#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/08/2013 19:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα ζητήσει πρώτα την έγκριση του Κογκρέσου ο ΟμπάμαΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πριν από λίγο ότι η επίθεση με χημικά όπλα η οποία σημειώθηκε στη Συρία την 21η Αυγούστου ήταν η χειρότερη του 21ου αιώνα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τις επιθέσεις με χημικά όπλα μια επίθεση εναντίον της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που θέτουν ένα σοβαρό κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας του.

Ο Ομπάμα πρόσθεσε ότι έχει αποφασίσει πως οι ΗΠΑ πρέπει να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος διευκρίνισε ότι η επιχείρηση η οποία πρόκειται να διεξαχθεί θα έχει περιορισμένο χαρακτήρα. Ανέφερε ακόμη ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να πλήξουν τη Συρία όποτε επιλέξει η αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Ομπάμα είπε ότι αποφάσισε να ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για τη χρήση στρατιωτικής ισχύος και συνομίλησε με τους ηγέτες των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων στα δύο σώματα σχετικά με τις εξελίξεις.

Ανέφερε ότι τα δύο σώματα του Κογκρέσου θα προγραμματίσουν μια έκτακτη συνεδρίαση και θα ψηφίσουν σχετικά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως οι ΗΠΑ έχουν παρουσιάσει πειστικά στοιχεία, παρότι δεν ανέμειναν τα συμπεράσματα των ειδικών του ΟΗΕ στα χημικά όπλα.

Ο Ομπάμα διευκρίνισε πως πιστεύει πως έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης και χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου, αλλά θέλει να διεξαχθεί συζήτηση για αυτό στο αμερικανικό κοινοβούλιο, το οποίο κάλεσε να αποφασίσει με βάση την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι σέβεται την άποψη όσων καλούν να υπάρξει μια επιφυλακτική προσέγγιση στη Συρία, αλλά πιστεύει πως οι ΗΠΑ πρέπει να αναγνωρίσουν το κόστος που θα είχε το να παραμείνουν άπρακτες. Εάν δεν υπάρξει απάντηση στη χρήση χημικών όπλων—επέμεινε—αυτό θα θέσει υπό αμφισβήτηση την αποφασιστικότητά της να αντισταθεί σε άλλους που παραβαίνουν τους διεθνείς κανόνες.

Ακόμα ο Ομπάμα είπε πως γνωρίζει ότι ο λαός των ΗΠΑ ανησυχεί για το ενδεχόμενο νέου πολέμου και τόνισε πως δεν θα στείλει χερσαία στρατεύματα για να συμμετάσχουν στον πόλεμο άλλων. Παρά ταύτα, είπε ότι η κυβέρνησή του δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγνοήσει αυτό που συνέβη στην Δαμασκό.

ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μαντατοφόρος avatar
  Μαντατοφόρος 31/08/2013 19:43:04

  Δε γίνεται να μην του τη δώσουν την ...έγκριση; Δε μπορεί να βρεθούν αποδείξεις που να αναιρούν όλα αυτά που σήμερα μας παρουσιάζει ως βεβαιότητες;
  Όσο περνάει ο χρόνος χωρίς επέμβαση, έχουμε κάποιες πιθανότητες....

 2. MCA avatar
  MCA 31/08/2013 20:02:23

  Μια χαρά πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών στο Κογκρέσο. Ο άνθρωπος νοιάζεται για την εικόνα του και φροντίζει την υστεροφημία του. Τάχθηκε υπέρ ικανοποιώντας τους υποστηρικτές της επέμβασης, αλλά φρόντισε να δυσαρεστήσει όσο το δυνατόν λιγότερο και όσους είναι κατά της επέμβασης.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ MCA 31/08/2013 20:36:10

   Πάντα ἡ ἔγκριση ἀπό τό Κογκρέσο γιά ἀνάληψη πολεμικῶν ἐπιχειρήσεων,ἦταν πράξη τυπική,περισσότερο γιά τά μάτια τοῦ κόσμου.
   Ἔτσι δέν ἔκαναν καί ὁ πατήρ καί ὁ υἱός Μπούς,μέ τόν πόλεμο στόν Κόλπο καί μέ τήν ἀνατροπή τοῦ Σαντάμ;

   • MCA avatar
    MCA @ Κυθήριος 31/08/2013 21:17:52

    Στην δήλωση του ανέφερε, πως παρά το γεγονός ότι μπορεί λόγω των εξουσιών που έχει ως διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας να διατάξει την πραγματοποίηση της επίθεσης, ζήτησε από το Κογκρέσο να αποφασίσει αυτό για την πραγματοποίηση της ή όχι.
    Από όσο γνωρίζω για την επέμβαση στην Λιβύη ο Ομπάμα δεν ζήτησε την έγκριση του Κογκρέσου. Το ίδιο έκανε και ο Κλίντον στη Γιουγκοσλαβία. Το κοινό σε αυτές τις δύο περιπτώσεις με την σημερινή είναι ότι δεν έγιναν χερσαίες επιχειρήσεις. Οι Μπους έκαναν χερσαίες επιχειρήσεις.
    Επίσης κάτι παίζει με το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορούν να γίνουν επιχειρήσεις χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου. Δύο με τρεις μήνες νομίζω.

    Πάντως δεν τον κόβω πολύ ζεστό τον Ομπάμα με την Συρία.

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ MCA 31/08/2013 21:31:54

     Δίκιο ἔχεις,ἴσως περίμενε καί περισσότερη ὑποστήριξη ἀπό τή Μ.Βρεττανία,δέν εἶναι βλέπεις καί ὁ Μπλέρ,τό πρόθυμο τσιράκι τοῦ Μπούς νά τόν σιγοντάρει.

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 31/08/2013 20:48:39

  *Σοκ – Ετοιμάζουν Επίκληση του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ για να ξεμπλοκάρουν την επίθεση στη Συρία! – Φόβοι για σκηνοθεσία με Τουρκία!
  Πηγή: spaei.blogspot | Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2013 |

  Την επίκληση του Άρθρου 5 της Ατλαντικής Συμμαχίας μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικαλεστούν πολεμοχαρείς κύκλοι για να ξεμπλοκάρουν μιά και καλή την Επίθεση στη Συρία, που έχει κολλήσει πολιτικά και νομικά σε ΗΠΑ και Βρετανία!

  Δυνάμεις και συμφέροντα που επιθυμούν ευρείας κλίμακας επίθεση στη Συρία "εδώ και τώρα" και είναι μακράν των πολιτικών ηγετών ΗΠΑ και Αγγλίας, προετοιμάζονται - δοθείσης ευκαιρίας - να κάνουν χρήση του περίφημου άρθρου 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν όλους τους δισταγμούς και τα ηθικά, πολιτικά και κυρίως νομικά κωλύματα που έχουν παρουσιαστεί και έχουν φρενάρει στο παρά πέντε την Επίθεση στη Συρία, ενώ όλες οι στρατιωτικές μονάδες εμπλοκής είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη!

  Με αυτόν τον τρόπο "θα ξεκολλήσουν άμεσα από τον βράχο" Ομπάμα και Κάμερον, θα αποστομωθούν Βουλευτές και Γερουσιαστές που τους εμποδίζουν και θα τους σύρουν άμεσα και κατεπειγόντως στον πολεμικό χορό της Συρίας!

  ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: Χρειάζεται μονάχα μία λεπτομέρεια: μία ακόμη ...Επίθεση! Κατά ενός καταυλισμού προσφύγων στην Τουρκία, ή κατά μιας Τουρκικής πόλης, ή φυλακίου ή οχήματος, άρματος, ή πλοίου ή αεροπλάνου, σαν εκείνο που είπαν πως κατέρριψαν πριν καιρό οι Σύριοι του Άσαντ...

  Τότε η Τουρκία ως βαλλόμενο μέλος του ΝΑΤΟ, μπορεί βάση των άρθρων 5 και 6, να επικαλεστεί την άμεση ΝΑΤΟΪΚΗ Στρατιωτική Συνδρομή, την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί κανένα μέλος!

  Έτσι θα αρχίσουν "αμέσως" κατά το άρθρο 5, οι αμερικανικές και βρετανικές και γαλλικές και άλλες επιθέσεις, ενώ ο Τουρκικός Στρατός "δικαιούται" να εισβάλει μέσα στη Συρία (χερσαίες επιχειρήσεις)!

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ; Αλλά ποιός θα στήσει - διότι γι αυτό πρόκειται - την επίθεση κατά μέλους του ΝΑΤΟ που θα ξεσηκώσει ολόκληρη την Ατλαντική Συμμαχία;

  Εάν κάποιος έστησε την επίθεση με τα χημικά, τότε δεν του είναι εύκολο να στήσει και μια επιθεσούλα πίσω από το συρματόπλεγμα των Τουρκικών Συνόρων; Με μια ρουκέτα, με έναν πύραυλο, με ένα χημικό... Από την άλλη, εάν όντως είναι υπεύθυνος ο Άσαντ, με τόσο χρήμα που κυκλοφορεί και τόσα συμφέροντα που παίζονται στην υπόθεση Συρία, δεν μπορούν να βρεθούν μερικοί τύποι έτοιμοι για όλα; Αυτό όμως θα είναι φοβερό!

  ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΝΑΤΟ:
  Άρθρον 5

  Tα Συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν ότι, ένοπλος επίθεσις εναντίον ενός ή πλειόνων εξ αυτών εν Ευρώπη ή Βορείω Αμερική θέλει θεωρηθεί επίθεσις εναντίον απάντων και, συνεπώς, συμφωνούν ότι, εν περιπτώσει τοιαύτης ενόπλου επιθέσεως, έκαστον εξ αυτών, εν τη ασκήσει του υπό του άρθρου 51 του Χάρτου των Ηνωμένων Εθνών αναγνωριζομένου δικαιώματος της ατομικής ή συλλογικής αυτοαμύνης, θα συνδράμη τα υφιστάμενα την επίθεσιν εν ή πλείονα Μέρη δια της αμέσου λήψεως, τόσον ατομικώς όσον και από συμφώνου μετά των ετέρων Μερών, των μέτρων άτινα θεωρεί αναγκαία περιλαμβανομένης της χρήσεως ενόπλου βίας προς αποκατάστασιν και διατήρησιν της ασφαλείας της περιοχής του Βορείου Ατλαντικού.

  Πάσα τοιαύτη ένοπλος επίθεσις ως και παν μέτρον λαμβανόμενον συνεπεία ταύτης θα φέρωνται αμέσως εις γνώσιν του Συμβουλίου Ασφαλείας. Τα μέτρα ταύτα θα λήξουν όταν το Συμβούλιον Ασφαλείας θα έχη λάβει τα αναγκαία μέτρα προς αποκατάστασιν και διατήρησιν της διεθνούς ειρήνης και ασφαλείας.
  Επομένως, κάθε επίθεση εναντίον μέλος του ΝΑΤΟ, είναι επίθεση κατά όλων των μελών του ΝΑΤΟ, τα οποία υποχρεούνται να προστρέξουν προς βοήθεια των άλλων!

  ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ "ΕΠΙΘΕΣΗ";
  Άρθρον 6 ¹

  Προς τον σκοπόν της εφαρμογής του άρθρου 5, η ένοπλος επίθεσις εναντίον ενός ή πλειόνων Μερών λογίζεται ότι περιλαμβάνει ένοπλον επίθεσιν:

  εναντίον του εδάφους οιουδήποτε των Μερών εν Ευρώπη ή Βορείω Αμερική, εναντίον των Αλγερινών Νομών της Γαλλίας2, εναντίον του εδάφους της Τουρκίας ή εναντίον των νήσων υπό την δικαιοδοσίαν οιουδήποτε των Μερών εν τη περιοχή του Βορείου Ατλαντικού βορείως του Τροπικού του Καρκίνου.

  εναντίον των δυνάμεων, πλοίων ή αεροσκαφών αυτών ή οιασδήποτε άλλης περιοχής εν Ευρώπη ένθα δυνάμεις κατοχής οιοδήποτε των Μερών ήσαν στρατοπεδευμέναι κατά την χρονολογίαν ότι η Συνθήκη ετέθη εν ισχύι ή της Μεσογείου ή της περιοχής του Βορείου Ατλαντικού βορείως του Τροπικού του Καρκίνου.

  Με άλλα λόγια, εάν χτυπηθεί στρατόπεδο, φυλάκιο, τανκς, εγκαταστάσεις, πλοίο, αεροσκάφος, μονάδα κάποιου Μέλους, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά ολοκλήρου του ΝΑΤΟ! Και τα μέλη υποχρεούνται σε αυτόματη ένοπλη συνδρομή, εφ΄όσον εννοείται το βαλλόμενο μέλος κάνει επίκληση του Άρθρου 5 της Συμμαχίας!

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ "ΒΑΦΤΙΣΕ" ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

  Ένα ένα λοιπόν τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους! Και έτσι εξηγείται γιατί χθες (Τετάρτη 28 Αυγούστου), ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν, έκανε την περίεργη δήλωση που επισήμανε μόνο το ΣΠΑΕΙ, αποκαλώντας ξαφνικά ως ΝΑΤΟΪΚΑ τα σύνορα της Τουρκίας τα οποία τόνισε ότι θα υπερασπιστεί το ΝΑΤΟ! Και αναρωτήθηκαμε "από ποιον";

  Γ.Γ. ΝΑΤΟ, 28-8-2013: "το ΝΑΤΟ συνεχίζει να συνδράμει την Τουρκία και προστατεύει τα νοτιο-ανατολικά σύνορα της Συμμαχίας"! Δηλαδή τα σύνορα της Τουρκίας!

  ΔΗΛΩΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 5
  Τα ίδια περίπου δήλωνε όλως περιέργως και ο Ερντογάν πέρυσι, για τα σύνορα της Τουρκίας και το δικαίωμά της να επικαλεστεί το άρθρο 5, αν και η Τουρκία διαθέτει τόσο στρατό, ώστε να μην έχει ανάγκη το ΝΑΤΟ απέναντι σε μια Συρία... Και όμως ο Τούρκος Πρωθυπουργός, τα είχε πει όλα από τότε, αποκαλύπτοντας τον Σχεδιασμό που φαίνεται ότι υπάρχει, αλλά κανείς δεν τα είχε προσέξει, ούτε και μπορούσε να τα συνδέσει!

  Το ΣΠΑΕΙ φέρνει τώρα λοιπόν στο φως, το πλέον χαμένο κομμάτι του παζλ "ΣΥΡΙΑ" που είναι πιά στο παρά πέντε για την τελική εκδήλωσή του! Και μόνο αυτό το άρθρο, που πρέπει να φτάσει στο Γραφείο Ομπάμα και Κάμερον, μπορεί να το σταματήσει, γλυτώνοντας την ανθρωπότητα από ένα μεγάλο και ατέλειωτο αιμοτοκύλισμα, που συμφέρει μονάχα τις πολεμικές βιομηχανίες και τον ακραίο Ισλαμισμό!

  ΕΡΝΤΟΓΑΝ (με αφορμή πυρά από την πλευρά της Συρίας που χτύπησαν Τούρκους μέσα στο τουρκικό έδαφος, Απρίλιος 2012): «Έχουμε πολλές επιλογές. Μια χώρα έχει δικαιώματα βάσει του διεθνούς δικαίου απέναντι στις παραβιάσεις των συνόρων. Επίσης, το ΝΑΤΟ έχει ευθύνη όσον αφορά τα σύνορα της Τουρκίας βάσει του Άρθρου 5»!!!

  Εδώ λοιπόν είναι το Μυστικό... Και όλα φαίνεται να έχουν προετοιμαστεί στην εντέλεια, σαν σκηνοθεσία του Χόλιγουντ:
  Μια Συνθήκη
  Μια σκηνοθετημένη Επίθεση
  Μια Επίκληση
  Ένας παγιδευμένος Πρόεδρος ΗΠΑ
  ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  Θα τον προλάβετε άραγε κύριε Πρόεδρε;*
  *
  Μοναδικό Βίντεο: Δείτε Πως Θα εκτοξευτούν οι ΤΟΜΑΧΟΚ
  από τ’ Αμερικανικά Πλοία! http://bit.ly/15JlkNC

  *Θα έχουμε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, είτε αυτό σάς αρέσει, είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα γίνει μέσω κατάκτησης ή, μέσω συγκατάθεσης.* ~Οι Τραπεζίτες Rothschild, με $ 500,000,000,000,000 (Πεντακόσια Τρισεκατομμύρια Δολλάρια ΗΠΑ), Καθαρή Θέση!

 4. εφήμερος avatar
  εφήμερος 31/08/2013 20:59:09

  Ξαναδιαβάζωντας τα διαγγέλματα Ομπάμα και Κερρυ μάταια αναζήτησα μια λέξη συμπάθειας έστω για τους άγρια σφαγιαζόμενους ,από τους ισλαμοφασίστες, ορθόδοξους Χριστιανους της Συρίας.Και όλα αυτά με φόντο το περίφημο"in God we trust" δηλαδή το επίσημο ,απο το 1956,μόττο των ΗΠΑ. Ο S. HUNTINGTON βέβαια στο μνημειώδες βιβλίο του "The clash of civilizations", βιβλίο που διαμόρφωσε τα μέγιστα την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν θεωρεί οτι οι Ορθόδοξοι ανηκουν στην ,όπως την περιγράφει," Western Christianity".Δηλαδή κατα τον ΗUNTINGTON οι ορθόδοξοι ειναι κάτι ανάμεσα στους πραγματικους Δυτικους Χριστιανους και τους Ισλαμιστές Επομένως η σφαγή τους δεν αφορά στον"God we trust"

 5. Α avatar
  Α 31/08/2013 20:59:34

  Ρόμπα έγινε ο Ομπάμα.
  Έφαγε πόρτα από Βρετανία, από ΝΑΤΟ (ο πρόεδρος είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν θα συμετάσχει σε χτύπημα στη Συρία), από ΟΗΕ (δήλωσε ότι πόρισμα θα βγάλει μετά από 2 εβδομάδες και δεν θα αποφανθεί ποιος έριξε τα χημικά, αλλά απλά αν έπεσαν ...).
  Ο Πούτιν μίλησε για προβοκάτσια των Αμερικανοαντικαθεστωτικών ...
  Για πρώτη φορά Αμερικανός πρόεδρος χωρίς ερείσματα στα παραδοσιακά βάθρα των ΗΠΑ (ΝΑΤΟ, ΟΗΕ) και με την σύμμαχο Βρετανία να τον αδειάζει.

 6. δημης avatar
  δημης 31/08/2013 22:21:39

  Δεν θα του είπε ο..Προκάτοχος ...πώς σηκώνουν το χαλί (για όπλα) φαίνεται...

 7. Μεγαλες στιγμες avatar
  Μεγαλες στιγμες 01/09/2013 04:25:29

  Ψαχνω να βρω εναν Προεδρο των ΗΠΑ που να μην χρειαστηκε να προστατευσει την ανθρωποτητα,που να μην ανακαλυψε σε καποιο σημειο του πλανητη οπλα μαζικης καταστροφης,που να μην αυτοχριστηκε σωτηρας...
  Ποσο πισω πρεπει να παω;

 8. Νίκη avatar
  Νίκη 01/09/2013 06:33:25

  Νομίζω ότι αποφάσισε ο ...Ομπάμας.

 9. Κήνσωρ avatar
  Κήνσωρ 01/09/2013 09:25:20

  Ψάχνει για το ...φερετζέ ο νομπελίστας!

 10. μπεεεεεε avatar
  μπεεεεεε 01/09/2013 10:22:11

  Διχασμένη η κοινή γνώμη των ΗΠΑ για ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία

  Friday, 30 August 2013

  Οκτώ στους δέκα θεωρούν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να έχει την έγκριση του Κογκρέσου προτού προχωρήσει σε επέμβαση

  Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε την Παρασκευή το NBC, περίπου οι μισοί αμερικανοί πολίτες θεωρούν ότι δεν πρέπει να γίνει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Συγκεκριμένα, το 44% όσων απάντησαν στο ερώτημα, δήλωσε πως διαφωνεί με αυτό το σενάριο, έναντι 35% που αναφέρει ότι συμφωνεί.

  Οκτώ στους δέκα συμμετέχοντες στην έρευνα, υποστήριξαν, ωστόσο, ότι ο Μπαράκ Ομπάμα απαιτείται να κερδίσει την έγκριση του Κογκρέσου προτού εξαπολύσει την επίθεση.

  Όπως προκύπτει από τη σφυγμομέτρηση, η αποδοχή της εξωτερικής πολιτικής που ασκεί ο αμερικανός πρόεδρος είναι στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει σημειωθεί ποτέ, αφού μόλις το 41% την εγκρίνει. Μάλιστα, το 44% των πολιτών διαφωνεί με τους χειρισμούς του Μπαράκ Ομπάμα στο θέμα της Συρίας.

  Αυτή είναι η πρώτη δημοσκόπηση που γίνεται αφότου άρχισε να διαφαίνεται το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.