03/10/2009 04:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έξω φρενών οι «εργατικοί» με τον Rupert Murdoch.Ο Gordon Brown είναι έξω φρενών, ενώ  οι υπόλοιποι «εργατικοί» άρχισαν ήδη να σχίζουν δημοσίως τα φύλλα της εφημερίδας Sun. Ο λόγος είναι η διακοπή της  12χρονης στήριξης προς το κόμμα τους, εκ μέρους του μεγιστάνα του τύπου Rupert Murdoch, ο οποίος αποφάσισε να στηρίζει στο εξής, τους συντηρητικούς του David Cameron. «Δεν χρειαζόμαστε κάποιον Αυστραλοαμερικάνο που ήρθε στη χώρα μας με μια εφημερίδα που ποτέ δεν ήταν προοδευτική… να μας λέει πως θα πρέπει να ασκείται η πολιτική μας…» λέει ένας συνδικαλιστής που πρόσκειται στο κόμμα των εργατικών.

Ο Brown, παραλίγο να διακόψει μια συνέντευξή του στο Sky News  του Murdoch, κατηγορώντας το δημοσιογράφο ότι ασκεί «πολιτική προπαγάνδα». Οι πιθανότητες του να επανεκλεγεί, μειώνονται πλέον αισθητά μετά την απόφαση αλλαγής πλεύσης του ομίλου του Murdoch.  Η κίνηση του μεγιστάνα να υποστηρίξει τον Cameron, τον οποίο είχε κάποτε χαρακτηρίσει ως «κατηγορίας φτερού», ξεκίνησε με ένα δείπνο τετ α τετ πέρσι, και εξελίχθηκε με μια πρόσφατη επίσκεψη του πολιτικού, στη θαλαμηγό του δισεκατομμυριούχου. Οι εργατικοί πάντως άρχισαν να περνούν στην αντεπίθεση. Όπως δήλωσε ένας από τους πολιτικούς σχεδιαστές τους, «το 40% των Βρετανών δεν διαβάζει πλέον εφημερίδες, ειδικά μετά την ανάπτυξη του διαδικτύου και των  24ωρων ειδησεογραφικών τηλεοπτικών σταθμών». Άρα, κατ `αυτούς, μικρό το κακό…

 Independent, Guardian UK

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.