#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/12/2012 14:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΗΠΑ: Ελπίδες για αποφυγή του «δημοσιονομικού γκρεμού»Στην προσπάθειά του να αποφύγει το «δημοσιονομικό γκρεμό» και να γεφυρώσει το χάσμα με τους Ρεπουμπλικανούς, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρότεινε μια νέα, συμβιβαστική πρόταση για να ξεπεραστεί το έως τώρα αδιέξοδο στις συνομιλίες για τον προϋπολογισμό.

Ο αμερικανός πρόεδρος κατέθεσε την πρόταση προς τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών για τις σχετικές συζητήσεις, Τζον Μπένερ –διευκρινίζοντας ότι δεν είναι η οριστική.

Πρόκειται για πρόταση υψηλότερης φορολογίας στους πολίτες με ετήσιο εισόδημα πάνω από 400.000 δολάρια, με στόχο να αυξηθούν τα έσοδα κατά 1,2 τρις δολάρια. Ο πρόεδρος δηλώνει επίσης διατεθειμένος να συμφωνήσει σε μειώσεις δαπανών 1,22 τρις δολαρίων και από τα κοινωνικά προγράμματα.

«Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια καλή προσφορά που δείχνει ότι έχουμε πλησιάσει κοντά με τους Ρεπουμπλικάνους καθώς είμαστε στα μισά του δρόμου για τις δαπάνες και στα μισά του δρόμου για τα έσοδα», είπε κυβερνητική πηγή που παρακολουθεί τις διμερείς συνομιλίες.

Reuters

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 19/12/2012 19:13:26

    Και ενώ η "μεγάλη και δυνατή" χώρα των ΗΠΑ είναι με το ένα πόδι στο γκρεμό της οικονομικής διάλυσης και της εκκίνησης απόσπασης-αυτονόμησης πολιτειών, ο Β.Πούτιν δίνει εντολή και η Γκάζπρομ δίνει πίστωση στην Ελλάδα για να ζεσταθεί το κοκκαλάκι όσων έχουν βάλει φυσικό αέριο σπίτι τους. Ποιον διαλέγεις για σύμμαχο υπό τις παρούσες προϋποθέσεις; Αυτόν που θέλουν οι Τσίπρας-Καμμένος ή αυτόν που τα καράβια του γυρνάνε στην περιοχή 3 μήνες τώρα και μπορεί να "τελειώσει" με τους Τούρκους σε 2-3 μέρες και να μη σε ενοχλήσει κανείς πάλι; Γιατί μη μου πει κανείς ότι θα σε φυλάξει το ΝΑΤΟ! Τους είδα το '73 στην Κύπρο μας...

  2. Ewiak Ryszard avatar
    Ewiak Ryszard 19/12/2012 20:57:51

    Ποιο θα είναι το φινάλε αυτής της κρίσης; Η Αγία Γραφή λέει: «Και [ο βασιλιάς του βορρά] θα γυρίσει στη γη του με μεγάλη ποσότητα αγαθών [1945], και η καρδιά του θα είναι εναντίον της άγιας διαθήκης [αθεϊστικό κράτος ]. Και θα ενεργήσει [υψηλή δραστηριότητα στη διεθνή σκηνή] και θα γυρίσει στη γη του [1991-1993. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και της Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Τα ρωσικά στρατεύματα επέστρεψαν στη γη τους]. Τον προσδιορισμένο καιρό θα επιστρέψει [η μεγάλη ύφεση στην Ευρώπη, η διάλυση όχι μόνο της ευρωζώνης, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Πολλές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ θα επιστρέψει στη ρωσική σφαίρα επιρροής]. Και θα μπει στα νότια [Γεωργία]· αλλά δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά [1921] και όπως την τελευταία φορά [2008]». (Δανιήλ 11:28, 29) Στη συνέχεια οι ΗΠΑ θα επιτεθεί η Ρωσία. (Δανιήλ 11:30α) Ο Μωυσής έγραψε: «Και πλοια από πλευρά της Κιττίμ [το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ], και θα ταλαιπωρήσουν τον Ασσουρ [Ρωσία], και θα ταλαιπωρήσουν τον Εβερ [άλλους εχθρούς, όπως το Ιραν και η Κίνα]». (Αριθμοί 24:24α) Θα είναι ένα πυρηνικό πόλεμο. (Αποκάλυψη 6:4) «Μαχαιρα μεγαλη» = πυρηνικό όπλο. Αυτό είναι «η αρχή της γέννησης τύψεις». (Ματθαίος 24:7, 8).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.