18/11/2009 22:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για πρώτη φορά η δημοτικότητα του Ομπάμα κάτω από το 50%

Για πρώτη φορά η δημοτικότητα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έπεσε κάτω από το συμβολικό όριο του 50%, την στιγμή που οι Αμερικανοί ανησυχούν για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα στις ΗΠΑ.

    Το 48% των Αμερικανών συμφωνούν με το έργο του προέδρου τους, σε αντίθεση με το 42% που διαφωνούν, σύμφωνα με την δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Κουινίπιακ.

    Η αποδοχή του έργου του Ομπάμα μειώνεται στο θέμα του Αφγανιστάν με μόνο το 38% των ερωτηθέντων να συμφωνούν με την προσέγγισή του στο ζήτημα, παρόλο που η πλειοψηφία εξακολουθεί να εκτιμά ότι είναι "καλό" να σταλούν επιπλέον αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν.

    Συγκεκριμένα το 47% εκτιμά ότι ο αμερικανός πρόεδρος πρέπει να στείλει ενισχύσεις, ενώ το 42% έχει αντίθετη γνώμη.

    Το 37% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι ο στόχος των αμερικανικών στρατευμάτων θα πρέπει να είναι η "δημιουργία μίας κυβέρνησης δημοκρατικής και σταθερής", ενώ το 65% πιστεύει ότι ο στόχος τους θα πρέπει να είναι "η εξάλειψη της τρομοκρατικής απειλής".

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.