07/11/2013 16:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων κατηγηρείται ότι έχει μετατραπεί σε βιομηχανία ελλιπών δικαιολογητικών

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στον  Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης  και το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης απέστειλε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης καταγγελία η οποία περιήλθε στο Γραφείο του με αποστολέα     « Εργαζόμενοι στο Τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων».

Η εν λόγω καταγγελία αφορά, όπως ισχυρίζονται, παραβατικότητα των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών  στη διαδικασία νομιμοποίησης Αλλοδαπών.

Μεταξύ των άλλων καταγγέλλουν  ότι « το κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, Ψαρών και Μαιζώνος 45, έχει μετατραπεί σε βιομηχανία, σε πλυντήριο παράνομων χιλιάδων εκδόσεων βεβαιώσεων κατάθεσης ελλιπών δικαιολογητικών (μπλέ βεβαιώσεων) χωρίς οι φάκελοι των αλλοδαπών να είναι πλήρεις, , δηλ. όποιος δεν έχει τις προϋποθέσεις ανανέωσης δεν μπορεί να λάβει μπλε βεβαίωση αλλά μόνο αριθμό πρωτοκόλλου. Με το ανάλογο τίμημα όμως ο αλλοδαπός λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση και κυκλοφορεί νόμιμα εντός και εκτός της Ελλάδος για 2-3 χρόνια….» αναφέροντας σωρεία μη σύννομων ενεργειών από μέρους της εν λόγω Διεύθυνσης.

Κατόπιν των ανωτέρω η καταγγελία απεστάλη από τον Υπουργό στα προαναφερόμενα  αρμόδια όργανα για την διερεύνηση της  ορθότητας της καταγγελίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 07/11/2013 17:11:38

  Εύγε στο Μιχελάκη. Πολλοί το υποψιαζόμασταν. Μακάρι να πιάσουν το κύκλωμα και να διώξουν όσους με τρόπους περίεργους έβγαλαν άδειες διαμονής χωρίς δικαίωμα. Γιατί πέρα από λαθρομετανάστες θα είναι και κατηγορούμενοι ως ενεργούμενοι δωροδοκίας.

 2. helios avatar
  helios 07/11/2013 19:17:07

  πόσο επικίνδυνος τελικά αποδείχτηκε ο Καμίνης,
  αν και πιστεύω ότι και τα προηγούμενα χρόνια συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια όχι μόνο στο συγκεκριμένο δήμο αλλά σε όλους τους δήμους της Ελλάδας

 3. ΚΜ avatar
  ΚΜ 07/11/2013 20:14:03

  Αυτά είναι τα έργα του Καμίνη. Τεράστιες οι ποινικές του ευθύνες. Ο Θεός να μου κόβει δευτερόλεπτα από τη ζωή μου, να του τα δίνει χρόνια να εκτίει!

  Να ανακληθεί η ισχύς όλων των ήδη εκδοθεισών αδειών παραμονής και να επανεξεταστούν απο μηδενική βάση. Με σωστό έλεγχο, ούτε το 1% εξ αυτών δεν θα είχε χορηγηθεί. Και να θεσπιστεί στο Σύνταγμα ό,τι «άπαξ παράνομος, για πάντα παράνομος».

  ΥΓ: Και να μην ξεχνάμε ποιοί και ποιές αβαντάρισαν την υποψηφιότητά του, όπως και του Μπουτάρη: Δράση και Ντόρα. Πρέπει πάντοτε να τους το κοπανάμε και να το βρίσκουν μπροστά τους. Μαύρο εις τον αιώνα των αιώνων και μνήμη ανεξίτηλη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.