Ταλαιπωρίας συνέχεια... Ουρές και σήμερα στις τράπεζες για τη δεύτερη δόση των 120 ευρώ
10/07/2015 11:54
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ταλαιπωρίας συνέχεια... Ουρές και σήμερα στις τράπεζες για τη δεύτερη δόση των 120 ευρώ

Ταλαιπωρίας συνέχεια σήμερα, καθώς νέες ουρές σχηματίζονται από νωρίς το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών που λειτουργούν. Συνταξιούχοι και άνεργοι -που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης μετρητών- μπορούν να εισπράξουν άλλα 120 ευρώ από τις συντάξεις και τα επιδόματα που δικαιούνται.

Σύμφωνα με τις καινούργιες εντολές του υπουργείου οικονομικών οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και τη Δευτέρα, απλά το διαφορετικό είναι πως το ποσό των 120 ευρώ θα μπορούν να το βγάλουν και οι άνεργοι καθώς και οι συνταξιούχοι του εξωτερικού.

Επίσης άλλο ένα καινούργιο μετρό που εξετάζει το υπουργείο είναι η επιβολή ορίου μέχρι 1.000 ευρώ ανά ταξιδιώτη, για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ή έχουν ήδη πάει.

Τα ΑΤΜ έχουν και αυτά την δική τους ταλαιπωρία αφού ποτέ δεν ξεμένουν από κόσμο που περιμένουν την σειρά τους για τα 60 ευρώ του ημερήσιου ορίου.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.