Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά της δέσμευσης των διαθεσίμων των ταμείων
24/04/2015 20:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά της δέσμευσης των διαθεσίμων των ταμείων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, αντιδρώντας στη δέσμευση των αποθεματικών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού.

Ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή όπου τους διαδηλωτές υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο κ.Κουτσούμπας σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τη μορφή Κατεπείγοντος επαίσχυντη και ζήτησε να γίνει στη Βουλή ονομαστική ψηφοφορία ώστε κάθε βουλευτής να πάρει τις ευθύνες του και να μην κρύβεται πίσω δήθεν από συλλογικές ευθύνες, κυβερνητικές είτε των κοινοβουλευτικών ομάδων. Πρέπει εδώ και τώρα, ανέφερε, να καταψηφιστεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και μέσα στη Βουλή και κυρίως να καταψηφιστεί στη συνείδηση του λαού, να παλέψει να ανατραπεί και κανένας δήμος κανένα Δημοτικό Συμβούλιο να μη βάλει την υπογραφή του στα διαθέσιμα που είναι χρήματα του ελληνικού λαού.

Σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, εκ των κεντρικών ομιλητών, ανέφερε ότι «δεν πρόκειται να δώσουμε τα διαθέσιμα του δήμου μας στην κυβέρνηση και δεν έχουμε από πουθενά καμία εγγύηση ότι αν το κάνουμε θα τα πάρουμε ποτέ πίσω».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.