Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα
26/12/2014 13:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα τώρα θα πρέπει να φοβόμαστε και για τρομοκρατικό χτύπημα. Η Αντιτρομοκρατική έχει πληροφορίες ή τουλάχιστον φοβάται ότι μπορεί κάποιοι ανόητοι «φίλοι» του Ρωμανού, υπό την καθοδήγηση των «σοφών» της εγχώριας τρομοκρατίας, του Ξηρού, της Ρούπα και άλλων ασύλληπτων μελών του Επαναστατικού Αγώνα ή της Σέχτας, θα θελήσουν να έχουν ενεργό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Εν μέσω μια πολύ σοβαρής πολιτικής και οικονομικής κρίσης, η τρομοκρατία θα θελήσει να δώσει το δικό της στίγμα, φοβίζοντας το πολιτικό σύστημα. Ίσως κάποιοι, από ανοησία ή όντας «βαλτοί» να θελήσουν να θέσουν σε ομηρία τη χώρα, κάτι που έχει γίνει άλλωστε και στο παρελθόν.

Ορισμένοι ανόητοι πιστεύουν ότι αν συμβεί τρομοκρατικό χτύπημα θα ωφεληθεί η κυβέρνηση και θα φοβηθεί ο κόσμος για να μην ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται περί βλακωδέστατης ανάλυσης. Ένα τρομοκρατικό χτύπημα, και μάλιστα σε ανθρώπινο στόχο όπως φημολογείται, θα μπορούσε να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων για όλα τα κόμματα και όλο το πολιτικό φάσμα. Όλοι χαμένοι θα είναι σ’ αυτή τη φάση, και ακόμη περισσότερο η Ελλάδα. Για φανταστείτε να ξαναγίνουμε Αφγανιστάν. Θα ξαναπατήσει τουρίστας τώρα που κάναμε αγώνες για να μας εμπιστευτούν; Και στο κάτω – κάτω η δεξιά παράταξη είναι αυτή που έχει πληγεί περισσότερο από την ακροαριστερή τρομοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει το antinews, πριν μερικές ημέρες ανώτατα στελέχη από την κυβέρνηση αλλά και οικονομικοί παράγοντες ειδοποιήθηκαν από την αντιτρομοκρατική να «έχουν το νου τους, να είναι πολύ προσεκτικοί». Ο φόβος στα κλιμάκια της Αστυνομίας είναι διάχυτος καθώς υπάρχουν ανεξέλεγκτοι θύλακοι τρομοκρατίας που κανείς δεν ξέρει που και πότε θα χτυπήσουν. Κι επειδή είναι καλά οργανωμένοι, με βαρύ οπλισμό ενώ έχουν σχέσεις και με πληρωμένους δολοφόνους της νύκτας, αυτό τους κάνει να είναι πολύ επικίνδυνοι.

Το να βάλουν καμιά βομβίτσα είναι το λιγότερο. Το να χτυπήσουν, όμως, πολιτικό ή οικονομικό στέλεχος θα πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Όλα είναι στον αέρα και πιθανώς να οδεύουμε σε μια προεκλογική περίοδο και μια περίοδο αναταραχής μετεκλογική που καθιστούν τη χώρα ευάλωτη. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποκτήσουν δύναμη οι κουκουλοφόροι – τρομοκράτες. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν εστίες αποσταθεροποίησης του πολιτικού συστήματος και γενικότερα της Δημοκρατίας. Η χρεοκοπία είναι κοντά, ο Τούρκος μπαμπέσης πλησιάζει, η κοινωνία είναι χωρισμένη στα δύο και ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε πίεση έπειτα από 5 πολύ σκληρά χρόνια.

Μόνο η τρομοκρατία της λείπει για να διαλυθεί η χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. pan avatar
    pan 26/12/2014 14:59:06

    Περισσότερο θα ανησυχούσα για χτύπημα σε αριστερό στόχο.Για παράδειγμα στη προκήρυξη της οργάνωσης που είχε αναλάβει τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο υπάρχει επίθεση εναντίον της επίσημης αριστεράς.Θα μπορούσε και να στοχοποιηθεί αριστερός πολιτικός για τυχόν επαφές του με το εγχώριο και διεθνές κεφάλαιο,για προδοσία του αγώνα.Ένας αναρχικός ή ακόμα και προβοκάτορας που έχει σαν στόχο το χάος θα έκανε αυτή την επιλογή.Ελπίζω όλα να μείνουν στην σφαίρα της φαντασίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.