#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/02/2011 00:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξαγριώθηκαν οι διαδηλωτές με την παραμονή ΜουμπάρακΚατάμεστη από εξαγριωμένους διαδηλωτές λόγω της παραμονής Μουμπάρακ, είναι αυτή την ώρα η πλατεία Ταχρίρ.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα όπως «Το αίμα των μαρτύρων» και «Βαδίζουμε προς το προεδρικό μέγαρο, εκατομμύρια μάρτυρες».

Όπως μετέδωσε το BBC, το εξοργισμένο πλήθος έχει ήδη αρχίσει να κατευθύνεται προς την προεδρική κατοικία που βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από την πλατεία Ταχρίρ.

Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν, σε τηλεοπτικό του μήνυμα τόνισε, πως δεσμεύεται να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εξασφαλίσει μία ειρηνική πολιτική μετάβαση στην Αίγυπτο.

Επίσης,  διαδηλωτές στην Αλεξάνδρεια έχουν αρχίσει και περικυκλώνουν το βόρειο στρατιωτικό κέντρο διοίκησης, σύμφωνα με το BBC.

Εν τω μεταξύ ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Robert Gibbs, ανακοινώσε πως ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα θα συνεδριάσει με την εθνική ομάδα ασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. LOKROS avatar
  LOKROS 11/02/2011 01:45:50

  H βίαιη προσαρμογή των Αιγύπτιων πολιτών στην πραγματικότητα της καθημερινότητας.
  Yπάρχει κάτι σε αυτή την ιστορία που μας κάνει να σκεφτόμαστε τη δική μας -απόλυτα φυσιολογική- αντίδραση όταν χάνουμε κάτι που επιθυμήσαμε, γνωρίζοντας ότι μπορεί και να μην επαναληφθεί, παρόλο φυσικά θα ξανάρθει. H αμφιθυμία που κάνει τα αρνητικά και τα θετικά συναισθήματα να μπλέκονται τόσο άρρηκτα μεταξύ τους, μας κάνει ανίσχυρους απέναντι στις πραγματικές μας επιδιώξεις. Kανείς δεν επιθυμεί να περάσει πιο δύσκολα και πιο πιεσμένα, εκτός και αν έχει φροντίσει να ταυτίσει την επιστροφή στην πόλη με κάτι λιγότερο οδυνηρό, με κάτι που θα λειτουργήσει ως προθάλαμος προετοιμασίας για τη μετάβαση στις συνηθισμένες καθημερινές απαιτήσεις. H έκφραση «τα κεφάλια μέσα» δημιουργεί ασυνείδητα έναν εσωτερικό καταναγκασμό, τον οποίο θέτουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, πιστεύοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος προσαρμογής: άμεσος, βίαιος και ακαριαίος. Eίναι προφανές, όμως, ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να πειθαρχήσουν με τέτοια αυστηρότητα. Oπότε, είναι προτιμότερη μια αργή και ρυθμική επιστροφή,Για τα υπόλοιπα θα σας φροντίσει το γειτονικό Ισραήλ.

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 11/02/2011 11:08:50

  Ο Μπουμπάρακας ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τον σκιάζει φοβέρα καμμιά (ούτε καν ο Μπάρακας).
  Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.
  Προτείνω στους Αιγύπτιους αντικαθεστωτικούς να του φτιάξουν πυραμίδα. Μόνο έτσι θα πεισθεί ν' αποσυρθεί, το κίνητρο είναι δελεαστικό, η αιωνιότητα (πλάι στον Τουταγχαμών και τους Ραμσήδες Ι, ΙΙ, ΙΙΙ κτλ).

  • EtsiMareSei avatar
   EtsiMareSei @ Ο Θείος 11/02/2011 14:37:18

   Αυτή είναι πρόταση!
   Να προτεινει ο ΓΑΠ όμως να ισχύει για όλους τους σοσιαληστρικούς ηγέτες ,που θα πέφτουν σε δυσμένοια απ'τους λαούς τους ..μια πυραμίδα δώρο!
   Άσε που θα πρέπει να δουλέψουν άλλα 30 χρόνια για να την φτιάξουν πρώτα!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.