Συμβολική αφαίρεση αφίσας της Δούρου από τον Κουμουτσάκο
10/05/2014 10:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συμβολική αφαίρεση αφίσας της Δούρου από τον Κουμουτσάκο

Την παλαιοκομματική νοοτροπία της Ρένας Δούρου που γέμισε την Αθήνα με αφίσες (δήθεν οικολογικές) κατήγγειλε και ο υποψήφιος για την περιφέρεια, Γιώργος Κουμουτσάκος. Και σε μια συμβολική κίνηση κατά της απορρύπανσης, κατέβασε μια αφίσα της, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Καλλιθέα την Παρασκευή και την παρέδωσε στη συνέχεια σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτή η πρακτική είναι προκλητικά παράνομη και περιβαλλοντικά αποκρουστική.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για εκτεταμένη απορρύπανση και δήλωσε: «Αυτή η ξεπερασμένη παλαιοκομματική πρακτική δε θυμίζει μόνο άλλους καιρούς αλλά είναι και απολύτως παράνομη. Το δείγμα γραφής που δίνει η ανθυποψήφιά μου για την Περιφέρεια Αττικής είναι ένα κακό δείγμα γραφής. Επιβεβαιώνει ότι το ενδιαφέρον της κας Δούρου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσχηματικό και μόνος στόχος της είναι το στενό κομματικό συμφέρον που υπηρετεί τον μηδενισμό και την άρνηση κάθε προόδου της χώρας.»

Δεν ξέρουμε αν ο Κουμουτσάκος θα εκλεγεί αλλά τουλάχιστον σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ενισχυθεί αυτή η οικτρή περίπτωση της Δούρου που το παίζει ακτιβίστρια και οικολόγος και την ίδια ώρα προσβάλλει την αισθητική μας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 10/05/2014 11:18:43

  Μπράβο του,πολύ σωστή η κίνησή του. Και γιατί κάνει δυναμική εμφάνιση,αλλά και γιατί δείχνει οτι δε μένει μόνο στα λόγια. Αυτή η συμβολική κίνηση βέβαια,υπάρχει ο κίνδυνος σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις να χρησιμοποιηθεί ως αντεπιχείρημα από την αντιπολίτευση,σε περίπτωση αφισοκολλήσεων από την παρούσα κυβέρνηση...

 2. gikon avatar
  gikon 10/05/2014 11:22:15

  Μπράβο σας, Κύριε Κουμουτσάκο!

 3. Nikos avatar
  Nikos 10/05/2014 12:23:33

  Κι έτσι ο Κουμουτσάκος άν χάσει, θα λέει στα παιδιά του: "δεν κατέβασα τη Δούρου απ' την Περιφέρεια, κατέβασα όμως την αφίσσα της"...To σωστό θα ήταν βέβαια αν ο Σαμαράς μαζί με τις άλλες ωραίες προτάσεις του για την μελλοντική αναθεώρηση του συντάγματος έβαζε και μία όπου θα απαγορευόταν δια παντός για ΟΛΟΥΣ η αφισσορύπανση στις εκάστοτε εκλογές. Και θα ήταν ακόμα πιο επιτυχές ως επικοινωνιακό επιχείρημα να κατέβαζαν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ πρώτοι τις αφίσσες τους ώστε να αποδείξουν έμπρακτα οτι η ενέργεια του Κουμουτσάκου δεν είναι προεκλογική απάτη...

 4. gikon avatar
  gikon 10/05/2014 20:23:55

  Σύμφωνα με την τελευταία (δημοσιεύεται αύριο) δημοσκόπηση της Κάπα Research ο Σγουρός συγκεντρώνει 23,5%, η Δούρου 20,6%, ο Κουμουτσάκος 13%, ο Παφίλης 8,7%, ο Χαϊκάλης 7,2%, ο Παναγιώταρος 5,4%, ο Τζήμερος 2,1%, ο Μαντούβαλος 2%, η Γιαννακάκη 1,9%, η Κουτσούμπα 1,9%, ο Γάκης 1,1% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 12,6%. Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας (μισός πληθυσμός) φαίνεται ότι θα φάμε ένα ηχηρότατο ράπισμα. Θα φταίει αυτή καθ' αυτή η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου; Μάλλον όχι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.