Επικυρώθηκε από τονΠούτιν η ένταξη της Κριμαίας στη Ρωσία
21/03/2014 16:52
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επικυρώθηκε από τονΠούτιν η ένταξη της Κριμαίας στη Ρωσία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα το νόμο ο οποίος ολοκληρώνει την διαδικασία ένταξης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, αψηφώντας τους δυτικούς ηγέτες οι οποίοι επιμένουν ότι η χερσόνησος της Μαύρης Θάλασσας παραμένει έδαφος της Ουκρανίας.

Σε μία τελετή στο Κρεμλίνο, η οποία αναμεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά, ο Πούτιν υπέγραψε το νόμο ο οποίος επικυρώνει τη συνθήκη με την οποία η Κριμαία εντάσσεται στη Ρωσία, καθώς και ένα νόμο με τον οποίο δημιουργούνται δύο νέες διοικητικές περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Κριμαία και η Σεβαστούπολη.

Ο Ρώσος πρόεδρος, λίγο πριν υπογράψει την κύρωση της συνθήκης προσάρτησης, έκανε λόγο για «ιστορική και αξιομνημόνευτη στιγμή».

Σχολιάζοντας την σχετική κίνηση από πλευράς Ρωσίας, ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ σημείωσε ότι η χώρα του δεν πρόκειται να αποδεχθεί ποτέ την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσία.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.