει η ΔΟΕ. Πληροφορίες πάντως λένε ότι δεν υποστηρίζει την τιμωρία της. «Έχουμε λάβει προφορικές και γραπτές διαβεβαιώσεις», είπε. «Διοργανώνουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ένα κυρίαρχο κράτος και η ΔΟΕ δεν μπορεί να αναμένει ότι μπορεί να επηρεάσει τις θέσεις ενός κυρίαρχου λαού».

en.rian.ru

ΣΧΟΛΙΑ

 1. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 05/09/2013 21:03:29

  Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Έχουν δώσει αυτοί δείγματα ίσης αντιμετώπισης προς όλους; Θα εκπλαγουμε αν δεν τιμωρηθεί η Ρωσίδα ;

 2. IEROFANTIS avatar
  IEROFANTIS 05/09/2013 21:13:08

  Polla sycharitiria stin kyria isinbayeva.Ta autonoita eipe.

 3. Γιώργος avatar
  Γιώργος 05/09/2013 21:25:42

  Καταναγκαστικά έργα στη Σιβηρία, άκου εκεί να λέει ότι τα αγόρια πρέπει να ζουν με κορίτσια και οι άντρες με γυναίκες. Και ότι πρέπει να σέβονται τους νόμους της χώρας της. Αν είναι δυνατόν! Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για μια απόλυτα φυσιολογική και μετριοπαθή άποψη και κάποιοι πιστεύουν και θέλουν να τιμωρηθεί γι'αυτήν;; Και η ελευθερία έκφρασης και γνώμης κύριε;

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ Γιώργος 05/09/2013 21:36:35

   Για αυτούς που μπερδεύουν την μουστάρδα με την π@στάρδα δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και γνώμης.Μόνο το "κρυφό τους ζόρι"...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Γιώργος 05/09/2013 21:51:37

   Στον ελευθεριακό νεοφασισμό, τον κομμουνισμό του 21ου αιώνα, δεν υπάρχει ελευθερία γνώμης, υπάρχει αστυνομία γνώμης. Με αυτά και με αυτά, γίνεται η μεγάλη αντικατάσταση του γηράσκοντος πληθυσμού της Ευρώπης από τις ισλαμικές μάζες. Και όποια ομάδα πληθυσμού έχει τις ισχυρότερες ηθικές και πολιτισμικές αναφορές, αυτή θα επιβάλει νομοτελειακά την άποψή της. Οπότε οι παρακμιακοί ελευθεριακοί-νεοφλ και κεντροαριστεροί φασίστες θα είναι σύντομα παρελθόν, αφού οι ίδιοι πριονίζουν το κλαδί που κάθονται. Είναι οι ίδιοι που προπαγανδίζουν την ευτυχία του ζευγαριού δίχως παιδιά (εννοείται, του κανονικού ζευγαριού, για τα άλλα θέλουμε υιοθεσίες..). Έτσι και αλλιώς, οι ίδιοι δεν αναπαράγονται συνήθως βιολογικά, για τους γνωστούς λόγους. Προτιμούν να υιοθετούν αγοράκια, για τους γνωστούς επίσης λόγους...

   • ο avatar
    ο @ ΒΙΣ 06/09/2013 14:52:10

    Στις οπισθοδρομικες κοινωνίες όποια ομάδα πληθυσμού έχει τις ισχυρότερες ηθικές και πολιτισμικές αναφορές θα επιβάλει νομοτελειακά την άποψή της. Στις σύγχρονες πανω απο ολα είναι η ατομικές ελευθερίες οι οποίες προστατευονται, και ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του και μονο.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Γιώργος 05/09/2013 21:58:13

   Ωραία ερώτηση. Και στην απάντησή τους στην πράξη κρύβεται η μέγιστη ανωμαλία αυτών και αυτών που στηρίζουν. Η απύθμενη υποκρισία των μεν και το απύθμενο θράσος και των μεν και των δε.

  • ο avatar
   ο @ Γιώργος 06/09/2013 14:47:19

   Δεν υπάρχει πρεπει και δεν πρεπει. Και δεν θα το κρίνει η καθε Ισιμπαγιεβα. Ο άνθρωπος απλά ζει με όποιον γουστάρει. Ας κοιτάει ο καθενας τη δουλειά του χωρις να ασχολείται με ποιον ζει ο καθενας.

   • Γιώργος avatar
    Γιώργος @ ο 06/09/2013 20:40:18

    Ο νόμος πάντως λέει, μεταξύ άλλων, να μην γίνεται προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Διαφωνείς; Και πουθενά δεν είπε η κοπέλα "πρέπει", είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Μην παραφράζεις.

 4. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 05/09/2013 21:38:49

  "Είμαστε άνθρωποι και προτιμούμε να βαδίζουμε όρθιοι.."!
  Τι αναλογικά διαφορετικό είπε η κοπέλα και ξεσηκώθηκε το ...αδελφάτο;(!!)
  Το έχουμε πει επανειλημμένως, κάθε ιδιαιτερότητα θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους, αρκεί να μην προκαλεί κάποιος, προσπαθώντας να την καθιερώσει ως το φυσικότερο των πραγμάτων και μάλιστα να κατηγορεί τους υπόλοιπους,ως μη φυσιολογικούς!!!!!!!!

 5. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 05/09/2013 22:28:24

  Σιγά μη τιμωρήσουν την "πριγκίπισσα" (Έχει το μετάλλιο "Πριγκίπισσα των Αστουριών") . Σιγά μη τους αφήσουν οι σπόνσορες. Όταν αγωνίζεται η Ελενίτσα, στην κερκίδα δεν πέφτει καρφίτσα.
  Θα της αλείψουν με γράσσο το κοντάρι;
  Άντε κορίτσι μου, σπάσε και τα 5,10 μ., σύντομα! Χάιδεψε το φεγγάρι !

 6. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 05/09/2013 22:51:32

  Λοιδωρεῖται,ἄν δέν κυνηγηθεῖ,ἐπειδή ὑποστήριξε τό φυσιολογικό καί ἠθικό.
  Ἄν ὑ ποστήριζε τό παρά φύσιν καί τό ἀνήθικο,θά τήν ἠρωοποιοῦσαν,σάν ἄνθρωπο μέ θάρρος,τόλμη καί παρρησία στήν ὑποστήριξη τῆς διαφορετικότητας...

 7. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 05/09/2013 23:50:40

  Το έχω διαβάσει 3 φορές , προσπαθώντας να βρω που κατηγορεί και ποιούς . Ο σάλος για το αυτονόητο , είναι το αποτέλεσμα της παρακμής σε κοινωνίες που βαδίζουν προς την αυτοκαταστροφή τους . Εχει χαθεί το παιχνίδι......

  • je ne regrette rien avatar
   je ne regrette rien @ Diamond Angel 06/09/2013 19:46:31

   @Diamond Angel τα είπες όλα

 8. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 05/09/2013 23:59:47

  Γελένα και ξερό ψωμί.

  • ΣΠΙΘΑΣ avatar
   ΣΠΙΘΑΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 06/09/2013 07:38:33

   .... με σαμπάνια.

  • ΚΩΣΤΑΣ Σ. avatar
   ΚΩΣΤΑΣ Σ. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 06/09/2013 09:10:42

   Φαήλο μαζί σου.
   Γελένα θεά...

 9. Γιώργος Καλύτερος avatar
  Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 02:18:46

  Από την άλλη, οι αμερικάνοι δηλώνουν δια του σημερινού τους προέδρου οτι θέλουν ο καθένας να ζει με όποιον γουστάρει και να θεωρείται εξ' ίσου φυσιολογικός ακριβώς στον ίδιο βαθμό με τους υπόλοιπους. Ένα ακόμα δείγμα των αιτιών που στο δίπολο Αμερική Vs Ρωσία όταν τα πράγματα σφίγγουν πολύ, η πλειοψηφία του υπόλοιπου δυτικού κόσμου θα συντάσσετε πάντοτε με τους πρώτους.

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 22:23:16

   Και θα ειναι συμμαχοι, οι πολιτισμενοι δυτικοι, των ανθρωποφαγων της Συριας και των ισλαμοφασιστων σφαγεων των χριστιανων γυναικοπαιδων (α, ξεχασα ειναι καλα παιδια οι ισλαμοφασιστες. Ειναι εχθροι του κακου Πουτιν). Ωραιος ανθρωπισμος! Τα καλα και συμφεροντα...

 10. Γιώργος Καλύτερος avatar
  Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 02:36:52

  Κοιτάξτε, στην αρχή οι περισσότεροι εδώ υποστηρίζατε οτι δήθεν δεν σας ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι καθ’ αυτοί, αλλά η εκφραστική χυδαιότητα ορισμένων και η προστυχιά της δημόσιας εικόνας τους. Σεβαστό, πολύ σεβαστό και μαζί σας. Η χυδαιότητα και η προστυχιά είναι αισθητικά και πολιτισμικά κατακριτέες σε μια σοβαρή και λειτουργική κοινωνία, από όποιο φύλο κι αν προέρχονται.
  Όμως από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τον Πούτιν και την περίεργη νομοθεσία περί «αποθάρρυνσης της ομοφυλόφιλης προπαγάνδας» όπου το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να εκφράζονται ουσιαστικά καταργείται, οι μάσκες ορισμένων εδώ έπεσαν.
  Γιατί ενώ είδαν τα βίντεο που κυκλοφορούν με ομοφυλόφιλους να προπηλακίζονται, να βασανίζονται και να ξεφτελίζονται δημοσίως, οι ίδιοι αυτοί σχολιαστές είτε κάνουν τις πάπιες είτε ψιλο-επιχαίρουν. Συνεπώς κύριοι τουλάχιστον από εδώ και στο εξής να είστε ειλικρινείς: δεν σας ενοχλεί η χυδαιότητα ορισμένων ομοφυλοφίλων, αλλά σας δημιουργεί εσωτερικό ταράκουλο η επίγνωση της ύπαρξής τους μέσα στον κοινωνικό ιστό. Δικαίωμά σας βέβαια απλά κρατήστε το μιας και δείχνει κάτι ευρύτερο για την προσωπικότητά σας: οτι ανεξαρτήτως πολιτικού αυτοπροσδιορισμού, είστε ακροδεξιοί με πατέντα και το μόνο που σας διαφοροποιεί από τους Καιάδες και τους Χαστουκιάριδες είναι κυριότατα το σύμβολο του ναζισμού, αφού στα υπόλοιπα μια χαρά τακίμι μπορείτε να κάνετε.
  Την καληνύχτα μου.

  Υ.Γ) Και για να σε προλάβω, ναι είμαι αμφισεξουαλικός δεξιός (κι όμως γίνεται) συνεπώς με ανθρώπους όπως εσείς που σχολιάσατε εδώ, είχα πάντοτε καημό από την εφηβεία μου κιόλας.

  • Γιώργος Καλύτερος avatar
   Γιώργος Καλύτερος @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 02:50:05

   Επιπρόσθετα αν και είμαι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων ή των υιοθεσιών, οφείλω να αναγνωρίσω οτι αυτή η (υστερική) ανάγκη για απόλυτη θεσμική θωράκιση της ομοφυλοφιλίας που παρατηρείται στη δύση, αναδύεται ως άμυνα απέναντι στο ύφος και τη στάση που εκφράσατε εσείς εδώ περί «ανωμαλίας», «ανηθικότητας» ή «τάσης προς την παιδεραστία» και άλλα τέτοια καλλιεργημένα και υψηλού πνευματικού εκτοπίσματος.

   • ΚΩΣΤΑΣ Σ. avatar
    ΚΩΣΤΑΣ Σ. @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 09:09:12

    Δίκιο έχεις φίλε Γιώργο, αλλά πως να το κάνουμε, ο καπιταλισμός είναι άδικος...
    Εχουν και οι ομοφυλόφιλοι δικαιώματα, αλλα και οι φυσιολογικοί έχουν ακόμα περισσότερα και προς το παρόν είναι πλειοψηφία και αναγκαστικά θα τους υφιστάμεθα όπως και την επικυριαρχία των τραπεζών...Το άλλο "σύστημα" οδηγεί στα γκουλακ, οπότε οι ομοφυλόφιλοι θαπρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστο μέχρι την επόμενη επανάσταση, όπως και οι άνεργοι...

  • to_telos avatar
   to_telos @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 05:11:52

   Με τετοια αντιδραση το απιθανο θα ηταν να ησουν φυσιολογικος.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 07:42:11

   Προκύπτεις σαν κομήτης (υποπτεύομαι ότι είσαι το ίδιο πρόσωπο που είχε βγει σε άλλο αναλόγου περιεχομένου δημοσίευμα και έλεγε περίπου τα ίδια με το ίδιο υστερικό υφάκι). Βιάζεσαι να μας βάλεις σε ένα τσουβάλι ως ομοφοβικούς δήθεν. Ο νόμος στη Ρωσία είναι σαφής: Απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Όποιος είναι τόσο αντίθετος με τον νόμο (όπως εσύ) και τον κατηγορεί για στέρηση δικαιωμάτων και έλεγχο έκφρασης, "καρφώνεται" κατά το κοινώς λεγόμενο. Θες να το κάνω πιο λιανά: Είναι παιδεραστής ή wannabe παιδεραστής και εκνευρίζεται επειδή δεν έχει το ελεύθερο, κατά τον ρωσικό νόμο, να κατευθύνει αγοράκια (ή κοριτσάκια, αν είναι γυναίκα) προς τα δικά του γούστα. Και αυτό μπορεί να γίνει πανεύκολα σήμερα μέσω του ιντερνετ, και ειδικά όταν είναι παιδιά που είναι στην εφηβεία και μπορούν να είναι σε φάση ολίγον "ψαξίματος". Οποιος γουστάρει αγοράκια, ας το πει καθαρά, δεν χρειάζεται να κρύβεται πίσω από κροκοδείλια δάκρυα για τα δικαιώματά του. Κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να το κάνει όπως θέλει και με όποιον θέλει. Αλλά με τους ανηλίκους υπάρχει ένα στοπ. Βέβαια, πολλοί δεν το θέλουν αυτό το στοπ, γιατί υπάρχει το πάθος της παιδεραστίας, αλλά η κοινωνία πρέπει να αυτοπροστατευθεί. Δεν μπορεί να γίνει το βορβορώδες πάθος μου νόμος και οι άλλοι να υποκλίνονται μπροστά του...
   Οι ταμπέλες που βιάστηκες να βάλεις δείχνουν μόνο απίστευτη συμπλεγματικότητα. Δεν γνωρίζεις κανενός εδώ μέσα την προσωπική ιστορία. Μπορεί κανείς να είναι αμφί ή ομο και την ίδια ώρα να είναι αντίθετος με τις πρακτικές του γκέι λόμπυ που εσύ υπερασπίζεσαι (αυτό το γνωρίζω καλά από συγκεκριμένα παραδείγματα, για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ομοφοβικός). Να μετριάσεις λίγο την επιθετικότητά σου, διότι δεν σε τιμά, φιλική συμβουλή...

   • Σαράντης avatar
    Σαράντης @ ΒΙΣ 06/09/2013 22:09:20

    Στα βίντεο που κυκλοφορούν εσύ βλέπεις να προπηλακίζονται παιδεραστές ή σκέτο ομοφυλόφιλοι; Επιπλέον μήπως έχεις δει να βασανίζονται μικρή έφηβοι ομοφυλόφιλοι; Για κοίτα καλύτερα να ξέρουμε και για τι πράγμα μιλάμε.

  • Γιώργος Βλάχος avatar
   Γιώργος Βλάχος @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 08:00:46

   Τελικά έχουν απόλυτο δίκιο οι Πατέρες Της Εκκλησίας όταν λένε ότι το πάθος έχει την δική του λογική.

  • Zame avatar
   Zame @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 21:52:31

   ..η έκφραση με την προπαγάνδα γιατί μπερδεύονται ?
   ενθαρρύνει την διόγκωση του -εσωτερικού ταρακουλου που προκαλεί !!! αυτη η επίγνωση της ύπαρξής τους μέσα στον κοινωνικό ιστό. ?
   πολύ επιθετική "νοητική διαδρομή"
   & (υψηλού πνευματικού εκτοπίσματος)
   που βγάζει ισως ανασφάλεια..? η κομπλεξ ?

  • Γκοτζιλα avatar
   Γκοτζιλα @ Γιώργος Καλύτερος 06/09/2013 22:51:00

   @Γιωργος Καλυτερος
   "...είστε ακροδεξιοί με πατέντα και το μόνο που σας διαφοροποιεί από τους Καιάδες και τους Χαστουκιάριδες είναι κυριότατα το σύμβολο του ναζισμού, αφού στα υπόλοιπα μια χαρά τακίμι μπορείτε να κάνετε."

   Ελατε τωρα...Δεν ειστε και αθωες περιστερες... Ο Ernst Röhm καθως και το ινδαλμα του Μπουταρη και τοσοι αλλοι δικοι σας ηταν.

 11. ΚΩΣΤΑΣ Σ. avatar
  ΚΩΣΤΑΣ Σ. 06/09/2013 07:48:03

  Eιναι προφανές οτι δεν πάμε καλά...Φαντάσου να οργανωθούμε όλοι οι φυσιολογικοί και να απαιτούμε κάθε φορά που κάποιος κάνει δηλώσεις δημόσια υπέρ των ομοφυλόφυλων να τιμωρείται ...

 12. tk avatar
  tk 06/09/2013 09:28:52

  Δηλαδή Καλύτερε θες να μας πεις ότι όσοι αμύνονται στην προπαγάνδα των ομοφ/ων ταυτίζονται με τους ναζιστές κλπ κλπ...
  Ενδιαφέρουσα άποψη...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ...μπράβο απελευθερωμένε καλλιεργημένε τύπε!!!

  Θα σου πω μόνον ότι πριν 40 χρόνια και πίσω, όπου η κοινωνία και οι άνθρωποι ήταν πιο απλοί, οι πατεράδες ξόρκιζαν τα αγόρια τους και τους έλεγαν:
  "Κάνε ότι θες στην ζωή σου μόνο δυό πράγματα μην γίνεις, κλέφτης και πούστης!!!"
  Εύχομαι κάποιοι ακόμα να τους το λένε.

  Όσο για την Γελένα, εύγε της!!! Είπε τα αυτονόητα βέβαια αλλά βλέπεις τα αυτονόητα την σήμερον δεν υπάρχουν. Τα ανάποδα γίναν κι αυτά φυσιολογικά και όποιος λέει το αντίθετο ακούει τα μύρια, ακόμα και ...ναζιστής γίνεται!!
  Ο Θεός να μας φυλάει και μας φωτίζει, όλοι άσωτοι είμαστε, ο καθένας με τα πάθη του.

 13. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 06/09/2013 12:26:28

  Όχι δε θα τιμωρηθεί η Γελένα για τις δηλώσεις της, ειδικά μετά τις διευκρινήσεις της περί "γλωσσικής παρανόησης". Δεν είπε και τίποτε επιλήψιμο εκτός από τα περί "ασέβειας" της συναθλήτριας της Έμμα Γκριν-Τρεγκάρο. Στις δυτικές χώρες πολλές φορές γίνεται ενοχλητική κατάχρηση της έννοιας της ισότητας, αλλά και στη Ρωσία αντί να κυνηγούν ομάδες σαν τους Occupy Pedofilyay και τους Occupy Gerontilyaj όταν δελεάζουν ομοφυλόφιλους για να τους βασανίσουν και εξευτελίσουν σε βίντεο που αναρτούν στο διαδίκτυο, βγάζουν νεφελώδεις νόμους που ποινικοποιούν "προπαγάνδα" μη ποινικοποιημένης πράξης και επιτρέπουν καταδίκη χωρίς σαφή απόδειξη ύπαρξης εγκλήματος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.