#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/11/2012 11:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η φωτογραφία από τις χθεσινές διαδηλώσεις που κάνει τον γύρο του κόσμουΤο γύρο του κόσμου κάνει αυτή η φωτογραφία όπου δείχνει ένα παιδάκι μόλις 13 ετών να έχει χτυπηθεί αλύπητα από αστυνομικούς. Η φωτογραφία τραβήχθηκε στην πόλη Ταραγόνα της Ισπανίας κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων χθες, ημέρα Πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας.

Η αγριότητα των χτυπημάτων με γκλομπ και η πονεμένη έκφραση του παιδιού που πήγε για πρώτη φορά στη διαδήλωση, συγκλόνισαν το διαδίκτυο που μετέδωσε την είδηση. Δυστυχώς, η κοινωνία σε όλη την Ευρώπη είναι στα όρια της αντοχής της. Οσοι σπέρνουν άνεμους θα θερίσουν θύελλες κυρία Μέρκελ. Από την άλλη, χιλιάδες Ισπανοί βγήκαν στους δρόμους. Στην Ελλάδα πόσοι διαδήλωσαν;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΗΜΟΣ avatar
  ΔΗΜΟΣ 15/11/2012 11:29:26

  Γιατί δεν βάζετε τον ΣΚΑΪ να μας εξηγήσει το τι συνέβει; Τέτοια θέματα μας τα αναλύει πολύ καλά!

 2. firiki2010 avatar
  firiki2010 15/11/2012 11:35:00

  Tην παρουσία ενός παιδιού 13 ετών σε διαδήλωση την θεωρείτε κάτι φυσιολογικό; Ενας 13χρονος με τι εμπειρία και τι υπόβαθρο μορεί να κρίνει το (πολιτικά,οικονομικά, κοινωνικά ...) καλό ή το κακό και να διαδηλώσει κατά του τελευταίου; Κι αν το πήρε κάποια μανα ή κάποιος πατέρας μαζί του δεν έχει τεράστιες ευθύνες για το ότι έθεσε τη ζωή του παιδιού του σε κίνδυνο; Στις διαδηλώσεις το ξέρουμε ότι με ευθύνη μας ή όχι μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Ενας ενήλικος έχει την δυνατότητα να αυτοπροστατευθεί ή και να συγκρουσθεί με το αστυνομικό απέναντι του Ενας 13χρονος;
  Το τελευταίο ερώτημα της ανάρτησης ... τροφή για σκέψη.

  • Χριστίνα avatar
   Χριστίνα @ firiki2010 15/11/2012 14:00:07

   Παρά το γεγονός ότι είμαι αντίθετη στην παρουσία παιδιών οφειλω όμως να σκεφτώ όπως και όλοι μας :
   1. Στην κατοχή πολλά παιδιά έγιναν τσιλιαδόροι γιατί;
   2. Οταν οι γονείς πεινάνε και αυτοκτονούν τα παιδιά της οικογένειας έχουν το πρόβλημα και όχι οι οικονομικοί αναλυτές
   3. Σε χώρες που μαστίζονται από τεχνητές κρίσεις οι πρώτοι που
   '' χτυπιούνται '' αλύπητα σε όλα τα επίπεδα είναι τα παιδιά.
   4. Στην σημερινή εποχή καλώς η κακώς τα παιδιά δεν τα έχουμε, εμείς οι μεγάλοι, αφήσει να μεγαλώσουν ως παιδιά της ηλικίας τους.

   Ως εκ τούτου ας μην αναρωτιόμαστε για το σωστό και το λάθος σε ότι αφορά την συμμετοχή τους .

   Οχι δεν είναι σωστό να διαδηλώνουν τα παιδιά λόγω ηλικίας.
   Οχι όμως δεν είναι σωστό οι αστυνομικοί να χτυπούν παιδιά.
   Οχι όμως δεν ήταν σωστό τα εκατομμύρια παιδιά που πέθαναν στην κρίση πείνας απο τον Β Π.Π (και γενικώς) με τα όπλα ,τώρα πόλεμο με τα Ευρώ και τα πλασματικά γράμματα και νούμερα σε μια οθόνη.
   Άρα ας μη κοιτάμε γιατί είναι το παιδί στην διαδήλωση αλλό ποιοι είναι οι υπαίτιοι που θα βγουν όλα τα παιδιά στις διαδηλώσεις και θα θρηνήσουμε θύματα καθώς και ποιοι είναι εκείνοι που επιτρέπουν σε αστυνομικούς να δέρνουν παιδιά .
   Ακόμα και αν αυτά τα παιδιά έχουν στα χέρια τους μολότωφ κάποιος τις όπλισε , κάποιος τους τις έδωσε και κάποια κότα κρύβεται απο πίσω απο αυτά....

   Νομίζω , μπορεί να κάνω και λάθος ....

   • firiki2010 avatar
    firiki2010 @ Χριστίνα 15/11/2012 14:43:45

    Χριστίνα, ένα παιδί 13 χρονών δεν κάνει να πηγαίνει σε διαδήλωση. Ούτε ξέρει ούτε μπορεί να ξέρει αν διαδηλώνει για το σωστό ή για το λάθος, ούτε μπορεί να ξέρει πως να αντιδράσει στη "στραβή" που θα γίνει στη διαδήλωση.
    Φυσικά και τα παιδιά γίνονται θύματα όσων συμβαίνουν σε εμάς ή όσων κάνουμε εμείς οι μεγαλύτεροι. Το δικό μας το καθήκον είναι όσο μπορούμε να τα προστατεύσουμε και να τους δίνουμε εφόδια κι ευκαιρίες ώστε κάποια στιγμή με τις δικές τους αποφάσεις που θα τις έχουν πάρει αυτά να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο.

    • Κοινὸς νοῦς avatar
     Κοινὸς νοῦς @ firiki2010 15/11/2012 17:00:01

     Τώρα τὶ θέλεις νὰ πεῖς; Ὅτι γιὰ τὸ καταματωμένο κεφάλι τοῦ παιδιοῦ φταῖνε αὐτοὶ ποὺ τὸ πῆγαν στὴν διαδήλωση καὶ ὄχι αὐτοὶ ποὺ τὸ ἔσπασαν στὸ ξύλο;

     • firiki2010 avatar
      firiki2010 @ Κοινὸς νοῦς 15/11/2012 18:35:19

      Υπάρχουν συντρέχουσες ευθύνες. Αν ρίχνεις ένα 13χρονο σε μια διαδήλωση μπορεί να συμβεί σε αυτό ό,τι και σε σένα. Τα γκλοπ πριν κατέβουν δεν ζητάν ληξιαρχική πράξη γέννησης. Ασε που υπάρχουν και ατυχήματα ή "ατυχήματα" από τα οποία ένας ενήλικος μπορεί ενδεχομένως να προστατευθεί ένας 13χρονος όχι.

     • Δημήτρης avatar
      Δημήτρης @ firiki2010 15/11/2012 19:58:07

      Συντρέχουσες ευθύνες; Σαν εκείνες του βιαστή και του θύματος που περνούσε νύχτα από σκοτεινό σοκάκι;
      Το ότι ασχολείσαι με το τι έπρεπε να κάνουν οι γονείς (που είναι συζητήσιμο κι όχι απόλυτο όπως νομίζεις) κι όχι με το τι έκαναν τα ματ δείχνει ότι οι προτεραιότητές σου είναι τουλάχιστον μπερδεμένες.

  • Κριτική Σκέψη avatar
   Κριτική Σκέψη @ firiki2010 15/11/2012 14:19:51

   Τι θα ακούσουμε άλλο?!!!!!!

  • cogito ergo sum avatar
   cogito ergo sum @ firiki2010 15/11/2012 19:48:35

   Πολυ σωστα...ενω τα κριτηρια και το υποβαθρο των ενηλικων ειναι εξαιρετικα!

  • Γιάννης Κιαπέκος avatar
   Γιάννης Κιαπέκος @ firiki2010 16/11/2012 19:24:06

   Φαντάζομαι ότι είσαι της άποψης "τι δουλειά είχε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια το Δεκέμβρη του 2008"

 3. Lamproukos avatar
  Lamproukos 15/11/2012 11:50:57

  Tην παρουσία ενός παιδιού 13 ετών σε διαδήλωση την θεωρείτε κάτι φυσιολογικό; Ενας 13χρονος με τι εμπειρία και τι υπόβαθρο μπορεί να κρίνει το (πολιτικά,οικονομικά, κοινωνικά …) καλό ή το κακό και να διαδηλώσει κατά του τελευταίου;

  Αμαν πια με την μαλθακότητα. 13χρονοι έχουν συμμετάσχει σε διαδηλώσεις, σε πολέμους, σε επαναστάσεις, παντού. Ακόμα και μικρότερα παιδιά, ανέβαιναν στα βουνά, κουβαλούσαν πολεμοφόδια, μετέφεραν μηνύματα και τρόφιμα κλπ κλπ, ακόμα και στην επανάσταση του 1821.

  Τι «εμπειρία και υπόβαθρο» και αηδίες; Όταν βλέπει το μαγαζί του πατέρα του να κλείνει, ή να τον διώχνουν από τη δουλειά, τι άλλο θέλει; Να κάτσει να διαβάσει ...Μαρξ;

  Κι αν το πήρε κάποια μανα ή κάποιος πατέρας μαζί του δεν έχει τεράστιες ευθύνες για το ότι έθεσε τη ζωή του παιδιού του σε κίνδυνο;

  Όταν το παιδί θα πρέπει να πάει μετανάστης για να βρεί δουλειά, όταν θα πεταχτεί στο δρόμο γιατί θα του πάρει ο κλητήρας το σπίτι, όταν θα αυτοκτονήσει ο πατέρας του όπως 2.500 δικοί μας ήδη, ή θα κλείσει την μικροεπιχειρησή του, τα σίγουρα, δηλαδή, που συμβαίνουν ΗΔΗ σε χιλιάδες οικογένειες, θα σκεφτούν το τι θα γίνει στην ...διαδήλωση;

  Διαμαρτύρονται οι άνθρωποι, δεν πήγαν για διακοπές, να προσέχουν το παιδί...

  • ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ @ Lamproukos 15/11/2012 12:22:46

   Ωραίος, έτσι είναι .

  • np_complete_problems avatar
   np_complete_problems @ Lamproukos 15/11/2012 12:45:44

   +10000

  • Γιώργης Α. avatar
   Γιώργης Α. @ Lamproukos 15/11/2012 12:45:51

   Aπου δε θέλει χτύπους, στο χαρκιδιό δεν πάει, όπως λένε στο χωριό μου. Αν ήταν τόσο ώριμος και έτοιμος τοτε δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο από το κυνικό ¨καλά να πάθει" Πήρε τις αποφάσεις του, ρισκαρε και εφαγε ξύλο. Τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά. Οχι ότι είμαι υπερ της βιας, αλλά είμαι υπέρ της πραγματικότητας, έτσι είναι ο κόσμος. Το να προσπαθούν κάποιοι να μας ενεργοποιήσουν το συναίσθημα με αυτό τον τρόπο είναι λάθος.

   • Φανη avatar
    Φανη @ Γιώργης Α. 15/11/2012 12:59:29

    Αυτες οι "εμπειριες" μενουν μια ζωη στα απωθημενα και οταν καποτε βγουν μπορει να ξεσπασουν με διαφορους τροπους, ειτε αυτοκαταστροφικους ειτε το συνηθεστερο εγκληματικους.
    Τα αγουρα νειατα δεν ειναι ετοιμα για ωριμες εμπειριες.
    Η οικογενεια υπο οποιεσδηποτε συνθηκες, το τονιζω αυτο, πρεπει παντα να προστατευει το παιδι και σωματικα και ψυχικα.Αλλιως τι; να τα αμολησουμε στους δρομους επειδη οι γονεις εχουν δικιο; κι αν σε καποια περιπτωση πεσουν και σφαιρες;η αυτο το γκλομπ κανει ανεπανορθωτη ζημια;υπαρχουν τροποι να μαθει ενα παιδι και να γαλουχηθει αλλα μερικοι γονεις προτιμουν τις ευκολες λυσεις.Οταν αυριο αυτο το παιδι ανοιξει το κεφαλι καποιου αλλου και καταληξει στη φυλακη δεν θα φταιει αυτο αλλα αντε τοτε να το αποδειξεις.....

   • Greco avatar
    Greco @ Γιώργης Α. 15/11/2012 13:03:05

    α "ετσι ειναι ο κοσμος".... να το ξερουμε, την επομενη φορα που θα χτυπησει αστυνομικος με γκλομπ ανηλικο στο κεφαλι να το λαβουμε σαν μια συνηθισμενη και καθημερινη πραξη

    Η περιπτωση να μην ειναι ετσι ο κοσμος και να μην ειναι φυσιολογικο ενας μαντραχαλας να χτυπαει ενα παιδι στο κεφαλι εχει περασει απτο μυαλο των συγχωριανων σου?

    • γελωτοποιος avatar
     γελωτοποιος @ Greco 15/11/2012 13:08:19

     σωστος greco!!!

    • Γιώργης Α. avatar
     Γιώργης Α. @ Greco 15/11/2012 14:19:51

     Το γεγονός είναι γεγονός. Δεν το επικρωτώ και μη λες χαζομάρες. Αλλά να το αρνούμαι; Κακώς το κτυπήσαν αλλά το κτυπήσαν. Εκ των υστέρων, εκανε βλακεία που πήγε. Δεν είπα να μην πάει, καλά έκαμε και πήγε. Κακώς κλαίει τώρα και εμείς όλοι οι ψυχοπονιάρηδες. Ετσι είναι η ζωή. Δεν μας έρχεται παντα όπως θα έπρεπε.

  • firiki2010 avatar
   firiki2010 @ Lamproukos 15/11/2012 14:26:23

   Ναι βρε Λαμπρούκο, να μοιράσουμε λοιπόν και καλάσνικωφ στα 13χρονα όπως κάνουν στην Αφρική και να τα αμολήσουμε να κάνουν επανάσταση.
   Φυσικά η " εμπειρία και το υπόβαθρο" είναι αηδίες ! Εχουμε αποφασίσει εμείς με τις δικές μας εμπειρίες και το υπόβαθρο" για την πάρτη του του παιδιού τη σωματική του ακεραιότητα και τη ζωή του!
   Αν οι γονείς δεν σκέφτονται το τι θα γίνει στη διαδήλωση και τι μπορεί να πάθει το παιδί τους ας μην κλαίγονται κάποιοι. Και κυρίως όχι οι γονείς του.
   Το παιδί δεν φταίει σε τίποτα Απλώς ατύχησε ως προς τους γονείς του, αν δεχθούμε ότι διακινδύνευσαν τη σωματική του ακεραιότητα για να διαδηλώσουν.

   • Νικόλας avatar
    Νικόλας @ firiki2010 16/11/2012 02:44:26

    Καλά τι λες; Το παιδί φταίει πρώτα πρώτα ή αυτός που το χτύπησε; Με την ίδια λογική αν πάρω το γιο μου μεθαύριο στο γήπεδο και το πλακώσουν τα χουλιγκάνια θα φταίω εγώ κυρίως και όχι τα χουλιγκάνια. Ή αν το πάρω βόλτα σε επικίνδυνη περιοχή φταίω εγώ αν το πλακώσουν στο ξύλο και όχι το πρεζάκι που θα το δείρει. Δεν είμαστε καλα μου φαίνεται. Προφανώς και πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά αλλά ΠΡΩΤΟΣ υπεύθυνος είναι με διαφορά αυτός που το χτύπησε το παιδί. Έλεος, μην κάνουμε το άσπρο μαύρο.

 4. IOANNIS avatar
  IOANNIS 15/11/2012 12:18:15

  FIRIKI 2010 μάλλον δεν γνωρίζετε τι θα πει εξαθλίωση και απόγνωση.Δεν σας τα έμαθαν σωστά στα κολλέγια που ενδεχομένως να σπουδάσατε

 5. Mike avatar
  Mike 15/11/2012 13:03:41

  Να θυμαστε την φατσα.....Τσιπρας ισπανιας

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Mike 15/11/2012 14:20:16

   Θεωρείς δίκαιο, αυτός, ο "Τσίπρας της Ισπανίας", όταν φθάσει στην ηλικία του παργματικού Τσίπρα, να πληρώνει ακόμη τους χρεωκοπημένους εργολάβους - τράπεζες και τα πολυτελή σπίτια της γενιάς των γονέων του και παππουδων του;

  • kouvari avatar
   kouvari @ Mike 16/11/2012 17:17:20

   Α ρε Δεκεμβριανα που σας χρειαζονται!!!!

 6. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/11/2012 13:13:57

  Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Η σημερινή Ευρώπη μισεί τα παιδιά της.
  Η δική μας Ευρώπη, η Ευρώπη των 45ρηδων, 50ρηδων, 60ρηδων και λίγο παραπάνω. Που "καλά ζήσαμε", για μιά-δυό δεκαετίες, και τώρα φορτώνουμε την πληρωμή στα παιδιά και τους εφήβους.
  Τα δέρνουμε και από πάνω, για να πάρουν πρώιμη ιδέα τι κόσμο τους κληροδοτούμε...

  "Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε.
  Καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ.
  Μικροζημίες και μικροκέρδη συμψηφίζοντας.
  Το θέμα είναι τώρα τι λες"...
  (Μ. Αναγνωστάκης)

 7. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/11/2012 13:17:02

  Δεν ρωτήσαμε τα παιδιά άν θέλουν να πληρώσουν αυτά την χλίδα της γενιάς μας. Τα καινούργια σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, τα ταξίδια μας, τα διακοποδάνεια...
  "Δεν τους πέφτει λόγος", βλέπετε...

  • Samurai avatar
   Samurai @ Ο Θείος 15/11/2012 13:30:40

   Ασφαλώς τους πέφτει λόγος Θείε.
   Η κοινωνία όμως τα κοιμήζει τα παιδιά Θείε με κινητά, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές,με μηχανάκια κι αυτοκίνητα.
   Ένα σίγουρο ότι τα παιδιά μας δε θέλουν να πληρώσουν (και δε θα μπορούν)τη χλίδα τη δική μας,διότι μέχρι τώρα τα πληρώναμε όλα εμείς.
   Κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι η εκπαίδευση των παιδιών μας στην ανεξαρτητοποίηση.
   Δεν υπάρχουν πλέον δεκανίκια,κι οι γύψοι έχουν κόστος..

 8. viva avatar
  viva 15/11/2012 13:25:59

  καλα δεν ντρεπετε το παλιοπαιδο να εκθετει την χωρα του !

 9. viva avatar
  viva 15/11/2012 13:32:15

  επρεπε να κατσει σπιτι στον καναπε κ να παιζει ps ? τετοιους πολιτες θελετε ? αν εχει σπιτι το ξερετε ?

 10. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 15/11/2012 13:50:09

  Ἐστιάζουν ὅλα τά σχόλια τῶν ἀγαπητῶν συσχολιαστῶν,στό ἄν ἔπρεπε τό παιδί νά παρίσταται στή συγκέντρωση ἤ ὄχι.Καί ὅλοι ἔχουν δίκιο,ὅλες οἱ τοποθετήσεις εἶναι βάσιμα τεκμηριωμένες.
  Ὅμως κοιτώντας τή φωτογραφία τοῦ κλαμμένου παιδιοῦ,πού καλῶς ἤ κακῶς βρέθηκε ἐκεῖ καί τήν ἔφαγε στό κεφάλι,σκέφτομαι πόσα ἄλλα παιδιά,κάθονται στό δωμάτιό τους κλεισμένα καί κλαῖνε ἔτσι,γιατί κάποιες καταστάσεις πού συμβαίνουν στό σπίτι τους ἐξαιτίας τῆς κρίσης,τά ἀναγκάζουν νά μή χαίρονται τή ζωή τους πιά....καί πραγματικά μελαγχολῶ..

  • Samurai avatar
   Samurai @ Κυθήριος 15/11/2012 15:02:32

   Εγώ αγαπητέ Κυθήριε μελαγχολώ όταν βλέπω με ποιους τρόπους χαίρονται τα παιδιά τη ζωή τους.
   Τρόποι που έχουν επιβληθεί από μία κοινωνία που βρίσκεται στο στάδιο της σήψης,τρόποι που έχουν άμεση σχέση με καταναλωτισμό,τρόποι που
   τους αποξενώνουν δίνοντάς τους την πλαστή κι απρόσωπη επικοινωνία
   των κινητών και των ηλεκτρονικών υπολογιστών,τρόποι που δεν έχουν σχέση με τη φύση,τρόποι που δεν ενισχύουν την αγάπη,την αρετή το φιλότιμο αν θέλεις.
   Τρόποι που δεν απαιτούν κόπο.
   Καλή σου μέρα.

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Samurai 15/11/2012 15:33:48

    Ἄλλος ἕνας πολύ μεγάλος λόγος νά μελαγχολεῖ κανείς,ὁ μεγαλύτερος ἴσως...
    Νά 'σαι καλά Samurai,καλό ἀπόγευμα.

   • Φανη avatar
    Φανη @ Samurai 15/11/2012 16:31:48

    Θαρθει κι αυτο που λες και δεν θαχουμε και υπολογιστη να τα πουμε τοτε....ουτε και internet.

 11. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/11/2012 14:24:02

  Μήπως είναι και ...νομικά υπεύθυνο το παιδί (13 χρονών);
  Σαν πολλά δεν φορτώνουμε στους ανήλικους, αρκεί να μην ζοριστούμε εμείς (πραγματικά ή ιδεολογικά) ;

 12. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/11/2012 15:05:32

  Σε τέτοιες περιπτώσεις, το να μην γίνεται κανείς συνήγορος των παιδιών αλλά αυτών που χτυπάνε παιδιά, το θεωρώ απλώς ανήθικο.
  Ορθά κοφτά.

  • anideos avatar
   anideos @ Ο Θείος 16/11/2012 02:30:25

   Μπαρμπα δικηγορους εχει στα δικαστηρια οχι στο Αντινιουζ.
   Στο δικαστηριο, ο κατης θα ρωτησει και το παιδι τι ηθελε εκει;
   Και θα ρωτησει και τους γονιους που ηταν αυτοι, εκεινη την ωρα;

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ anideos 16/11/2012 11:10:08

    Χε χε, δεν μίλησα για νομιμότητα:
    "Άλλο το νόμιμον, άλλο το ηθικόν"
    (βούλγαρος).

    • kouvari avatar
     kouvari @ Ο Θείος 16/11/2012 17:18:28

     Το παρανομο δεν ειναι και ανηθικο.....
     (κουβαρος)

 13. λαλακης avatar
  λαλακης 15/11/2012 16:40:00

  O Ραχοι εχει χασει τη ψυχραιμια του και αυτο φενεται απο τις αντιδρασεις της
  αστυνομιας.
  Τυχον ανεξαρτητοποιηση της Καταλονιας θα τον καταστρεψει αφου ειναι
  πολυ σοβαρο απο τη μεσαιωνικη περιοδο η Ισπανια να χανει εδαφος
  εν καιρο ειρηνης!!

 14. ΒΑΤ 45 avatar
  ΒΑΤ 45 15/11/2012 18:32:43

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποιος δεχεται επιθεση απο τρεις μαγκες δε ρωταει -ποσο χρονων εισαστε ρε μουτρα??-

 15. Παύλος avatar
  Παύλος 15/11/2012 20:32:27

  Θλίβομαι και πονάω πραγματικά, βλέποντας αυτή την εικόνα του νεαρού βλασταριού αιμόφυρτου! Το λέω ανυπόκριτα, γιατί είμαι και εγώ γονιός.
  Φρίττω όμως, στην ιδέα της εκδοχής να αποτελεί μία ακόμη δημοσιογραφική εκμετάλλευση! Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν ήταν "ατύχημα" ; (Σας θυμίζω τον κορμοράνο του πολέμου του Κόλπου).
  Απεχθάνομαι την βία, πολλώ μάλλον κατά των παιδιών,
  αλλά, οι εμπειρίες μου από την ράτσα των.... "πονηρών και γοήτων", με έκαναν να βδελύσσομαι τον πονηρό, φτηνό και λιπαρό λαϊκισμό !

  • Kostas nikolaou avatar
   Kostas nikolaou @ Παύλος 16/11/2012 11:49:47

   Εχει προβληθεί και το βιντεο παύλο που ο ρόμποκοπ κηνυγάει τον πιτσιρίκο και τον κοπανάει στο κεφάλι. ούτε πάνω σε καυγά, ούτε σε αυτοάμυνα. τον κηνυγάει και του την σκαει. και στην συνέχεια μαζί με ένα άλλο συνάδελφο κοπανάνε και μια κοπελίτσα στα πόδια (το κανάλι την ανέφερε σαν αδερφή του χτυπημένου που διαμαρτυρήθηκε, σκάρτα 17-18 η πιτσιρίκα)
   Επειδή ο κόσμος έχει απο καιρό αγριέψει, επειδή οι τελευταίες οικονομίες στις τράπεζες και στα σεντούκια αρχίζουν να τελειώνουν και θα αρχίσει η πείνα, καλό είναι τα στρουμφάκια με τα ροπαλάκια να λαβαίνουν υπόψη τα γεγονότα αυτά γιατι πολύ φοβάμαι ότι δε αργεί ο καιρός που αντί για πέτρες και μολότωφ θα τους πετάνε χειροβομβίδες και δυναμίτες.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ Kostas nikolaou 19/11/2012 15:04:34

    Ευχαριστώ Κώστα, για τον ενημερωτικό σου αντίλογο. Είναι φανερό ότι , εφ' όσον έτσι έχουν τα πράγματα,τέτοια απάνθρωπα δήθεν όργανα της τάξεως, πρέπει να λογοδοτούν και να πηγαίνουν στο σπίτι τους , ή στη φυλακή!

 16. Παύλος avatar
  Παύλος 15/11/2012 20:35:39

  Τόσο περισσότερο ώριμη είναι μια κοινωνία, όσο περισσότερο ανθίσταται στον εύκολο εντυπωσιασμό !

 17. nice avatar
  nice 15/11/2012 23:26:51

  A.C.A.B.

 18. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 16/11/2012 13:36:10

  Στην Ισπανία δεν έχει αριστερά σαν την Ελλάδα. Γι'αυτό δεν γίνονται πολλά έκτροπα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.