#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/01/2012 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία της παγκόσμιας ελίτΤο ΔΝΤ είναι προϊόν της «Αγγλόσφαιρας», και ως τέτοιο έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις χρέους, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά  και πολλών άλλων χωρών.

Αποτελεί ένα βασικό εργαλείο ελέγχου, από πλευράς των παγκόσμιων ελίτ.

Συστάθηκε στη δεκαετία του 1940, από τον σοσιαλιστή οικονομολόγο των ελίτ John Maynard Keynes,  σε αγαστή συνεργασία με τον ιδρυτή μιας ολόκληρης δυναστείας David Rockefeller.

Η παγκόσμια ελίτ υπάρχει, με πιθανή έδρα της το Σίτυ του Λονδίνου, και με παρακλάδια στο Βατικανό, την Ουάσιγκτον, και το Τελ Αβίβ.

Ο πυρήνας της αποτελείται από μια ομάδα οικογενειών, που πιθανώς ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες όλου του κόσμου. Έτσι, έχουν πρόσβαση σε τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αν κάποιος ελέγχει το παγκόσμιο χρήμα, μπορεί κάλλιστα να χτίσει και την «παγκόσμια κυβέρνηση», εφόσον το  επιθυμεί. Και είναι πλέον προφανές, πως αυτό ακριβώς επιθυμούν οι εν λόγω οικογένειες. Όσο πιο μεγάλη μια κυβέρνηση, τόσο πιο μεγάλη και η εξουσία τους.

Η ελίτ αυτή χρησιμοποιεί τον μερκαντιλισμό, ώστε να κατευθύνει τις κυβερνήσεις εκεί που θέλει. Στην ουσία χρησιμοποιεί την Εγελιανή διαλεκτική για να πετύχει τον σκοπό της. Δηλαδή, κατασκευάζει τεχνητές κρίσεις, και στην συνέχεια προσφέρει την επίλυσή τους, μέσω των μεθόδων που αυτή επιθυμεί. Συν τω χρόνω, η ελίτ αυτή μπορεί να κατασκευάσει συναίνεση, σε όποιο ζήτημα θελήσει.

Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για αυτήν τον 20ο αιώνα, απ ότι είναι τώρα. Και αυτό εξαιτίας της ανάδυσης του φαινομένου του διαδικτύου. Μιας νέας δηλαδή, αναγέννησης. Η μεταρρύθμιση και η αναγέννηση προκάλεσαν την τυπογραφία, και αυτή με τη σειρά της έφερε την πληροφόρηση στον κόσμο. Κάτι ανάλογο βλέπουμε και σήμερα με την διάδοση του διαδικτύου.

Υπάρχει όμως και στο διαδίκτυο μια πανσπερμία χειραγωγούμενων ειδήσεων, κάτι σαν διαδικτυακές επιχειρήσεις false flags, με σκοπό να «αραιώσουν» τις πραγματικές πληροφορίες, με άλλες ψεύτικες, έτσι ώστε να χειραγωγείται η κοινή γνώμη. Για παράδειγμα, θα ακούσουμε πως ναι, τον κόσμο τον κυβερνούν οι κεντρικές τράπεζες, αλλά αυτές ελέγχονται από … εξωγήινους!

Κάπως έτσι λειτουργεί η διαδικτυακή παραπληροφόρηση. Ο σκοπός της είναι να απαξιώσει την αλήθεια για τις ελίτ.

Μια άλλη επιχείρηση παραπληροφόρησης είναι αυτή που θέλει να μας πείσει ότι η παγκόσμια ελίτ πάσχει από εσωτερικές τριβές και διαφωνίες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι εν λόγω ισχυρισμοί έχουν σκοπό την τρομοκράτηση της μεσαίας τάξης, έτσι ώστε να πειστεί να παραδώσει εξουσίες και αρμοδιότητες σε όργανα της παγκοσμιοποίησης, όπως είναι ο ΟΗΕ, η ΕΚΤ, και το ΔΝΤ.

Τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι η πλανητική υπερθέρμανση, τα συναλλαγματικά αποθεματικά, η έλλειψη του νερού, τα εμβόλια, τα φάρμακα, ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας, η απειλή του ισλαμικού φονταμενταλισμού, μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα, κλπ.

Η κατάσταση αυτή θυμίζει ένα είδος διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Αυτό που συμβαίνει στην Δύση εδώ και 300 χρόνια είναι ένα είδος μαφίας, που έχει πάρει τον έλεγχο, στηριζόμενη από τα χρήματα των τραπεζών.

Η μαφία αυτή λειτουργεί ακριβώς όπως λειτουργούν και τα κατά τόπους εγκληματικά συνδικάτα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως ακριβώς η Ιταλοαμερικανική μαφία εκβιάζει άτομα, ώστε να την πληρώνουν προστασία, έτσι και αυτές οι οικογένειες απειλούν και εκβιάζουν ολόκληρα κράτη, μέσω στημένων πολέμων και συγκρούσεων.

Και η μαφία είναι διασπασμένη, έτσι δεν είναι; Όμως, ακόμη και αυτή, τουλάχιστον στην Αμερική,  σύστησε ένα κεντρικό συμβούλιο, το οποίο συντονίζει την δράση της. Έτσι γίνονται οι δουλειές πιο καλά.

Υπάρχουν φατρίες μέσα στην παγκόσμια ελίτ, όμως όλες θέλουν το  ίδιο πράγμα: Τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη. Μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Η συγκέντρωση όλης της ισχύος, στα χέρια μερικών μόνο ανθρώπων.

Σήμερα βλέπουμε το Λονδίνο, την ΕΕ, ακόμη και τις ΗΠΑ να παλεύουν για το μέλλον της Ευρώπης. Οι κρυφές δυνάμεις γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Είναι απλά ένα πείραμα που έχουν σχεδιάσει, και που τώρα εκτελούν. Το αν θα πετύχουν ή όχι, δεν είναι ακόμη σίγουρο. Το σίγουρο όμως είναι πως προσπαθούν.

Ποιος είναι όμως ο  τελικός σκοπός τους αναφορικά με την ΕΕ; Ό ένας στόχος πέτυχε.  Να δημιουργηθεί μια διεθνής κρίση, έτσι ώστε να επιτραπεί σε ένα κεντρικό όργανο (Βρυξέλλες) να αποκτήσει ακόμη περισσότερη εξουσία επί των υπηκόων του, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλων των χωρών της ευρωζώνης (αρχικά).

Θα εξαιρεθεί άραγε η Γερμανία;  Μάλλον όχι. Προς το παρόν μοιάζει σαν να κέρδισε το παιχνίδι. Όμως αν ο τελικός στόχος είναι η παγκόσμια κυβέρνηση, τότε και η Γερμανία θα πέσει θύμα αργά ή γρήγορα.

Αν αναλύσουμε τα πλοκάμια της παγκοσμιοποίησης, τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, κλπ. τότε θα δούμε πως δημιουργείται αργά αλλά σταθερά μια παγκόσμια συναίνεση.

Το ίδιο ισχύει και για την ΕΕ. Μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια στη πορεία, και κάποιες διαφωνίες σε σχέση με οικονομικά συμφέροντα, και με το ποιος θα κερδίσει τι, αλλά η μεγάλη εικόνα μας λέει πως η ελίτ ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες, και συνεπώς διαθέτει τρισεκατομμύρια. Άρα ελέγχει τον κόσμο.

The Daily Bell

http://thedailybell.com/3515/Greeks-Run-to-the-IMF-Why-the-Germans-Are-Not-in-Charge-of-the-EU

Απόδοση: S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. franc avatar
  franc 19/01/2012 10:11:37

  Eπιτέλους μια αδελφή ψυχή που βλέπει την Αλήθεια...
  Πρίν απο 2 χρόνια περίπου έγραφα τα εξής: "Εχουμε την τάση να θεωρούμε τον καπιταλισμό ως σύστημα, όμως δεν είναι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι καπιταλισμός είναι η φυσική εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας που βασίζεται στον ίδιο θεμελιώδη νόμο της εξέλιξης των ειδών τον ευρύτερα γνωστό νόμο του Δαρβίνου που σοφά ο λαός συνόψισε στην παροιμία «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» . Και απ’ ότι ξέρω αυτός ο νόμος είναι ο πλέον αδιαμφισβήτητος και ο πλέον άδικος απ’ όλους τους γνωστούς ως σήμερα νόμους του Σύμπαντος. Όπως και με όλους τους νόμους της φύσης, οι προσπάθειες του ανθρώπου να τον καταρρίψουν οδηγούν την κοινωνία στην πρόοδο, ανεξαρτήτως απωλειών.Aν ρωτήσουμε ποιος είναι ο ιδρυτής του καπιταλισμού δεν θα πάρουμε απάντηση, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει…
  Ποιητική αδεία θα μπορούσε κάποιος να πεί ο Κάιν, αφού αυτός ήταν ο «πρώτος άνθρωπος» που σκότωσε τον αδελφό του για να του φάει την περιουσία. Επιστημονικά ο πρώτος καπιταλιστής ήταν ο πρώτος πρωτόγονος άνθρωπος που από κυνηγός έγινε τροφοσυλλέκτης .(capitalise=αποθηκεύω και κρατώ αγαθά)
  Στον καπιταλισμό δεν υπάρχουν «κέντρα» αποφάσεων που σχεδιάζουν να κυβερνήσουν τη γη. Δυστυχώς…
  Ακόμα και οι τυχόν «συμμαχίες» που δημιουργούνται κατά καιρούς, είναι προσωρινές λυκοφιλίες και μοιραία διαλύονται μόλις «αρπάξουν» κάποια ευκαιρία, διότι πάντα ο ισχυρότερος των «συμμάχων» θέλει να κρατήσει τη «λεία» για τον εαυτό του. Οι «αγορές» είναι οι «καρχαρίες» του συστήματος.
  Πρόκειται για 10-20 τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες όπως πχ.η Goldman Sachs και η Black Rock με ετήσιους προυπολογισμούς πολλαπλάσιους κρατών όπως η Ελλάδα. Πίσω απ' αυτές βρίσκονται πάντα 4 οικογένειες... Βλ. http://english.pravda.ru/business/finance/18-10-2011/119355-The_Large_Families_that_rule_the_world-0/
  Οι «αγορές» δεν έχουν κανένα σχέδιο. Ούτε συμπαθούν ούτε αντιπαθούν κάποιον είτε είναι επιχείρηση είτε κράτος.
  Οι αγορές «συμπαθούν» μόνο το χρήμα. Υπάρχουν μόνο
  εξ’ αιτίας του και για χάρη του. Όπως οι καρχαρίες, ζουν αποκλειστικά για το χρήμα-αίμα και όσο περισσότερο αποκτούν και μεγαλώνουν, τόσο περισσότερο χρειάζονται. Ακόμα κι αν δεν το χρειάζονται, το αρπάζουν για να μην τους το πάρει κάποιος άλλος.
  Τα «δόντια» αυτών των καρχαριών είναι οι περίφημοι (βασικά 3) «οίκοι αξιολόγησης».(Moody’s, Fitch, Standard and Poors).
  Μόλις μυρίσουν «αίμα» (επιχείρηση ή κράτος σε οικονομική αδυναμία) ορμούν και κατασπαράσσουν το θύμα.
  Προσωπικά πίστευα ότι μετά την κατάρρευση του Σοσιαλισμού δεν υπήρχε πλέον όριο στην εξέλιξη του καπιταλισμού. Όπως λένε στην Αμερική «the limit is the sky» (Το όριο είναι ο ουρανός). Πίστευα ότι οι «ιθύνοντες» του καπιταλισμού με ελεύθερο πλέον το πεδίο δράσης θα έκαναν τις απαραίτητες ρυθμίσεις (θα έδιναν κάποιες κοινωνικές παροχές) ώστε το σύστημα να λειτουργεί απρόσκοπτα. Η τελευταία κρίση που παρά λίγο να αποδειχτεί χειρότερη από εκείνη του 1929, με έβγαλε από την μεγάλη αυτή αυταπάτη. Διαπίστωσα ότι στον, ο Νεοφιλελευθερισμός σάρωσε όλα τα εμπόδια στο δρόμο του καπιταλισμού με αποτέλεσμα να φτάσουμε από τον χρηματιστηριακό στον καπιταλισμό-καζίνο και μέσω της δημιουργίας της αγοράς παραγώγων, στην δημιουργία του τέρατος των «αγορών» που σε αγαστή συνεργασία με τους «οίκους αξιολόγησης» οδηγεί στις φούσκες που με τη σειρά τους οδηγούν στη συγκέντρωση αμύθητων ποσών κεφαλαίου στα κοιμητήρια κεφαλαίου που είναι τα θησαυροφυλάκια των τραπεζών των φορολογικών παραδείσων.
  Το πάγωμα αυτών των τεραστίων ποσών χρήματος οδηγεί στην κρίση. Οι πολιτικοί ηγέτες βεβαίως έντρομοι στο G20 το ομολόγησαν και μάλιστα δια στόματος Σαρκοζί και Ομπάμα δήλωσαν ότι ξεκινούν διεθνή εκστρατεία ξηλώματος των φορολογικών παραδείσων και περιορισμό των τραπεζών με φορολόγηση και κατάργηση της αγοράς παραγώγων. Αυτή η τοποθέτηση έσωσε προς το παρόν την Αμερική από την κρίση. Όμως έκτοτε, ως συνήθως, οι πολιτικοί δεν έκαναν τίποτε σε αυτή την κατεύθυνση με αποτέλεσμα η κρίση να μεταφερθεί στην Ευρώπη και αν συνεχίσουν στην γραμμή Μέρκελ η διάλυσή της είναι βέβαιη καθώς και η παγκόσμια κατάρρευση για άλλη μια φορά του καπιταλισμού. Οπότε η μόνη ελπίδα των ανθρώπων θα είναι πάλι ο Νέος Σοσιαλισμός με όποια μορφή μπορέσει να πάρει…

 2. anetos avatar
  anetos 19/01/2012 12:21:27

  μαλλον για γερμανικη προβοκατσια προκειται...

 3. Ελληνική Φιλοσοφία avatar
  Ελληνική Φιλοσοφία 19/01/2012 16:00:30

  http://www.youtube.com/watch?v=LKGbsj5KP-A

  Ο John F.Kennedy ειναι ο προεδρος που δολοφονηθηκε στις 22 Νοεμβριου 1963 στο Dallas του Texas απο την CIA, επικεφαλης της οποιας ηταν ο George W.H. Bush ο πρεσβυτερος , για τον θανατο κατηγορηθηκε ο Li Harvey Oswald και εκτελεστηκε. Απο τον θανατο του επωφεληθηκε και ο Lindon Johnson ο οποιος ηταν "οργανο" της παγκοσμιας ελιτ και θα ανετρεπε οσα ο Kennedy σκοπευε να κανει. Αυτη ειναι η συνομωσια για την οποια μιλαγε απο τοτε ο Kennedy και γιαυτο εχασε την ζωη του, διοτι στις 4 Ιουνιου 1963 ο John F.Kennedy υπεγραψε το εκτελεστικο διαταγμα 11110, συμφωνα με το οποιο την δυνατοτητα τυπωσης χρηματος αναλαμβανε το υπουργειο οικονομικων και οχι η μικτη Τραπεζα Federal Reserve(Της οποιας τους μετοχους δεν γνωριζουμε, αν και υποθετουμε.) . Προεδρος της,εκ μερους του κρατους, ειναι ο Bernake(εβραιος) απο την περιοδο Bush ακομα.Ουσιαστικα ειναι μια ιδιωτικη τραπεζα θα λεγαμε. Το 1963 ηδη ειχε εκδοθει και κυκλοφορησει "καινουργιο" χρημα, ηταν θεμα χρονου μεχρι να εξουδετερωθει η δυναμη της Federal Reserve, αρα η μονη λυση ηταν να βγει απο την μεση ο J.Kennedy και να αναλαβει ο Lindon Johnson, ο οποιος ακυρωσε οσα ο τεος προεδρος της Αμερικης ειχε υπογραψει.

 4. Ελληνική Φιλοσοφία avatar
  Ελληνική Φιλοσοφία 19/01/2012 16:43:47

  Για αυτην την συνωμοσια εγω δεν μπορω να κανω κατι και κανενας μας, μονο οι μεγαλες δυναμεις που δεν ανηκουν στην Νεα Παγκοσμια Ταξη μπορουν, οπως Ρωσια,Ιραν κλπ . Δεν μπορω να ξερω λεπτομερειες για αυτα τα θεματα, ουτε τις προθεσεις καθενος. Αυτο που εχω ομως απορια για αυτην την ελιτ των "πεφωτισμενων" ειναι το εξης : Γνωριζουν τα μυστικα των πυραμιδων και της αρχαιας Αιγυπτου οπως θα τα γνωριζε και ενας αρχαιος Φαραω ; χαχα, το εχω σαν απορια για αυτους τους σιωνιστες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.