Bild: «Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά»
28/03/2014 20:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Bild: «Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά»

Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά».

«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Bild, η οποία επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες. «Η οικονομική επίδοση στο σύνολο της ΕΕ αυξάνεται μονομιάς κατά 2,4%, αλλά μόνο στα χαρτιά» παρατηρεί η Bild, εξηγώντας ότι «στο μέλλον… θα υπολογίζονται στην οικονομική στατιστική της ΕΕ και τα έσοδα από εγκλήματα και πορνεία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «το οικονομικό θαύμα των Βρυξελλών» αποδίδεται σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση που χρονολογείται από τον περασμένο Ιούνιο και η οποία θέλει την πορνεία να συνυπολογίζεται στις παροχές υπηρεσιών που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο ΑΕΠ. «Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες», επισημαίνει το γερμανικό ταμπλόιντ και συμπεραίνει: «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά».

«Μια μείωση αισθητικού χαρακτήρα»

Στη συνέχεια η γερμανική εφημερίδα εξηγεί τι σημαίνουν αυτές οι εξελίξεις για τις υπερχρεωμένες χώρες: «Στις χώρες της κρίσης, όπως είναι η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία, η νέα οδηγία επιφέρει πλεονεκτήματα, καθώς μειώνεται το ποσοστό του χρέους, το οποίο μετριέται σε ποσοστό επί του ΑΕΠ. Συνέπεια: Όταν αυξάνεται το ΑΕΠ με τον νέο τρόπο μέτρησης, αυτόματα μειώνεται το ποσοστό του χρέους.

Για το θέμα αυτό η εφημερίδα φιλοξενεί και την άποψη του χριστιανοδημοκράτη ευρωβουλευτή Χέρμπερτ Ρόιλ, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η νέα εκδοχή των στατιστικών κανόνων συνιστά μια άπαξ τεχνική ρύθμιση. Με αυτήν δεν πρόκειται να αντιμετωπισθεί το τεράστιο δημόσιο χρέος της Ιταλίας και της Ελλάδας, αλλά στην καλύτερη περίπτωση θα προκύψει μια αισθητικού χαρακτήρα μείωσή του».

Deutsche Welle

Αυτά από μια χώρα που έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο «μπορντέλο» στην Ευρώπη και έχει αναπτύξει την βιομηχανία του σεξ σε τέτοιο βαθμό που κοντεύει να ξεπεράσει και την αυτοκινητοβιομηχανία

ΣΧΟΛΙΑ

 1. πΔπ avatar
  πΔπ 28/03/2014 21:00:55

  Φυσικά και μπορούμε, τουλάχιστον με το sex! Αν κόψουμε τα τσάμπα "ψυχικά" στις Γερμανίδες και ζητήσουμε αμοιβή (συμπεριλαμβάνοντας τα απολεσθέντα κέρδη περασμένων δεκαετιών!)!

 2. μελιτίνη avatar
  μελιτίνη 28/03/2014 22:53:51

  Κάτι ήξερε ο gap κι έλεγε να αποποινηκοποιηθούν τα χόρτα....! Τώρα βάλε κι εσύ μια γλάστρα με μπάφους στο μπαλκόνι σου... μπορείς! Για το χρέος της χώρας σου ρε γ..μ..το!

 3. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 29/03/2014 02:54:03

  Τι σχέση έχει με την ελλάδα αυτή η ρύθμιση αφού πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλη την ΕΕ; Και το γερμανικό χρέος θα εμφανιοστεί μικρότερο βάσει αυτής της ρύθμισης.

  • ελλην π. avatar
   ελλην π. @ Άπαντα Επιστάμενος 31/03/2014 11:37:58

   Εχει πολύ μεγάλη σχέση αν βάλουμε ταρίφα στις Γερμανίδες που έχονται χιλιάδες στην Ελλάδα για σέξ, όπως πολύ σωστά προτείνει ο φίλος πΔπ. Είναι βέβαιο οτι εμείς θα κερδίζουμε πολύ περισσότερα απο ότι οι Γερμανοί απο Ελληνίδες που θα πάνε στη Γερμανία για σέξ (λέμε τώρα)...

 4. EVA avatar
  EVA 29/03/2014 08:43:03

  «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά». Ας κρατήσουν τις υποδείξεις τους για τον εαυτό τους οι βάρβαροι. Δεν ενδιαφερόμαστε ούτε για επικράτηση μαφίας, ούτε και για πλούτη στα ...χαρτιά. Αυτούς που ανέχονται την ανομία ή μας παρουσιάζουν καλοχτενισμένα νουμεράκια ενώ τριγύρω σέρνεται απελπισία, εμείς εδώ, τούς περιφρονούμε και αργά ή γρήγορα τους εξαφανίζουμε.

 5. EVA avatar
  EVA 29/03/2014 08:44:36

  «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά». Ας κρατήσουν τις υποδείξεις τους για τον εαυτό τους οι βάρβαροι. Δεν ενδιαφερόμαστε ούτε για επικράτηση μαφίας, ούτε και για πλούτη στα ...χαρτιά. Αυτούς που ανέχονται την ανομία ή μας παρουσιάζουν καλοχτενισμένα νουμεράκια ενώ τριγύρω σέρνεται απελπισία, εμείς εδώ, τούς περιφρονούμε και αργά ή γρήγορα τους εξαφανίζουμε.

 6. sender avatar
  sender 29/03/2014 19:56:57

  Πικραμένοι εκεί στην Bild,εκθέσατε(κουτούτσικοι) το σεξουαλικό σας κόμπλεξ σε κοινή θέα.

 7. ο τρίτος δρόμος avatar
  ο τρίτος δρόμος 30/03/2014 16:25:58

  Ρηξικέλευθη πρόταση προτείνω να περιληφθεί στις μελλοντικές εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ. Αυτά από μια εφημερίδα με κυκλοφορία από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία, (όπερ σημαίνει ότι πολλοί Γερμανοί τις ενστερνίζονται αφού τη διαβάζουν), δείγμα του πως αντιλαμβάνονται την πραγματική οικονομία. Εν Αμβούργω βέβαια βρίσκεται και το Σαν Παουλι (τρούμπα εις τη νιοστή), στη Γερμανία επίσης λειτουργεί και ο πρώτος οίκος ανοχής με ζώα( μπουρδελο κτηνοβασίας). Τέτοιες ιδέες εν Εσπερία.Οι εδώ οσφυοκάμπτες θα το κάνουν κι αυτό μνημονιακή υποχρέωση ή θα αφήσουν να εξελιχθεί μόνο του το φαινόμενο?? Πριν λίγα χρόνια, τέτοια έσοδα προτίθετο να περιλάβει στο ΑΕΠ της χώρας και ο Αλογοσκούφης.

 8. δημης avatar
  δημης 30/03/2014 18:03:52

  " Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά»." Έχετε ΔΙΚΙΟ..... Πχ .. -Αδήλωτη εργασία είναι τα λαδώματα των υπουργείων άλλων χωρών από εταιρείες πχ ζημενς... -Ναρκωτικά ,υπό μορφήν ειδήσεων, δεν ταϊζετε τους αναγνώστες σας ;;;; -Πορνεία δεν κάνουν και αυτοί που, εξυπηρετώντας συμφέροντα ,προβάλουν φιλτραρισμένες ειδήσεις(χωρίς να δηλώνετε τις υπηρεσίες σας αυτές);;;;

  • ελλην π. avatar
   ελλην π. @ δημης 31/03/2014 11:46:12

   . Πέρα απο τη συστηματική διαφθορά των φτωχών χωρών και την Γερμανική βιομηχανία του σέξ, η συμμετοχή των Γερμανών ιδίως των, υψηλά ιστάμενων, στη βιομηχανία και το έμπόριο όπλων και ναρκωτικών είναι οι βασικές πηγές πλούτου της χώρας, δεδομένου οτι οι Γερμανοί εργαζόμενοι δουλεύουν λιγώτερο απο το μέσο όρο της ΕΕ. Ειναι αντικειμενικά λοιπόν οι Γερμανοί οι πλέον διεφθαρμένοι (διαφθορείς) και τεμπέληδες στην Ευρώπη όχι μόνο βάσει ερευνών τρίτων, αλλά και βάσει της δικής τους ομολογίας μέσω της Bild...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.