#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/06/2011 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αίγυπτος και Ναζισμός

[caption id="attachment_104990" align="alignleft" width="600" caption="Hitler και Shaikh"][/caption]

Σύμφωνα με το αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Al-Badeel, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές θα συμμετάσχει και ένα «ναζιστικό» κόμμα.

Όπως αναφέρει ο εκ των ιδρυτών του κόμματος Emad Abdel Sattar: «θέλουμε όλες τις εξουσίες στα χέρια ενός προσεκτικά επιλεγμένου προέδρου… τον οποίο ακόμη ψάχνουμε». Ενημερώνει επίσης ότι το νέο κόμμα σημειώνει πρωτοφανή αποδοχή και μεγάλη συμμετοχή μελών.

Οι σχέσεις μεταξύ των Αράβων εθνικιστών και ριζοσπαστών Μουσουλμάνων με τον ναζισμό και τον μπολσεβικισμό, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Ο Χίτλερ θαύμαζε το Ισλάμ. Ο Μουσουλμάνος παν-επιστήμονας al-Mashriqi είχε συναντηθεί μαζί του το 1926, πολύ πριν ισχυροποιηθεί τόσο το κόμμα του, όσο και ο ίδιος ο Χίτλερ.

Σε μια επιστολή του, ο al-Mashriqi περιγράφει τη συνάντηση: «Εντυπωσιάστηκα όταν ο Χίτλερ μου είπε πως γνωρίζει το βιβλίο μου Tazkirah. Συγκλονίστηκα… τον βρήκα πολύ ευγενικό και διεισδυτικό. Μιλήσαμε για τη ισλαμική τζιχάντ λεπτομερώς». Το 1935 έγραψε πως η επιτυχία του ναζιστικού κόμματος οφείλεται κυρίως στη «καθοδήγηση του ιερού Κορανίου».

Στη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το Ισλάμ συνδέθηκε με τον κομμουνισμό. Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Gamal Abdel Nasser βραβεύτηκε ως Ήρωας της ΕΣΣΔ, κα τιμήθηκε με το παράσημο του Λένιν. Έως το 1962, η αιγυπτιακή κυβέρνηση συμμετείχε με τη πλειοψηφία των μετοχών σε κάθε επιχείρηση στη χώρα. Παράλληλα, ο Nasser διένειμε παντού αντίτυπα του βιβλίου του Χίτλερ Mein Kampf , καθώς και του ρωσικού Protocols of Zion.

Πως όμως ένας σύμμαχος της ΕΣΣΔ, θανάσιμης εχθρού των ναζί, διαφήμιζε το έργο του Χίτλερ; Ίσως η απάντηση να βρίσκεται στην άποψη ότι ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι σαν σιαμαία δίδυμα: τα περίφημα Communazi.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στη σχέση του Ισλάμ με τον ιταλικό φασισμό. Όπως έγραψε ο John Gunther το 1939, τον Μάρτιο του 1937, ο Mussolini έλαβε το «ξίφος του Ισλάμ», και επί τη ευκαιρία ανακοίνωσε ότι στο εξής θα πρέπει να τον θεωρούν ως «προστάτη ολόκληρου του ισλαμικού κόσμου». Το 1926, όταν επισκέφτηκε την Αλεξάνδρεια, η πόλη τον υποδέχθηκε πανηγυρικά, ενώ οι δρόμοι και τα κτίρια ήταν γεμάτα από φασιστικά λάβαρα.Όπως στη Βόρεια Αφρική, έτσι και στη Μέση Ανατολή, η Υεμένη υπέγραψε συμφωνία φιλίας με την Ιταλία το 1926 και με την ΕΣΣΔ το 1928. Η Ρωσία και η Ιταλία ήταν οι πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που αναγνώρισαν την ανεξαρτησία της, και ο πρώτος ηγέτης της που επισκέφθηκε την Ευρώπη πήγε στη φασιστική Ιταλία το 1927. Αν και η Υεμένη ήταν σύμμαχος του Άξονα στη διάρκεια του Β`Π.Π. το 1955 υπέγραψε συνθήκη ειρήνης με τη Σοβιετική Ένωση, και το 1958 με τη κομμουνιστική Κίνα. Και μιλάμε για χώρα φανατικά μουσουλμανική, όπου οι ηγέτες της θα πρέπει να είναι απόγονοι του προφήτη!

Οι δεσμοί μεταξύ Ισλάμ και ολοκληρωτισμού είναι στενοί. Ιδιαίτερα με τον ναζισμό. Αυτό δεν συνέβη μετά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, αλλά ήταν γνωστό και από πριν.

Το 1938, στο βιβλίο του Guns or Butter, ο R.H. Lockhart γράφει ότι οι Γάλλοι, Βρετανοί, και Αμερικανοί επιχειρηματίες, διπλωμάτες, και δημοσιογράφοι, αναφέροντας το τι συμβαίνει στη ναζιστική Γερμανία, παρουσίαζαν μια σύγκρουση μεταξύ Χριστιανισμού και ναζισμού, τον οποίο χαρακτήριζαν ως το νέο Ισλάμ. «Η ναζιστική θρησκεία είναι τυφλή υπακοή… ο εθνικοσοσιαλισμός είναι σαν τον μωαμεθανισμό».

Σε μια συνέντευξη του Carl Jung το 1939, αυτός σημείωνε: «Ο Χίτλερ θα ιδρύσει το νέο Ισλάμ. Ήδη το ξεκίνησε. Είναι ο νέος  Μωάμεθ. Το γενικό αίσθημα στη Γερμανία είναι ισλαμικό, πολεμοχαρές όπως το Ισλάμ… η θρησκεία του χιτλερισμού προσομοιάζει στον μωαμεθανισμό».

Λίγο πριν την έναρξη του Β`Π.Π. οι ναζί εξέδωσαν ένα βιβλίο με τίτλο: Το παντοδύναμο Ισλάμ. Η παγκόσμια δύναμη του αύριο.

Όλοι όσοι μισούν τον Θεό του Χριστιανισμού και των Εβραίων, καταλήγουν να δημιουργήσουν συμμορίες. Μπορεί να φοράνε διαφορετικές ταμπέλες για κάποιο διάστημα, αλλά όλες είναι το ίδιο. Έχουν τα ίδια σχέδια. Αρπαγή της εξουσίας, ανεξέλεγκτη διακυβέρνηση, και δημιουργία καθεστώτων τραμπούκων. Για αυτό και η Κούβα μοιάζει με τη Λιβύη, η οποία μοιάζει με τη Συρία.

Η μόνη θεραπεία είναι να υπάρχει ένας λαός που σέβεται τους άλλους, και σέβεται την ειρήνη, κάτι που υπάρχει μόνο μέσα από την αγάπη προς τον Θεό.

Θα δούμε ένα ναζιστικό κόμμα να αναλαμβάνει την εξουσία στην Αίγυπτο; Ίσως μια καλύτερη ερώτηση θα ήταν: Αν αναλάβει την Αίγυπτο ένα ναζιστικό κόμμα, θα το πρόσεχε κανείς;

S.A.-The New American

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 07/06/2011 10:03:44

  Χαχαχαχάαα... χρησιμοποίηση των Μουσουλμάνων -- αρχικά μέσω του Χαλιφάτου των Οθωμανών στο Μεγάλο Παιχνίδι των Γερμανών από λίγο πριν το 1900 είναι ιστορικά τεκμηριωμένη. Η τζιχάντ στην νέα της εκδοχή είναι γερμανική εφεύρεση. Αρχικά κατά της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (που δεν ήταν άγιοι και αυτοί, αυτοί χρησιμοποίησαν τον Αραβικό εθνικισμό βλ. Λώρενς της Αραβίας)

  Για το εάν οι Γερμανοί ή οι Αγγλοι ή οι Ρώσοι είχαν (ή έχουν) τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες στην περιοχή, παίζεται. Οι Αμερικανοί το έπαιξαν (και τους έπαιξαν) αλλιώς. Οι Αμερικανοί, αν θυμάστε μπλόκαραν τους Αγγλογάλλους στου Σουέζ, αλλά πως έφτυσαν τον Νάσερ και τον έστειλαν στην Σοβιετία, δεν το κάτάλαβα ποτέ. Οι Γερμανοί Ναζί και οι μηχανισμοί τους επέζησαν και μεγαλούργησαν χάρη στον φόβο των Αμερικάνων για τους Σοβιετικούς.

  Ο κόσμος δεν είναι διπολικός, ούτε καν τριπολικός, και έαν έχω μάθει κάτι για την "Γενιά του Πολυτεχνείου" είναι ότι πρόκειται για κλασσικό παράδειγμα του τριπολικού. Ποιούς δεν είδαμε ΠΟΤΕ, μέχρι που τους εμπεδώσαμε με την Ζήμενς και τα Επιμελητήρια και τις ΜΚΟ; Ποιούς;

 2. Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
  Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ 07/06/2011 11:13:06

  "Πως όμως ένας σύμμαχος της ΕΣΣΔ, θανάσιμης εχθρού των ναζί, διαφήμιζε το έργο του Χίτλερ; Ίσως η απάντηση να βρίσκεται στην άποψη ότι ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι σαν σιαμαία δίδυμα: τα περίφημα Communazi."

  "Η μόνη θεραπεία είναι να υπάρχει ένας λαός που σέβεται τους άλλους, και σέβεται την ειρήνη, κάτι που υπάρχει μόνο μέσα από την αγάπη προς τον Θεό."

  "Όλοι όσοι μισούν τον Θεό του Χριστιανισμού και των Εβραίων, καταλήγουν να δημιουργήσουν συμμορίες. Μπορεί να φοράνε διαφορετικές ταμπέλες για κάποιο διάστημα, αλλά όλες είναι το ίδιο. Έχουν τα ίδια σχέδια."

  ΕΜΕΤΟΣ

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ 07/06/2011 12:15:38

   Μήπως θα μπορούσες να τα αντικρούσεις, εφ' όσον θίγεσαι τόσο; Κατά βάση, η επιχειρηματολογία του άρθρου βασίζεται σε ορθή εκτίμηση των πραγμάτων.

   • Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
    Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ @ ΒΙΣ 07/06/2011 15:02:36

    Δεν μπορούμε εδώ να ανοίξουμε κουβέντα περί κομμουνισμού, εγκλημάτων, επιτευγματων κλπ.. Εχει γίνει πολλές φορές και έχουμε συμμετάσχει και οι δύο και το ξέρουμε ότι δεν ωφελεί.

    Το εμετός πάει στα ευφυολογήματα περί συγκρότησης συμμοριών όσων λαών δεν...αγαπούν τον Θεό και μισούν τον Θεό των εβραίων... Αυτά έλεγε ακριβώς και ο Μπους για να επιβάλλει και στρατιωτικά τα συμφέροντα της παγκόσμιας συμμορίας τραπεζών και υπερεθνικών οργανισμών.

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 07/06/2011 12:13:01

  Η αλήθεια - που δεν αρέσει στους (ακρο)αριστερούς - είναι ότι η ολοκληρωτική φύση του κομμουνισμού και του ναζισμού ταιριάζει με την ολοκληρωτική φύση του ισλάμ. Το ισλάμ είναι ένα ολοκληρωτικό πολιτικο-κοινωνικό ιδεολόγημα με μεταφυσικό χαρακτήρα, ο οποίος λειτουργεί μάλλον ως επικάλυψη παρά ως ουσία. Το ίδιο μπορούμε να πούμε για τον κομμουνισμό (προσδοκία έλευσης αταξικής κοινωνίας, δογματική υλιστική-ντετερμινιστική ερμηνεία του κόσμου και της ιστορίας), αλλά και για τον ναζισμό (θεοποίηση της φυλής, πρόσδωση στη φυλή μεταφυσικών χαρακτηριστικών). Και τα δύο συστήματα είναι ψευδο-μεσσιανικά, και τα δύο βασίζονται σε λατρεία προσωπικότητας, ακόμα και μετά θάνατον (βλέπε μούμια Λένιν, κακέκτυπο της αφθαρσίας των αγίων λειψάνων στην Ορθόδοξη Εκκλησία).
  Ο μεσσιανισμός, η απουσία ελευθερίας και η υποχρέωση του ανθρώπου να υποτάσσει το όλον της ζωής του, επί ποινή θανάτου, σε ένα πλέγμα δογμάτων είναι κοινά χαρακτηριστικά του ισλάμ, του κομμουνισμού και του ναζισμού.
  Πίσω από την υποστήριξη που παρέχουν στο ισλάμ σήμερα οι ποικιλώνυμες ακροαριστερές και κομμουνιστικές παραφυάδες, βρίσκεται αυτή η κοινή ιδεολογική τους βάση, η έχθρα προς την ελευθερία του ανθρώπου και η θανατολατρεία.
  Απο την άποψη αυτή

  • Dora avatar
   Dora @ ΒΙΣ 07/06/2011 13:38:24

   Συνφωνω απολυτα με το αρθρο και θα ελεγα οτι αργησε να δημοσιευτει.
   Μονο που λυπαμαι γιατι δεν αναφερεται οτι ο ιμαμης της φωτογραφιας ηταν παλαιστινιος.Ισως για να μην σκισουν τα ιματια τους οι παλαιστινιολαγνοι συμπατριωτες μας.Μετα απ' αυτην την συναντηση αρχισε σκληροτερος διωγμος των εβραιων στην Γερμανια.

   Δεν ειναι να παθαινεις πλακα επισης γιατι σε ολη την ευρωπη οι αριστεροι ειναι εκεινοι που γλειφουν τα ποδια των μωαμεθανων και στρουθοκαμηλιζουν στον τεραστιο κινδυνο του ισλαμ.

 4. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 07/06/2011 12:14:28

  Συνέχεια στο προηγούμενο:
  Απο την άποψη αυτή, ο σημερινός αριστερισμός χρησιμοποιεί το ισλάμ ως τον μακρύ του βραχίονα για την επιβολή των ολοκληρωτικών του οραμάτων στην κοινωνία.

  • Dora avatar
   Dora @ ΒΙΣ 07/06/2011 13:45:15

   Ακριβως ετσι ΒΙΣ.Μονο που αυτοι οι ανεγκεφαλοι αριστεροι δεν εχουν καταλαβει οτι τα πρωτα κεφαλια που θα πεσουν απ' το σπαθι του Μωαμεθ θα ειναι αυτοι οι ιδιοι ως απιστοι.Εκτος κι αν ασπασθουν την πιστη του αιωνιου πιλαφιου και του αιωνιου βιασμου παρθενων(ουρι) στον παραδεισο.
   Προς το παρον οι ισλαμιστες τους υποστηριζουν σαν τους χρησιμους ηλιθιους.

   Τα κομμουνια ταιζουν τον κροκοδειλο με την ελπιδα οτι θα τους φαει τελευταιους!
   Περασα την νιοτη μου στους κυκλους τους.ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.Το βαζουν στο ιδιο τσουβαλι με ολες τις θρησκειες,χωρις να εχουν ιδεα επισης απο καμμια απ' αυτες.

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 07/06/2011 12:36:39

  Το ισλαμ είναι σαν τους συνδικαλιστές μας. Το χρησιμοποιούν οι πάντες, κατά καιρούς, και οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι και οι Αγγλοι και οι Γερμανοί. Πιο πολύ οι Γερμανοί γιατι αυτοί είναι οι μόνιμα παραπονούμενοι για τον ζωτικό τους χώρο. Ο Κάϊζερ και οι Γερμανικές υπηρεσίες μεγαλούργησαν από το 1890 περίπου και δεν έχουν σταματήσει έκτοτε.

  ΟΛΟ το Desertec είναι η νέα σύγχρονη πράσινη και φιλοισλαμική εκδοχή της επιχείρησης Ηλιοτρόπιο του Ρόμμελ.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ archaeopteryx 07/06/2011 12:58:12

   Θυμάσαι μήπως ποιος είχε εισηγηθεί στους Τούρκους τον εκτοπισμό των ελληνικών πληθυσμών της περιοχής Αιολίδας-Προποντίδας (Βιθυνία) στην αρχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στα 1914; Τότε ήταν το πρώτο προσφυγικό κύμα στην Ελλάδα.
   Ο γερμανός στρατηγός Otto Liman von Sanders, στρατιωτικός σύμβουλος των Οθωμανών. Πρώσσος φυσικά...
   Σε τελική ανάλυση, πολύ καλά πάθανε οι Γερμανοί και χάσανε όλα τους τα ανατολικά εδάφη, που τα πήρε η Πολωνία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σκέψου αν θα ήταν η Γερμανία στο μέγεθος του Μεσοπολέμου, ή, ακόμα χειρότερα, στο μέγεθος της συμφωνίας του Μονάχου, τι κίνδυνος για την Ευρώπη θα ήταν.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ ΒΙΣ 07/06/2011 14:12:19

    Να διαβάσεις το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Hopkirk για το Μεγάλο Παιχνίδι.The Fire Within. Σαφώς με αγγλική προακατάλειψη, αλλά και σαφές στις λεπτομέρειες.

    Από το 1890 προσπαθούνε... Χαίρονται που φθείρονται οι Αμερικάνοι στην Μ. Ανατολή. Και η συμμετοχή τους στο Αφγανιστάν προπέτασμα καπνού είναι.

    • Dora avatar
     Dora @ archaeopteryx 07/06/2011 14:22:47

     Αρχαιε,ευχαριστω.Θα αγορασω αυτο το βιβλιο.

 6. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ avatar
  ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ 07/06/2011 12:57:15

  "Όλοι όσοι μισούν τον Θεό του Χριστιανισμού και των Εβραίων, καταλήγουν να δημιουργήσουν συμμορίες. Μπορεί να φοράνε διαφορετικές ταμπέλες για κάποιο διάστημα, αλλά όλες είναι το ίδιο. Έχουν τα ίδια σχέδια. Αρπαγή της εξουσίας, ανεξέλεγκτη διακυβέρνηση, και δημιουργία καθεστώτων τραμπούκων."

  Χμμμ, για να δούμε, ποιά είναι σήμερα η πιο επικίνδυνη συμμορία; Που ελέγχει το χρηματοπιστωτικό σύστημα διεθνώς και προωθεί την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση, που διαλύει κράτη και κοινωνίες και ισοπεδώνει πληθυσμούς; Ποιό θεό αγαπάνε άραγε αυτοί;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ 07/06/2011 13:47:36

   Μαμμωνά;

  • Dora avatar
   Dora @ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ 07/06/2011 13:54:33

   Πιγκουινε,αλλο οι εβραιοι ως ομαδα πιστων,αλλο οι σιωνιστες που ελεγχουν το χρημα.Οι δευτεροι θεο εχουν μονο το χρημα.Το οτι βγηκαν απ' τους κολπους τους δεν σημαινει τιποτα.Ο Ωνασης ηταν ελληνας.Ειναι γι'αυτο ολοι οι ελληνες πλουσιοι η τοσο δυνατοι στις μπιζνες? Ο Κισσιγκερ ειπε καποτε ν'αφησουν το ισραηλ να βουλιαξει,πενταρα δεν εδινε κι ουτε δινει.
   Αν ολοι αυτοι οι σιωνιστες που ελεγχουν τον κοσμο, πραγματι εχουν σχεση με τον λαο του ισραηλ γιατι δεν ειναι σε θεση να εξαφανισουν τοσα χρονια τους παλαιστινιους? Πολυ απλο,το χρημα δεν εχει πατριδα.Για δες τα λαμογια τα δικα μας,ενδιαφερονται για την Ελλαδα? Ε, κατι αναλογο συμβαινει και με τους σιωνιστες.

   • ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ avatar
    ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ @ Dora 07/06/2011 16:37:55

    Dora, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές. Άλλωστε το σχόλιό μου δεν αναφέρεται ειδικά στους Εβραίους, αφού έτσι κι αλλοιώς σε όλη αυτή τη μπίζνα μετέχουν και μπόλικοι Χριστιανοί. Ήθελα όμως να δείξω πόσο γελοίο (και ισοπεδωτικό - φασιστικό στο βάθος του) είναι το ιδεολόγημα τού "Νεοαμερικάνου": "Όλοι όσοι μισούν τον Θεό του Χριστιανισμού και των Εβραίων, καταλήγουν να δημιουργήσουν συμμορίες", αντιπαραθέτοντας τα έργα και τις πράξεις αρκετών συμμοριών που αγαπούν τον Θεό του Χριστιανισμού και των Εβραίων...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.