#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/12/2011 13:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλασηΟ όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order – NWO, ΝΠΤ) αναφέρεται στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το κεντρικό θέμα στις συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις γύρω από την ΝΠΤ, είναι μια μυστική ελίτ, με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης, που συνωμοτεί με σκοπό να κυριαρχήσει στον πλανήτη, και να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες εθνικές κυβερνήσεις.

Η ΝΠΤ, μέσω της προπαγάνδας, προσπαθεί να πείσει και να δημιουργήσει συναίνεση στο ότι η αναπόφευκτη επικράτηση της μίας και μοναδικής παγκόσμιας διακυβέρνησης αποτελεί νομοτελειακή εξέλιξη, και πρόοδο.

Πολλοί εικάζουν πως συγκεκριμένα περιστατικά και δραστηριότητες τόσο στην παγκόσμια πολιτική, όσο και στην οικονομία, δεν είναι παρά ενορχηστρωμένες κινήσεις κάποιων κρυφών ομάδων που λειτουργούν παγκόσμια, μέσα από διάφορες βιτρίνες.

Τα ιστορικά γεγονότα θεωρούνται ως βήματα σε ένα συνεχιζόμενο οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια κυριαρχία μέσα από διαδικασίες λήψης αποφάσεων, που όμως παραμένουν κρυφές για τον πολύ κόσμο.

Σε ένα φυλλάδιο της του 1966, με τίτλο The Profound Revolution, η Αμερικανίδα συγγραφέας Mary M. Davison εικάζει ότι η συνωμοσία ξεκίνησε από διεθνείς τραπεζίτες που το 1913 ίδρυσαν την αμερικανική U.S. Federal Reserve. Στη συνέχεια (1921) ίδρυσαν και το Council on Foreign Relations, που λειτουργούσε ως μια σκιώδης κυβέρνηση.

Την εποχή που δημοσιεύτηκε το φυλλάδιο, ο πολύς κόσμος ταύτιζε τους διεθνείς τραπεζίτες  μα μια «παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία», οργανωμένη από την οικογένεια Rothschild.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, πολύς κόσμος πιστεύει πως οι ΗΠΑ διοικούνται παρασκηνιακά από κάποιες μυστικές ελίτ, με σκοπό την υπαγωγή της χώρας στον σφιχτό  έλεγχο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο πολιτικός επιστήμονας David Rothkopf, που δεν είναι οπαδός της συνωμοσιολογίας, έγραψε ένα βιβλίο το 2008 (Superclass: The Global Power Elite and the World They Are Making), στο οποίο ισχυρίζεται πως τα 6 δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γης, κυβερνώνται από 6.000 μόλις άτομα.

Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, οι κυβερνήσεις των μεγάλων δυνάμεων προμήθευαν στον κόσμο την υπέρ-τάξη, μαζί με κάποιους ηγέτες διεθνών οργανισμών κλπ. όπως ο Πάπας, και με επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς, όπως οι Rothschild, και οι Rockefeller.

Σύμφωνα με τον Rothkopf, στις αρχές του 21ου αιώνα, η οικονομική ισχύς, ενισχυμένη από την εκρηκτική επέκταση  του διεθνούς εμπορίου, της διακίνησης, και των επικοινωνιών, κυβερνά πλέον απόλυτα.

Η δύναμη των κρατών έχει εξασθενήσει, και οι πολιτικοί ηγέτες έχουν καταντήσει απλοί μεσάζοντες της εξουσίας.

Αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι οι ηγέτες του χρηματοπιστωτικού τομέα, των επιχειρήσεων, της αμυντικής βιομηχανίας, και μάλιστα μπαινοβγαίνουν στις κατά τόπους εθνικές κυβερνήσεις, χωρίς να ελέγχονται από τα εθνικά κοινοβούλια, ή στην περίπτωση των ΗΠΑ από το κογκρέσο.

Η δυσανάλογα μεγάλη τους ισχύς, μπορεί να είναι εποικοδομητική, αλλά παραμένει πάντα στα πλαίσια των ειδικών τους συμφερόντων, και ελάχιστοι είναι αυτοί που (παγκοσμίως) αντιδρούν, εφόσον μπορούν και κάνουν τις δουλειές τους.

Η εν λόγω θέαση ενός κόσμου που χαρακτηρίζεται από μια υπόγεια διαμάχη μυστικών ομάδων, δεν περιορίζεται στις απόψεις κάποιων λίγων συνωμοσιολόγων.

Υπάρχουν πολλοί ερευνητές, που έχοντας μελετήσει τις παγκόσμιες ελίτ, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εδώ και χρόνια, τα «παλιά χρήματα», έχουν ιδρύσει οργανώσεις και δεξαμενές σκέψης όπως είναι  οι  Bilderberg Group, Bohemian Club, Club of Rome, Council on Foreign Relations, Rhodes Trust, Skull and Bones, Trilateral Commission, κλπ. με μοναδικό και απώτερο σκοπό την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αυτό θα γίνει, λένε, μέσω ελέγχων του ΟΗΕ, και μιας παγκόσμιας τράπεζας, που θα κυριαρχούν επί της οικονομίας, θα επιβάλλουν νόμους και κανόνες, θα ελέγχουν την ελευθεροτυπία συγκεντρώνοντας ιδιοκτησιακά τα ΜΜΕ, θα παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, θα χρησιμοποιούν την κρατική τρομοκρατία και καταστολή, και μέσω της γενικευμένης ελεγχόμενης προπαγάνδας θα καλλιεργήσουν την λατρεία της προσωπικότητας γύρω από κάποιον «φωτισμένο» ηγέτη μαριονέτα, δημιουργώντας μια τεχνητή ιδεολογία για την ανάγκη της παγκόσμιας κυβέρνησης ως φυσικής κατάληξης της ανθρώπινης ιστορίας και προόδου.

Και αν εξετάσουμε όλα όσα γίνονται σήμερα στον κόσμο μας, οι παραπάνω συνωμοσιολόγοι δεν έχουν και πολύ άδικο.

Βασικά, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση. Οι ελίτ επιδιώκουν να φυλακίσουν την ανθρωπότητα σε μια ανταγωνιστική και υλιστική σύγκρουση. Η επερχόμενη όμως μάχη δεν θα διεξαχθεί μεταξύ φυλών, θρησκειών, ή εθνών.

Θα διεξαχθεί μεταξύ του καλού και του κακού, της ελευθερίας και της καταπίεσης, της αλήθειας και της προδοσίας.

Μεταξύ δηλαδή των δυνάμεων του σύμπαντος.

Θα είναι μια μάχη για τον Θεό.

 

World Mysteries

http://blog.world-mysteries.com/science/2012-doomsday-bullshit-or-present-danger/

Απόδοση: S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 31/12/2011 14:19:01

  Τον τελευταιο καιρο ξυπνω και προσευχομαι την νυχτα. Αυτα που γραφεις μπορει να φαινονται για μερικους συνομοσιολογιες ευφανταστων αλλα δεν ειναι.

  Βρισκομαστε μπορστα σε μια μαχη δυο εκφανσεων του Ελληνοϊουδαϊσμου.

  Η πρωτη ειναι η Εκκλησια, το Πνευμα της Ορθοδοξης εκκλησιας (και δεν αναφερομαι σε προσωπα, οργανωσεις και εξουσιες). Ειναι η παρακαταθηκη των Εβραίων που τελειωσε με τον ερχομο του διεθνιστή -κατα κοσμον- Ιησου Χριστου, ο οποίος όχι μονο περασε το μηνυμα της αγαπης στην ανθρωπότητα μεσω της Ελληνικης γλωσσας αλλα ανθισε και καρπισε το δενδρο της Ελληνικης φιλοσοφίας όταν μπολιαστηκε με τα υψηλα νοηματα του Ευαγγελίου.

  Η δευτερη ειναι η αρνηση του Χριστου, και η διαφθορα του Ιουδαϊσμου από τις πολλαπλες αποστασίες του λαού του και από την προσληψη ενος αχταρμά που περιλαμβανουν από πυθαγορειο γνωστικισμό μεχρι Αιγυπτιακες και Βαβυλωνιες δαιμονολατρίες, παγανισμό, υλισμό και εωσφορισμό. Και όλα αυτα λανσαρονται ως απελευθερωση του ανθρωπου από καθε αναστολη (φιλελευθερισμός) και ως διαφωτισμός-προμηθεϊσμος.

  Η ηθικη της ελιτ αυτης ειναι η ΕΛΛΕΙΨΗ καθε ηθικης. Όπως και το σκοταδι δεν ειναι τιποτα άλλο από την απουσία του φωτός. Ειναι η αποσυια του γνωθι σ' αυτον που δινει στον άνθρωπο την δαιμονικη ψευδαίσθηση οτι ειναι υπερανθρωπος και ελευθερος καθε συνειδησιακου ελεγχου. Ειναι ο συνδυασμός της υπερηφάνειας του Εωσφόρου και της ανυπακοής του Προμηθέα.

  Αλλα ολα αυτα οδηγουν το ανθρωπινο γενος σε μια προκατακλυσμιαία και μια προβαβελική παρακμή. Ο σατανας καμουφλαρεται ως άγγελος φωτός και στην εποχή των υπερτροφικων ΕΓΩ (ειναι πλεον πασιφανες) που ο καθενας νομιζει οτι η κοινωνία και η ανθρωποτητα περιστρεφεται γυρω από το τομαρι του, δινει την εντυπωση στα θυματα του ότι ειναι τα εξυνα πουλια που δεν θα πιαστουν ποτε από τη μυτη.

  Τα συγχρονα κοινωνικα, πολιτικα, θρησκευτικα και ιδεολογικα πιστευω ειναι κομμενα και ραμμενα στα μετρα του συχρονου ανθρωπου, που εχασε και τα φτερα και τα ποδια του και σερνεται στο χωμα. Ο πλησιον δεν υπαρχει. Πολυ δεν περισσοτερο ο μακρινος, που πεθαινει στην Αφρικη απο την πεινα. Τα παντα μεταφραζονται σε χρημα. Ζωα, φυτα, οικοπεδα-φιλετα, ο βυθος και ο εναεριος χωρος, η θαλασσα και το υπεδαφος, ακομα ανθρωποι γινονται αντικειμενα εκμεταλλευσης από μια αθλια παρεα που τελει υπο δαιμονικη κατοχή ενω ισχυριζεται οτι θα διαφωτισει τον κοσμο, ποτιζοντας με στειρες και άκαρπες γνωσεις -να μην πως και επικίνδυνες για την ανθρωποτητα- το ίδι υδροκεφαλο και υπερτροφικο τους "Εγω".

  Αυτοι ειναι οι άρχοντες του κοσμου τούτου. Σε αυτους κουναγαμε τις πλαστικες σημαιες τοσα χρονια και ακολουθουσαμε σαν ναρκωμενοι τα προσταγματα τους χωρις να πουμε ενα "Στωμεν καλώς" και "Εως εδω". Τουναντιον χορευαμε ξεφρενα πανω στα τραπεζια ξεκωλα τραγουδια ταρακουνωντας τις πατσοκοιλιες και την κυτταριτιδα της εφημεριας μας. Εκδιδοντας τις κορες μας σε διαγωνισμους ομορφιας και σε reality shows μηπως και γυρισουν καμμια τσοντα ή μηπως τις παντρευτει κανενα τεκνοπουρο με μερσεντες.

  Το νεοσκότιστον λοιπον ανθρωπινο γενος, αυτο που ανταλλαξε την αγαπη την πρωτη με την εκπορνευση σε ολα τα επιπεδα, παραδομενο στα παθη του, ας υποστει τις συνεπειες των επιλογων του. Η πυλη της απωλειας χωραει πολυ κοσμο.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Theoprovlitos 31/12/2011 21:30:54

   Εξαιρετικό σχόλιο! Καλή Χρονιά!

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 31/12/2011 14:25:49

  ...Τουναντιον χορευαμε ξεφρενα πανω στα τραπεζια ξεκωλα τραγουδια ταρακουνωντας τις πατσοκοιλιες και την κυτταριτιδα της εφημεριας μας. Εκδιδοντας τις κορες μας σε διαγωνισμους ομορφιας και σε reality shows μηπως και γυρισουν καμμια τσοντα ή μηπως τις παντρευτει κανενα τεκνοπουρο με μερσεντες....

  Εδώ τα είπες όλα! Εύγε.

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Strange Attractor 31/12/2011 14:29:10

   Συνυπογράφω! Και για τη μετάφραση και για το σχόλιο του "Theoprovlitos"

 3. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 31/12/2011 15:13:59

  Μπράβο στον αρθρογράφο, στον Strange Attractor και στον Θεοπρόβλητο. Δεν χωράει πλέον άρνηση της πραγματικότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν και είναι μπροστά στα μάτια μας. Ο ΟΗΕ και το ΔΝΤ δεν ιδρύθηκαν για άλλο λόγο παρά για να μας οδηγήσουν στο σημείο να κάνουν κουμάντο στον ρημαγμένο πλανήτη αφού οι λαοί απεγνωσμένοι θα δεχθούν ως μοναδική λύση ότι τους πουν οι "σοφοί" του κόσμου τούτου. Μας θέλουν πρόβατα και δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν. Και αν στην Ελλάδα, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σκεπτόμενοι καθαρά που "πιάνουν τα σήματα" και καταλαβαίνουν "τα σημεία των καιρών", μη νομίζετε πως είναι πολλοί αυτοί που ευρισκόμενοι σε άλλη χώρα έχουν τέτοιες δυνατότητες (όχι διανοητικές εννοείται). Εύχομαι καλή και γεμάτη φως και αλήθεια νέα χρονιά σε όλους τους ελεύθερους Έλληνες.

 4. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 31/12/2011 15:50:54

  Η ανάλυση του αμερικανού πολιτειολόγου D. Rothofp είναι προφανώς έντιμη και βασισμένη στις προσωπικές του εμπειρίες ως αξιωματούχος κατά περιόδους των ΗΠΑ.
  Ακολουθεί δε μια παλιά αγγλοσαξονική ακαδημαϊκή παράδοση προσέγγισης του ιστορικού γίγνεσθαι η οποία έχει ως βασική παράμετρο έρευνας το ρόλο των ηγετικών προσώπων και ομάδων. Η προσέγγιση αυτή οδηγεί σε απλοποίηση της πραγματικότητας. Παρέχει, όμως, ενδιαφέροντα και πλούσια στοιχεία. Η περιήγηση δε σε αυτά έχει αρκετή δόση σασπένς.
  Το βιβλίο δημοσιεύτηκε πριν τρία χρόνια.

  Η παρουσίαση των θέσεων του συγγραφέα στο εδώ άρθρο είναι αρκετά άτσαλη. Είναι εσχατολογική και θεολογική.

  Οι κύριες και βασικές αιτίες της κρίσης που πλήττει την Ελλάδα και τις άλλες μεσογειακές χώρες της ΕΕ είναι ενδογενείς. Η μορφές λειτουργίας του διεθνούς τραπεζοχρηματικού συστήματος απλώς δραματοποίησαν την κρίση.
  Είναι γεγονός ότι στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης χώρες των οποίων οι δομές και τα μεγέθη παραγωγής είναι όπως της Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η διαδικασία της παγκοσμιοποίησης ξεκίνησε τα μέσα του 1980. Δυστυχώς τότε κυβερνήτης της χώρας ήταν τα βυζιά της …Εβίτα. Ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, καθώς και ο Κώστας Καραμανλής κατάλαβαν και προσπάθησαν. Όμως, όλοι υποτάχτηκαν ή διαπομπεύτηκαν κι αποπέφθηκαν. Η Ελλάδα ήταν υπό την κατοχή του Πασοκιστάν.
  Σήμερα πληρώνουμε αυτήν καθυστέρηση.
  Η καθυστέρηση δε όχι μόνο μεγεθύνει το πρόβλημα, αλλά και την διάρκεια προσαρμογής και επίλυσής του.

 5. Judaver avatar
  Judaver 31/12/2011 15:52:27

  Εάν παίρνει κανείς τις θεωρίες συνομωσίας ως υπόθεση εργασίες εξηγούνται σχεδόν όλα τα γεγονότα που ζούμε σήμερα. Μεταξύ των άλλων η οικονομική κρίση είναι προμελετημένη από τους λεγόμενους ελίτ με σκοπό την δημιουργία ενός παγκόσμιου νομίσματος, παγκόσμιας τράπεζας και στο τέλος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ητο απόλυτο σκλάβωμα των μαζών.
  Σε αυτή τη φάση περνάνε από την μυστικότητα( κρυφή κυβέρνηση) σε μια φανερή κατάληψη της εξουσίας από δικούς τους τραπεζίτες- Παπαδήμος, Μόντι κλ.
  Για αυτούς που ξέρουν Αγγλικά ο εξής σύνδεσμος
  http://web.archive.org/web/20040902195545/http://www.viewfromthewall.com/

 6. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 31/12/2011 17:05:51

  Το ξόρκι!
  http://www.youtube.com/watch?v=0IwNJiRuXKg

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ daughter of mercy 31/12/2011 17:24:38

   !!!

 7. βαγόνι avatar
  βαγόνι 31/12/2011 17:09:35

  Ο κόσμος αυτός είναι αρκετά περίπλοκος για να χωρέσει, ακόμη
  και στα σχέδια των πιό πανούργων και ισχυρών συνωμοτών....!
  Δε λέω...."φιλότιμες" προσπάθειες έγιναν,γίνονται και θά γίνονται
  απο της γής τους...στημένους!΄ Δεν τελεσφορούν!
  Αυτά τα κείμενα-ακόμη κι' όταν στηρίζονται σε γεγονότα-παραείναι
  "δημοσιογραφικά" για να είναι....πόσιμα!
  Οι "κακοί" του κόσμου έχουν κερδίσει πολλά...είναι όμως μακριά απο
  την τελική νίκη.
  Μεγαλώνοντας,αρχίζω να πιστεύω ότι οι πάσης φύσεως "συνωμότες"
  είναι πιό ευάλωτοι σε συνειδητούς "ball scratchers" παρα σε "άγρυπνους"
  υπερασπιστές της...αληθείας εξ' αποκαλύψεως!
  Ευτυχές το νέον έτος 2012!
  'Ολα θα πάνε κατ'ευχήν...ούτως ή άλλως,δεν είμαστε αιώνιοι επι γής!

  • Theoprovlitos avatar
   Theoprovlitos @ βαγόνι 31/12/2011 19:20:09

   Παιδες κι εγω ειμαι μακροπροθεσμα αισιοδοξος, όμως είμαστε στην εποχή του χωρισμου των προβατων εκ των εριφίων. Ειναι η εποχή που -όπως ειχε πει και ο γερο-Παϊσιος σε ενα φιλο μου δημοσιογραφο- η κοινωνια θα βρασει για να καθαριστει το χρυσαφι. Οι μασκες θα πεσουν. και εκαστος χωρις καμουφλαζ θα βρεθει στην θεση του να παρει συνειδητα τις αποφασεις του. Με ποιους θα παει και ποιους θα αφησει. Κανενας δεν θα μπορει πλεον να ισχυριστεί "δεν ήξερα γιατι δεν ρώτησα".

   Προσωπικά, θα κοροϊδευα τους άλλους αν ισχυριζομουν οπαδος της πολιτικής ορθοτητας. Την απεχθανομαι. Η εποχή των χλιαρων, τελος.
   Ειμαι σαφως θεϊστης επειδη είμαι και ορθολογιστης. Και δεν ισχυρζομαι οτι εχω δίκιο. Αλλα ας μου επιτραπεί να ισχυριστω τουλαχιστον αυτό:

   Ο Θεός ΕΙΝΑΙ φιλελευθερος. Πρωτα δινει στον άλλον την ελευθερία της απόρριψης ή της συνειδητης αποδοχής: ΟΣΤΙΣ θελει πισω μου ελθειν. Καταδικαζει την κατακριση και την υπερηφάνεια τού να νομιζουμε οτι ο κοσμος χωριζεται σε σεσωσμενους και απολωλότα με βαση έναν ποδοσφαιρικου τύπου διαχωρισμό. Δινει την ευκαιρία για την αλλαγη γνώμης στο παραπέντε, χωρις ο αλλος να χει να επιδείξει πιστοποιητικά αγαθοεργιών και φρονηματων. Βαζει μεσα και εκεινους που ακολουθησαν τη στενη οδό με την καρδια και όχι με το στομα και ας ειναι εξ άλλης ποίμνης. Δινει το δικαιωμα στην "αμαρτια".

   Τελος, δεν διαχωριζει τους ανθρωπους σε πλουσιους ή πτωχους με ανόητους ταξικους ή συντεχνιακούς διαχωρισμούς του τύπου "οι καλοι φτωχοί και οι κακοί πλούσιοι" αλλα δεχεται οτι ο καθενας θα κριθει αναλογα με το κατα ποσον διαχειριστηκε σωστα για τον εαυτο του, για το συνανθρωπο και για την κοινωνια τα ταλαντα που του δόθηκαν. Είτε ειναι δέκα είτε ένα.

   Αυτη λοιπον η επιβαλόμενη άνωθεν και δια της βίας Νεα ΤΑΞΗ (των... διαφωτιστων), που επιβάλεται σταδιακά εδώ και καμμια εικοσαρια χρόνια σαν οδοστρωτήρας, με πολέμους, με αίμα, με πόνο, με θλίψη, με μεθοδολογία Χιτλερ και νοοτροπία Σταλιν, με διαχωρισμο των ανθρωπων σε φίλους και εχθρους της υποτιθεμενης επαναστασης των, με παγκόσμιο διασυρμό και διαπόμπευση όποιου δεν υποτασσεται στην αρρωστημενη τους "ηθική" δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με αυτό που εννοώ εγω και πολλοί εξ ημων ως πραγματικο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ. Διοτι βασιζεται στο ψέμμα, στην υστεροβουλία και στην κατάργηση της ελευθερίας του ανθρωπου στο κρεββατι του Προκρούστη

   Ευχομαι το 2012, να ειναι το τελος...
   Αλλα το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!
   Για τους υπόλοιπους, φτού ξελευθερία!

   • βαγόνι avatar
    βαγόνι @ Theoprovlitos 31/12/2011 19:46:04

    Αυτός ο κόσμος που ξορκίζεις ετοιμάζεται να υποκύψει στις
    "εσωτερικές αντιφάσεις" του και σύ, εν Χριστώ Αδελφέ,
    προτίθεσαι να τον....αναστήσεις δια της "αποκαλύψεως...."
    "..Παίσιος,πραγματικός ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ...κλπ, κλπ...
    'Ασ'το λίγο: πεθαίνει μόνο του...μήν αγγίζετε,θα δώσετε
    ακουσίως,παράταση ζωής στο ξόανο.....cool!

    • mymoodgm avatar
     mymoodgm @ βαγόνι 31/12/2011 20:03:01

     +100000000000000000000000

    • Agni avatar
     Agni @ βαγόνι 31/12/2011 20:37:32

     Ελπίζω να φανούν σύντομα Tιγράνης και Iάπετος να μπει το κερασάκι στην τούρτα,συγχαρητήρια παιδιά,προσκυνώ όλα τα σχόλια είναι ενα και ένα,υψηλό επίπεδο όχι αστεία..Και το μπλόγκ του Θεο- είναι τρομερή ανακάλυψη,έχει γίνει δουλεία. Να πώ και εγώ ακόμα μια φορά την ταπεινή άποψη μου για τις συνομωσιολογίες,θεωρώ μεν οτι είναι ένας τρόπος ωστε ακόμα και ο πιο απλός λαικός άνθρωπος να καταλάβει οτι κάτι γύρω του δεν πάει καλά,ωστόσο όπως πολύ σωστά είπε ο μανιάτης αποτελούν μια ισχνή και υπεραπλουστευμένη μερική αναπαράσταση του κόσμου καθότι στηρίζονται αποκλειστικά στην βιβλο-γενή εσχατολογία και τη γραμμική αντίληψη της προόδου που κλείνει με ένα "τέλος",δεν λαμβάνουν υπόψη τους,δομές,ανταγωνισμούς,όρια στην παντοδυναμία του ανθρώπου,ψυχολογία και ατέλειες στο "σχέδιο",καθότι και πραγματικά συμβάντα όπως πχ το γεγονός οτι κάθε συμφωνία σε παγκόσμιο επίπεδο,για την κλιματική αλλαγή,για την μείωση των πυρηνικών κλπ έχει αποτύχει,πάντα μια χώρα η μια δεξαμενή σκέψης η μια ακαδημία θα διεκδικεί την ηγεμονία.Επίσης, οι συνομωσιολογίες καλλιεργούν την απάθεια,το μίσος,το διχασμό,την εξατομίκευση και την απομόνωση την μοιρολατρία και τον παραλογισμό(ο αμερικανοτραφής Μουμπάρακ έπεσε με στημμένο τρόπο,ο Μπερλουσκώδης,ο Μπέν Αλί και ο ΓΑΠ επίσης,οι αγανακτισμένοι κινούνται απο κέντρα όπως και το κίνημα στη Γουώλ στρητ και άλλα τέτοια φαιδρά)άρα κατα μια έννοια δεν συμφέρουν αυτές οι θεωρίες τις όποιες ελίτ?Δεν τους συμφέρει να φαίνονται παντοδύναμοι?και οτι δεν υπάρχει καμμία ελπίδα?Γιατί σολάρουν ασύδοτοι οι συνομωσιολόγοι στις τηλεοράσεις ενώ τα κοινωνικά κινήματα υφίστανται αποκλεισμο και καταστολή?μήπως γιατί προσεγγίζουν η και υπερβαίνουν την καθεστηκυια τάξη?μήπως γιατί δεν είναι η ελίτ παντοδύναμη?μήπως..Καμμία παραίτηση απο τη ζωή,τα όνειρα και την ελπίδα λοιπόν,ο δικός τους κόσμος καταρρέι όχι ο δικός μας,Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά!!

     • Στρυμών avatar
      Στρυμών @ Agni 01/01/2012 01:19:29

      Ευστοχότατα το σχόλιό σου , ιδίως το απόσπασμα : "Επίσης, οι συνομωσιολογίες καλλιεργούν την απάθεια,το μίσος,το διχασμό,την εξατομίκευση και την απομόνωση την μοιρολατρία και τον παραλογισμό"

 8. A.m.a.n. avatar
  A.m.a.n. 31/12/2011 18:02:47

  Συμφωνώ και πληγωνομαι με την κατάντια .Προτάσεις ΘΕΛΩ να ακούσω
  Τι κάνουμε ; Παρακολουθούμε απαθείς;Δεν φτάνουν οι διαπιστώσεις.

  • βροντόσαυρος avatar
   βροντόσαυρος @ A.m.a.n. 02/01/2012 22:24:40

   Προτάσεις; Εχουν πέσει ήδη:
   Αυτάρκεια - Αλληλεγγύη και μηδενική συμμετοχή στο παιχνίδι τους.

 9. Sofaditis avatar
  Sofaditis 31/12/2011 20:44:19

  Στα "πρωτοκολλα των σοφων της Σιων" (που ποτε δεν αποδειχθηκαν πλαστα οπως λενε οι Εβραιοι ) περιγραφεται το μελλον που μας επιφυλασσουν. Διαβαστε και δειτε πως το 1897 γραφουν για την παγκοσμιοποιηση, για τον ΟΗΕ, για τον ελεγχο των ΜΜΕ, για την παγκοσμια. κυριαρχια των τραπεζων επι των κυ ερνησεων

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 31/12/2011 20:45:40

  Επιστήμη-Θεολογία: “Από το ακατανόητον του κτιστού στο μεθεκτόν του ακτίστου” http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/nikolaos/2008-11-03_episthmh_8eologia.htm

  ~Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος,
  Επίτιμος Διδάκτωρ τοῦ Τμήματος Κοινωνικῆς Θεολογίας
  τῆς ιστορικής Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Πανεπιστημίου Αθηνῶν.

 11. Ρομπέν το Γκαρσόν avatar
  Ρομπέν το Γκαρσόν 31/12/2011 21:01:49

  Οι τραπεζίτες κάνουν κουμάντο εδώ και 300 χρόνια. Οι πολιτικοί είναι απλά οι μεσάζοντες.

  • Δικερως avatar
   Δικερως @ Ρομπέν το Γκαρσόν 31/12/2011 21:09:14

   Χαχα,κι εσυ αυτος που ψηφιζεις τους πολιτικους.

 12. spyros686 avatar
  spyros686 01/01/2012 01:53:12

  Η απληστία προηγείται της παρακμής των πολιτισμών. Μετά την παρακμή ακολουθεί Νέα Τάξη πραγμάτων. Φυσικά όλα γίνονται μεθοδικά και με χρονοδιάγραμμα για να βγεί το τελικό αποτέλεσμα. Η Ελίτ που χειρίζεται τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που επιθυμεί. Και αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί ο πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά παίζει. Ο κόσμος είναι μια μάζα και εκείνος που ξέρει να πλάθει τη μάζα την κάνει ότι θέλει. Αλλά και πάλι τα σχέδια των πεφωτισμένων μπορεί να ανατραπούν αφού οι νόμοι των συμπτώσεων δρούν υπο διαφορετικές συνθήκες πάντα. Και πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς τι ωφελεί να κυριαρχήσει στον κόσμο κάποιος κοινός θνητός; Μόνο κάποιοι αθάνατοι θα επιθυμούσαν κυριαρχία για πάντα. Ωστόσο πιστεύω ότι στο σύντομο μέλλον 2 πράγματα μπορεί να συμβούν: Μια Παγκόσμια κυβέρνηση ή ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Και καταλήγω σε αυτό που είχε πει ο Ηράκλειτος: Πόλεμος Πατήρ Πάντων!

 13. Πτωχοπρόδρομος avatar
  Πτωχοπρόδρομος 01/01/2012 04:34:15

  Θα ήθελα να συμπληρώσω τον Θεοπρόβλητο ότι όλα τα παραπάνω αναφέρονται στα μυστικά πρωτόκολλα "κάποιων" σοφών απο τα τέλη του 19ου αιώνα: δανεισμός και υπερχρέωση των ευρωπαίων βασιλιαδων, καταργηση της κλασσικής πανεπιστημιακής παιδείας, κυριαρχία της διαπαιδαγώγησης μέσω των εικόνων, ελεγχος των εθνικων βιομηχανιων μέσω τραπεζικου δανεισμου, καταστροφή των βιομηχανιων με ελεγχόμενους συνδικαλισμούς, έλεγχος των κοινοβουλευτικων "αχυρανθρώπων" με σκάνδαλα, καταχρήσεις κλπ, προβολή ενός Υπέρτατου Ηγέτη παγκοσμίως ( Αντίχριστος ;) παγκόσμια επιβολή ενός τυπου νομίσματος (τότε το φανταζόντουσαν σαν ξύλινη κάρτα ) με συγκέντρωση όλων των αποθεμάτων χρυσού κλπ,κλπ. Τελικά υπάρχει Σχέδιο , όμως η εκτέλεση πραγματοποείται αργά, με βάθος χρόνου μερικές δεκαετίες.
  Ποιός θα φανταζόταν τι θα συνέβαινε μετά , όταν το 1990 ο Μητσοτάκης άφηνε ελευθερη την είσοδο των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας για να τους προφυλαξει απο τις διώξεις των Αλβανών; Έτυχε να συναντήσω τότε στο τραίνο κάποιον ρακένδυτο πατέρα σκοτωμένων (από το καθεστώς Χότζα) παληκαριων, ο οποίος όντας ισοβίτης και με πολλές απόπειρες απόδρασης ,είχε υποστεί πολλα βασανιστήρια .
  Μερικούς μήνες πριν , άρθρα του Κούλογλου στο Αντι μας ευαισθητοποιούσαν για τους Πόντιους αδερφούς μας που διώκονταν στη Γεωργία, εκπομπές στο ραδιόφωνο της Μαριάννας Κορομηλά περιέγραφαν τις διαχρονικές περιπέτειες του Ελληνισμού στη Μαύρη Θάλασσα, δημιουργώντας στο θυμικό των ακροατών μια αίσθηση χρέους . Σήμερα οι Ρωσοπόντιοι και οι Αλβανοί στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 2 η 3 εκατομμυρια, φυσικά με "ελληνική υπηκοότητα" άπαντες. Αντίστοιχες υποδοχές παλιννοστούντων στο Ισραήλ έτυχαν σοβαρότερης αντιμετώπισης εκ μερους των αρχών με σκοπό την ενίσχυση της εθνικής τους συνείδησης και αφομοίωσης τους,αντίθετα με όσα γίνονται εδώ.(γλώσσα,παιδεία,θρησκεία,υποχρεώσεις ,δικαιώματα).Εδώ φαγώθηκαν λεφτά και ψήφοι και οι ανθρωποι αυτοί παραμένουν μη αφομοιωμένοι, απόκληροι, εύκολα θύματα μιας μουσουλμανικής προπαγανδας που μοιράζει χιλιάρικα σε κάθε φορεμένη μαντήλα. Κράτος και Εκκλησια σε πλήρη απουσία. Εδώ δεν πιστεύουν οι Ελληνες που είναι τα πρότυπα τους ,αυτοί θα πιστέψουν;
  Σε κάποιο άρθρο του στην "Μεσημβρινή" της περιόδου 1987-89, ο Κ.Κόλμερ,
  αναφέρεται εκτεταμένα σε κάποιο διεθνές οικονομικό συνέδριο στην Ιερουσαλήμ. Ένα απο τα πορίσματα είναι η επιστροφή του θεσμου της δουλείας, μέσω της μετακίνησης ασιατικών πληθυσμών προς την Ευρώπη, δωρεάν απασχόληση,δωρεαν διαθεση του ανθρωπίνου σώματος κλπ. Σήμερα η λαθρομεταναστευση οργιάζει και φυσικα γενναται το ερώτημα ποιός τους δίνει το τρομερό ποσο των 10.000 δολλαρίων που απαιτεί ο δουλεμπορας;
  Ο πατήρ Γ. Μεταλληνος χρόνια πριν αναφερόταν σε υπάρχον σχέδιο για μια Θεσσαλονικη των 3 εκατομμυρίων όπου οι ορθόδοξοι θα είναι μειοψηφία ,να σε τι εξυπηρετεί η εκλογή Μπουτάρη.(θυμηθείτε την κίνηση πολιτών και την διαμάχη για την χρήση της Ροτόντας...Τζαζ συναυλία ή Θεία Λειτουργία;) .
  Ο γέροντας Παϊσιος - μας διηγήθηκε το1994 ,κάποιος καθηγητής του Δημοκριτειου- ανέφερε την διασπαση του Ελληνικου κράτους σε μερικές πολυεθνικές περιφέρειες: Μακεδονία Ελληνική +Σκόπια με πρωτευουσα την Θεσσαλονικη, Θράκη + Βουλγαρική Θράκη (Ανατολ.Ρωμυλια) κλπ σε όλες όμως την διοίκηση θα την έχουν εκλεγμένοι Ελληνες . Εγω δε με τα αφτιά μου άκουσα το καλοκαίρι του 1993 , στην πρώτη και μοναδική συναντηση που είχα με τον γέροντα Παϊσιο ,να μας μιλάει περι επιστροφης του βασιλια .Εμβρόντητοι και αντιλαμβανόμενοι τι εθνικης τραγωδίας αποτέλεσμα θα ήταν κάτι τέτοιο, ζητήσαμε διευκρινισεις . Διασκέδασε τον πόνο μας αναφερόμενος στην ανεπάρκεια του προεδρικου συστήματος ".. είναι σαν ένας διαιτητής που παίρνει το μέρος της μιας ομάδας..". Μετά απο χρόνια καταλαβα ότι δεν ήθελε να κινδυνολογήσει γιαυτο και έδωσε την παραπάνω "αφελή" ερμηνεία. Πάντως ήταν κατηγορηματικός : " θα επιστρέψει ο θεσμός της μοναρχίας στα Βαλκάνια" !
  Στο δια ταύτα : υπάρχουν πάντα σχέδια και απο τους μεν και απο τους δεν .
  Στώμεν όντως καλώς και δεν κινδυνολογούμε. Αντιθέτως αισιοδοξούμε !
  Υπάρχουν μερικά κοινα στοιχεία στην ιστορία των Σέρβων και των Ελληνων.
  Απο πνευματικής απόψεως η Μικρασιατική Καταστροφή διέσωσε εντέλει τους Έλληνες, όπως και ο εμφυλιος 1990-2000 στην Γιουγκοσλαβία διέσωσε τους ορθοδόξους Σέρβους, που στο κρατος του Τιτο είχαν επιμιχθει με Κροάτες, Βόσνιους κλπ. Και όπως εδώ στην
  Ελλάδα το1944 μια ομάδα φανατικων του 5% ,και με την βοήθεια των Αγγλων (που διαιρούν και βασιλεύουν) αιματοκύλησε την χώρα , μετατρέποντας τους Βενιζελικούς σε Βασιλικους, έτσι ώστε να νομιμοποιήσουν με Δημοψήφισμα μια επιστροφη του πράκτορά τους , έτσι και στη Γιουγκοσλαβια μια ομάδα φανατικων του 5% θεωρητικών της "φυλετικής καθαρότητας" (Ιζμπέκοβιτς ,Μιλόσεβιτς και ο Κροάτης) "πόλωσαν" το ουδέτερο διαλυμα της Γιουγκοσλαβίας αιματοκυλώντας τον λαό..Πριν την εισβολή στη Σερβία και στο Ιράκ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης είχαν στοχοποιήσει Σέρβους και Ιρακινούς , όπως σήμερα κάνουν με τους Έλληνες: τεμπέληδες, απατεωνες,κλπ.Προηγήθηκε μια μετά Τίτο περίοδος οικονομικής καταρρευσης της Ομοσπονδίας , λόγω δανείων περιοδου Τίτο ("το γιουγκοσλαβικό μοντέλο της αυτοδιαχείρησης" που θαυμαζε κάποτε η Βάσω) Οι Βόρειοι Κροάτες με την βαρειά βιομηχανια που είχαν, θεωρούσαν τους εαυτούς τους πιο εργατικούς από τους τεμπεληδες του Νότου Σέρβους και Σκοπιανούς και Βόσνιους. Ήταν τα εκλεκτα παιδια του Πάπα και των Ναζί. Εκείνη την εποχή 1980-1990 υπήρχε μια τεράστια φιλολογια στην Γιουγκοσλαβια για καταχραστές και σκάνδαλα, ο πληθωρισμος καλπαζε και η παραγωγική μηχανή αργόσβηνε.
  Η χώρα ήταν ήδη στο μάτι του κυκλώνα (για να κομματιαστεί). Της το είχαν φυλαγμένο από τον Α΄ Παγκόσμ. οι διάφοροι Αυστρο Γερμανο Ιταλοί.
  Σήμερα με τον γέροντα Εφραίμ να διεκδικει (χωρις ο ίδιος να γνωρίζει γιατι) μια λίμνη ξεχασμένη από το ελληνικό κράτος , γιατι αλλιώς θα καταρρευσουν τα οικονομικά της μονής,
  μοιραία το μυαλό γυρίζει στα τελευταία χρόνια της Βυζαντινής Φεουδαρχίας.
  Την Πόλη δεν την πήραν οι Τούρκοι, αλλα οι Φράγκοι το1204. Έκτοτε η Ελλαδα, χωρισμένη σε Φέουδα Φράγκων ήταν πολυ ευκολη λεία για τους Τούρκους.
  Αραγες ποιός θα παίξει σήμερα το ρολο του Καντακουζηνού ;

  • ΕΛΛΗΝ avatar
   ΕΛΛΗΝ @ Πτωχοπρόδρομος 01/01/2012 17:02:03

   ''.................δανεισμός και υπερχρέωση των ευρωπαίων βασιλιαδων...........''

   Εδώ νομίζω οτι κάνεις λάθος γιατί

   Όπως αναφαίρεται και στα πρωτόκολα των Σοφών της Σιών , πρωταρχικός σκοπός ήταν η κατάργηση της εκάστοτε μοναρχίας (βασιλιάδες....) και μετέπειτα η υπερχρέωση και η διάλυση της κοινωνίας τυλιγμένη με τον μανδύα της δημοκρατίας , της ελευθερίας του ατόμου............

   Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο έγιναν όλες μα ΟΛΕΣ οι επαναστάσεις παγκοσμίως (Ρωσική ο θείος Μάρξ άλλωστε ήταν εβραίος - Γαλλική........)

   Για να μας έρθουν οι δημοκράτες πολιτικοί και να ακολουθήσουν όσα ακολούθησαν

   Θημήσου τον Λαοπλάνο ανδρέα ποιά ήταν τα συνθήματά του και τί επακολούθησε..........Αλλωστε ήταν και ο μόνος , μαζί με τον Υιό ΓΑΠ , Σιωνιστής απο τους Πρωθυπουργούς που πέρασαν.

   Οι υπόλοιποι ήταν και είναι Μασόνοι.................

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.