#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/04/2011 07:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι πλαστό το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα;Τελικά, κάτι πολύ περίεργο τρέχει με το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα. Παρά τις διαβεβαιώσεις των συμβατικών ΜΜΕ, ότι η υπόθεση των birthers έκλεισε οριστικά μετά τη δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού, ένας νέος κύκλος αμφισβήτησης ξεκίνησε για το αν είναι γνήσιο ή αποτελεί απλά μια πλαστογραφία. Για παράδειγμα, ο αύξων αριθμός του πιστοποιητικού είναι υψηλότερος από τον αντίστοιχο στα πιστοποιητικά ατόμων που γεννήθηκαν αργότερα στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο βομβαρδισμός δημοσιευμάτων σε μέσα όπως η Washington Post και η  New York Times, που επιμένουν πως το θέμα έκλεισε, είναι λάθος. Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση, το 55% των ερωτηθέντων θεωρεί πως το πιστοποιητικό έχει πλαστογραφηθεί, ενώ μόλις το 31% πιστεύει πως είναι γνήσιο.

Όταν το υποβάλλουμε σε ενδελεχή έλεγχο και ανάλυση, υπάρχουν τόσες ανωμαλίες, που είναι σαν να ήθελε ο Λευκός Οίκος να το θεωρήσουμε πλαστό. Μιλάμε για πολύ πρόχειρη δουλειά. Όταν μεγεθυνθεί, αποκαλύπτονται πολλά κενά και ασυνέπειες. Για παράδειγμα, η σφραγίδα της ημερομηνίας μοιάζει αλλοιωμένη. Επιπλέον, το έγγραφο περιέχει κείμενο, αριθμούς, και γραμμές με περίεργα και ύποπτα λευκά περιθώρια, που αποδεικνύουν πως επικολλήθηκαν μετά  την αρχική σάρωση και τοποθετήθηκαν σε φόντο πράσινου χαρτιού.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου εγγράφου επιβεβαιώνουν και τις ατέλειες που είχαν εντοπιστεί στη συνοπτική έκδοση του πιστοποιητικού, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα το 2008.

Ένας από τους κορυφαίους birthers, ο Jerome Corsi, έχει τονίσει μια συγκεκριμένη παρατυπία του πρώτου εγγράφου,  που το νέο έγγραφο δεν διορθώνει. Η ανωμαλία αυτή έχει να κάνει με το γεγονός της γέννησης διδύμων στο ίδιο νοσοκομείο, την επομένη της ημερομηνίας γέννησης του Ομπάμα, και με αύξοντα αριθμό στο δικό τους πιστοποιητικό μικρότερο από αυτόν του Ομπάμα! Κανονικά, ο μικρότερος αύξων αριθμός θα έπρεπε να ανήκει στο πιστοποιητικό του Ομπάμα που γεννήθηκε νωρίτερα.

Όπως αναφέρει ο Corsi, «Η Susan Nordyke, η πρώτη από τα δίδυμα, γεννήθηκε στις 2:12 μ.μ., ώρα Χαβάης, την 5/8/61, και της δόθηκε ο αριθμός 151-61-10637, που καταχωρήθηκε στο ληξιαρχείο της Χαβάης την 11/8/61.

Το δεύτερο δίδυμο (Gretchen Nordyke) γεννήθηκε στις 2:17, ώρα Χαβάης, την 5/8/61, και της δόθηκε ο αριθμός 151-61-10638, που επίσης καταχωρήθηκε επίσημα στο ληξιαρχείο την 11/8/61».Σύμφωνα όμως με το πιστοποιητικό που κυκλοφόρησε το 2008, αλλά και με αυτό που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος, ο Ομπάμα έχει αύξοντα αριθμό μεγαλύτερο από τα εν λόγω δίδυμα. Ο αύξων αριθμός του Ομπάμα είναι 151-1961-10641, αν και γεννήθηκε την 4/8/61, μια μέρα πριν από τα δίδυμα, και η γέννησή του δηλώθηκε και καταχωρήθηκε  την 8/8/61.

Το πιστοποιητικό γέννησης των διδύμων (βλ. φωτό) έχει αύξοντες αριθμούς που δεν δόθηκαν από το νοσοκομείο, αλλά ήταν αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας της πολιτείας της Χαβάης, η οποία τους έβαλε στο πιστοποιητικό, χρησιμοποιώντας ειδική αυτόματη σφραγίδα η οποία ανεβαίνει σε νούμερο με κάθε χρήση της, και άρα διαψεύδεται η εξήγηση που ήθελε τα δίδυμα να έχουν μικρότερους αριθμούς διότι δήθεν η μητέρα τους εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από τη μητέρα του προέδρου.

Γιατί λοιπόν το πιστοποιητικό του Ομπάμα να έχει υψηλότερο αύξοντα αριθμό από αυτό των  διδύμων, αφού αυτός γεννήθηκε πιο πριν, και αφού η γέννησή του δηλώθηκε επίσημα στον ληξίαρχο τρεις μέρες πριν από τη δική τους; Μήπως επειδή το  εν λόγω έγγραφο είναι μαϊμού; Αν είναι έτσι, και αν εμφανιστεί κάποιος που έχει γεννηθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο τον Αύγουστο του 1961, με τον ίδιο ακριβώς αύξοντα αριθμό στο πιστοποιητικό της γέννησής του, τότε τι θα λέμε;

Μήπως αυτοί που έκαναν τη λαθροχειρία, επίτηδες επέλεξαν τον αριθμό 10641, επειδή αυτός στον οποίο ανήκει πέθανε, και άρα δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη παρατυπία;

Μήπως όλα είναι έτσι στημένα, ώστε ο Λευκός Οίκος να εκμεταλλευτεί τον Donald Trump, που είναι μέγας χορηγός του Δημοκρατικού κόμματος, για να διασφαλιστεί η νίκη του Ομπάμα το 2012;

Το CBS αναφέρει: «Ο δισεκατομμυριούχος Donald Trump, που πολλοί προτιμούν για υποψήφιο πρόεδρο, έχει ένα ασυνήθιστο παρελθόν χρηματικών συνεισφορών για Ρεπουμπλικάνο. Είναι αυτός που έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα στο κόμμα των Δημοκρατικών».

Αν ο  Trump κατέβει τελικά ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ή συνεργαζόμενος με το Tea Party, θα μπορούσε να κλέψει αρκετές ψήφους Ρεπουμπλικάνων, βοηθώντας έτσι έμμεσα τον Ομπάμα. Αλλιώς, θα μπορούσε απλά να λοιδορηθεί από τα ΜΜΕ ως ένας ακόμη τρελός birther, και να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να πληγούν οι Ρεπουμπλικάνοι, και πιο συγκεκριμένα ο γερουσιαστής Ron Paul, που έχει αποδειχθεί πως είναι ο μόνος που έχει ελπίδες  για να κερδίσει τον Ομπάμα.

Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτηματικά σε σχέση με το που γεννήθηκε ο πρόεδρος, που η χθεσινή απόφαση του Λευκού Οίκου να εμπλακεί δημοσίως για πρώτη φορά στο όλο ζήτημα, μπορεί να σημαίνει ότι πρόκειται για μελετημένο σχέδιο, έτσι  ώστε η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί τη διαμάχη προς ίδιον όφελος.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με τις «ανωμαλίες» του πιστοποιητικού εδώ:

http://www.prisonplanet.com/obama-birth-certificate-number-proves-forgery.html

S.A.-Prison Planet

ΣΧΟΛΙΑ

 1. skopelos avatar
  skopelos 29/04/2011 08:33:29

  Μήπως είναι τελικά εξωγήινος όπως ακούγετε?

  • zonitis avatar
   zonitis @ skopelos 29/04/2011 11:16:22

   Ναι, απο τον Σειριο, συγγενης με τους Ελ (λληνες)

 2. Άνθρωπός τις avatar
  Άνθρωπός τις 29/04/2011 10:53:27

  Είναι Αμερικανός νεοϊμπεριαλιστής 100% κι όσο για το πιστοποιητικό χ$#@#$ η φοράδα στ΄αλώνι.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Άνθρωπός τις 29/04/2011 11:38:18

   Όσο γελοίο κι αν φαίνεται το ζήτημα είναι όμως σχετικά σοβαρό, διότι καλώς ή κακώς το αμερικανικό σύνταγμα θέλει τον πρόεδρο να έχει γεννηθεί οπωσδήποτε στις ΗΠΑ.
   Άρα αν ο Ομπάμα δεν γεννήθηκε εκεί, τότε καταλύεται ένα σύνταγμα που ισχύει επακριβώς σε κάθε του σχεδόν λεπτομέρεια από το 1780 περίπου.

   • Άνθρωπός τις avatar
    Άνθρωπός τις @ Strange Attractor 29/04/2011 13:39:57

    Το αμερικανικό σύνταγμα έχει απαξιωθεί προ πολλού, π.χ. Patriot Act

    • Ευθύμης avatar
     Ευθύμης @ Άνθρωπός τις 29/04/2011 14:43:14

     έτσι.

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Ευθύμης 29/04/2011 15:25:48

      Ουσιαστικά έχει απαξιωθεί πολλές φορές. Καθαρά τυπικά ποτέ.
      Και το ζήτημα του που γεννήθηκε ο Ομπάμα είναι καθαρά τυπικό.

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 29/04/2011 18:55:09

  Είπαμε, είναι μακριά ιστορία: Η γιαγιά του η "μίς Κένυα", ο γερο - ερωτιάρης Λέων Τρότσκυ, η επίσκεψή του στην Αφρική για σαφάρι, το "εβραικό γονίδιο" (μαύρος, Εβραίος και κουμμούνι, όλα πακέτο χα, χα).
  Άμοιρη Αμερική, σε κατέστρεψε και σένα ο εισοδισμός των απογόνων του Τρότσκυ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.