Τέλος εποχής για το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν»
25/05/2015 14:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τέλος εποχής για το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν»

Λουκέτο βάζει, έπειτα από 88 χρόνια λειτουργίας, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία, το ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά, που διέκοψε οριστικά τη λειτουργία του, όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η μέχρι πρότινος ιδιοκτήτρια εταιρία «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδη ΑΕ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια.

Αποκορύφωμα ήταν η επίσχεση εργασίας στην οποία βρίσκονταν από τον Φεβρουάριο του 2012 περίπου 80 υπάλληλοι.

Η διοίκηση ενημέρωσε σήμερα Δευτέρα τους πελάτες του ξενοδοχείου να βρουν αλλού κατάλυμα, ενώ εντός της ημέρας θα πρέπει να αποχωρήσουν και οι εναπομείναντες εργαζόμενοι.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΡΔΗ Α.Ε. και το «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN» μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία συνεχούς και συνεπούς προσήλωσης στην υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση, θα ήθελε καταρχάς να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας αλλά και για την εμπιστοσύνη σας.

Με αυτό σαν γνώμονα, η Διοίκηση της εταιρίας θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιριακών εγκαταστάσεων. Από τα μέσα Μαΐου ο νέος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι ο κος Δουζόγλου. Η Διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον νέο ιδιοκτήτη ώστε να επιτευχθεί μία ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη ιδιοκτησία στην νέα, και με μοναδικό στόχο την συνεχή, αδιάλειπτη και συνεπέστατη λειτουργία του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN. Παρά τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης, οι προσπάθειες αυτές δεν απέδωσαν και η σημερινή αιφνίδια απόφαση του νέου ιδιοκτήτη ήταν το εμβληματικό και ιστορικό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN να διακόψει οριστικά την λειτουργία του την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12μ.μ., όπως και έγινε.

Το σύνολο των πελατών που διέμεναν στο Ξενοδοχείο ενημερώθηκε σχετικά και ήδη έχει αποχωρήσει.

Η Διοίκηση της εταιρίας εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Defenstor avatar
    Defenstor 25/05/2015 17:00:19

    Κρατικοποίηση τώρα,επαναπρόσληψη με νέες συμβάσεις εργασίας και τον αυξημένο κατώτατο μισθό. Τί στο καλό,πρώτη φορά Αριστερά έχουμε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.