Το ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ κληρώνει 70 % περισσότερους νικητές
Κερδίζει και ο επόμενος αριθμός από τον λήγοντα
01/10/2015 16:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ κληρώνει 70 % περισσότερους νικητές Κερδίζει και ο επόμενος αριθμός από τον λήγοντα

Το Λαϊκό Λαχείο γίνεται τώρα ακόμα πιο ελκυστικό στους παίκτες, καθώς δίνει τη δυνατότητα να αυξηθεί κατά 70% ο αριθμός των νικητών του. Η Ελληνικά Λαχεία συμπεριλαμβάνει στον πίνακα των κερδών τον επόμενο αριθμό από τον λήγοντα κάθε κλήρωσης και αυξάνει έτσι, τόσο τον αριθμό των νικητών όσο και του ποσού που μοιράζεται.

Συγκεκριμένα, εάν ο λήγοντας αριθμός που προκύπτει από την πρώτη κλήρωση είναι για παράδειγμα το 5, τότε κέρδη μοιράζει και ο επόμενος αριθμός από αυτόν, δηλαδή το 6 (5+1). Όπως είναι γνωστό, ο λήγοντας αριθμός που κερδίζει σε κάθε κλήρωση, δίνει 20 ευρώ στον κάθε παίκτη. Με την επιπλέον ευκαιρία, οι παίκτες που έχουν τον επόμενο αριθμό από τον λήγοντα, θα κερδίζουν και αυτοί σε κάθε κλήρωση από 10 ευρώ.

Από την αρχή της χρονιάς έχουν σημειωθεί 31 Τζάκποτ σε 39 κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου και έχουν μοιραστεί συνολικά περισσότερα από 43 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές.Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, το τετραπλό Τζάκποτ του Λαϊκού Λαχείου μοιράζει 4.100.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.