Φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.
22/07/2014 19:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πέντε φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα, οι τέσσερις εκ των οποίων προέρχονται από κλειστό κύκλωμα, έδωσε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης:

  • τα στοιχεία ταυτότητας της ΡΟΥΠΑ Παναγιώτας του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας,
  • πέντε (5) φωτογραφίες της, από τις οποίες σε τέσσερις (4) απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.) και η πέμπτη φωτογραφία, όπως αποτυπώθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την αρχική της σύλληψη, την 10-04-2010.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στο να καταστεί εφικτή η σύλληψη της ανωτέρω φυγόποινης, καταδικασθείσας για κακουργήματα και πλημμελήματα, εκ δόλου και κυρίως, για εγκλήματα επιβουλής της δημόσιας τάξης, αφετέρου δε στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.

Φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 27086 photo

Ενδέχεται η ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα να κυκλοφορεί με το υπ' αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 27087 photo

Φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 27088 photo

[photo_4]

www.imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Lamda avatar
    Lamda 23/07/2014 09:45:01

    Ντροπή ολόκληρο κράτος με τις υπηρεσίες του (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, Ασφάλεια, Αστυνομία, ΣΔΟΕ, Οικονομική Αστυνομία, κλπ) να μην μπορεί να συλλάβει μία χαρωπή νοικοκυρά απο την Καλαμάτα!! Οι γείτονες την έβλεπαν συνέχεια με σακίδιο, απέφευγε την επαφή με τις αρχές (δεν μπορούσαν να κάνουν ένα τηλέφωνο;) Επίσης αυτοί που απελευθέρωσαν το ζεύγος Μαζιώτη ΔΕΝ έπρεπε να είναι φυλακή, ΓIAΤΙ; (μήπως πρέπει να πάρουμε άδεια απο τον Αλέξη;) Αυτό δείχνει παρακμή και έλλειψη αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.