Συνήγορος του Μαρινάκη ο Σεραφείμ
09/07/2014 19:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνήγορος του Μαρινάκη ο Σεραφείμ

Ο... εισαγγελέας Σεραφείμ μέμφεται τους κανονικούς εισαγγελείς. Να θυμίσουμε ότι ο μητροπολίτης είχε στηρίξει όσο λίγοι τον κ. Μαρινάκη στην προεκλογική του εκστρατεία.;

Βρήκε συνήγορο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δεν είναι η... κοντούλα λεμονιά που αναφέρεται σε συνομιλία του με υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο νέος συνήγορος είναι της... δεξιάς του Κυρίου, είναι σεβάσμιος και έσπευσε να υπερασπιστεί τον ύποπτο για τέλεση κακουργημάτων. Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος χαρακτήρισε ατεκμηρίωτη και χωρίς ουσιώδη στοιχειοθέτηση την πρόταση του εισαγγελέα.

Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ (το δικό του γραφείο όχι κάποιου άλλου), και την οποία δημοσιεύει το romfea.gr, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μητροπολίτης Πειραιώς τονίζει τα εξής: "Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.

Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.

Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου".

Ο... εισαγγελέας Σεραφείμ μέμφεται τους κανονικούς εισαγγελείς δηλαδή. Τι να πούμε εμείς. Μόνο να θυμίσουμε ότι ο μητροπολίτης είχε στηρίξει όσο λίγοι τον κ. Μαρινάκη στην προεκλογική του εκστρατεία.

Κι ένα ερώτημα. Ποιος είναι ο Κοτσώνης που εμπλέκεται σε υπόθεση και υπάρχει το όνομά του στη δικογραφία; Μήπως ο ίδιος που εμπλέκεται και στην υπόθεση του πλοίου με τον ένα τόνο ηρωϊνης για το οποίο είχαμε γράψει πρόσφατα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Jimakos avatar
  Jimakos 10/07/2014 10:04:06

  Μητροπολιτική στήριξη στις δημοτικές εκλογές, στήριξη και για το βουλευμα, ο Μαρινακης πως ακριβως τον έχει στηρίξει;

 2. Panos avatar
  Panos 10/07/2014 13:30:00

  Επιτέλους κανείς δε νοιάζεται για τον Άγιο Πειραιώς; Δεν έχει οικογένεια; Δεν έχει φίλους που να τον αγαπούν; Γιατί κάποιος δεν τον φροντίζει, δεν του συμπαρίσταται;

 3. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 10/07/2014 13:42:54

  Ο Αιμίλιος Κοτσώνης είναι μέλος της Διοίκησης του Ολυμπιακού, στενός φίλος του Μαρινάκη, φέρεται ως ο προηγούμενος; ιδιοκτήτης του Νοοr-1 με το 1,5 τόνο ηρωίνης και το Δεκέμβριο του 2013 είχε δεχθεί και ανταποδώσει πυροβολισμούς στο Φάληρο. Τότε ο Μαρινάκης είχε εκδώσει ανακοίνωση υπεράσπισης του χαρακτήρα και του ήθους του ευυπόληπτου στελέχους του Ολυμπιακού.

 4. βαγγέλας avatar
  βαγγέλας 10/07/2014 16:05:48

  Ώστε επειδή ασχολείται με τα ανακριτικά έχει την δυνατότητα να εκφράσει δημοσίως τις απόψεις του ε; Δηλαδή όταν εξέφρασε δημοσίως τις απόψεις του περί πεολειχίας, ασχολείτο σχετικά ή δεν ήξερε τι έλεγε;

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ βαγγέλας 11/07/2014 02:08:21

   Δηλαδή, σαν να μας λες ότι άν δεν έχεις ο ίδιος περάσει καρκίνο/ηπατίτιδα/έητζ/εγκεφαλικό (αναλόγως την ειδικότητα), απαγορεύεται να είσαι γιατρός.

   • βαγγέλας avatar
    βαγγέλας @ ΚΜ 11/07/2014 10:49:09

    Αυτός το λέει, όχι εγώ... Εγώ χλευάζω το "Από τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου".

 5. Γιαννης βιεννη avatar
  Γιαννης βιεννη 12/07/2014 16:58:24

  Ολοι στην στενή και γρηγορα , επιτελους δικαιοσύνη έστω και για πρώτη φορα στην ιστορια .... Ο αδερφός Κοσκωτας την γλύτωσε. Ο Κρόκους ενα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα την γλύτωσε ( αυτο και αν ηταν ξεφτιλα της χώρας με τα Πασοκια )

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.