#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/05/2013 10:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Η Χρυσή Αυγή δεν θα πατήσει πόδι στην Αυστραλία"«Η Χρυσή Αυγή δεν θα πατήσει πόδι στην Αυστραλία. Θα παλέψω με νύχια και με δόντια, είτε είμαστε στην εξουσία, είτε στην αντιπολίτευση, να φράξω το δρόμο αυτών των ρατσιστών προς την Αυστραλία».

Την δήλωση αυτή έκανε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» η ομογενής βουλευτής του Εργατικού κόμματος Αυστραλίας Μαρία Βαμβακινού.

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία από τη Σπάρτη με τον δημοσιογράφο Κώστα Νικολόπουλο, η κα Μαρία Βαμβακινού, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο υπηρεσιακού ταξιδιού, καθώς και την Κύπρο και την Τουρκία, σε έξαλλη κατάσταση είπε: «Βιώνω μία πρωτόγνωρη, εξωφρενική κατάσταση εδώ στη Σπάρτη, που βρίσκομαι. Η αδελφή μου, η Ελένη, βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης για μία εξέταση αίματος και δεν μπορεί να την κάνει εξ αιτίας μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που εμποδίζουν τη λειτουργία του αιματολογικού τμήματος του νοσοκομείου μέχρι να πάρουν διαβεβαίωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι το αίμα που δωρίζουν εθελοντές αιμοδότες θα διατίθεται σε Έλληνες πολίτες, μόνο.

Και να φανταστείς ότι σήμερα, που στελέχη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τη ζωοδότρια αιμοδοσία για να προβάλλουν την ξενοφοβική πολιτική τους, είναι η Ημέρα Αιμοδοσίας. Είμαι έξω φρενών με τη συμπεριφορά τους, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να πατήσουν πόδι στην Αυστραλία, διότι θα μολύνουν με την παρουσία τους και τις ιδέες τους τη δημοκρατία μας. Πρόκειται για αδίστακτους ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Οι άνθρωποι, που διακηρύττουν, ότι πιστεύουν σε πατρίδα θρησκεία και οικογένεια επέλεξαν τις ημέρες του Πάσχα για να καπηλευτούν την αιμοδοσία, αυτή την ύψιστη πράξη ανθρωπισμού. Επαναλαμβάνω, αν τολμήσουν να ζητήσουν άδεια εισόδου στην Αυστραλία θα παλέψω με νύχια και με δόντια για τον αποκλεισμό τους» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται, ότι σε συνέντευξή της στο «Νέο Κόσμο» (21/3/2013) η Αυστραλή πρωθυπουργός, Τζούλια Γκίλαρντ, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της κυβέρνησής της όσον αφορά το θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» που προτίθενται να επισκεφθούν την χώρα, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν γραφεία του κόμματός τους στα μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού της Αυστραλίας.

«Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία.

Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες» είχε δηλώσει η πρωθυπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/05/2013 10:54:12

  Απεχθάνομαι την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν δέχομαι μαθήματα δημοκρατικότητας και αντιρατσισμού από μια Αυστραλέζα.

  Η Αυστραλία μέχρι το 1992 αναγνώριζε επισήμως ότι μέχρι να πατήσει το πόδι του ο πρώτος Άγγλος στην ήπειρο, η Αυστραλία ήταν terra nullius, δηλαδή άδεια, κενή από ανθρώπους χώρα. Οι Αβορίγινες, προφανώς, μετρούσαν σαν ζώα για τους Αυστραλούς, που μας κουνάν το δάχτυλο.

  Για να μην πάω 21 χρόνια πίσω, η Αυστραλία το 2011 άφησε 353 παράνομους μετανάστες αβοήθητους πάνω στη βάρκα τους, γιατί προτίμησε να τους αφήσει να πνιγούν παρά να τους περιθάλψει στο έδαφός της. Κι αυτά από μια χώρα με κατά κεφαλήν ΑΕΠ 3,5 φορές το ελληνικό, πληθυσμό διπλάσιο από τον ελληνικό, και έκταση 60 φορές μεγαλύτερη, όπου οι παράνομοι μετανάστες είναι μόλις 58.000, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Βρετανοί που μένουν περισσότερο από όσο δικαιούνται στην χώρα.

  • maverick avatar
   maverick @ Στέργιος 07/05/2013 07:13:34

   Και χώρίς εξωτερικές επιβουλές, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Στέργιος 07/05/2013 07:25:00

   Ίσως ο λόγος που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο με την ΧΑ στην αυστραλία είναι ακριβώς αυτό: το ότι το κράτος κάνει όσον αφορά το μεταναστευτικό την δουλειά του, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να αναλάβει δράση η "ιδιωτική πρωτοβουλία" της κάθε ΧΑ.
   Και αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε απο την Αυστραλία.

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/05/2013 11:07:30

  Και φυσικά, ούτε ένας καλός λόγος από την καλή κυρία βουλευτίνα για τα δεινά που περνούν οι Έλληνες, λες και το καταστροφικό και παρακμιακό φαινόμενο τής Χρυσής Αυγής έπεσε από τον ουρανό. Δεν μου προξενεί εντύπωση. Οι περισσότεροι Ελληνοαυστραλοί επιχαίρουν για τα χάλια της Ελλάδας. Πόσες φορές δεν έχω ακούσει την Ελληνοαυστραλέζα θεία να μιλάει με τους δικούς της στην Αυστραλία και να θάβει με μίσος την Ελλάδα στα αγγλικά γιατί νομίζει ότι δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε. Οι Ελληνοκαναδοί και οι Ελληναμερικάνοι είναι πολύ χειρότεροι, βέβαια, αλλά και οι Ελληνοαυστραλέζοι δεν πάνε πίσω. Οι "πιο Έλληνες από τους Έλληνες"...

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ Στέργιος 06/05/2013 13:40:28

   "Οι περισσότεροι Ελληνοαυστραλοί επιχαίρουν για τα χάλια της Ελλάδας." .... "Οι Ελληνοκαναδοί και οι Ελληναμερικάνοι είναι πολύ χειρότεροι, βέβαια"

   Εντελώς αυθαίρετες απόψεις. Ένα απλό παράδειγμα: Ποιος δίνει τον αγώνα για να μην δοθεί στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας; Η Αθήνα, ή η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ; Ανήκες ποτέ, ή έστω είχες σχέση με κάποια ομογενειακή οργάνωση; Από πού βγάζεις τα συμπεράσματα αυτά; Από τη θεία σου;

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Επισκέπτης 06/05/2013 17:42:12

    Έχω ζήσει στην Αμερική και μεγάλωσα μαζί με πρώην Ελληνοαυστραλούς που γύρισαν στην Ελλάδα. Αυτοί μου έλεγαν πώς οι Ελληνοαυστραλοί κοροϊδεύουν την Ελλάδα για τους απλούστερους λόγους, όπως πχ επειδή δεν μπορείς να πετάξεις χαρτιά στην τουαλέτα.
    Άξια η Παμμακεδονική και αισχρός ο ρόλος τής Αθήνας, αλλά δεν νομίζω ότι ο Μελβουρνέζος Έλληνας νοιάζεται πιο πολύ για το όνομα τής Μακεδονίας από ό,τι ο Μακεδόνας.

    • Tonia G. avatar
     Tonia G. @ Στέργιος 07/05/2013 13:41:15

     Μην μπερδέυετε τον Ελλαδισμό με τον Ελληνισμό. Οι Ελληνοαυστραλοί, οι Ελληνοαμερικανοί, οι Κυπραίοι κοροϊδεύουν το Ελλαδικό Κράτος και ΌΧΙ το Ελληνικό Έθνος.
     Ποιος λογικός τους κατηγορεί γι' αυτό; Εδώ εμείς οι Ελλαδίτες βρίζουμε και μοχθούμε (κάποιοι) να το αλλάξουμε... Και μας φταίνε οι ομογενείς μας που το αδιάφορο Ελλαδικό κράτος (μέσω διαχρονικά συγκεκριμένων πολιτικών ηγεσιών και πολιτικών όλων των χρωμάτων) τους έκαψε τα χωριά τους, τους κατέστρεψε το μέλλον τους, τους ξεσπίτωσε και τους έδιωξε στα πέρατα της γης; Αμ στη Κύπρο τους έβαλε στη πρίζα το '50 και τ0 ΄60, το '70 τους ξέχασε και τους κατέστρεψε, ενώ πριν ένα μήνα εδόθη και η χαριστική. Ποιος νοήμων Έλληνας δε θα βριζε τη μήτρα όλων των πολιτικών λαμογιών εδώ και 100 χρόνια... το Ελλαδικό Κράτος; Ποιος πραγματικός πατριώτης δε θα βριζε το Κράτος (και όχι το Εθνος) που ξεκίνησε μια εκστρατεία που μετατράπηκε σε Κατασροφή και όταν οι όσοι κατεστραμμένοι γλίτωσαν ήρθαν κουρελήδες και τους στοίβαξαν επί χρόνια σε σκηνές και είχαν και γηγενείς τότε πολιτικούς να βάζουν όχλους να βρίζουν τις μάνες και τα ορφανά... ως τουρκόσπορους και "χανουμάκια";
     Καλά κάνουν και βρίζουν και κοροϊδεύουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί γιατί είναι οι μόνοι που γνωρίζουν πως υπάρχει και ένα άλλο μοντέλο κρατικής υπόστασης από αυτό που έχουμε εδώ. Υπάρχουν δηλαδή και κράτη που οι Πολίτες έχουν Δικαιώματα και Υποχρεώσεις. Η Δημοκρατία βασίζεται στους Πολίτες και Πολίτες είναι μόνο όσοι έχουν Πολιτικά Δικαιώματα. Οι νόμοι εφαρμόζονται για όλους, ενώ Δικαιοσύνη και Νομοθεσία είναι ξεχωριστές εξουσίες από την Εκτελεστική. Αυτά τα βασικά τα γνωρίζουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδος...

     • Γιώργος Αχαιός avatar
      Γιώργος Αχαιός @ Tonia G. 07/05/2013 20:36:09

      "Οι Ελληνοαυστραλοί, οι Ελληνοαμερικανοί, οι Κυπραίοι κοροϊδεύουν το Ελλαδικό Κράτος και ΌΧΙ το Ελληνικό Έθνος"


      Τα χάλια των κυπραίων είναι πολύ χειρότερα απο τα δικά μας τώρα.

      Και των ελληνοαμερικάνων είναι λίγο... Δεν είναι ωραίο να ζεις σε χώρα με βασικό μισθό τόσο χαμηλότερο απαυτόν την Ελλάδος....

      Για αυστραλούς δεν ξέρω. Αδιάφοροι. Πολύ υποτιμάς το ελληνικό κράτος κυρία μου και καλά δεν κάνεις. Κουτσά στραβά έχει καταφέρει 5 πράγματα.

     • Tonia G. avatar
      Tonia G. @ Γιώργος Αχαιός 08/05/2013 07:43:42

      Εσύ που είσαι ευχαριστημένος στο χαρίζω και να το χαίρεσαι...
      Τη Κύπρο οι Ελληνικές πολιτικές ηγεσίες την έσφαζαν και την πουλούσαν εδώ και 70 χρόνια μέχρι πριν ένα μήνα αποδεδειγμένα... Εάν δεν γνωρίζεις ή μασάς τη καραμέλα που σου πετάνε από το εδώ κατεστημένο δε φταίμε οι υπόλοιποι.
      Οσο για τα περί βασικού μισθού γενικότητες και τίποτε άλλο... μάλλον απέχεις από την οικονομική επιστήμη μίλια.

 3. Κράντωρ avatar
  Κράντωρ 06/05/2013 11:10:41

  Η κα Βαμβακινού τον γυναικείο ( ;) δυναμισμό της να τον επιδείξει στην αποτροπή της εισβολής εκατομυρίων αφροσιατών, που καταφθάνουν παρανόμως με καραβιές στο υπερπόντιο ευρωπαϊκό κράτος της Αυστραλίας.

  Τα περί «δημοκρατίας» από που τα έμαθες; Από τους ιθαγενείς, που ζούσαν στην παλαιολιθική εποχή ή μήπως η γενέτειρά σου Σπάρτη είχε ποτέ « δημοκρατικούς θεσμούς»;
  Υφίσταται αυστραλιανό έθνος και δεν το γνωρίζουμε; Από πότε;

  Κα Βαμβακινού , αν αισθάνεσαι Ελληνίς, να αγωνισθής για την απαλλαγἠ της Αυστραλίας από τον αγγλικό ζυγό. Όλα τα αγγλοσαξωνικά σύμβολα πρέπει να εξαφανισθούν. Που ακούστηκε η Αυστραλία να έχη σημαία παραλλαγή της αγγλικής! Να παύση να ακούεται το Θεός σώζοι την βασίλισσαν...
  Αναφέρεσαι στον νεοταξικό όρο του ρατσισμού. Μήπως γνωρίζης, ότι οι Άγγλοι άποικοι απαγόρευσαν την εισροή Κινέζων με ειδικό νόμο;

  Κα Βλαβιανού ο συγχρωτισμός σας με βαρβάρους έχει αλλοιὠσει την ελληνική σας υπόσταση. Λυπούμαι ειλικρινώς για την περίπτωση σου.

 4. αλλόφρων avatar
  αλλόφρων 06/05/2013 11:16:17

  τι σημαίνει "εμποδίζουν" , κλείσανε τις πόρτες ; τις χτίσαμε με τούβλα ; έχουν κατασκηνώσει απέξω και δεν αφήνουν να μπει κανείς μέσα ; για να μάθουμε και εμείς .... αυτή η προσπάθεια με δηλώσεις του τύπου οτι να ναι μάλλον το αντίθετο φέρνει

 5. Νικος Β avatar
  Νικος Β 06/05/2013 12:03:51

  H Αυστραλία έχει πολύ αυστηρή μεταναστευτική πολιτική.Δεν περνάει κουνούπι. Αν είχαν όσους λάθρους έχουμε εμείς θα τους είχαν στείλει πίσω από εκεί που ήρθαν σε μιά μέρα σε ένα σαπιοκάραβο ( το έχουν κάνει). Καλό θα ήταν η κυρία να μας αφήσει ήσυχους.

 6. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 06/05/2013 13:28:16

  Δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με το ''φαινόμενο'' Χρυσή Αυγή αν και οι δικοί μας πρωθυπουργοί τόσα χρόνια έλεγαν αυτά που λέει η Αυστραλέζα Πρωθυπουργός.

 7. Zugzwang avatar
  Zugzwang 06/05/2013 14:00:32

  Φαινεται οτι οι Αγγλοσαξωνες της Αυστραλιας φοβηθηκαν οτι θα χασουν το μονοπωλιο του ρατσισμου. Κοντα τους και οσοι πιστευουν οτι εχουν γινει "επιτιμοι" Αγγλοσαξωνες...

 8. Περικλής avatar
  Περικλής 06/05/2013 14:11:51

  Από ότι βλέπω εδώ μέσα πολλούς τους τσούζει που οι βάρβαρες ακροδεξιές απόψεις δεν περνάνε έξω.

  Οι ξένοι φυσικά και διώχνουν τους λαθρομετανάστες αλλά με συνοπτικές και ήσυχες διαδικασίες. Όχι διατυμπανίζοντας ότι είναι υπάνθρωποι, "λάθρο", αφροασιατική ακρίδα και λοιπές αηδίες. Απλά, ήσυχα και αποτελεσματικά.

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ Περικλής 06/05/2013 15:07:12

   Tα αυτονόητα,αγαπητέ Περικλή,τα αυτονόητα!...είναι ο ίδιος
   ακροδεξιός ατταβισμός,που δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποδέχεται,
   μετά τόν Γερμανό φρούραρχο, τον Τσώρτσιλ ώς εθνικό απελευθερωτή!,
   προφανώς λόγω ...φυλετικής συγγένειας!...είναι και σε έξαρση αυτό
   τον καιρό...δεν αποκλείεται να αισθάνονται και ιστορικά δικαιωμένοι!

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ Περικλής 06/05/2013 15:43:24

   +100000

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Περικλής 07/05/2013 00:59:37

   Φιλε Περι, να μας τον πεις και μας αυτο τον απλο, ησυχο και αποτελεσματικο τροπο, γιατι Ελλαδα, Ιταλια, Ισπανια δεν τον εχουν βρει ακομα...

   • Περικλής avatar
    Περικλής @ Μικρασιάτης 07/05/2013 12:46:26

    Εγώ πάντως δε βλέπω κανένα άρθρο στο spiegel και στους times για ξυλοδαρμό μεταναστών στην Ισπανία.

    Αν γράψεις racism against immigrants in Greece και in Spain, το δεύτερο σου βγάζει αποτελέσματα από το 2002 και το πρώτο γεμάτο άρθρα εντός του 2013.

    Μάλλον τον έχουν βρει τον τρόπο αυτό φαίνεται. Και λέγεται απέλαση επειδή διετέλεσαν την παράνομη πράξη εισόδου στη χώρα χωρίς άδεια. ΌΧΙ επειδή είναι μαύροι ή επειδή είναι "λάθρο" όπως αρέσει σε πολλούς "Ευρωπαίους" κατά τα άλλα (τρομάρα τους) να τους αποκαλούν.

    • Μικρασιάτης avatar
     Μικρασιάτης @ Περικλής 07/05/2013 13:48:06

     @Περι // Νομιζω οτι ο μονος τροπος που εχουν βρει λεγεται ...ΔΟΥΒΛΙΝΟ-II. Με τον οποιο φορτωσαν σε εμας, ολους αυτους τους ανθρωπους που εφυγαν απ τις χωρες τους.

     Η Γερμανια εχει ενα τεραστιο αριθμο Τουρκων και γενικα Μουσουλμανων, οι οποιοι ΔΕΝ εχουν ενσωματωθει στη Γερμανικη κοινωνια, τους οποιους ο μεσος Γερμανος πολιτης πολυ θα ηθελε να τους δει να φευγουν, αλλα δεν μπορει να τους διωξει.

     Απλα με το Δουβλινο 2 εχουν ξεμπερδεψει με τους νεο-εισελθοντες, αφου για να πανε εκει, πρεπει λογικα να περασουν απ τις χωρες του Νοτου. Οποτε απλα τους ξαναγυριζουν σε μας. Κανενα τροπο δεν εχουν βρει για να λυσουν το προβλημα της λαθρομεταναστευσης.

     Οσο για τη βια εναντιον αλλοδαπων, μεχρι και φονους εχουμε στη Γερμανια. Επισης πεφτει και αρκετο ξυλο στις Γερμανικες πολεις εναντιον Αφρο-Ασιατων, αλλα περναει στο ντουκου. Σε πολλες περιοχες οι Αφρο-Ασιατες ΔΕΝ κυκλοφορουν το βραδυ απο ΦΟΒΟ.

     Πολυ ξυλο τρωνε σε πολλες πολλεις της Βρετανιας οι Ασιατες (εμενα 12 χρονια εκει, οποτε κατι εχω δει), και αναγκαζονται να κυκλοφορουν το βραδυ σε ομαδες 8-10 ατομων, αλλα και αυτο περναει στα ψιλα του αστυνομικου ρεπορταζ ως απλη βια. Και δεν παιρνει ρατσιστικη προεκταση οπως στην Ελλαδα.

 9. Δεξιός Ψάλτης avatar
  Δεξιός Ψάλτης 06/05/2013 14:43:30

  Μα οι Έλληνες δεύτερης και τρίτης γενιάς που σήμερα ζουν στην Αυστραλία είναι οι απόγονοι των αριστερών που μετά τη λήξη του εμφυλίου μη μπορώντας να βρουν εργασία εδώ (για τους γνωστούς λόγους) κατέληξαν εκεί. Είναι φυσικό να μισούν την Ελλάδα. Το περίεργο θα ήταν να την αγαπούσαν.
  σ.σ. Συμφωνώ ότι η συζήτηση στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες έχει πάρει λάθος δρόμο. Από τη στιγμή που παραβιάζουν το νόμο του κράτους, το ίδιο το κράτος οφείλει να τους απελαύνει, όπως γίνεται σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία ανά την υφήλιο.

 10. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 06/05/2013 17:35:25

  Να κανουμε μια συμφωνια! Στειλτε απο την Αυστραλια 1.000.000 Ελληνοαυστραλους με τις περιουσιες τους στην Ελλαδα (απο τους πρωτους μεταναστες), προς ανταλλαγη 1.000.000 λαθρομεταναστων (απο τους τελευταιους που μας ηρθαν).

  • maverick avatar
   maverick @ ΝΕΚΚ 07/05/2013 07:23:32

   Πολύ καλό!!! Ας το προωθήσουμε ως πρόταση, δεν είναι κακό.

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ ΝΕΚΚ 07/05/2013 21:00:17

   Εγώ θα δεχόμουν σαν ένα πρόσθετο δέλεαρ προς τους αυστραλούς οι δικοί μας λάθρο που θα πάνε στην αυστραλία να κρατήσουν τις περιουσίες των ελληνοαυστραλών και οι ελληνοαυστραλοί στην ελλάδα να κατευθυνθούν αρχικά στα στρατόπεδα που έχουμε φτιάξει για τους λάθρο μας.

   Η αλληλεγγύη του "ελλαδικού" λαού είναι και υπαρκτή και μεγάλη και τότε θα το διαπίστωναν.

 11. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 07/05/2013 01:01:04

  Να μας αφησει ησυχους η κυρια αυτη, υποδειξεις να κανει στο σκληρο κρατος της χωρας που εκλεγεται...

 12. maverick avatar
  maverick 07/05/2013 07:05:19

  "Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία."
  Εάν εφαρμόζονταν η κείμενη νομοθεσία περί αλλοδαπών, όπως επακριβώς περιγράφεται από την Αυστραλιανή πρωθυπουργό και στη χώρα μας και δεν υπήρχαν επιλήσμονες των καθηκόντων τους σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής του τόπου, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης για την ελληνική κοινωνία, ακτιβιστικών πολιτικών σχηματισμών. Ως εκ τούτου μη δεχόμενος την υποκρισία, του συντάκτη του συγκεκριμένου άρθρου, του το επιστρέφω ως Έλληνας πολίτης ο οποίος δεν δέχεται τέτοιου είδους υποδείξεις και μάλιστα από “δάσκαλο που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει”. Μέχρι εδώ!

 13. Tonia G. avatar
  Tonia G. 07/05/2013 14:41:55

  Τα περισσότερα δυστυχώς σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτω της ποιοτικής βάσης που θα πρεπε...
  Διότι οι ίδιοι σχολιαστές που σε άλλα άρθρα βρίζουν το ελλαδικό Κράτος όταν το βρίζει μια Ελληνιδα της Αυστραλίας της αφαιρουν το δικαίωμα της να το κάνει... Μιλάμε για κωμμωδία!
  Είναι άλλος ο λόγος που θα πρεπε να ασκηθεί κριτική στη κυρία. Κι αυτός είναι ότι δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο παει η Χ.Α στην Αυστραλία ή την Αμερική. Και φυσικά δεν πάει για να οικοδομήσει σχεσεις με τους εκει Εθνικιστές... ούτε για να κάνει προπαγάνδα κατά των Αβορίγινων ή των Ινδιάνων... Διότι δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι των δήθεν ότι οι Εθνικιστές ανά τον κόσμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σαν τους Κομμουνιστές ή τους Σοσιαλιστές ή τους Φιλελεύθερους οι οποίοι φτιάχνουν "διεθνή όργανα και οργανώσεις". Δεν μπορεί δηλαδή να υπάρξει η "Διεθνής Εθνικιστική" εξ ορισμού... (για οσους δύνανται να το καταλάβουν, γιατί υπάρχουν και πολλοί που αδυνατούν!).
  Γι αυτό αποτελεί και ΑΝΟΗΣΙΑ να λένε τους ΧΑγίτες Ναζιστές ή Φασίστες... Το καθεστώς Μεταξά είναι γνωστό πως ήταν Εθνικιστικό αλλά ήταν εχθρικό προς την ΙΤΑΛΙΑ και τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ για τους προφανείς λόγους ότι επιβουλεύονταν τα σύνορα της Ελλάδας... Δηλαδή ο Μεταξάς ήταν Ναζί στο Ρούπελ ή μήπως Φασίστας στη Πίνδο και την Αλβανία;
  Μη μασάτε κύριοι... Η κυρία έβγαλε μια ανακοίνωση για να τη διαβάσουν τα Αφεντικά και οι Χορηγοί της.

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Tonia G. 07/05/2013 20:47:30

   "Διότι οι ίδιοι σχολιαστές που σε άλλα άρθρα βρίζουν το ελλαδικό Κράτος όταν το βρίζει μια Ελληνιδα της Αυστραλίας της αφαιρουν το δικαίωμα της να το κάνει… Μιλάμε για κωμμωδία!"

   Άσε εμένα να μιλήσω για τα χάλια του δικού μου σπιτιού. Εσύ μίλα για τα χάλια του δικού σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;

   • Tonia G. avatar
    Tonia G. @ Γιώργος Αχαιός 08/05/2013 07:48:27

    Σ ευχαριστώ αγαπητέ Γιώργο (και πολύχρονος!) που αποδεικνύεις το επιχείρημα μου...
    (σ.σ. οι Ελληνες απανταχού της γής έχουν ως μητέρα-πατρίδα την Ελλάδα όσο εσύ κι εγώ. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Εκτός κι αν συμφωνείς με ΠαΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ που δεν θέλουν π.χ. ψήφο για τους ομογενείς...)

 14. Πελοπίδας avatar
  Πελοπίδας 07/05/2013 14:45:35

  Καλά, πως επιτρέπουν να πατήσει, ας πούμε, το ΠΑΣΟΚ!

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Πελοπίδας 07/05/2013 20:52:04

   Χα χα!!!!!! Ωραίος!

 15. epikourios avatar
  epikourios 08/05/2013 04:11:41

  Ναι η Αυστραλία είχε σκληρή αντιμεταναστευτικη πολιτική όταν την κυβερνούσαν οι Φιλελεύθεροι αλλά από τότε που στην εξουσία είναι το εργατικό κόμμα της κυρίας Μικκάκου οι λαθρομετανάστρες έρχονται κατά εκατοντάδες και μάλιστα η Αυστραλία στέλνει δικά της πλοία να τους συλλέξει όταν αυτοί βηθύζουν τα σαπιοκάικα που τους μεταφέρουν. Ο σεπτέμβριος των εκλογών είναι κοντός ψαλμός

 16. epikourios avatar
  epikourios 08/05/2013 04:31:36

  Συγγνώμη κυρία Μικκάκου για το μπέρδεμα με την κυρία Βαμβακινού λόγο του ότι ανήκιατε και οι δυο στο ίδιο κόμμα και είσται και οι δυο σας βουλευτές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.