Συγχαρητήρια Σαμαρά στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
08/05/2014 19:28
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγχαρητήρια Σαμαρά στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών είναι να αποτέλεσμα πάρα πολύ σημαντικό, δήλωσε ο Πρωθυπουργος Αντώνης Σαμαράς, το απόγευμα, κατά την διάρκεια επίσκεψή τους στα γραφεία της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πρόσθεσε. Ήταν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά και ένα προμήνυμα. Και θέλω να σας πω ότι εγώ ιδιαίτερα είμαι ευχαριστημένος, γιατί το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η τάση των νέων, είναι προς την Ανάπτυξη, προς τις ίσες ευκαιρίες για όλους και προς μεταρρυθμίσεις ριζοσπαστικές οι οποίες θα κάνουν επιτέλους την Ελλάδα μια φυσιολογική Ευρωπαϊκή χώρα. Και δεν είναι η κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτά τα αποτελέσματα αυτό φωτογραφίζουν. Είναι ένα γεγονός το οποίο πρέπει να το καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, ότι τα νέα τα παιδιά είναι με την Ανάπτυξη. Είναι με αυτή την πορεία προς το αύριο, με σταθερά βήματα μπροστά, για να επιστρέψει και πάλι στις Ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο, όπως μας αξίζει σε μας τους Έλληνες.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την καθεμιά και τον καθένα σας από καρδιάς γι’ αυτό τον αγώνα που δώσατε και δίνετε το δικαίωμα στο χαμόγελο σε όλους μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.