Φρίκη! Στη δημοσιότητα ο «Κώδικας» που χρησιμοποιούν πολλοί παιδόφιλοι για να πλησιάζουν μωρά και παιδιά και να γλιτώνουν τη σύλληψη!
03/03/2015 16:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φρίκη! Στη δημοσιότητα ο «Κώδικας» που χρησιμοποιούν πολλοί παιδόφιλοι για να πλησιάζουν μωρά και παιδιά και να γλιτώνουν τη σύλληψη!

Σημαντική επιτυχία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των παιδόφιλων στο διαδίκτυο προέκυψαν από πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κωδική ονομασία «Chat Scanning» που πραγματοποιήθηκε με άδειες των δικαστικών Αρχών, βάσει των οποίων αστυνομικοί παρουσιάζονταν στον κυβερνοχώρο ως ανήλικοι.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίσθηκαν έξι παιδόφιλοι, μεταξύ των οποίων και ο 40χρονος από το Περιστέρι που είχε παρασύρει 13χρονο αγόρι με σκοπό να ασελγήσει επάνω του και συνελήφθη την ώρα που το έβαζε σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό φορτηγάκι, τύπου Van.

Επίσης, εντοπίσθηκε 33χρονος από τη Θεσσαλονίκη που -εμφανιζόμενος ως ατζέντης μοντέλων- παρέσυρε ανήλικα κορίτσια να γυρίζουν βίντεο με άσεμνες σκηνές, βίντεο τα οποία δήθεν θα προωθούσε στο εξωτερικό σε πράκτορες με αντίτιμο δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Όπως προέκυψε, πριν από τέσσερις μήνες σε βάρος του 40χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία για βιασμό 14χρονης, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το σημαντικότερο είναι, όμως, ότι από την αστυνομική έρευνα εντοπίσθηκε κώδικας επικοινωνίας παιδόφιλων, που κυκλοφορούσε σε εγχειρίδιο στο Ίντερνετ και παρείχε οδηγίες για το πώς να πλησιάζουν οι παιδόφιλοι τα ανήλικα.

Πιο αναλυτικά, ως προς τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία της επιχείρησης «Chat Scanning»:

Το χρονικό διάστημα από τις 11/12/2014 έως και τις 11/1/2015 εξειδικευμένοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο σχετικού Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, πραγματοποίησαν στοχευμένη διαδικτυακή έρευνα – ανακριτική διείσδυση, σε δωμάτια εικονικής διαδικτυακής επικοινωνίας (chatrooms), κατά την οποία με τη χρήση προφίλ – λογαριασμών σε πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνδιάλεξης «υποδύθηκαν» τους ανήλικους κάτω των δεκατριών (13) ετών.

Από τις στοχευμένες έρευνες – συνομιλίες προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι δράστες, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα ψευδώνυμα, τους «πλησίασαν» διαδικτυακά και κατά περίπτωση τους πρότειναν, κατόπιν έκδηλων προσβολών της γενετήσιας αξιοπρέπειας, συνάντηση μαζί τους, καθώς επίσης τους προέτρεψαν στην αποστολή γυμνών φωτογραφιών ή απέστειλαν οι ίδιοι γυμνές φωτογραφίες του εαυτού τους και τρίτων προσώπων.

Όσον αφορά στην υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Αττικής, τη στιγμή που συνάντησε 13χρονο με σκοπό να τον αποπλανήσει.

Πιο αναλυτικά, ως προς την επ' αυτοφώρω σύλληψή του 40χρονου, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία υπήρχε διαδικτυακή συνομιλία του 40χρονου με τον ανήλικο για μεταξύ τους συνάντηση.

Άμεσα αξιολογήθηκε και αξιοποιήθηκε κατάλληλα η καταγγελία αυτή από εξειδικευμένα στελέχη της Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να οργανωθεί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και να τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση, προχθές το μεσημέρι (01.03.2015), η περιοχή όπου θα γινόταν η μεταξύ τους συνάντηση.

Στο σημείο εντοπίστηκε ο 40χρονος κατά τη διάρκεια που είχε επιβιβάσει σε ένα κλειστό φορτηγάκι τύπου «Van», ιδιοκτησίας του, τον 13χρονο με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί του. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ παράλληλα «ελευθέρωσαν» τον ανήλικο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγάκι, το οποίο κατασχέθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί σε ειδική διαμόρφωσή του, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν τοποθετημένα στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρας, αλλά και κατάλληλος φωτισμός.

Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και πλήθος ζαχαρωδών προϊόντων (σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ.).

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, σε κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

Ακόμα, όπως προέκυψε ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης.

Χαρακτηριστική είναι, επίσης, η περίπτωση του 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος μετά από έλεγχο των διαδικτυακών συνομιλιών, προέκυψε ότι υποδυόταν τον εργαζόμενο σε πρακτορείο μοντέλων και προέτρεπε τα ανήλικα θύματα του στην ανταλλαγή παιδικού πορνογραφικού υλικού, με το πρόσχημα της αποστολής του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, έναντι υψηλής αμοιβής.

Μάλιστα είχε καταφέρει να πείσει ανήλικο κορίτσι, 12 ετών, να του αποστείλει αρχικά φωτογραφίες της με ρούχα και στη συνέχεια γυμνές, καθώς και βίντεο, όπου η ανήλικη προέβαινε σε πραγματική πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, με πρόσχημα την αποστολή του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, ώστε να της δώσει την αμοιβή των 140.000 ευρώ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ευρείας επιχείρησης «Chat Scanning», διενεργήθηκαν έρευνες σε περιοχές των Γρεβενών, της Πάτρας και της Αττικής, κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι επίμαχες διαδικτυακές συνομιλίες των δραστών, καθώς και πλήθος συνομιλιών με έτερους χρήστες, των οποίων τα ψευδώνυμα παραπέμπουν σε ανήλικα άτομα.

Επίσης, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πέντε (5) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και ισάριθμες κάρτες SIM, καθώς και δύο (2) συσκευές αποθήκευσης USB Sticks.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι τέσσερις ημεδαποί που ταυτοποιήθηκαν δεν συνελήφθησαν, διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των εμπλεκομένων θα υποβληθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ο 40χρονος συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, με σχετικό αίτημα, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του.

«Εγχειρίδιο Παιδόφιλων»

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνεται στη δημοσιότητα, με σκοπό να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς ανήλικων παιδιών και όχι μόνο, «Εγχειρίδιο Παιδόφιλων», στο οποίο εμπεριέχεται «Κώδικας» της μεταξύ τους επικοινωνίας. Το εν λόγω εγχειρίδιο εντοπίστηκε στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (Dark Web), ύστερα από πολύμηνες και στοχευμένες έρευνες εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο, καλύπτεται σε επτά κεφάλαια οτιδήποτε αφορά στην παιδοφιλία, από την ψυχολογία των παιδιών μέχρι και την προετοιμασία που απαιτείται, ώστε να πραγματοποιήσει ο παιδόφιλος τις ασελγείς του πράξεις.

Περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ένας παιδόφιλος μπορεί να προσεγγίσει ένα παιδί και να το αποπλανήσει, ενώ επίσης αναλύονται οι τρόποι με τους οποίους ένας παιδόφιλος μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, αν τυχόν αποκαλυφθεί.

Ακολουθεί σύντομη αναφορά στο περιεχόμενο κάθε κεφαλαίου:

1ο Κεφάλαιο: Παιδοφιλία (pedophilia)

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο αναφέρει τα πάντα γύρω από την παιδοφιλία, την οποία παρουσιάζει σαν φυσικό και παρεξηγημένο σεξουαλικό προσανατολισμό.

Το κεφάλαιο χωρίζεται σε επτά ενότητες.

· 1η ενότητα: Πρόλογος (Foreword)

Απόσπασμα: Η παιδεραστία είναι ένας σεξουαλικός προσανατολισμός στα ανθρώπινα είδη, που κάνει ώριμους ενήλικες, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, να έλκονται συναισθηματικά και σεξουαλικά από ανώριμα παιδιά.

· 2η ενότητα: Η πηγή (The Source)

Απόσπασμα: Δυστυχώς, όμως, η πηγή της παιδοφιλίας είναι επιστημονικό μυστήριο. Κανένας επιστήμονας δεν είναι σε θέση να πει τι προκαλεί την παιδοφιλία με βεβαιότητα και δεν υπάρχει τρέχουσα θεωρία που μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά. Ούτε μπορεί να μετρηθεί ή να ανιχνευθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε επιστημονική διαδικασία ή όργανο. Η παιδοφιλία υπάρχει μόνο σε μια μειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού, και είναι μόνο ένα από τα πολλά μυστήρια του σύμπαντος.

· 3η ενότητα: Γνήσιοι/προσποιητοί παιδεραστές (Genuine vs. Artificial)

Απόσπασμα: Οι προσποιητοί παιδεραστές δεν είναι λιγότερο άξιοι από τους γνήσιους παιδεραστές, καθώς κατά τη γνώμη μου, είμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ο οποίος είναι ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα παιδιά. Απλά το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά προέρχεται από διαφορετικές κατευθύνσεις.

· 4η ενότητα: Προσανατολισμοί (Orientations)

Απόσπασμα: Η νηπιοφιλία αφορά άτομα που ελκύονται από πολύ μικρές ηλικίες παιδιών, όπως βρέφη και νήπια εντός της ηλικίας των 1-3 ετών. Αυτή η κατηγορία είναι από τις σπανιότερες, καθώς δεν αναφέρεται σχεδόν καθόλου.

· 5η ενότητα: Προκλήσεις (Challenges)

Απόσπασμα: Σε αυτή την ενότητα θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να χειριστείτε και να ξεπεράσετε τις πιο κοινές δυσκολίες που, κατά μέσο όρο, οι γνήσιοι παιδεραστές συναντούν στη διάρκεια της ζωής τους, έτσι ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα έξω από όλα τα εμπόδια που βάζει η παιδεραστία στο δρόμο μας.

· 6η ενότητα: Έλεγχος ορμών (Urge Control)

Απόσπασμα: Όσοι ανησυχούν πολύ για τη σεξουαλική επιθυμία και τον έλεγχό τους, θα πρέπει να αυνανίζονται περισσότερο από το μέσο όρο για να κρατήσουν το κεφάλι τους ήσυχο και τη σεξουαλικότητά τους σε έλεγχο, ειδικά όταν είναι (τακτικά) κοντά και οικεία με τα παιδιά.

· 7η ενότητα: Θα πρέπει να το κάνω; (Should I Do it?)

Απόσπασμα: Όλα θα αλλάξουν, πρώτα απ' όλα γιατί ξαφνικά κάνεις κάτι που είναι αυστηρά κοινωνικά απαράδεκτο και παράνομο. Και, δεδομένου ότι θα υπάρχει ένας ορισμένος κίνδυνος να πιαστείς, τόσο από την κοινωνία όσο και από την αστυνομία, θα έχεις ένα ορισμένο βάρος φόβου που θα κρέμεται συνεχώς πάνω από τους ώμους σου, από τώρα και στο μέλλον.

2ο Κεφάλαιο: Παιδιά (Children)

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο αναφέρει τα πάντα για τα παιδιά, ξεκινώντας από την σεξουαλικότητα τους και καταλήγοντας στη «χημεία» ανάμεσα σε ένα παιδί και στον παιδεραστή. Το κεφάλαιο χωρίζεται σε πέντε ενότητες:

· 1η ενότητα: Foreword (Πρόλογος)

· 2η ενότητα: Sexuality (Σεξουαλικότητα)

· 3η ενότητα: Development (Ανάπτυξη)

· 4η ενότητα: Personalities (Προσωπικότητες)

· 5η ενότητα: Chemistry (Χημεία)

3ο Κεφάλαιο: Ασφάλεια (security)

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο πραγματεύεται πως ένας παιδόφιλος μπορεί να μείνει ασφαλής και να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις, όπως την σύλληψή του. Το κεφάλαιο χωρίζεται σε εννιά ενότητες.

· 1η ενότητα: Foreword (Πρόλογος)

· 2η ενότητα: Child love levels (Επίπεδα ασφάλειας)

· 3η ενότητα: Secrecy (Μυστικότητα)

· 4η ενότητα: Evidence (Αποδείξεις)

· 5η ενότητα: Environment (Περιβάλλον)

· 6η ενότητα: Getting Caught (Σύλληψη)

· 7η ενότητα: Surviving Prison (Επιζώντας στην φυλακή)

· 8η ενότητα: Escaping Planning (Σχέδιο απόδρασης)

· 9η ενότητα: Child post-trauma (Μετατραυματικό στάδιο του παιδιού)

4ο Κεφάλαιο: Εντοπισμός παιδιών (Finding children)

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο αναφέρει τρόπους με τους οποίους ένας παιδεραστής μπορεί να πλησιάσει ένα παιδί και πως μπορεί να αναπτύξει φιλία και σχέσεις μαζί του. Το κεφάλαιο χωρίζεται σε επτά ενότητες.

· 1η ενότητα: Foreword (Πρόλογος)

· 2η ενότητα: Single moms (Ανύπαντρες μητέρες)

· 3η ενότητα: Schools (Σχολεία)

· 4η ενότητα: Kiddie magnets («Μαγνήτες» παιδιών)

· 5η ενότητα: Babysitting and scouting (Babysitting και προκοπισμός)

· 6η ενότητα: Hunting season («Εποχή κυνηγιού»)

· 7η ενότητα: Befriending children (Ενεργώντας σαν φίλος των παιδιών)

Το 5ο κεφάλαιο αναφέρεται στην 6η ενότητα του 4ου κεφαλαίου (Hunting season/ «Εποχή κυνηγιού»)

6ο Κεφάλαιο: Σεξουαλικές επαφές με παιδιά (Sex with kids)

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο αναφέρει λεπτομέρειες για το πως ένας παιδόφιλος μπορεί να αποπλανήσει και να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά. Το κεφάλαιο χωρίζεται σε πέντε ενότητες.

· 1η ενότητα: Preparations (Προετοιμασίες)

· 2η ενότητα: Babies and Toddlers (Μωρά και νήπια)

· 3η ενότητα: Children (Παιδιά)

· 4η ενότητα: Adolescents (Έφηβοι)

· 5η ενότητα: Penetration Training (Εξάσκηση διείσδυσης)

Το 7ο κεφάλαιο αναφέρεται στην 5η ενότητα του 6ου κεφαλαίου (Penetration Training) και μαθαίνει στον παιδόφιλο πως θα πραγματοποιήσει τις ασελγείς του πράξεις.

Ακολουθούν σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να αναγνωρίζουν μεταξύ τους, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

· Τηλεφωνικά: 111 88

· Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr

· Μέσω της καινοτόμου εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones) με λειτουργικό σύστημα ios-android: CYBERKID

www.imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. η Dimi avatar
  η Dimi 03/03/2015 17:32:49

  *Τα μωρά είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των Αγγέλων και του Ανθρώπου* http://bit.ly/17o0acN

 2. Διογένης avatar
  Διογένης 03/03/2015 18:09:34

  Φρίκη και αηδία. Δεν το χωράει το μυαλό του ανθρώπου! Οι άνθρωποι κολακεύονται από τις διαστροφές τους και τις καλλιεργούν περαιτέρω, αντί να προβληματιστούν και να σκύψουν το κεφάλι...

 3. ταπαολκαφε avatar
  ταπαολκαφε 03/03/2015 20:18:46

  Υπάρχει πολύ καλή ελληνική λέξη που περιγράφει το πράγμα: παιδεραστής, παιδεραστία κλπ. Για ποιό λόγο καταστρέφουμε εμείς που είμαστε Έλληνες τη λέξη φίλος, φιλία; Γιατί οι ξένοι, το ίδιο τους κάνει. Ή μήπως για να "σώσουμε" τη λέξη εραστής....

  • M.V avatar
   M.V @ ταπαολκαφε 04/03/2015 01:24:41

   Στην πραγματικότητα, ούτε η λέξη ''παιδόφιλος'' ούτε η λέξη ''παιδεραστής'' δεν περιγράφουν το έγκλημα. Εκτός από το ότι εξευτελίζουν την έννοια του φίλου και την έννοια του εραστή, δεν αποδίδουν και τη βαρύτητα του αίσχους της πράξης, την ύβρι και την καταισχύνη.

 4. M.V avatar
  M.V 04/03/2015 01:20:23

  H ψυχασθένεια όσο πάει και εξαπλώνεται.

 5. Λιψ avatar
  Λιψ 04/03/2015 10:27:22

  Οι φιλελεύθεροι θα πουν, αν δεν το λένε ήδη, ότι είναι μια "διαφορετικότητα" που πρέπει να γίνει σεβαστή, εφ' όσον συναινεί ο ανήλικος. Αναμένονται οι τοποθετήσεις των πιστών του Καρλ Πόππερ και της "Ανοιχτής Κοινωνίας" του....

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 06/03/2015 12:28:39

  “Πάνω από 20 ψεύτικα προφίλ στο Facebook είχε ο 40χρονος παιδεραστής! Δεκάδες οι καταγγελίες στη Δίωξη” “Έως και 22-23 διαφορετικά ψεύτικα προφίλ χρηστών στο Facebook χρησιμοποιούσε ο 40χρονος παιδεραστής Φίλιππος Λεβέντος από την Κηπούπολη Περιστερίου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω με ένα 14χρονο αγοράκι μέσα στο βανάκι-«γκαρσονιέρα», σε ραντεβού που είχε κλείσει με τον ανήλικο στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Ο 40χρονος μάλιστα κατηγορείται και για τον βιασμό μίας 14χρονης, το περασμένο καλοκαίρι μέσα στο σπίτι του στην Κηπούπολη την οποία εγκατέλειψε στη συνέχεια σε ερημική περιοχή της Δυτικής Αττικής, μέχρι που την εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικοί φόβοι των αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι πρόκειται για κατά συρροή βιαστή ανήλικων παιδιών και ότι ενδεχομένως τα θύματά του είναι εκατοντάδες, ώρα με την ώρα δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Από την μέχρι στιγμής έρευνα και ύστερα από την δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 40χρονου παιδόφιλου, το «CYBERALERT» εντός ενός 24ωρου έχει δεχτεί καταιγισμό καταγγελιών, από φερόμενα θύματα του δράστη, που μέχρι στιγμής φτάνουν τα 40! Μάλιστα, για τρεις περιπτώσεις ανηλίκων αγοριών 12-15 ετών, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει λάβει και σχετικές καταθέσεις από τα θύματα, που φέρονται να είχαν τακτική σεξουαλική συναναστροφή με τον «Δράκο» της Κηπούπολης. Πρόσθετα και όπως έχει προκύψει από την έρευνα, ο 40χρονος παιδόφιλος έχει επισκεφτεί στο παρελθόν δύο φορές την Ταϊλάνδη για «σεξοτουρισμό» ανηλίκων αγοριών... Στη γειτονιά φαίνεται πάντως να ήταν μάλλον κοινό μυστικό η δράση του αλλά κανείς δεν έκανε επίσημη καταγγελία στις Αρχές, μέχρι που έγινε γνωστή η σύλληψή του και η υπόθεση για την οποία κατηγορείται. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι κατά καιρούς είχαν γράψει με σπρέϊ στον τοίχο της επιχείρησής του τη λέξη «παιδεραστής», την οποία ...φρόντιζε στη συνέχεια να σβήνει.” http://bit.ly/1aPGPTl ΜSN Ειδήσεις /Ελλάδα /3 ώρες πριν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.