11/11/2011 18:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ευτυχείς Μέρκελ-Σαρκοζί γιά τη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου!!!

Τη διαβεβαίωση πως η Γερμανία θα στηρίξει την Ελλάδα στις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση δίνει η Γερμανίδα καγκελάριος στη συγχαρητήρια επιστολή της προς το μεταβατικό Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. «Πάνω σας έχουμε στηρίξει μεγάλες ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες. Η κυβέρνησή σας πρέπει επίσης να προχωρήσει και να εφαρμόσει τις απαραίτητες και αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις» προσθέτει ακόμη η Καγκελάριος.

«Χαίρομαι για τη συνεργασία μας και σας διαβεβαιώ ότι η Γερμανία θα σας υποστηρίξει, όπως και τον Ελληνικό λαό, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αντιμετωπίσετε τις κοινές προκλήσεις της Ευρώπης και της ευρωζώνης» σημειώνει μεταξύ άλλων, αναφερόμενη «στην ωραία και βαθιά φιλία μεταξύ των δύο λαών» η οποία ελπίζει ότι «θα ενισχυθεί και θα βαθύνει» ακόμη περισσότερο.

Η Γερμανίδα καγκελάριος καταλήγοντας εύχεται «καλή επιτυχία» στον κ. Παπαδήμο

Ο  Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί με επιστολή που απέστειλε στον κ.Παπαδήμο ,χαιρετίζει επίσης,την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και σημειώνει πως η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στη στήριξη της Γαλλίας.

«Είμαι ευτυχής που βλέπω τη συγκρότηση, υπό την προεδρία σας, μιας κυβέρνησης ευρείας εθνικής ενότητας που μπορεί να διασφαλίσει την πλήρη εμφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και των μέτρων που απορρέουν από αυτή» σημειώνει στην επιστολή του ο Γάλλος πρόεδρος.

«Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία διακυβεύονται τόσα πολλά, είμαι βέβαιος ότι  θα εφαρμόσετε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να εκπληρώνει πλήρως το ρόλο της σε μια Ευρώπη ισχυρή και ενωμένη, πιστή στα ιδεώδη της» συνεχίζει ο Γάλλος Πρόεδρος.

«Η Γαλλία, φίλη της Ελλάδας, θα συνεχίσει να προσφέρει την υποστήριξή της και την βοήθειά της για να επιτύχουν οι μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στη χώρας σας να ξαναμπεί στον δρόμο της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης» καταλήγει ο κ. Σαρκοζί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 11/11/2011 18:41:46

  Μήπως η σιδηρά κυρία, που φέρνει προς μαστίφ, τον γουστάρει και ως άνδρα τον τραπεζίτη;
  Μήπως τον φαντασιώνεται ως τσολιά στην καγκελαρία;
  Μήπως την ερεθίζουν τα βρωμικα λόγια του στυλ σπρεντς, σι ντι ες, δομημένα, κλπ;
  Μήπως θάχουμε άλλου είδους εξελίξεις;
  Γειάσου ρε Παπαδήμ(ι)ο...

 2. Δήμος avatar
  Δήμος 11/11/2011 19:22:40

  Λογικό δεν είναι να είναι ευτυχείς, αφού με τον Παπανδρέου δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη; Γαλλικές εφημερίδες έγραψαν πως δικαιολογήθηκε στους Μερκοζί για φόβο... πραξικοπήματος.

 3. βροντόσαυρος avatar
  βροντόσαυρος 11/11/2011 22:09:44

  Αρα η δουλειά τους θα γίνει.
  Με μας δεν ξερω τι θα γίνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.