04/12/2010 14:16
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ακυρώσεις πτήσεων στην Ισπανία

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ισπανίας, Iberia, καθώς και η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair, ανακοίνωσαν σήμερα ότι ματαίωσαν όλες τις πτήσεις τους από και προς την Ισπανία μετά από το "χάος" που προκάλεσε σε όλα τα ισπανικά αεροδρόμια η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Η Iberia ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι ματαιώνονται όλες οι πτήσεις της μέχρι την Κυριακή 0700 (ώρα Ελλάδος), ενώ η Ryanair θα αναρτήσει νεότερη απόφασή της στην ιστοσελίδα της στις 2030 (ώρα Ελλάδος).

Η ισπανική κυβέρνηση δήλωσε ότι θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης αν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν λήξουν την απεργία. Το πρωί του Σαββάτου συνήλθε εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο στρατός κλήθηκε την Παρασκευή  να διασφαλίσει τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας καθώς η αιφνιδιαστική απόφαση των ελεγχών εναέριας κυκλοφορίας να κατέβουν σε απεργία καθήλωσε τα αεροπλάνα και προκάλεσε προβλήματα στις μετακινήσεις περίπου 250.000 ανθρώπων.

www.skai.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.