#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/05/2011 09:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Κίνα είναι ο "νέος bin Laden" για την Αμερική
Ο George Orwell, που ήταν το λογοτεχνικό ψευδώνυμο του  Eric Blair, είχε το χάρισμα της προφητείας. Στο βιβλίο του «1984» που έγραψε το 1948, περιέγραψε τη σημερινή Αμερική, αλλά και τη πατρίδα του τη Μεγάλη Βρετανία, που σήμερα δεν είναι καθόλου μεγάλη, και απλά ακολουθεί υποδουλωμένη την αμερικανική ηγεμονία του πλανήτη, εξαντλώντας τον εαυτό της ηθικά και οικονομικά.

Στη προφητεία του Orwell, η κυβέρνηση του Μεγάλου Αδελφού κυβερνά ανθρώπους ανήμπορους να σκεφτούν από μόνοι τους, και τους οποίους συνεχώς κατασκοπεύει. Το 1948 δεν υπήρχαν τα  Internet, Facebook, Twitter, GPS, κλπ. Η κατασκοπεία του Μεγάλου Αδελφού γίνονταν μέσω καμερών και μικροφώνων σε δημόσιους χώρους, και μέσα από συσκευές τηλεόρασης με ειδικό εξοπλισμό που βρίσκονταν στα σπίτια. Και αφού όλοι σκέφτονταν αυτά που ήθελε η κυβέρνηση να σκέφτονται, ήταν πολύ εύκολο να ξεχωρίσουν αυτούς που διατηρούσαν κάποια ανεξαρτησία σκέψης.

Οι κυβερνώντες κρατούσαν το λαό στη θέση του μέσω πολέμων και φόβου. Αλλά ακόμη και ο Orwell δεν μπορούσε να προβλέψει πως το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα έφτανε στο σημείο να ψαχουλεύει τα γεννητικά όργανα επιβατών στα αεροπλάνα ή πελατών στα εμπορικά κέντρα. Στο «1984», κάθε μέρα η τηλεόραση έδειχνε τα «δυο λεπτά μίσους». Η εικόνα του Emmanuel Goldstein, ενός φανταστικού προσώπου που δημιούργησε το υπουργείο Αλήθειας, και που είχε χαρακτηριστεί ως ο Νο1 εχθρός της Ωκεανίας, έκανε την εμφάνισή του στην οθόνη. Ο Goldstein ήταν ο ανύπαρκτος εχθρός της πολιτείας, επικεφαλής της ανύπαρκτης τρομοκρατικής οργάνωσης «Η Αδελφότητα». Η παρουσία του σαν απειλή, δικαιολογούσε όλα τα καταπατημένα δικαιώματα του λαού, που συντελούσαν στην ασφάλειά του.

Από την 9/11 με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Osama bin Laden έπαιξε το ρόλο του Emmanuel Goldstein του 21ου αιώνα. Τώρα όμως που το καθεστώς Ομπάμα ανακοίνωσε το θάνατό του, ένας νέος δαίμονας θα πρέπει να δημιουργηθεί, για να συνεχίσουν οι   δικαιολογίες.

Η Hillary Clinton, η ανεπαρκής αυτή υπουργός Εξωτερικών, προσπαθεί απεγνωσμένα να βάλει τη Κίνα στο ρόλο του μεγάλου εχθρού των ΗΠΑ. Η Κίνα αποτελεί τον μεγαλύτερο δανειστή  της Αμερικής, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ηλίθια Clinton από το να την εγκαλεί, παρουσία Κινέζων αξιωματούχων, για «έλλειψη δημοκρατίας και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Την ίδια ώρα βέβαια, που η Clinton λειτουργούσε υποκριτικά, η αστυνομία επιτέθηκε εναντίον φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Western Illinois, που απλά διασκέδαζαν. Δεν υπήρχαν φασαρίες, ούτε καταστροφή περιουσιών, όμως τα ΜΑΤ επιτέθηκαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και ηχητικών κανονιών.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αμερική είναι η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, και η διάλυση των συνταγματικών δικαιωμάτων της συνάθροισης, της διαμαρτυρίας και της ελευθερίας του λόγου,  από πλευράς του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Ουσιαστικά, το Σύνταγμα έπαψε να ισχύει. Η αστυνομία μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς καμιά απολύτως συνέπεια.

Η εκτελεστική εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, που έπρεπε να μας προστατεύει από τις καταχρήσεις των πολιτειών και των δήμων, πέτυχε στη προεδρία Μπους, να μπορεί να αγνοεί τόσο το αμερικανικό όσο και το διεθνές δίκαιο, όπως αγνοεί το Σύνταγμα, το κογκρέσο και τη δικαιοσύνη. Όσο υπάρχει κατάσταση πολέμου με τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας, η εκτελεστική εξουσία είναι υπεράνω του νόμου και δεν λογοδοτεί. Η Αμερική δεν είναι δημοκρατία, αλλά ένα κράτος που διοικείται από την εκτελεστική της εξουσία, τύπου Καίσαρα.

Βέβαια, η Hillary, όπως και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης, τρέμουν εξαιτίας της πρόσφατης αναφοράς του ΔΝΤ ότι σε πέντε χρόνια, η Κίνα θα αποτελεί την ισχυρότερη οικονομία.

Όπως κάποτε το στρατιωτικό-βιομηχανικό κατεστημένο πίεσε τον πρόεδρο Kennedy να πολεμήσει την ΕΣΣΔ, όσο η Αμερική διατηρούσε το πυρηνικό πλεονέκτημα, έτσι και η Hillary προσπαθεί τώρα να καταστήσει τη Κίνα τον νέο εχθρό. Η Ουάσιγκτον προκαλεί μίσος, έτσι ώστε να κινητοποιηθούν οι πατριωτικές μάζες.

Πως μπορεί να συνεχίσει τη πορεία της η Ωκεανία, αν ο bin Laden είναι νεκρός;

Η Hillary όμως, όντας ηλίθια, επέλεξε για εχθρό μια χώρα που δεν έχει μόνο στρατιωτική ισχύ, αλλά και τη δυνατότητα  να διαλύσει το αμερικανικό δολάριο, αφού κρατά $2 τρισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία σε δολάρια.

Έτσι, προσπαθώντας να ξεγελάσει κάποιους αγαθούς Κινέζους που πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ είναι δημοκρατική χώρα, κατηγορεί τη πατρίδα τους για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Και ποιος τα λέει αυτά; Ο χειρότερος παραβάτης του πλανήτη: Οι ΗΠΑ.

Η ύβρις αυτή θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη μεταξύ Αμερικής και Κίνας. Καθιστά εχθρό μας τη πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου, που είναι στρατιωτική σύμμαχος της Ρωσίας, και που διαθέτει αρκετά πυρηνικά όπλα ώστε να εξαφανίσει κάθε μορφή ζωής από τον πλανήτη.

Οι τρομαγμένοι ηλίθιοι της Ουάσιγκτον έχουν απελπιστεί, και προσπαθούν να μετατρέψουν τη Κίνα σε ένα νέο bin Laden, έτσι ώστε η Νο1 υπερδύναμη στη γη, να μπορέσει να την εξουδετερώσει πριν περάσει αυτή στη πρώτη θέση.

 

S.A.-OpEdNews

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 13/05/2011 11:34:27

  "Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αμερική είναι η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, και η διάλυση των συνταγματικών δικαιωμάτων της συνάθροισης, της διαμαρτυρίας και της ελευθερίας του λόγου, από πλευράς του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Ουσιαστικά, το Σύνταγμα έπαψε να ισχύει. Η αστυνομία μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς καμιά απολύτως συνέπεια."


  Τι μου θυμίζει....
  Τι μου θυμίζει....

 2. Ειλωτας avatar
  Ειλωτας 13/05/2011 12:16:16

  Η εξεληξη του καπιταλισμου ειναι πολεμοι, ολοκαυτοματα,γενοκτονιες, κτλ...
  Δεν υπαρχη ηθικη και μετρο στους καπιταλιστες.

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 12:17:36

  Δεν ιδρωνει ουτε μια τριχα Κινεζου... εχουν σχεδιο, εχουν κοσμο, εχουν Τρις Χρεους ολων μας στα χερια τους, ειναι μεθοδικοι, εχουν υπομονη, εχουν το καταλληλο καθεστως για τα παραπανω!!
  Δεν εχουν λαιφ σταιλ, δεν εχουν λαθρομεταμαστες, η Χωρας τους αποτελειται απο διεμερισματα - τοπικες αυτοκρατοριες, και δεν μασανε τπτ.

  Το 2016 το αργοτερο!! θα εχουν ξεπερασει τις ΗΠΑ και θα ειναιη πρωτη Οικονομικη Δυναμη στον κοσμο ( στα χαρτια-νουμερα ).
  Σημερα και χτες ηταν παλι η πρωτη δυναμη...!

  Οι ΗΠΑ δεν μπρουν να περασουν στους υπερηφανους Αμερικανους τη Δυετερη Θεση ! Γνωριζω πολυ καλα την ιδιοσυγκρασια του μεσου Αμερικανου για τον οποιο "first is everything, second is nothing"... Φιλοι... η ψυχολογια των Αμερικανων θα πεσει οσο δεν εχει πεσει ποτε !! Τοτε να δειτε Οικονομικες εξελιξεις!! Μεχρι το 2016 κρατουν παραταση του "νεου" με κατενατσιο και ενα σωρο μυθους... Το αναποφευκτο ομως θα ερθει. Τα γερακια το γνωριζουν και γνωριζουν οτι ο Αμερικανος ως επισημα Δευτερος!!! θα χασει τη μπαλλα !
  Μαζι μ αυτον θα χασουν τη μπαλλα και οι Διεθνεις Αγορες... θα γινει Οικονομικος Πολεμος....

  Τα λεει ο Τρελλος ο ΠΠ... κρατηστε το !!

  ΠΠ

  • Greece Pleading avatar
   Greece Pleading @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 16:45:57

   Η οικονομια της Ιαπωνιας εξαφανιστηκε!
   Τωρα μετα τη Fukushima δινει δανεια για τανκερ και πρωτοποριακη τεχνογνωσια στους Τουρκους. Η Τουρκαι επισης χωρις κανενα προβλημα κατασκευαζει αορατες φρεγατες 200 εκατομ. ευρω η μια που η μια μολις απεπλευσε πρωτη φορα, τυχαιο? Δε νομιζω! Σκοπευουν να κυριαρχισουν στον Αιγαιοι και στον εφοπλισμο και τις θαλασσιες μεταφορες συντομα!
   Οι Ιαπωνεζοι ειδικα μετα το πυρηνικο στραπατσο παιζουν τωρα στο παιχνιδι της γεωπολιτικης παραμονης της Αμερικης παση θυσια αλλιως τους καταπινουν οι Κινεζοι και Ρωσοι πολυ συντομα!

   • Greece Pleading avatar
    Greece Pleading @ Greece Pleading 13/05/2011 16:47:30

    Την εχουν χασει ηδη τη μπαλα, οτι εγινε στην Ιαπωνια τους εριξε χοντρη σφαλιαρα.

  • Greece Pleading avatar
   Greece Pleading @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 16:55:36

   Οπως διαβαζω στο ιντερνετ υπαρχει πολυ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ μεταξυ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ τωρα τελευταια. Δορυφοροι, μεταφορα για τεχνογνωσιες, δανεια, γιαπωνεζικα Πυρηνικα εργοστασια που παση θυσια λενε οι τουρκοι θα χτισουν οτι και να γινει!
   Πως ετσι και μας προεκυψε?

   • Greece Pleading avatar
    Greece Pleading @ Greece Pleading 13/05/2011 19:44:24

    ερωτα και με το ΠΑΣΟΚ οι Ιαπωνεζοι, η του ΠΑΣΟΚ με τους ιαπωνεζους και τη καρτα του πολιτη:

    Ερώτηση του Βουλευτή Γ. Ανατολάκη (ΛΑΟΣ) προς τον Υπ. Εσωτ. Αποκέντρωσης και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

    "ΘΕΜΑ: «Έχουν ήδη παραγγελθεί 9 εκατομμύρια κάρτες του πολίτη;.»
    Απορία προκαλεί καταγγελία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξη του, ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ήδη παραγγείλει και προμηθευθεί από Ιαπωνική εταιρεία 9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID για την λεγόμενη ‘Κάρτα του Πολίτη’. "

    h++p://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19934&Itemid=86

    Τωρα πως να το παρει αυτο κανεις, με τα Ιαπωνεζικα RFID τσιπακια που ΗΔΗ παραγγελθηκαν. Στο κατω κατω υπαρχουν και πιο φτηνα απο τα Ιαπωνεζικα αλλα μονο στην Ιαπωνια υπαρχει συγκεκριμενο know how για συγκεκριμενα πραγματα απο οτι αντιλαμβανωμαι, οποτε δεν θα ειναι απλα τσιπακια φανταζωμαι..
    Βεβαια οτι και να ναι μπορουν οι Ιαπωνες και το ΠΑΣΟΚ να το βαλουν εκει που ξερουν.

 4. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 13/05/2011 12:25:44

  ΦΙΛΕ ΠΠ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ .
  ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΝ
  ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? Η ΤΙΕΝ ΝΑΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ,ΜΗΠΩΣ
  ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ?

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 13/05/2011 12:51:59

   Αγιε,
   αυτο μενει να το δουμε!! Οταν μπηκαν Αφρικη πριν χροοονια ενω οι αλλοι εξευτελιζαν τον ανθρωπο εκει..( ΗΠΑ, Γαλλια και λοιποι συγγενεις )... ηταν οι μακακες !! χαχαχαα Οι Δυτικοι εχουν εξαθλιωσει την Ηπειρο!! για πολιτικους και Οικονομικους λογους!... οι Κινεζοι κανουν τη δουλεια τους !

   Σημερα που μιλαμε αν ο Κινεζος πει... πουλαω/κουρευω Αμερικανικα Ομολογα, σε 5 λεπτα εχει καταρρευσει το Συμπαν !!... Αυτη ειναι η αληθεια και εμεις πρπει να τα βλεπουμε!. Οι Κινεζοι μας αγαπουν!! εχουν επαρχια Yunan !!! Γνωριζουν και σεβονατι την Ελλαδα και την Ιστορια μας... ΑΛΛΑ
   ο οικονομικος πολεμος δεν κοιταζει συμπαθειες!!

   ΠΠ

   • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 15:41:13

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΠ
    ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 400.000.000 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    1 ΔΙΣ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ .ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
    ΣΕ DT. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 13/05/2011 16:54:32

     Εχουν κανει μελετες μετακινησης 400εκ για αρχη ( 250εκ Οικογενειες ), απο τα Δυτικα στα Ανατολικα!! ΑΛΛΑ...
     Δεν εχουν σπιτια να μεινουν! και
     Δεν εχουν επαρκη ενεργεια/ηλεκτρισμο !
     Δεν εχουν ακομη τις υποδομες να τους δεχτουν!

     Εχεις δικιοο σε οσα λες... 800εκ θα ελεγα ειναι σε αλλο κοσμο !! και οχι κατ αναγκην κακο!! ειναι στο δικο τους κοσμο!! με τα πιστευω τους τη θρησκεια τους και τα αγροτικα τους προιοντα.. ταιζουν τους υπολοιπους.

     ΠΠ

     • Greece Pleading avatar
      Greece Pleading @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 17:05:44

      The ghost towns of China: Amazing satellite images show cities meant to be home to millions lying deserted

      Read more: h++p://www.dailymail.co.uk/news/article-1339536/Ghost-towns-China-Satellite-images-cities-lying-completely-deserted.html#ixzz1MF0j6Dv9

      Τεραστιες πολεις εχουν χτιστει και συνεχιζουν να χτιζωνται για να φιλοξενησουν μελλοντικα πλυθησμο στο πλανο τους για την επομενη εκατονταετια στο νεο οικονομικο τους σχεδιασμο!
      Αντιπαραβαλετε τα τωρα αυτα με την Αμερικη της εξαθλιωσης του Ντιτροϊτ και των αλλων διαλυμενων κοινωνιων και θα καταλαβετε σε ποιον ανηκει το μελλον.

 5. unfair avatar
  unfair 13/05/2011 12:25:46

  Με το βιβλίο 1984 περιέγραφε την κατάσταση στην ΕΣΣΔ!
  ...βέβαια, είναι ειρωνία, πως αυτά συμβαίνουν πια στον δυτικό κόσμο.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ unfair 13/05/2011 15:43:18

   ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙ-
   ΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ.

   • Greece Pleading avatar
    Greece Pleading @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 13/05/2011 16:50:55

    Οχι για πολυ!

    "European Firewall. Ένα Firewall για την Ευρώπη! Ο πρόεδρος του Law Enforcement Working Party [LEWP] της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρότεινε τη δημιουργία ενός ..."

    h++p://e-pcmag.gr/category/tags/european-firewall

    Χερι χερι με τα Αμερικανα θα γινουμε πολυ χειροτερα απο τη Κινα.

 6. Dim avatar
  Dim 13/05/2011 13:04:26

  Εάν η Αμερική βάλει αντισταθμικό τέλος εργασίας και η Κίνα δεν εξάγει τι θα γίνει?

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Dim 13/05/2011 16:58:19

   Θα κουρεψει το Πεκινο ενα Αμερικανικο Ομολογο-Χρεους των ΗΠΑ και θα ερθουν στα ισα τους !
   Ξερεις ποσο Χρυσο εχει η Κινα?? ( 1.000+ τονους ) τον φανερο... χωρις τον κρυφο απο παλιες αυτοκρατοριες και ΧΩΡΙΣ αυτον που πηραν απο ΗΠΑ για να μην μπουν στον WW II?? ειναι πολυ το χρυσαφι Dim !!!

   ΠΠ

 7. Παπαμαστοράκης Δημήτρης avatar
  Παπαμαστοράκης Δημήτρης 13/05/2011 13:05:56

  Εάν

 8. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 13/05/2011 13:24:12

  Η Κίνα όπως εξελίσσεται είναι ο μελλοντικός ηγέτης, κάτι που φαινόταν από χρόνια.

 9. SAVAS avatar
  SAVAS 13/05/2011 14:04:42

  Και αν σε λίγο καιρό που θα ζοριστούν τα πράγματα οι ΗΠΑ απλά πουν πως δεν αναγνωρίζουν το χρέος τους και πως οι αμερικάνοι πολίτες είναι υπεράνω κάθε χρέους και άρα δεν πληρώνουμε κανένα ομόλογο και χρέος σε κανέναν τότε δηλαδή τι θα γίνει. Μήπως το πρόβλημα θα είναι της Κίνας και μήπως τότε θα μιλάμε για παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί αν φτάσει οι ΗΠΑ να κάνουν κάτι τέτοιο θα το έχουν κάνει ήδη και άλλες χώρες. Θα είναι ένα ντόμινο μη αναγνώρισης χρέους που θα προκαλεί άγχος στο κεφάλαιο με συνέπεια να το οδηγήσει πάλι σε βίαιες καταστάσεις.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ SAVAS 13/05/2011 15:46:10

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
   ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ
   ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ
   ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

  • Greece Pleading avatar
   Greece Pleading @ SAVAS 13/05/2011 17:10:16

   Κατα τους Αμερικανους αναλυτες του Πενταγωνου:

   "Το J-20 της Κίνας: Στο μέλλον ο αντίπαλος για την αμερικανική αεροπορική κυριαρχία;"

   h++p://gdailynews.wordpress.com/2011/03/10/%CF%84%CE%BF-j-20-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9/

   Θα ειναι ετοιμο πολυ νωριτερα απο οτι υπολογιζαν οι Αμερικανοι που αρχικα το θεωρουσαν ως ανταγωνιστη του F-22 που δεν εξαγουν λογο της υψηλης τεχνολογιας του αλλα τελικα θα φτασει να ξεπερασει ισως και το καθετης απογειωσης F-35 που δεν χρειαζεται αεροδρομια!
   Ας μας πει καποιος τη τιμη του J20 σε αντιθεση με τη πατατα του F-35 που η εκδοση καθετης απογειωσης δεν θα ειναι βιωσιμη ουτε μεχρι το 2020.

 10. Greece Pleading avatar
  Greece Pleading 13/05/2011 14:46:10

  Ενα προσεκτικο σκαναρισμα των ειδησεων στο ιντερνετ μας δειχνει το αληθες του αρθρου.
  Αμερικη η χωρα του "ΑΠΟ ΠΙΣΩ".
  Φανταστειτε τωρα αυτοι οι ανθρωποι να βρεθουν μπροστα σε καποιου ειδους μεγαλη φυσικη καταστροφη πως οι κυβερνησεις τους αλλα και η νοοτροπια τους θα καταπατησει τα παντα στο κοσμο φτανει να σωθουν τα κεκτημενα τους.
  Ο Θεος να μας φυλαει απο κατι τετοιο....

 11. ismini avatar
  ismini 13/05/2011 15:32:27

  Οι Κινέζοι είναι μεθοδικοί, "μαγειρεύουν" τα πάντα πριν πάρουν αποφάσεις και δεν ξέρεις ποτέ τι έχουν στην άκρη του μυαλού τους, μπορεί να σου λένε στα πάντα ναι, και μετά να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στην κοινωνία τους και να την αναστατώσουν με εργατικές διεκδικήσεις, δημοκρατικά δικαιώματα και άλλα, ώστε να τους επιφέρουν εσωτερικά χτυπήματα και να δίνουν στο θέμα παγκόσμια διάσταση ώστε να τους πιέζουν (εκβιάζουν). Τα όργανα μόλις άρχισαν. Δυστυχώς ο 21ος αιώνας προβλέπεται να είναι τόσο αιματηρός όσο κανένας άλλος στο παρελθόν.

  • nasos avatar
   nasos @ ismini 13/05/2011 16:39:26

   τα είχε πει ο Παναγιώτης Κονδύλης εδώ και 15 χρόνια,ότι ο 21ος Αιώνας θα σημαδευτεί από οξύτατους ανταγωνισμούς κατανομής ισχύος και μάλιστα τα έλεγε σε μια εποχή που ο Φουκουγιάμα και παρόμοιοι κύρηκες της παγκοσμιοποίησης κήρυτταν το Τέλος της Ιστορίας
   αλλά στην Ελλάδα που κουμάντο κάνει ο ΔΟΛ και τα λοιπά πασοκικά συγκροτήματα ο Κονδύλης είναι σχεδόν ξεχασμένος
   ας μην ξεχνάμε τις ανοίκειες επιθέσεις εναντίον του από τον αστείο και αμβλύνους Σωμερίτη το 1996,την ίδια εποχή που η εκσυγχρονιστική χούντα μας πάσαρε ως διανοούμενο ολκής τον Βέλτσο με το κορακί μαλλί

   • Greece Pleading avatar
    Greece Pleading @ nasos 13/05/2011 16:53:03

    Ουτε τον ξερω το Παναγιώτη Κονδύλη.
    Φαντασου! Ελληνας προβλεψε τις ψηφιακες επαναστασεις του Αμερικανικου Πενταγωνου και την επεκταση τους στην Ασια!
    Φοβερο!!!

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ismini 13/05/2011 17:00:02

   Corporate Social Responsibility ( CSR )...

   ΠΠ

   • Greece Pleading avatar
    Greece Pleading @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 17:12:43

    Που μετα την διαρροη στο κολπο του Μεξικου πηγε περιπατο!

    LOL

 12. κοινό γκνού avatar
  κοινό γκνού 13/05/2011 23:17:45

  ηθελα να ξερα με ποια λογική χαίρεται κανείς που η κινα θα παρει τη θεση της αμερικής.
  εμένα σαν αλλαγή στάσης σε (παθητικό) σεξ μου φαίνεται

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.