24/11/2010 22:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ημέρα φοιτητικών διαδηλώσεων και καταλήψεων στην Ιταλία

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δρόμος avatar
  δρόμος 25/11/2010 00:59:55

  Καταλήψεων, παιδιά, από το "καταλαμβάνω" (όχι από το "ελλείπω").

  Καλημέρα, καλή συνέχεια!

  • ErnestoChe avatar
   ErnestoChe @ δρόμος 25/11/2010 01:08:31

   Διορθώστε το "καταλείψεων", βγάζει μάτι!

 2. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 25/11/2010 08:59:00

  the party is over !
  la festa e finita, ή, ακόμα καλύτερα καλύτερα, la comedia e finita !

  Τρέξτε, φωνάξτε, χτυπηθείτε. Το "σίγουρο" και το "τζάμπα" και η διασύνδεση πτυχίου με τη θέση δημοσίου υπαλλήλου, και ο "πολιτικός βαθμός" και τα ναρκωτικά που σας πότιζαν τόσα χρόνια οι πολιτικοί των πατρίδων σας - περι δωρεάν παιδίας και περί "μέλλοντος" που σας ανήκει και περί πρωτοπορίας των νέων (οπαδών) στους κοινωνικούς αγώνες - έχουν ήδη πεθάνει χωρίς λιβάνισμα.

  Ο Δαρβινισμός επανήλθε - καλώς ή κακώς - και όποιος θέλει να επιζήσει πλέον, πρέπει να ανταγωνιστεί ! Τέρμα τα μικρομάγαζα και τα μονοπώλια και οι προστατευτισμοί - οι κινέζοι θα φτιάχνουν σε λίγο μέχρι και τη μπουγάτσα που τρώμε, και ο δανειστής του μπαμπά δέν είναι πιά καλοσυνάτος και πρόθυμος και ψυχοπονιάρης, αλλά ένας τσαμπουκαλεμένος νταγλαράς που στο μέτωπο γραφει ΔΝΤ και spread. Τέρμα το πάρτυ με τα δανεικά.

  Ξυπνήστε τα παιδιά σας ή αγοράστε τους απο τώρα χαρτόκουτα !

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ τσώφλι πασατέμπου 25/11/2010 09:28:10

   Άλλου είδους κουτιά, λίγο πιο μακρόστενα και από... μαόνι, θα χρειαστούν όλοι οι νεοφιλελεύθεροι ολετήρες όταν η νεολαία αποφασίσει να αφήσει το Playstation και την καφετέρια και καταλάβει τι ζοφερό μέλλον της επιφυλάσσουν...

   • τσώφλι πασατέμπου avatar
    τσώφλι πασατέμπου @ Αυριανιστής 25/11/2010 11:27:02

    Συγνώμη, παίζεις ρόλο μαντρόσκυλου του antinews ; Άσε και κανένα δεξιό να μιλήσει εδωμέσα, δεξιός είναι κι ο Αντώνης, ξέρεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.