#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/07/2011 08:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα στοιχεία δείχνουν σκευωρία εναντίον του Strauss Kahn
Αν και τα ΜΜΕ κάνουν τα πάντα για να αποσιωπήσουν το ζήτημα, υπάρχουν πλέον πάρα πολλά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Dominique Strauss Kahn έπεσε θύμα σκευωρίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 32χρονη καμαριέρα εισέπραξε το ποσό των $100.000 μέσω του τραπεζικού της λογαριασμού. Η εφημερίδα New York Times αναφέρει το ποσό, αλλά δεν μας λέει από πού προήλθε. Μάλιστα σε μια μπερδεμένη αναφορά της, η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι τα χρήματα κατατέθηκαν από τον φίλο της κοπέλας, ο οποίος  όμως βρίσκεται «κλειδωμένος» σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, η γυναίκα είχε μια (μαγνητοφωνημένη) τηλεφωνική συνομιλία με τον φυλακισμένο, μια μέρα μετά την επαφή της με τον Γάλλο πολιτικό, συζητώντας τα πιθανά οφέλη που θα αποκόμιζε αν προχωρούσε σε μήνυση.

Ο τραπεζικός λογαριασμός της γυναίκας, όπως και τα τηλεφωνικά της αρχεία, είναι  γνωστά στις αρχές, όμως τόσο αυτές, όσο και τα ΜΜΕ, δεν δημοσιοποιούν την ταυτότητα αυτού ή αυτών που κατέθεσαν τα χρήματα. Αφήνεται μάλιστα να εννοηθεί, ότι πρόκειται για  χρήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά, απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο να αποτελούν κάποια αμοιβή σε σχέση με μια σκευωρία κατά του Strauss Kahn. Παράλληλα, αναφέρεται ότι τα ποσά αυτά κατατίθεντο εδώ και δυο χρόνια, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι και πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση με την υπόθεση Strauss Kahn. Οι ακριβείς ημερομηνίες των καταθέσεων είναι γνωστές στις αρχές, όμως αυτές δεν τις γνωστοποιούν. Γιατί άραγε;

Και εν πάση περιπτώσει, αν διέθετε $100.000 στον λογαριασμό της εδώ και δυο χρόνια, γιατί να συνεχίσει να εργάζεται ως καμαριέρα ξενοδοχείου;

Επίσης, γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν οι ανακρίβειες της ένορκης κατάθεσής της πολύ νωρίτερα; Ποιος την προστάτευε;

Γιατί τα ΜΜΕ καθυστέρησαν στη δημοσίευση των στοιχείων που επιβεβαιώνουν την αθωότητα του Strauss Kahn;

Όλες οι πληροφορίες ήταν γνωστές στις εισαγγελικές αρχές από πολύ νωρίς, παρόλα αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την επιλογή της Christine Lagarde ως διευθύντριας του ΔΝΤ!

Η υποψηφιότητα της επιβεβαιώθηκε και έγινε αποδεκτή στις 26 Ιουνίου. Η θέση της απονεμήθηκε στις 28 Ιουνίου, με απόφαση του 24μελούς διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ.

Η Christine Lagarde είναι διορισμένη από την Wall Street και τα αμερικανικά τραπεζικά συμφέροντα. Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Timothy Geithner δήλωσε μερικές ώρες πριν αποφασιστεί επίσημα η επιλογή της: «Στηρίζουμε με ευχαρίστηση τον ορισμό της Christine Lagarde στη κεφαλή του ΔΝΤ».

Πολύ προσεκτικό τάιμινγκ. Και μια μέρα μετά τον ορισμό της, η εισαγγελία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα τα απαλλακτικά για τον Strauss Kahn στοιχεία.

Μια πραγματικά πετυχημένη σκευωρία. Ποιος όμως δασκάλεψε την εισαγγελία να δώσει τις πληροφορίες αμέσως μετά τον επίσημο διορισμό της Lagarde; Αν αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτονταν μερικές ημέρες νωρίτερα, η επιλογή της Lagarde ως επικεφαλής του ΔΝΤ δεν θα ήταν καθόλου σίγουρη.

Η αλλαγή καθεστώτος στο ΔΝΤ διεκπεραιώθηκε με ιδιαίτερη ταχύτητα. Παράλληλα, η υπόθεση Strauss Kahn έχει να κάνει και με τις εκλογές για τη γαλλική προεδρία.

Η Lagarde ξεκίνησε τη θητεία της στο ΔΝΤ στις 5 Ιουλίου, και  στη κορύφωση της ελληνικής κρίσης χρέους.

Και παρόλα αυτά τα στοιχεία, τα συμβατικά ΜΜΕ δεν αγγίζουν καν το ζήτημα της σκευωρίας εναντίον του Strauss Kahn.

 

S.A.-Global Research

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25533

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. STATHIS avatar
  STATHIS 08/07/2011 09:24:48

  Αντίθετα με τα αναφερώμενα στο άρθρο σας , όποια πιθανή "ανατροπή" στο κατηγορητήριο εμφανίστηκε ,ήταν προϊόν των συμβούλων υπεράσπισης του Strauss Khan σε αγαστή συνεργασία με τα media !!
  Η (ατιμοτική) πράξη του αποδεικνύεται με βάση "Φυσικά" & βιολογικά ευρύματα , και η περιγραφή της ενάγοντως ΤΑΙΡΙΑΖΕ μάυτά και υποστηριζόνταν (& υποστηρίζεται) απ'αυτά . Τα λοιπά (που παρουσιάζονται ως "στοιχεία") είναι "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και μάλιστα μεθοδευμένη για να καλύψει ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΘΟΥΣ στην ΕΞΟΥΣΙΑ κάθε μορφής !!
  Καλές οι συνομοσιολογίες αλλά για να γίνονται fiction "best sellers" να διαβάζει ο κόσμος στη παραλία κάτι "ελαφρύ" .

  *ex mea sententia .(always)

 2. Σταύρος avatar
  Σταύρος 08/07/2011 10:12:19

  Όλοι ξέρουμε από "κρατά η σκούφια" του Στρως-το-Καν!
  Υποψιαζόμαστε δε ότι πολλές και "σημαντικές σκούφιες" του Πλανήτη κρατούν από εκεί!
  Αναρωτηθήκαμε λοιπόν από την αρχή, γιατί ενώ είναι πασίγνωστοι για την αλληλεγγύη μεταξύ τους (από αυτούς έμαθαν τα κοράκια να μην βγάζουν τα μάτια τους), αποκάλυψαν την "πομπή" του και τον έδωσαν βορά στα ΜΜΕ και τον κόσμο.
  Διαβάσαμε εδώ ό,τι η καθαρίστρια έκανε τους σκληρούς αστυνομικούς να κλάψουν με την ιστορία της.
  Τόσο αληθινή ακουγόταν!
  Έμπειροι αστυνομικοί που ακούνε "δέκα στον παρά" τέτοιες ιστορίες κάθε μέρα, εδώ, έκλαψαν!
  Σπέρμα του, βρέθηκε επάνω της και στα ρούχα της και τώρα αντί για "βιασμό, το γυρίζουν σε "συναινετικό σεξ"!
  Αλήθεια ο Στρωσκάνης τι λέει επ' αυτού;
  Ή δεν λέει τίποτα "τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενος";
  Δεν θα έπρεπε από την αρχή να δηλώνει είτε αυτός είτε οι δικηγόροι του, ότι πρόκειται για συναινετικό σεξ και όλα τα άλλα είναι απόπειρα εκβιασμού του;
  Γιατί καθόταν και άκουγε τις κατηγορίες με ύφος ενόχου;
  Μήπως γιατί ήταν μια φτιαγμένη σκευωρία έτσι ώστε να ανεβάσει την συμπάθειά του στους Γάλλους και να εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας με πολύ μεγάλο ποσοστό;
  Και ο "κοντός"; Ο οποίος είναι της ιδίας σκούφιας του Στρωσκάνη; Γιατί τέτοιο ρίξιμο; Μήπως και αυτός με την σειρά του θα περάσει την "διαβολοβδομάδα" για να τον δούμε εν χορδοίς και οργάνοις και μετά Βαΐων και κλάδων κάπου "αλλού";!
  Υπομονή! Αυτού του είδους οι σχεδιασμοί έχουν κοντά ποδάρια και πολύ σύντομα θα μάθουμε!

  υ.γ. συντομότερα δε, αποδεσμεύεται ο Σταύρος!

 3. Μάϊκ Λαμάρ avatar
  Μάϊκ Λαμάρ 08/07/2011 10:38:47

  Η ελλείψη ήθους της εξουσίας δεν αποκλείει την συνωμοσία αντίθετα την ενισχύει. Ανεξάρτητα από το ποιά πλευρά έχει δίκιο ή άδικο και αν η πράξη του ΔΣΚ είναι ατιμωτική, (κατά την γνώμη μου δεν είναι αφού έγινε με την συναίνεση ή την προβοκάτσια της μηνύτριας), γεγονός είναι ότι μεθοδεύονται από κέντρα και παράκεντρα σενάρια τρόμου και φαντασίας.
  Στα καθ' ημάς: οι μεθοδεύσεις που έσπρωξαν την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ όσο και αν έγινε προσπάθεια να αποκρυβούν, τώρα πλέον είναι γνωστές και δεν απομένει παρά να μαθευτούν μικρολεπτομέρειες. Είναι γνωστός ο ρόλος που ο κάθε θεατρίνος και καραγκιοζοπαίκτης ντόπιος και διεθνής έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει.
  Μιά λεπτομέρεια που ίσως θα έπρεπε να την βασανίσουμε περισσότερο.
  Ο ΔΣΚ ξεμπρόστιασε τον ΓΑΠ για τις μυστικές συζητήσεις που έκανε για την είσοδο μας στο ΔΝΤ από τον Νοέμβριο δηλ. λίγο μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.
  Επίσης ο ΔΣΚ στην συνέντευξή που είπε ότι "εσείς οι Έλληνες ζείτε μεσ' στα σκατά" ίσως και να υποννοούσε κάτι το διαφορετικό από αυτό που ακούγεται ίσως να ήθελε να μας περάσει κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα.

  • Eπισκέπτης avatar
   Eπισκέπτης @ Μάϊκ Λαμάρ 08/07/2011 11:57:31

   >Επίσης ο ΔΣΚ στην συνέντευξή που είπε ότι “εσείς οι Έλληνες ζείτε μεσ’ στα σκατά”<

   H ακριβής φράση του Staruss-Kahn ήταν “Greeks are steeped in shit”, μία συνηθέστατη αμερικανική έκφραση, την οποία ελληνικά θα μετέφραζα "oι Έλλνες είναι βουτηγμένοι στην αθλιότητα". Βεβαίως, κατά λέξη, shit = σκατό.

 4. Δήμος avatar
  Δήμος 08/07/2011 14:07:10

  H Γαλλίδα που κινήθηκε εναντίον του αυτές τις ημέρες, μιλάει για υπόθεση του 2003.

  Καταλάβατε;

  Έγινε απόπειρα βιασμού το 2003, λέει πως έχει απτά στοιχεία και περίμενε 8 ΧΡΟΝΙΑ να κινηθεί νομικά. Και μάλιστα, αμέσως μόλις φαίνεται να ξεσκαρτάρει με τους Αμερικάνους.

  Μεγάλη βρώμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.