16/05/2009 23:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξαρθρώθηκε δίκτυο της Μοσάντ στον Λίβανο.

Όλος ο Λίβανος εδώ και δύο μήνες παρακολουθεί συγκλονισμένος τις αποκαλύψεις που ανακοινώνουν οι αρχές ασφάλειας. Οι πολίτες του Λιβάνου εδώ και έναν μήνα διαβάζουν, βλέπουν και ακούν για τη ζωή και το έργο 12 ατόμων (συνολικά συνελήφθησαν 25 άτομα), ανδρών και γυναικών. Από τις οθόνες των τοπικών και δορυφορικών καναλιών προβάλλονται έγγραφα, διαβατήρια ευρωπαϊκά και αραβικά, άγνωστα και καμουφλαρισμένα συστήματα εντοπισμού και παρακολούθησης, συσκευές μετάδοσης συντεταγμένων και πληροφοριών, ενσωματωμένες μέσα σε κούτες λαδιών αυτοκινήτων, σε φορητά ψυγεία παγωτού και σε ψυγεία μίνι μπαρ. Υπολογιστές πτυσσόμενοι και εντοιχισμένοι σε τραπέζια και καρέκλες. Πομποί κρυμμένοι μέσα σε routers, αναλυτικοί δορυφορικοί χάρτες, συσκευές μέσα σε αυτοκίνητα 4x4 με ηλεκτρονικά μάτια που μετέδιδαν στους ισραηλινούς δορυφόρους τις κινήσεις και τις θέσεις στελεχών της Χεζμπολάχ. Ιδιωτικά αυτοκίνητα των πρακτόρων με κινητά τεχνολογίας GPRS, που μπορούν να αποστέλλουν και να λαμβάνουν πολύ γρήγορα ένα μεγάλο όγκο δεδομένων μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας GSM. Αρκετά άτομα που συνελήφθησαν διέθεταν 10 ισραηλινές κάρτες κινητής τηλεφωνίας «SIM» και μια βρετανική, για τις ανάγκες της μετάδοσης δεδομένων μέσω φορητών υπολογιστών. Ολο το δίκτυο της Μοσάντ δρούσε επί 20 και πλέον χρόνια, ανέφερε πηγή της Χεζμπολάχ. Η ίδια πηγή  τόνισε ότι το Ισραήλ θα δυσκολευτεί πολύ στο να κάνει πόλεμο με τον Λίβανο τα επόμενα χρόνια λόγω της ζημιάς που υπέστησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών που διέθετε στην χώρα. Οι εξελίξεις της υπόθεσης συνεχίζονται.

Από την <Ε>.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 16/05/2009 23:39:28

  wow!!!

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/05/2009 23:59:30

  Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται στην Κύπρο όπου η Χεζμπολάχ ανακάλυψε τυχαία κάποιο στέλεχός της να έρχεται σε επαφή με Ισραηλινούς πράκτορες. Τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίχθηκε.
  Μεγάλη αποτυχία όντως για τους Ισραηλινούς.

 3. Το πνεύμα του Μάη avatar
  Το πνεύμα του Μάη 17/05/2009 05:41:20

  Πάντα τέτοια ! Να συρικνώνεται το σιωνιστικό απόστημα στη γειτονιά μας. Πάντως πράκτορες
  του Ισραήλ δεν είναι μόνο τα σούργελα οι Τζαίημς Μποντ, αλλά και όσοι διακινούν την προπαγάνδα, αποδομούν και υπονομεύουν προς ίδιο όφελος.

 4. Almuric avatar
  Almuric 17/05/2009 14:57:07

  Δεν τους χάλασε... Ακόμη μία νίκη για τους γείτονες.

 5. Helmut avatar
  Helmut 18/05/2009 12:16:13

  Πάει και η Mossad, χάλασε.

  Μα που πηγαίνει αυτός ο κόσμος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.