23/08/2011 20:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του Ντομινίκ Στρος-Καν

Ο αμερικανός Δικαστής Μάικλ Όμπους αποφάσισε σήμερα να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλικά εγκλήματα, μετά από αίτηση του εισαγγελέα, ο οποίος αποκάλυψε ψεύδη στις κατηγορίες της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη.

Η απόφαση του δικαστή θέτει τέρμα σε ένα απίστευτο τρίμηνο δικαστικό σίριαλ που κόστισε στον DSK τη θέση του, ως Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ έχει προκαλέσει σοβαρή ζημιά στις πιθανότητές του να θέσει υποψηφιότητα για τη γαλλική προεδρία.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Komis Montechristo avatar
    Komis Montechristo 23/08/2011 20:59:46

    Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία,πλέον,γίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.Κανείς δεν γνωρίζει,αυτή τη στιγμή,αν ο Στρος Καν θα είναι υποψήφιος των σοσιαλιστών.Εντός του προσεχούς διαστήματος θ'αποσαφηνιστεί.Ανεξάρτητα,πάντως,αν θα είναι υποψήφιος,η προεκλογική εκστρατεία των γαλλικών προεδρικών εκλογών,την άνοιξη του 2012,προμηνύεται συναρπαστική και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

  2. εξυπνάκιας avatar
    εξυπνάκιας 24/08/2011 19:08:11

    χα χα χα ...θα φαρμακώθηκε η Πιπιλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.